hayırlısı üzülmemeye çalış...allahım ksusursuz evlatlar versin...7 ay oldu canım. Zaten benim tüp bebek seviyesine gelmem bulur iki üç ayı belki duzeliverir o sırada bilemem tabi ama şimdilik verdik kararımızı. ..
sagol canım inşallah düzelir bakalım :)Canim gecer o kilcal damarlar kaynasacak canim dikis var icinde oda oraya yakin canim o yuzden olabilir ama ciddi degil canim o,
sen morluk olup olmamasina bak sabah aksam . Ve sislik incek o buyuklugude sislikden sonra digerindende kucuk oluyor damarlar daraldigi icin.bizde öyle birşey olmadi cok sukur o günleri atlattik darısı size canım .
Canım benim eşimede klomen verdi. Bizde ameliyat olalı 2 hafta oldu. Hatta bende dedim eşime bunu kadınlara yazıyolar diye. Demekki erkeklerde de sprrm arttırıyor heralde ?Kızlar birsey soracağım önemli topigin birinde bir arkadaşın esinin sayisi cok düşukmus ve klomen hapini kullanmis esi vitamin olarak sonra hamile kalmış bu hapi bayanlar kullaniyor normalde ama o arkadaşda faydasi oldugunu ogrenmis Hamis suan sizlerin bu konuyla ilgili bilgisi varmi?
Eşim 2 hafta önce falan ameliyat oldu. Doktor bize ameliyattan öncede sonrada hep aynı şeyi söyledi. Sayılar çok düşük 3 ay sonra aşılama falan yapmayın tutmaz direkt tüp bebeğe başlayın dedi. Zaten normal yollada olmazmış. Şimdi bizde 3 ay sonrasını bekliyoruz belki sayılar falan artar diye. Bi ümit işte. Tüp bebek içinde hiç bi bilgim yok . Devlet raporuda hemen vermiyo sanırım. Önce aşılama falan yapılıyomuş. Bendede polikistikover var. Yani nolcak ne bitcek böyle el kol bağlı oturmak çok zor. Bekliyoruz ama daha mı iyi daha mı kötü onuda bilmiyoruz. Sadece Allah ol dedi mi olucak . Allah sabır versin bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese. Yar ve yardımcımız olsun. Bide biriyle tanıştım. Varikoselden sonra 2.tüp bebeği tutmuş ve doğum yaptıktan sonra 4 ay sonra yanlıışlıklada hamile kalmış. Ne biliyim belli mi olur. 1 tane canlı vardır oda annesine tutunur inşallah.Kızlar Merhaba,
Testimiz kötü çıkalı yazmadigim tüp bebek merkezi kalmadı. Ve onlar da bana geri döndü. Belki gel bana diye belki gerçekten samimi oldukları için. Yalnız Bülent tıraş in asistanı aradı ve gerçekten samimilerdi. Varikosel ne yazık ki tam iyileşme sağlamaz, baştan tüp yaptirsaydiniz dediler. Tahliller ciddi çok kötü olduğunu ve en iyi laboratuvarli bir yere gitmemiz gerektiğini söylediler. Ben burda kimsenin ümidini kırmak istemiyorum fakat paylaşmak da boynumun borcu. Cts günü tüp yolculuğuna basliyoruz arabamizi satıyoruz. Birden çok netleşti her şey kafamda. Sanki hamile kaldım. Ama belirsizlik kadar kötü bir şey yok. Bu arada sperm dondurun. Cidden önemli bir meseleymis.
Sagol canım bu ilacın etkilerini duydugumda inanamadim ama dogruymus bunun iğnesi de varmış cnm birliktede kullanilabiliyormus.insallh faydasını görürsünüz canım. . . Bende beklemedyim adet günüm bugün ama gelen giden yok pek ümitli degilim ama insan yinede umutlaniyor ...Canım benim eşimede klomen verdi. Bizde ameliyat olalı 2 hafta oldu. Hatta bende dedim eşime bunu kadınlara yazıyolar diye. Demekki erkeklerde de sprrm arttırıyor heralde ?
Canim insallh gerek kalmadan olur kendilginden allah yüzümüzü guldursun .cok düşünme canım düşündükçe de olmuyor stresden .Eşim 2 hafta önce falan ameliyat oldu. Doktor bize ameliyattan öncede sonrada hep aynı şeyi söyledi. Sayılar çok düşük 3 ay sonra aşılama falan yapmayın tutmaz direkt tüp bebeğe başlayın dedi. Zaten normal yollada olmazmış. Şimdi bizde 3 ay sonrasını bekliyoruz belki sayılar falan artar diye. Bi ümit işte. Tüp bebek içinde hiç bi bilgim yok . Devlet raporuda hemen vermiyo sanırım. Önce aşılama falan yapılıyomuş. Bendede polikistikover var. Yani nolcak ne bitcek böyle el kol bağlı oturmak çok zor. Bekliyoruz ama daha mı iyi daha mı kötü onuda bilmiyoruz. Sadece Allah ol dedi mi olucak . Allah sabır versin bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese. Yar ve yardımcımız olsun. Bide biriyle tanıştım. Varikoselden sonra 2.tüp bebeği tutmuş ve doğum yaptıktan sonra 4 ay sonra yanlıışlıklada hamile kalmış. Ne biliyim belli mi olur. 1 tane canlı vardır oda annesine tutunur inşallah.
offf canım tüylerim diken diken olduKızlar cok hosuma gitti cok duygulandim sizlerinde o yüreğinize dokunacagina eminim ;
Soğuk bir sonbahar sabahı,yağmurlu bir gecenin ardından , sıcacık kollarında ben yine yokum annem.......
CAMLARIN buğusundan bile daha buğulu gözlerim.....
Herhalinden belli hasret çektiğin...YÜREĞİN acıyor belki de parçalanıyor.
Hiç kimse anlamasın diye gülmeye çalışsanda gülemiyorsun ANNEM.....
Herkes beni soruyor sana,
için burkulsada sen başın dik cevap veriyosun onlara
"zamanı var herşeyin ,zamanı gelince gelecek BEBEĞİM"
Sonra gülüp geçiyorsun,kaldığın yerden devam etmek istiyorsun........
Duvarlar üstüne gelse de ,için ağlasada belli etmek istemiyorsun...................
 Peki sonra ANNEM?.........
Neden sonra ağlayıp üzülüyorsun,evimize her gelişinde?
Seni her defasında çok üzüyorlar demİ ANNEM ?
YOKLUĞUMU BİLE BİLE SORUYORLAR BENİ SANA.....................
Yokluğum Sen'i ve BABAMI çooook üzüyor..
SADECE SİZ değilsiniz ki üzülen...... Bende aynı hüznü taşıyorum ANNEM...
"CENNET MELEĞİ" benim adımmm........
Cennetteyim ben ANNEM,küçük bir MELEĞİM,temiz ve masum.CENNET kokuyorum ben annem......
Küçücük kalbimle dualar ediyorum........Sana kavuşabilmek için....
Herşeyden çook istiyorum sıcacık kucağında olmayı,
sana CENNET KOKUSUNU getirebilmeyi,
ve herkese "işte geldim" diyebilmeyi .......En çok ta ağlayan gözlerini güldürebilmeyi............
Cevap ver ANNEM..Ne olur..Bu kadar mı çok istiyosun gelmemi,
yüreğin ve aklın bu kadar mı çok kaldı ben de?
Rüyalarına giriyorum ya hani yetmiyor demi ANNEM?....
Tam beni kollarına alıp MELEK yüzümü görecekken neden uyanıyorsun ANNEM...?
Neden bu kadar kısa sürüyor bu güzel an?....
BENİ rüyalrın da bile olsa gördüğüne çok seviniyor,şükrediyorsun ya hani bende en az senin kadar mutlu oluyorum ANNEM.......
 Ama yine yarım kalıyor bu mutluluk......Yine içim buruk çünkü daha senin kollarına bir kez olsun gelemedim......
 Ne BABAMI ne de seni bir kez olsun güldüremedim.evimizde koşturamadım,bahçemizde oynayamadım.
BABAMIN işten gelişine sevinemedim ve yeğenlerimle tanışamadım...
Herkes beni bu kadar beklerken gelememem daha acı.....
SANA söz veriyorum ANNEM bir gün mutlaka gelicem ben...İllaki gelicem
Ama şimdi sende bana söz ver ne olur .. Yokluğumda isyan etme,
gelmiyorum diye bana kızma ve her zaman ki sözünü unutma...
"ZAMANI VAR HERŞEYİN, ZAMANI GELİNCE GELECEK BEBEĞİM"
Aminnnnnnm canım allah ummadik anda yüzümüzü güldürur inşallah. . . Artik ruyalarima giriyor anne olmaya kendimi o kadar cok hazırlamisim kiofff canım tüylerim diken diken oldu
ALlahım sen sabır ver bizlere...
Bende sürekli rüyalarımda görüyorum. Ya hep bi bebek emziriyorum ya da hep bi çocuk anne diye peşimde koşturyo. Rüyası bile okadar güzelki gerçek olsa kim bilir ne güzel bi duygu olucak. Allah o duyguyu yaşatır inşallah bizlerede .Aminnnnnnm canım allah ummadik anda yüzümüzü güldürur inşallah. . . Artik ruyalarima giriyor anne olmaya kendimi o kadar cok hazırlamisim ki
allah büyük canım ...
işyerinde zırıl zırıl ağladım. rabbim yüzümüzü güldürsün...Kızlar cok hosuma gitti cok duygulandim sizlerinde o yüreğinize dokunacagina eminim ;
Soğuk bir sonbahar sabahı,yağmurlu bir gecenin ardından , sıcacık kollarında ben yine yokum annem.......
CAMLARIN buğusundan bile daha buğulu gözlerim.....
Herhalinden belli hasret çektiğin...YÜREĞİN acıyor belki de parçalanıyor.
Hiç kimse anlamasın diye gülmeye çalışsanda gülemiyorsun ANNEM.....
Herkes beni soruyor sana,
için burkulsada sen başın dik cevap veriyosun onlara
"zamanı var herşeyin ,zamanı gelince gelecek BEBEĞİM"
Sonra gülüp geçiyorsun,kaldığın yerden devam etmek istiyorsun........
Duvarlar üstüne gelse de ,için ağlasada belli etmek istemiyorsun...................
 Peki sonra ANNEM?.........
Neden sonra ağlayıp üzülüyorsun,evimize her gelişinde?
Seni her defasında çok üzüyorlar demİ ANNEM ?
YOKLUĞUMU BİLE BİLE SORUYORLAR BENİ SANA.....................
Yokluğum Sen'i ve BABAMI çooook üzüyor..
SADECE SİZ değilsiniz ki üzülen...... Bende aynı hüznü taşıyorum ANNEM...
"CENNET MELEĞİ" benim adımmm........
Cennetteyim ben ANNEM,küçük bir MELEĞİM,temiz ve masum.CENNET kokuyorum ben annem......
Küçücük kalbimle dualar ediyorum........Sana kavuşabilmek için....
Herşeyden çook istiyorum sıcacık kucağında olmayı,
sana CENNET KOKUSUNU getirebilmeyi,
ve herkese "işte geldim" diyebilmeyi .......En çok ta ağlayan gözlerini güldürebilmeyi............
Cevap ver ANNEM..Ne olur..Bu kadar mı çok istiyosun gelmemi,
yüreğin ve aklın bu kadar mı çok kaldı ben de?
Rüyalarına giriyorum ya hani yetmiyor demi ANNEM?....
Tam beni kollarına alıp MELEK yüzümü görecekken neden uyanıyorsun ANNEM...?
Neden bu kadar kısa sürüyor bu güzel an?....
BENİ rüyalrın da bile olsa gördüğüne çok seviniyor,şükrediyorsun ya hani bende en az senin kadar mutlu oluyorum ANNEM.......
 Ama yine yarım kalıyor bu mutluluk......Yine içim buruk çünkü daha senin kollarına bir kez olsun gelemedim......
 Ne BABAMI ne de seni bir kez olsun güldüremedim.evimizde koşturamadım,bahçemizde oynayamadım.
BABAMIN işten gelişine sevinemedim ve yeğenlerimle tanışamadım...
Herkes beni bu kadar beklerken gelememem daha acı.....
SANA söz veriyorum ANNEM bir gün mutlaka gelicem ben...İllaki gelicem
Ama şimdi sende bana söz ver ne olur .. Yokluğumda isyan etme,
gelmiyorum diye bana kızma ve her zaman ki sözünü unutma...
"ZAMANI VAR HERŞEYİN, ZAMANI GELİNCE GELECEK BEBEĞİM"
selam canım ben bu konudaki ilk mesajların çoğunu okudum. eşinin değerleriyle alaklı biraz aslında. spermıyogram değerleri normal dönenlerin çoğu 3. ayla birlikte hamile kalmış. benım eşimde ameliyat olalı 20 gün oldu. dr ilaç vermedi bize. bakalım uc ayı bekliyoruzMeraba benim eşimde 3 kasımda ameliyat oldu tek taraflı varikosel ve fıtık vardı çook şükür ameliyatı atlattık ama bundan sonra ne olucak onun stresindeyiz klomen ve zinco kullanıyo 3 ay sonra tekrar spermiyogram vericek eğer çoğalma değişiklik yoksa tüp bebek dedi inşallah normal yolla kalırım aranızda ameliyattan nekadar sonra hamile kalan varmı,
Amin canım aglamamak elde degil sabır demekten baska elden bisey gelmiyor guc versin rabbim bizlere.işyerinde zırıl zırıl ağladım. rabbim yüzümüzü güldürsün...
Canim dogru stres çok etkili ama elimizde degil ki biz dusunmesek başkaları ya soruyor yada imali bakıyorlar insanlar da bizi bu hale getirdi .3 ayi doldurduk ama hâlâ bisey yok bizdede allahtan ümit kesilmez. . .biz 27 ekimde ameliyat olduk bakalım. bu arada bi bayanla konusdum işyerinde. yıllar önce 1 sene çocugu olmamış dr gitmişler. kendinde problem yokmuş dr eşinde varikosel var zor ihtimal...ameliyat ol demişler karar verdik dio ameliyat olacaktık 1 ay sonra. adam ameliyat oldu ben bekle bekle adet olmadım megerse hamileymişim anladım ki stres yapmamak lazım dio. bence bizde rahtlamalıyız artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?