Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim benim Kıyamam ya seni çok iyi anlıyorum bende ruyalarimda erkek bebegi görüyorum cok tatli bakıyor kokluyorum , sariliyorum uyanmak istemiyor insan .

Canim benim Kıyamam ya seni çok iyi anlıyorum bende ruyalarimda erkek bebegi görüyorum cok tatli bakıyor kokluyorum , sariliyorum uyanmak istemiyor insan .
İnşallah hepsi olucak bizde burda bebeğim için hangi arabayı önerirsiniz , bebeğimin gazı var yardım diye konu açarız inşallah :) yeterki OL desin :)

İnşallah hepsi olucak bizde burda bebeğim için hangi arabayı önerirsiniz , bebeğimin gazı var yardım diye konu açarız inşallah :) yeterki OL desin :)
Gunaydin ;ayyyy ne güzel şeyler demişsin canım insalllllllllllaaahhhh bir olsunda hepimiz hep birlikte hamis olsak ne güzel olur dimi hayaletmesi bile cok mutlu ediyor , yarın icin randevu aldi eşim tahlil vercek bakalım insallh düzelme vardır. . .

İnşallah güzel haberler iletirsin bize.

mrb canım gecmıs olsun berbat derken bak benım esımın amelıyat oncesı ve sonrası ılerı hız 0 ıdı ben dogal hamıle kaldım.ama dustu....sımdı 4 olan morfolojı ıse son testte 2 olmus tup denedık kımyasal sonucum beklıyorum degerlerım atarmı dıye....

Merhabalar canım sonuçları aldınız mı ?

Kızlar degerimiz cook az yükselmiş.

Eklentiler

• IMG-20151111-WA0003-1.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 192
Bakalim kendi dokturumuza faxlicagiz ne dicek burdaki dr.ameliyattaymis ogleden sonra
yarın görüşcek esim bakalim ilac falan verir belki ...

Kızlar yanlış yere bakmisiz % 2den % 14e çıkmış ileri hareketimiz cok uzulmustum ama diger tahlillerle karsilastirdim yanlis yere baktimi fark ettim. 4 .ayimiz yükseliş güzel .6.ayimizda ikiye katlarsa umutluyuz insallh

Buda gecen yil kasim ayindaki tahlilimiz o zaman varikosel oldugu belliymis ama dr.hic birsey dememis bize ve 6 ayda % 2 ye düştü degeri her doktora da guven olmuyor onuda anlamis olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…