- 15 Ekim 2015
- 1.189
- 2.914
- 133
Canim benim Kıyamam ya seni çok iyi anlıyorum bende ruyalarimda erkek bebegi görüyorum cok tatli bakıyor kokluyorum , sariliyorum uyanmak istemiyor insan .Bende sürekli rüyalarımda görüyorum. Ya hep bi bebek emziriyorum ya da hep bi çocuk anne diye peşimde koşturyo. Rüyası bile okadar güzelki gerçek olsa kim bilir ne güzel bi duygu olucak. Allah o duyguyu yaşatır inşallah bizlerede .
Cvp verdiğin için teşekkür ederim canım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin isteyen herkese inşallah.mesajların
amin canım cümlemize inşallah :)Cvp verdiğin için teşekkür ederim canım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin isteyen herkese inşallah.
İnşallah hepsi olucak bizde burda bebeğim için hangi arabayı önerirsiniz , bebeğimin gazı var yardım diye konu açarız inşallah :) yeterki OL desin :)Canim benim Kıyamam ya seni çok iyi anlıyorum bende ruyalarimda erkek bebegi görüyorum cok tatli bakıyor kokluyorum , sariliyorum uyanmak istemiyor insan .
Gunaydin ;ayyyy ne güzel şeyler demişsin canım insalllllllllllaaahhhh bir olsunda hepimiz hep birlikte hamis olsak ne güzel olur dimi hayaletmesi bile cok mutlu ediyor , yarın icin randevu aldi eşim tahlil vercek bakalım insallh düzelme vardır. . .İnşallah hepsi olucak bizde burda bebeğim için hangi arabayı önerirsiniz , bebeğimin gazı var yardım diye konu açarız inşallah :) yeterki OL desin :)
İnşallah güzel haberler iletirsin bize.Gunaydin ;ayyyy ne güzel şeyler demişsin canım insalllllllllllaaahhhh bir olsunda hepimiz hep birlikte hamis olsak ne güzel olur dimi hayaletmesi bile cok mutlu ediyor , yarın icin randevu aldi eşim tahlil vercek bakalım insallh düzelme vardır. . .
mrb canım gecmıs olsun berbat derken bak benım esımın amelıyat oncesı ve sonrası ılerı hız 0 ıdı ben dogal hamıle kaldım.ama dustu....sımdı 4 olan morfolojı ıse son testte 2 olmus tup denedık kımyasal sonucum beklıyorum degerlerım atarmı dıye....canım ben 7 yıl olacak evleneli eşimde varikosel vardı doktorlar tanıyı koydu ve amelyat olmazsan çocugun olmaz dedi fakat ben o aylarda hamile kaldı ve iki hafta önce gittigim doktor o amleyta olsada olur olmasada olur dedi ki ben eşimi yıllardır zorlaya zorlaya anca götürmüştüm amelyata neyse çocugumuz oldu fakat kalp hastasıydı malesef ve 3 aylıkken vefaat etti yıkıldık işte aradan 3 yıl geçti hala yok eşim bu sene zorumla amelyatı oldu ama sonuçlar kötü degil berbat ötesi 7 ay oldu amelyat olalı ama sonuşlar olmsuz bende bir sıkıntı yok şukür ama ha onda olmuş ha benden farketmez birde yaşımız geçiyor geçenlerde iki ayrı doktora sordum degerlerini mail attım istanbul ve ankarada olan doktorlar ve tüp bebek veya aşılama başka olmaz diyorlar mevladan inş umut kesilmez mevlam herkese versin onun sevgisini tadıpta böyle olmak çok çok zor ama imtihan dünyası mevlam hepimize yardım etsin inş canım
Merhabalar canım sonuçları aldınız mı ?Gunaydin ;ayyyy ne güzel şeyler demişsin canım insalllllllllllaaahhhh bir olsunda hepimiz hep birlikte hamis olsak ne güzel olur dimi hayaletmesi bile cok mutlu ediyor , yarın icin randevu aldi eşim tahlil vercek bakalım insallh düzelme vardır. . .
Canım öğleden sonra cikacak sonuclar sabırsızlıkla bekliyoruz .paylaşacağım canım degerleri aldigimizda.Merhabalar canım sonuçları aldınız mı ?
inşalla güzel haberler alırsınız dualarımız sizinleCanım öğleden sonra cikacak sonuclar sabırsızlıkla bekliyoruz .paylaşacağım canım degerleri aldigimizda.
kaçıncı ayınızdı canım?Bakalim kendi dokturumuza faxlicagiz ne dicek burdaki dr.ameliyattaymis ogleden sonra
yarın görüşcek esim bakalim ilac falan verir belki ...
4.ayimiz canımkaçıncı ayınızdı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?