sagolcanim benim ; inşallah umudumuz arti cok şükür darısı sizlere inşallah değerler yukselsin bebisler gelsin.Canim bildirimde ismini gorunce heyecan ve hadi bismillah diye actim cok uyi masallha daha da guzel olacak allahin izniyle tebrikler
Canim kullan bence bakarsın bu jel sayesinde hamis kalırsın vesile olcak ki bazi seyler yüzümüz gülcek dimi bence kullan canım yumurtlama gününde inşallah olur bebisim bizim gibi isteyen herkesin yüzünü guldursun allah canim inşallah.[/QUOTE]slm canm bak bılmıyordum bende 6 ay dan sonra preeseed jel kullanmam gerektıgını,bizdede varıkosel var 6.aydayız suan daha doldurmadık,1,5 senedır olmuyordu bebıs varıkosel cıktı esımde amelıyat oldu,preesed jel eksık etmeyız evımızden ıns faydası olur bakalım..
Canim dogru stres çok etkili ama elimizde degil ki biz dusunmesek başkaları ya soruyor yada imali bakıyorlar insanlar da bizi bu hale getirdi .3 ayi doldurduk ama hâlâ bisey yok bizdede allahtan ümit kesilmez. . .
ayy evet canım ben de hiç inanmıyorum bu ayy hiç stres yapmamıştım diyenlere totomla gülüyorumcanım siz amelıyat olalımı 3 ay doldu . bızımde 5 ay doldu. 6 . aydan sonra fayda gosterıyormus, amelıyattan sonra tekrar sperm testı yaptırmadık 6. ay dolsun ondan sonra yaptırırız inş. Preeseedle denemeye devam.. Allahtan ümit kesilmez.. Stres yapmadım dıyenlere ınanamıyorum ben , ilişkiden sonra hiçmi yatmamıslar hemen kalkıp yıkanmıslar mı dıkkat etmemısler mı.. o yüzden stres yapmadım dıyenlere ınanasım gelmıyor. Zaten bu jelı kullanarak stres yapmadım dıyene hııcc ınanmam çünkü yumurtlama gununu takıp edıp ona gore kullanıyorsun ıster ıstemez dusunuyorsun.
bu arada evet ınsanlar bizi bu hale getırdı bir cocugun olsa 2. ne zaman o olsa 3 bılmem ne hepsi boş boğaz. sankı evlılıkte bır sene dolunca hemen bebekmı yapmak gerekıyor ne mantık dusuncesızlık zavallılık..
Eveg cnm haklısın stres her zamn var elimizden gelen bişey degil bu sonuçta Korunmasız bir iliski yasamk bile bunu düşünduruyor .evet evlendikten sonra coluk çocuk bile soruyor bu kadar hassas bir konuda cocuklarin diline gecmek daha cok üzüyor allah bize sabır versin bunu biz istemedik allah böyle istedi ve bildigi var allahin ...insallh yüzümüz güler kızlar bizler bunu cokkkk hakediyoruz.....canım siz amelıyat olalımı 3 ay doldu . bızımde 5 ay doldu. 6 . aydan sonra fayda gosterıyormus, amelıyattan sonra tekrar sperm testı yaptırmadık 6. ay dolsun ondan sonra yaptırırız inş. Preeseedle denemeye devam.. Allahtan ümit kesilmez.. Stres yapmadım dıyenlere ınanamıyorum ben , ilişkiden sonra hiçmi yatmamıslar hemen kalkıp yıkanmıslar mı dıkkat etmemısler mı.. o yüzden stres yapmadım dıyenlere ınanasım gelmıyor. Zaten bu jelı kullanarak stres yapmadım dıyene hııcc ınanmam çünkü yumurtlama gununu takıp edıp ona gore kullanıyorsun ıster ıstemez dusunuyorsun.
bu arada evet ınsanlar bizi bu hale getırdı bir cocugun olsa 2. ne zaman o olsa 3 bılmem ne hepsi boş boğaz. sankı evlılıkte bır sene dolunca hemen bebekmı yapmak gerekıyor ne mantık dusuncesızlık zavallılık..
Allahım nasip etsin inşallah kardeşim üzülme sabret.ben ne yapayım yaş 39 öküz de bir kocaylaBenim eşim de umırsamıyor ya bugün yine patladım birsürü bağırdım niye hiçbişeyi dikkat etmiyosun nekadar üzüldüğümü hiç mi görmüyosun falan saydırdım baya.. Bir de eşime benim çocuğum olmayacağını bilsen benle evlenir miydin diye sormuştum taaa çocuk mevzusu yokken eşim de çok zor bir soru sanırım evlenmezdim demişti. Bu geldi aklıma iyice çıldırdım. Hiçbişeyi ciddiye almıyor konuyu ne zaman açsam geçiştiriyor ama benim konuşmaya ihtiyacım var...
Bağır çağır sonunda anladı beni. Hiçbir zaman çocuğumuz olmayacağına inanmadım hala da inanmıyorum kendini bu kadar yıpratma olacak ama ya 6 sene beklememiz gerekirse nolacak? Bu kadar kafamıza takarsak çok zor geçer hayat bizim için falan dedi.
Ağla ağla geziyorum ortada iki gündür.. Her taraf çocuklu kadın dolu. Her yerde muhabbet çocuk bebek hamilelik.. Herkesin cümle de darısı başına.. Yoruldum artık!! Allah herkesin yavrusunu kendine bağışlasın ama ben artık güçlü olamıyorum... Üstüne şaka yapıp geçemiyorum eskisi gibi...
Hep ümidim bir sonraki aya bir sonraki aya... Diye diye 25 ay bitti.. 3 düşük yaşadım. Allahım sen sabır ver hepimize....
Canim kardesinden öğrenebilirmisin enistenin ameliyat oncesi ve sonrası degerlerini .allah saglikli kucagina almayi nasip etsin insallh .Kızlaarrrr kardeşim ameliyattan 3 ay sonra hamile kaldı.hiç beklemiyordum dedi.regl tarihini bile damat hatırlatmış.olacak kızlar relax:))
ayy evet canen de hiç inanmıyyy hiç stres yapmamıştım diyenlere totomla gülüyorum
dediğin gibi bi kere jeli kullanıp da "ayyy günümü bile takip etmedim " diyenler de bir alem. yahu jeli sıkıp 10 dk sonra ilişkiye girmen lazım. nasıl stressiz olacak. günü belli jeli sürüyorsun dakikası belli. ayyy hiçbişey anlamadım zaten jeli kullandığımız ilişkilerden. 2 gün kullandım 3. gün jeli falan unuttum
ayrıca ben batıma 10 gün kala başlamıştım ilk gebeliğimde test yapmayao zaman nasıl hamile kaldım? yani hikayeden konuşuyorlar
Eveg cnm haklısın stres her zamn var elimizden gelen bişey degil bu sonuçta Korunmasız bir iliski yasamk bile bunu düşünduruyor .evet evlendikten sonra coluk çocuk bile soruyor bu kadar hassas bir konuda cocuklarin diline gecmek daha cok üzüyor allah bize sabır versin bunu biz istemedik allah böyle istedi ve bildigi var allahin ...insallh yüzümüz güler kızlar bizler bunu cokkkk hakediyoruz.....
canım üzme kendini neden düşmüş degerler doktor bisey demedimi insallh birkac ay sonra allah yükseltir umutla bunu bekliyoruz ...Selam herkese 5 ay doldu ve eşim bugün test verdi. Maalesef durum hiç parlak değil. Sayı 47 milyondan 26 milyona düşmüş ileri hızlı hareket %2 den %19 à çıkmış. Orta hızlı hareket %6,4 dan %3.4 é düşmüş. Deformasyon oranı %18 den %15 é düşmüş
Canım doktor çok şahane bir sonuç almışız gibi davrandı. İleri hızlı hareket artmış işte dedi. Sayı azalmış ama dedim 1 ay sonra testi yenileyelim dedi başka bişey demedicanım üzme kendini neden düşmüş degerler doktor bisey demedimi insallh birkac ay sonra allah yükseltir umutla bunu bekliyoruz ...
Canım proxeed plus kullanıyor musunuz?Canım doktor çok şahane bir sonuç almışız gibi davrandı. İleri hızlı hareket artmış işte dedi. Sayı azalmış ama dedim 1 ay sonra testi yenileyelim dedi başka bişey demedi
Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin... Marta tüp düşünüyoruz artık
Canim ileri hizli artmasi cok iyi. Bir tanecik saglam hizli sperm yetecek bize. Allahtan umidini kesme rabbi hebli mines salihinCanım doktor çok şahane bir sonuç almışız gibi davrandı. İleri hızlı hareket artmış işte dedi. Sayı azalmış ama dedim 1 ay sonra testi yenileyelim dedi başka bişey demedi
Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin... Marta tüp düşünüyoruz artık
Canım 1 kutu proxeed kullandı eşim bir kutu da emodex kullandı ama daha önce de söylemiştim hiç dikkat etmedi aklına geldikçe içti. Sigara da içti. Şimdi ders oldu ona tembihledi bugün beni proxeed al da ben düzenli içeyim. Eczacı da özellikle belirtti 6 ay düzenli ve aralıksız kullanacak diye.bir de portakal sıkın suyuyla için daha etkili oluyor dedi.Eşim beni dinlemiyor eczacının söylediğini söyledim inşallah bu defa düzgün içerCanım proxeed plus kullanıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?