Canım kriterler farklı olabiliyor. Bu testlerde guvenilen tek bir yere yaptırmak gerekiyor. Moralinizi bozmayin ve tek bir yere güvenmeyin.Kızlar geçen gün testimizi paylaşmıştım 3 gün sonra yani bugün eşim özel bir hastanede testi tekrarladı. Kafayı yiyeceğim sonuçlar bambaşka çıktı
Sperm sayısı :38 milyon ,konsantrasyon : 22 milyon A:%30 b: %14 (A+B %44) (a+B+c % 57)
Morfoloji: % 14
Aglutinasyon lokosit falan yok.
3 gün önceki ise sayı 26 milyon du. Aktif sperm sayısı 6 milyon yazıyordu. A+B ise %22 idi
Nasıl bu kadar fark olur yave biz ilk yaptırdığımız yere güvenerek ameliyat olduk
Eşim keşke ameliyat olmasaydım diyorilerisi için oldun ama daha da bozulacaktı değerlerin diye teselli ediyorum ama sanırım ben de çok pişmanım ameliyat olduğumuz için
Siz ne yaptınız canım tüpe karar vermiştiniz en son sankiCanım kriterler farklı olabiliyor. Bu testlerde guvenilen tek bir yere yaptırmak gerekiyor. Moralinizi bozmayin ve tek bir yere güvenmeyin.
canım bence ameliyat oldunuz diye uzulmeyin varikosel cok sinsi ilerleyen bir hastalık.Kızlar geçen gün testimizi paylaşmıştım 3 gün sonra yani bugün eşim özel bir hastanede testi tekrarladı. Kafayı yiyeceğim sonuçlar bambaşka çıktı
Sperm sayısı :38 milyon ,konsantrasyon : 22 milyon A:%30 b: %14 (A+B %44) (a+B+c % 57)
Morfoloji: % 14
Aglutinasyon lokosit falan yok.
3 gün önceki ise sayı 26 milyon du. Aktif sperm sayısı 6 milyon yazıyordu. A+B ise %22 idi
Nasıl bu kadar fark olur yave biz ilk yaptırdığımız yere güvenerek ameliyat olduk
Eşim keşke ameliyat olmasaydım diyorilerisi için oldun ama daha da bozulacaktı değerlerin diye teselli ediyorum ama sanırım ben de çok pişmanım ameliyat olduğumuz için
Evet canım,bu ay işitme kaybı yaşadım yogun kortizon ve ilaç tedavisi aldım. Adetimi de o sırada oldum. Doktorlar bir ay ertelemem gerektiğini söyledi. Her işte vardır bir hayır. Gelecek aya inşallahSiz ne yaptınız canım tüpe karar vermiştiniz en son sanki
Çok geçmiş olsunEvet canım,bu ay işitme kaybı yaşadım yogun kortizon ve ilaç tedavisi aldım. Adetimi de o sırada oldum. Doktorlar bir ay ertelemem gerektiğini söyledi. Her işte vardır bir hayır. Gelecek aya inşallah
evet canım hastalık kötü bak sana 2014 test sonuçlarıyla yeni yaptığımız test sonuçlarını söyliyeyim.canım bence ameliyat oldunuz diye uzulmeyin varikosel cok sinsi ilerleyen bir hastalık.
yeni sonuclarınız alt sınırda bence.bizim en son testte mlde 40 milyondu ama hala gebelik olmadı.zaten dr normal olması için 50-100 milyonları istiyoruz demisti bana.a+b de %50 uzeri olması gerekmis
Çalışmalara son gaz devam bikmak yok allah yar ve yardimcimiz olsun harnup suyu icir canım bu arada da.selam kızlar bugün kırmızıları gördüm. eşim ameliyat olalı bir ay oldu. bakalım umutlar öbür aya
Canim Kıyamam ya bu stres nasıl birsey yaaa her dengeyi bozuyor ben saldim cayira artik bir iki ay böyle sonra yine takarim galiba ....bir de spermlerle uğraşırken benim adet düzenim yine kafayı yedi... regll günümü 3 gün geçti ve hamile değilim... kimbilir ne zaman olucam... birimizi toplasak öbürü dağılıyor.. nasip olmuyor bir türlü...
Ya böyle seyler duyunca sinir oluyorum nasıl hastane nasıl cihaz....evet canım hastalık kötü bak sana 2014 test sonuçlarıyla yeni yaptığımız test sonuçlarını söyliyeyim.
2014: sayı: 108 milyon canlılık :%75 hareket a:%55 b:%15 morfolo0ji:>14
son test:sayı:38 milyon canlılık:%60 hareket a: %30 b:%14 morfoloji:%14
son test ameliyat sonrası 5. ayda...sonuçlarımız ilk zamana göre berbat... ama varikoselden dolayı mı bu kadar düştü yoksa ameliyattan dolayı mı bilmiyoruz işte... fakultenin testine güvenmeyip özelde de verseydik keşke ameliyat öncesi...
Geçmiş olsun canim uzme kendisi bizimde ileri hiz % 2di suan % 14 oldu ameliyatin 4.ayindayiz dahada artış olur dedi doktor inşallah öyle olur moral olsun diye yazmak istedim.Slm bende yeniyim burda,esimde varikosel var Dr ilaç verdi 2 ay kullan gel sonuçlara bakacaz düzelmemişse ameliyat edeceğiz, ameliyat gerekirse ancak sömestr tatilinde olur okullar tatil olsun ki 15 gün iyice dinlensin dedik,ameliyat kesin sonuç verir dedi dr lar,önemli bişey değil şekil sayı herşey çok iyi sadece ileri hız %0
Çok iyi işe yarıyor demekki ya umut oldun bana,,,daha hamiş değilsin dimi ayy inşaallah bu ay olur,,, BAT ne zaman canımGeçmiş olsun canim uzme kendisi bizimde ileri hiz % 2di suan % 14 oldu ameliyatin 4.ayindayiz dahada artış olur dedi doktor inşallah öyle olur moral olsun diye yazmak istedim.
canım sizin toplamda ne kadar süredir deniyorsunuz bebek ?Geçmiş olsun canim uzme kendisi bizimde ileri hiz % 2di suan % 14 oldu ameliyatin 4.ayindayiz dahada artış olur dedi doktor inşallah öyle olur moral olsun diye yazmak istedim.
Çok düşük canım benim eşimin de herşey normal bi ileri hız 8 diye Dr ameliyat önerdi,ameliyat olcak varikosel benim esimde de var, Dr değiştirsin bence daha iyi bu Dr a gitsinya kızlar dün bir arkadaşla konuştum o da bebek isteyeli 1 seneyi geçti olmadı. eşi test vermiş sayı morfoloji falan çok güzel ama ileri hız A: % 7 , B: %14 , aglütinasyon da +1
doktor normal demişkızcağıza da kadın doğumcu normal demiş. hani hızı düşük falan deseler ona göre tedavi olurdu. normalmiş herşey ama olmuyormuş diye üzülüyordu... ben de hız biraz düşük dedim ama profesore gittim çok meşhur biriydi o normal dedi sonuçta diye beni pek ciddiye almadı. sizce hız düşük değil mi ya?
eşinde varikosel de çıkmış
off canım ya üzmek de istemedim düşük bu hız bana öyle geldi dedim ama dediğim gibi beni pek sallamadı. kadın doğuma özel muayenehaneye gidecekmiş mutlaka ona da göster eşinin sonucunu dedim belki o söyler bişey..Çok düşük canım benim eşimin de herşey normal bi ileri hız 8 diye Dr ameliyat önerdi,ameliyat olcak varikosel benim esimde de var, Dr değiştirsin bence daha iyi bu Dr a gitsin
Nerde yaşıyorsunuz ki bi bilgim olur belkioff canım ya üzmek de istemedim düşük bu hız bana öyle geldi dedim ama dediğim gibi beni pek sallamadı. kadın doğuma özel muayenehaneye gidecekmiş mutlaka ona da göster eşinin sonucunu dedim belki o söyler bişey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?