gümüşhaneNerde yaşıyorsunuz ki bi bilgim olur belki
Canim iki yil olcak subattacanım sizin toplamda ne kadar süredir deniyorsunuz bebek ?
bizimde 2 yıl bitti... pfffCanim iki yil olcak subatta
Yaaaa canim zor beklemek hemde cok zor her ay belki bu ay oldu o ayda olmamis birdahaki ay olur diyorsun yine olmuyor bu sekilde bunca yil gecti gitti elde simdilik ameliyat var bakalim insallh degerler yukselir bizim ileri hareket bir artsa tamamdir allahin izniyle ama hareket en önemlisi işte bebisler araya gidiyorbizimde 2 yıl bitti... pfff
Yok canim daha o duyguyu tadamadim Oda olcak insallh tek duam Bat'im 4aralik 3gundur gogusum hassaslasti hayir olsun ama bu ay deger yukselmicegi icin pek umudum yok ocak ayini bekliyorum o zaman 6.ay dolmus olcak hem 2016 bize ugur getirir belki bakarsın.Çok iyi işe yarıyor demekki ya umut oldun bana,,,daha hamiş değilsin dimi ayy inşaallah bu ay olur,,, BAT ne zaman canım
canım uc ay dolana kadar sadece e vitamini içme kararı aldık. eşimin midesi biraz hassas, dr kontrolünde uc aydan sonra kullanmayı düşünüyoruz. teşekkür ederim önerin içinÇalışmalara son gaz devam bikmak yok allah yar ve yardimcimiz olsun harnup suyu icir canım bu arada da.
canım geçmiş olsun. benim eşim de ameliyat olalı yaklaşık 40 gün oldu. bizde de ileri hızlı:%7, ileri yavaş: %9. dr umuz %60 oranında iyileşme vaad etti. bakalım bir ay daha bekleyip test yaptırıcaz. inşallah siz de güzel sonuçlar alırsınızSlm bende yeniyim burda,esimde varikosel var Dr ilaç verdi 2 ay kullan gel sonuçlara bakacaz düzelmemişse ameliyat edeceğiz, ameliyat gerekirse ancak sömestr tatilinde olur okullar tatil olsun ki 15 gün iyice dinlensin dedik,ameliyat kesin sonuç verir dedi dr lar,önemli bişey değil şekil sayı herşey çok iyi sadece ileri hız %0
benim eşime benziyor sonuçları canım. gerçekten düşük. normal değerlerin altında bi kere.ya kızlar dün bir arkadaşla konuştum o da bebek isteyeli 1 seneyi geçti olmadı. eşi test vermiş sayı morfoloji falan çok güzel ama ileri hız A: % 7 , B: %14 , aglütinasyon da +1
doktor normal demişkızcağıza da kadın doğumcu normal demiş. hani hızı düşük falan deseler ona göre tedavi olurdu. normalmiş herşey ama olmuyormuş diye üzülüyordu... ben de hız biraz düşük dedim ama profesore gittim çok meşhur biriydi o normal dedi sonuçta diye beni pek ciddiye almadı. sizce hız düşük değil mi ya?
eşinde varikosel de çıkmış
Düşük tabikide yoksa su durumda hamile olurduk normal olsaydi bu hız değilmi doktoru degistirsin bence yoksa ilerde pişman olur .ya kızlar dün bir arkadaşla konuştum o da bebek isteyeli 1 seneyi geçti olmadı. eşi test vermiş sayı morfoloji falan çok güzel ama ileri hız A: % 7 , B: %14 , aglütinasyon da +1
doktor normal demişkızcağıza da kadın doğumcu normal demiş. hani hızı düşük falan deseler ona göre tedavi olurdu. normalmiş herşey ama olmuyormuş diye üzülüyordu... ben de hız biraz düşük dedim ama profesore gittim çok meşhur biriydi o normal dedi sonuçta diye beni pek ciddiye almadı. sizce hız düşük değil mi ya?
Galiba dr.sallamamis bizim ilk gittigimiz doktor gibiymis yok bisey hersey normal demisti ileri hareket o zaman % 11 di sonrada 6 ayda % 2ye dusmustu bunlar nasil doktorya birsey yoktuda niye düştü değer degilmi kızlaroff canım ya üzmek de istemedim düşük bu hız bana öyle geldi dedim ama dediğim gibi beni pek sallamadı. kadın doğuma özel muayenehaneye gidecekmiş mutlaka ona da göster eşinin sonucunu dedim belki o söyler bişey..
inşallah canım... 2015 ten bekledim ama olmadıYok canim daha o duyguyu tadamadim Oda olcak insallh tek duam Bat'im 4aralik 3gundur gogusum hassaslasti hayir olsun ama bu ay deger yukselmicegi icin pek umudum yok ocak ayini bekliyorum o zaman 6.ay dolmus olcak hem 2016 bize ugur getirir belki bakarsın.
Sonucu bekliyorum bak bebiş olunca yaz,umut olur bize decanım geçmiş olsun. benim eşim de ameliyat olalı yaklaşık 40 gün oldu. bizde de ileri hızlı:%7, ileri yavaş: %9. dr umuz %60 oranında iyileşme vaad etti. bakalım bir ay daha bekleyip test yaptırıcaz. inşallah siz de güzel sonuçlar alırsınız
Eeee bu siteye giremiyorm ya hata diyohttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...an-duasi-okumaya-varmisiniz.880436/arkadaslar isterseniz niyetimiz bir katilmak isterseniz gelin beklerim allah dualarda bulustursun bizleri "hayirli evlat versin bizlere"amin. . .
inşallah canım. bu ay yumurtlama gününde eşim şehirdışında olacak gibi. zaten üç ay çok bi beklentim yok. dr, spermler 74 günde yenileniyor demişti. çoğu gitti azı kaldı bakalım sabredelim, Mevla bakalım neyler, neylerse güzel eylerSonucu bekliyorum bak bebiş olunca yaz,umut olur bize de
hız düşük benim eşimdeki değerler de buna yakındı her şey iyi hız düşük dendi ve ameliyat oldu ekimde. işe yarayacak mı bilmiyorum.ya kızlar dün bir arkadaşla konuştum o da bebek isteyeli 1 seneyi geçti olmadı. eşi test vermiş sayı morfoloji falan çok güzel ama ileri hız A: % 7 , B: %14 , aglütinasyon da +1
Inşallah canim hayirli olur sizin icin canim bu ameliyat genelde hız olarak artiyormus morfolojide o kadar düzelme olmuyormus ama iylesme orani % 60 canim bunu denemeye deger ameliyat sart canim zaten bundan sonra dua vakti...merhaba yeni üye oldum eşim ekimde ameliyat oldu ve genelde sonuçların çok da umut verici olmadığını gördüm sitedeki mesajları okurken kafam çok karışık moralim de çok bozuk inşallah her şeyin hayırlısı olur
Evet 2.5 ayda bir yenileniyor canim ozelliklr 6.aydan sonra gelisme olup olmadigi belli oluyormuş. ...inşallah canım. bu ay yumurtlama gününde eşim şehirdışında olacak gibi. zaten üç ay çok bi beklentim yok. dr, spermler 74 günde yenileniyor demişti. çoğu gitti azı kaldı bakalım sabredelim, Mevla bakalım neyler, neylerse güzel eyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?