Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bizimde 2 yıl bitti... pfff
Yaaaa canim zor beklemek hemde cok zor her ay belki bu ay oldu o ayda olmamis birdahaki ay olur diyorsun yine olmuyor bu sekilde bunca yil gecti gitti elde simdilik ameliyat var bakalim insallh degerler yukselir bizim ileri hareket bir artsa tamamdir allahin izniyle ama hareket en önemlisi işte bebisler araya gidiyor artik pek takmamaya çalışıyorum taktikca olmuyor ama yinede hep bir belki var tabiki.allah umutsuzda birakmasin bunada şükür. . .

Çok iyi işe yarıyor demekki ya umut oldun bana,,,daha hamiş değilsin dimi ayy inşaallah bu ay olur,,, BAT ne zaman canım
Yok canim daha o duyguyu tadamadim Oda olcak insallh tek duam Bat'im 4aralik 3gundur gogusum hassaslasti hayir olsun ama bu ay deger yukselmicegi icin pek umudum yok ocak ayini bekliyorum o zaman 6.ay dolmus olcak hem 2016 bize ugur getirir belki bakarsın.

Çalışmalara son gaz devam bikmak yok allah yar ve yardimcimiz olsun harnup suyu icir canım bu arada da.
canım uc ay dolana kadar sadece e vitamini içme kararı aldık. eşimin midesi biraz hassas, dr kontrolünde uc aydan sonra kullanmayı düşünüyoruz. teşekkür ederim önerin için

canım geçmiş olsun. benim eşim de ameliyat olalı yaklaşık 40 gün oldu. bizde de ileri hızlı:%7, ileri yavaş: %9. dr umuz %60 oranında iyileşme vaad etti. bakalım bir ay daha bekleyip test yaptırıcaz. inşallah siz de güzel sonuçlar alırsınız

benim eşime benziyor sonuçları canım. gerçekten düşük. normal değerlerin altında bi kere.

Düşük tabikide yoksa su durumda hamile olurduk normal olsaydi bu hız değilmi doktoru degistirsin bence yoksa ilerde pişman olur .

Galiba dr.sallamamis bizim ilk gittigimiz doktor gibiymis yok bisey hersey normal demisti ileri hareket o zaman % 11 di sonrada 6 ayda % 2ye dusmustu bunlar nasil doktorya birsey yoktuda niye düştü değer degilmi kızlar

inşallah canım... 2015 ten bekledim ama olmadı 2016ya normal yoldan umudum yok artık. beklemek istemiyorum daha fazla.... bir gidip görüşelim bakalım tüp bebek merkezleriyle ne diyecekler...

Sonucu bekliyorum bak bebiş olunca yaz,umut olur bize de

Sonucu bekliyorum bak bebiş olunca yaz,umut olur bize de
inşallah canım. bu ay yumurtlama gününde eşim şehirdışında olacak gibi. zaten üç ay çok bi beklentim yok. dr, spermler 74 günde yenileniyor demişti. çoğu gitti azı kaldı bakalım sabredelim, Mevla bakalım neyler, neylerse güzel eyler

merhaba yeni üye oldum eşim ekimde ameliyat oldu ve genelde sonuçların çok da umut verici olmadığını gördüm sitedeki mesajları okurken kafam çok karışık moralim de çok bozuk inşallah her şeyin hayırlısı olur

hız düşük benim eşimdeki değerler de buna yakındı her şey iyi hız düşük dendi ve ameliyat oldu ekimde. işe yarayacak mı bilmiyorum.

Inşallah canim hayirli olur sizin icin canim bu ameliyat genelde hız olarak artiyormus morfolojide o kadar düzelme olmuyormus ama iylesme orani % 60 canim bunu denemeye deger ameliyat sart canim zaten bundan sonra dua vakti...

Evet 2.5 ayda bir yenileniyor canim ozelliklr 6.aydan sonra gelisme olup olmadigi belli oluyormuş. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…