- 11 Mart 2015
- 846
- 540
- 53
- 36
hoşgeldin canım aramıza :) geçmiş olsun öncelikle. benim eşim de ekim de ameliyat olmuştu. değerleriniz nasıl? bizimki ameliyat öncesi toplam 63 milyon sperm, ileri hızlı ve yavaş hızlının toplamı %16. önümüzdeki ay spermiyogram testi yaptırıcaz şimdilik sadece e vitamini kullanıyormerhaba yeni üye oldum eşim ekimde ameliyat oldu ve genelde sonuçların çok da umut verici olmadığını gördüm sitedeki mesajları okurken kafam çok karışık moralim de çok bozuk inşallah her şeyin hayırlısı olur
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahKIZLAR EŞİMDE SOLDA GRADE 3 VARİKOSEL VAR İLERİ DERECE DEDİ DOKTOR SAYI 80 MİLYON MORFOLOJİ %2 İLERİ HAREKET %4 İDİ.3 PROF İLE BİR TÜP BEBEK MERKEZİ İLE GÖRÜŞTÜM.AMELİYAT ÖNERMEDİ HAMİLE KALABİLİYOSUN DEDİ.DÜŞÜKLER BUNDAN OLURMU DEDİM.SAĞLIKSIZ SPERM YUMURTAYI DÖLLEYEMEZ DEDİ HEPSİ.AMELİYATTAN VAZGEÇTİK BİRSÜRÜ VİTAMİN İÇİRDİM 20 GÜN SONRA TEKRAR TEST YAPTIRDIM.SAYI 180 MİLYONDU MORFOLOJİ %3 İLERİ HIZ %5 OLMUŞ. BENİM DÜŞÜKLER BUNLA İLGİLİ DEĞİLDİ GERÇİ AMA SİZE SÖLEMEK İSTEDİĞİM ŞU ÇOK BELİRGİN DÜŞÜKLÜK YOK İSE SAYIDA MORFOLİ VE İLERİ HIZI KAFAYA TAKMAYIN SİZİ HAMİLE KALMAYA YETYOR RABBİM OL DERSE OLUR GERİSİ BOŞ.ÖYLEDE OLDU HAMİLE KALDIM GEÇEN AY.BENİM SORUNUM VE DÜŞÜKLERİMİN SEBEBİ PROGESTERON YETERSİZLİĞİ İMİŞ.
SAĞOL CNM SANA YAZMIŞTIM HATIRLADINMI TEKRARLAYAN DÜŞÜKLER İÇİN SEN NE YAPTIN TEDAVİYE DEVAM EDİYOMUSUN?hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
canım benim eşim ameliyat oldu üstüne 5 ay geçti,hala gebelik olmadı, değerleri tam düzelmedi ben de polikistik over yeniden depreşti. haftaya tüp bebek merkezi ile görüşmeye gideceğimSAĞOL CNM SANA YAZMIŞTIM HATIRLADINMI TEKRARLAYAN DÜŞÜKLER İÇİN SEN NE YAPTIN TEDAVİYE DEVAM EDİYOMUSUN?
CNM EVLENMEDEN ÖNCE VARMIYDI PCOS PEKİ? DEĞERLERDE HİÇMİ DÜZELME OLMADI VİTAMİN FELAN KULLANIYORMU?canım benim eşim ameliyat oldu üstüne 5 ay geçti,hala gebelik olmadı, değerleri tam düzelmedi ben de polikistik over yeniden depreşti. haftaya tüp bebek merkezi ile görüşmeye gideceğim
canım evlenmeden önce 3-4 ayda bir adet olurdum zaten ama keyfim yerinde idi ohh ne güzel adet sancısı yok ped derdi yok falan hiç doktora gitmedim. işte çocuk konusu olunca dert olmaya başladı... bu ay 40. günümdeyim hala adet olmadımCNM EVLENMEDEN ÖNCE VARMIYDI PCOS PEKİ? DEĞERLERDE HİÇMİ DÜZELME OLMADI VİTAMİN FELAN KULLANIYORMU?
CANIM PCOSTA DÜŞÜK ÇOK OLUYORMUŞ İNSÜLİN DRENCİN VARMI KİLO ALIMI VS.İNSÜLİN DRENCİNİN YUMURTA KALİTESİ ÜZERİNDE ETKİSİ ÇOK FAZLA YUMURTA KALİTESİNİ ETKİLİYOR ÖSTROJEN DENGESİZLİĞİNE SEBEP OLUYOR TÜP BEBEĞE GEÇMEDEN ÖNCE UZMAN BİR DOKTORLA GÖRÜŞÜP HAZIRLIK YAPMANI ÖNERİRİM MULTİVİTAMİN,KOENZİM q10, ŞEKER İLACI,VS BENDE OCAKTA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKTIM HAZIRLIK İÇİN BİRSÜRÜ VİTAMİN KULLANDIM.RABBİM GEREK KALMADAN VERDİ MUCİZEMİ VİTAMİNLERİ KULLANIRKEN SALGILARIMIN ARTIŞINDAN KALİTESİNİN ARTTIĞINI ANLIYORDUM.BİR ARAŞTIR DEERİM.DÜNYA PARALAR VERİLİYOR TÜP BEBEĞE.YUMURTALARI TOPLATIP BUNLARIN İÇİ BOŞKALİTESİZ DEMELERİ HASTALARI ÇOK ETKLİYOR OKADAR EMEK.İNOFOLİC ŞEKER İLACI VS KULLANDINMI HİÇ?canım evlenmeden önce 3-4 ayda bir adet olurdum zaten ama keyfim yerinde idi ohh ne güzel adet sancısı yok ped derdi yok falan hiç doktora gitmedim. işte çocuk konusu olunca dert olmaya başladı... bu ay 40. günümdeyim hala adet olmadımtarlusal kullanıyorum.
eşimin değerleri düzelmedi canım daha da bozuldu hattaameliyat olduğumuza pişmanız... proxeed kullanıyor... son düşüğümün üstüne 8 ay geçti ama hala gebelik yok adetler de bozuk
kullandım cnm hepsini, herşeye baktırdımCANIM PCOSTA DÜŞÜK ÇOK OLUYORMUŞ İNSÜLİN DRENCİN VARMI KİLO ALIMI VS.İNSÜLİN DRENCİNİN YUMURTA KALİTESİ ÜZERİNDE ETKİSİ ÇOK FAZLA YUMURTA KALİTESİNİ ETKİLİYOR ÖSTROJEN DENGESİZLİĞİNE SEBEP OLUYOR TÜP BEBEĞE GEÇMEDEN ÖNCE UZMAN BİR DOKTORLA GÖRÜŞÜP HAZIRLIK YAPMANI ÖNERİRİM MULTİVİTAMİN,KOENZİM q10, ŞEKER İLACI,VS BENDE OCAKTA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKTIM HAZIRLIK İÇİN BİRSÜRÜ VİTAMİN KULLANDIM.RABBİM GEREK KALMADAN VERDİ MUCİZEMİ VİTAMİNLERİ KULLANIRKEN SALGILARIMIN ARTIŞINDAN KALİTESİNİN ARTTIĞINI ANLIYORDUM.BİR ARAŞTIR DEERİM.DÜNYA PARALAR VERİLİYOR TÜP BEBEĞE.YUMURTALARI TOPLATIP BUNLARIN İÇİ BOŞKALİTESİZ DEMELERİ HASTALARI ÇOK ETKLİYOR OKADAR EMEK.İNOFOLİC ŞEKER İLACI VS KULLANDINMI HİÇ?
ANLADIMM CNMkullandım cnm hepsini, herşeye baktırdım
Yıkılmayın varikosel çaresi olan bir durum.kızkardesimin esi de oldu ameliyat.2 ay sonra da hamile kaldı kardeşim.Canim arkadaslarim lutfen bana yardimci olun yillardir sorunu bende saniyorduk ki esimin sperm testi sonuclarindan sonra variskosel oldugunu ogrendik esim yikildi ben de uzuldum ama belli etmiyorumona. Renkli dopplerden sonraameliyat icin gun vericekler 3bucuksenedir bekliyoruz. Cok ykildim. Etrafmla paylasamuyorum esimede belli edemiyorum uzuntumu.
hoşbulduk canım :) teşekkür ederim bizdeki sayı 100 milyondu morfoloji iyi denmişti ama hız %10 daha sonra eşimden alıp testin ayrıntılarını yazarım aklımda bunlar var şimdilik. e vitamini ve klomen kullanıyor yeni test için gün sayıyoruzhoşgeldin canım aramıza :) geçmiş olsun öncelikle. benim eşim de ekim de ameliyat olmuştu. değerleriniz nasıl? bizimki ameliyat öncesi toplam 63 milyon sperm, ileri hızlı ve yavaş hızlının toplamı %16. önümüzdeki ay spermiyogram testi yaptırıcaz şimdilik sadece e vitamini kullanıyor
kaç ay sonra hamile kaldı ???günaydın kızlar yaa geçen gün burda bahsetmiştim ya size bir arkadaşın hızından falan. ileri hızlı A :%7 B:%14 dü.
arkadaşım hamile çıktı!!!
hiç moralimizi bozmayalım silkelenip kendimize gelelim. inşallah hepimizin olacak en kısa sürede
sağol canım insanın olumlu bişeyler duymaya gerçekten çok ihtiyacı oluyor...sayı ve morfoloji iyi diye söylenmişti bakalım artık bekliyoruzInşallah canim hayirli olur sizin icin canim bu ameliyat genelde hız olarak artiyormus morfolojide o kadar düzelme olmuyormus ama iylesme orani % 60 canim bunu denemeye deger ameliyat sart canim zaten bundan sonra dua vakti...
canım 13 aydır istiyorlardı ama testi vereli daha 1 ay olmadı. daha yeni bir hafta kadar önce yazmıştım hatta buraya arkadaşın hızı çok düşük doktor normal demiş göndermiş aşırdım diye.kaç ay sonra hamile kaldı ???
bana mı sordun canım?sizin eşiniz ne zaman ameliyat oldu test sonuçlarınız nasıl ????
bana yazan yok muuuuKızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza. 1 buçuk yıllık bebek çabası sonucunda eşimde 2nci derece Varikosel olduğunu öğrendik sol tarafında.
değerleri yükledim size.
25 Kasım da eşim İstanbul Samatya SSK da varikosel ameliyatı oldu. Burda okuyorum bazılarının düzelme olmamış hiç moralim bozuldu inşallah bizde düzelme olursizce değerleri çok mu kötü?
Eki Görüntüle 1705143
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?