Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bana yazan yok muuuu
canım geçmiş olsun, değerlerden çok da anlamıyorum aslında ama, çok da kötü görünmüyor, değerleri sıfır olup yükselenleri okudum, her zaman ümitvar olmak lazım. benim eşimin de 2. dereceydi. birbuçuk ay oldu ameliyat olalı. bir ay daha sabredip teste gidicez inşallah. Rabbim uğraşlarımızı ümitlerimizi boşa çıkarmasın

canım cok sevindim arkadaşın adına rabbim ne zaman nasıp ettiyse o zamn olur

Canım benim çok çok geçmiş olsun .....umarim allah en hayirlisini nasip eder ve mutlu eder sizi.allah birliğinizi huzurunuza en güzel mükafatı verir inşallah....güzel gönlünüze göre olsun...

Esim su anda hastanede sabah ameliyata alincak bekliyorum bende insallah rabbim sifamizi verir.. Aynen cnm insllah bende kardesin gbi cabucak hamile kalirim rabbim isteyen herkese nasip etsin..

Esim su anda hastanede sabah ameliyata alincak bekliyorum bende insallah rabbim sifamizi verir.. Aynen cnm insllah bende kardesin gbi cabucak hamile kalirim rabbim isteyen herkese nasip etsin..
canım çok geçmiş olsun rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar verir size inşallah....umudunu yitirme hiç en kolay tedavi edilebilir infetilitedir varikosel inşallah hepimiz yakında güzel haberler alırız.

Onceleri yumurtlama gunuydu munuydu hep takip etmisler.ameliyattan sonra en az 6 ayda degerler kendine gelir diyerekten birakmislar kendi haline.damat fark etmiş demiş sen hasta oldun mu?o zaman farketmis kardesim reglini bir hafta gecmis:)hemen bir testozitif:)
Kafanda kurgulama akisina birak Allah a tevekkul et.zor biliyorum ama dene

Canım ameliyat daha yeni yapılmış.değerlerde değişme icinen az 70 gun beklemek lazim.

Meraba. Ben 3 buçuk yıldır evliyim sadece 6 ay koruduk onuda eşim korundu doktora gittim bişeyi yok dedi ben bir iki defa daha gittim sonra eşin Sperm testi sende rahim filmi çekin dedi bnde bişey çıkmadı ama eşimin sperm sayısı çok düşük tü çapaya gittik genetik test yapıldı eşime bişey çıkmadı sonra krolmen verdi doktor 6 ay kullandı eşim tabi 2 ayda bir Sperm testi yaptık ilk ikisi iyiydi ama ondan sonra düşük çıkmaya başladı .sonra bizden renkli doblor istendi onu yaptık işimin sol yumurta sında varikosel varmış bizde başka doktor araştırdık çünkü çapa daki bütün doktorlar asistan ve her gittiğimizde başka bir doktor çıkıyordu karşımıza ve güveneceğimiz doktoru bulduk eşim ameliyat oldu bir ay oldu bakalım ne olucak sonumuz ben çok istiyorum bir çocuğumuz olsun .üç ay sonra sperm testi yapılacak bu ameliyat tan sonra ne kadar sürede hamile kalabilirim arkadaşlar varmı sesi mi duyan içimi rahatlatacak biri

Allah şifa versin ....en önemlisi içimizi rahat tutmak eğer ki sen kul olarak elinden gelen herşeyi yapiyorsan gerisini mevlaya bırakmak gerek.geçen gün bi arkadasim anlatti.onun görümcesi yıllarca her şeyi denemiş en son yedi yıl aradan sonra 36 yaşında herşeyden beklentisi bitirdiği hayatı yaşamalıyım dediği anda hamile kalmış ...bunu duyunca benim için de umut oldu.güzel şeyler düşünüp her halimize şükürler olsun diyelim.buraya kayıt olurken çok mutsuzdum.ama şimdi herşeyin hayirlisi diyorum hem de canı gönülden .....

canım geçmiş olsun değerler düzelince genelde bir yıl içerisinde hamile kalan çok kişi var. ama bunu etkileyen çok fazla faktör var net bir şey yok. bizim de iki aya yaklaşıyor ameliyat olalı. inşallah güzel sonuçlar alırız. elinden geldiğince rahat olmaya çalış. ilk başlarda rahatlamanın çok zor olacağını sanmıştım ama sürekli yeni uğraşlar buldum kendime, hobi edindim, işime gücüme daha sıkı sarıldım. böylece beklemek daha kolay oldu. bu arada "i mom" diye bir vitamin takviyesi almaya başlayacağım. arkadaşım hamilelik öncesi kullanmıştı. rahat bir hamilelik geçirdi.

Cevap lar için çok sağolun yanlız değilim bu konuda iyiki varsınız inşallah en yakın zamanda bizimde evlatlarımız olur

İ mom nasıl bişey ilk defa duydun istediğim gibi kullanabilir miyim eczaneden reçetesiz satiliyor m

Bu konuyu yıllar önce açan kişinin çocuğu oldu mu acaba ?

canım tüple olmuş arkadaşınki süreci özetlediği mesajı buldum... çok şükür yavrusuna kavuşmuş ama varikosel ameliyatıyla ilgili pek de olumlu sonuç almamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…