- 11 Mart 2015
- 846
- 540
- 53
- 36
canım geçmiş olsun, değerlerden çok da anlamıyorum aslında ama, çok da kötü görünmüyor, değerleri sıfır olup yükselenleri okudum, her zaman ümitvar olmak lazım. benim eşimin de 2. dereceydi. birbuçuk ay oldu ameliyat olalı. bir ay daha sabredip teste gidicez inşallah. Rabbim uğraşlarımızı ümitlerimizi boşa çıkarmasınbana yazan yok muuuu
canım hareket düşük ileri hareket %32den büyük olmalıbana yazan yok muuuu
canım cok sevindim arkadaşın adına rabbim ne zaman nasıp ettiyse o zamn olurcanım 13 aydır istiyorlardı ama testi vereli daha 1 ay olmadı. daha yeni bir hafta kadar önce yazmıştım hatta buraya arkadaşın hızı çok düşük doktor normal demiş göndermiş aşırdım diye.
testi verdi işte doktor normal dedikten 1 ay sonra dün hamile olduğunu öğrendi. hem de adetine daha 6 gün varken test yapıp sonra da bu ay hiç stres yapmadım ondan oldu diyen güruha katıldı anında
canim ya umarim en yakın zamanda bu ankete biz de katiliriz....http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/varikosel-ameliyati.874039/page-3
canlar şu sayfadaki anketi es geçmeyelim. hadi pamuk eller klavyeye :)
Canım benim çok çok geçmiş olsun .....umarim allah en hayirlisini nasip eder ve mutlu eder sizi.allah birliğinizi huzurunuza en güzel mükafatı verir inşallah....güzel gönlünüze göre olsun...bana mı sordun canım?
bana sorduysan bizim 5 ay bitti ameliyat olalı 6. aya giriyoruz bugün adet oldum ilaçla. biz de tek sıkıntı eşim değil benim de polikistik overim var. yumurtlamadan geçen aylarım da oluyor. toplamda 2 seneyi geçti çocuk isteyeli 3 düşüğüm oldu normal yoldan. eşim varikosel düşüğe neden olabilir diye ameliyat oldu grade 3 varikoseli vardı. ama sanırım boşuna oldu çünkü polikistik over de düşüğe neden oluyormuş
pıhtılaşma testlerime bakıldı, eşimin de benim de genetiğimize bakıldı, enfeksiyona falan bakıldı. ama düşüğü açıklayan bişey çıkmadı. biz de ameliyata karar verdik ama şu anki aklım olsa kesinlikle ameliyat olmazdık diyorum. zaten ameliyat olduğumuz hastanenin sperm testini yanlış okuduğunu geçen haftalarda öğrendik. iki yerde 3 gün arayla test verdi eşim ve ameliyat olduğumuz yerde sayı da hız da yarı yarıya düşük çıktı!ve biz ona güvenip ameliyat lmuştuk malesef
Yıkılmayın varikosel çaresi olan bir durum.kızkardesimin esi de oldu ameliyat.2 ay sonra da hamile kaldı kardeşim.
Ne ümitsiz durumlar, beterin beterleri var.Allah bize de nasip eder bebişler inşallah.herşey sebep ve vesile o ol der ve oluverir.
canım çok geçmiş olsun rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar verir size inşallah....umudunu yitirme hiç en kolay tedavi edilebilir infetilitedir varikosel inşallah hepimiz yakında güzel haberler alırız.Esim su anda hastanede sabah ameliyata alincak bekliyorum bende insallah rabbim sifamizi verir.. Aynen cnm insllah bende kardesin gbi cabucak hamile kalirim rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Onceleri yumurtlama gunuydu munuydu hep takip etmisler.ameliyattan sonra en az 6 ayda degerler kendine gelir diyerekten birakmislar kendi haline.damat fark etmiş demiş sen hasta oldun mu?o zaman farketmis kardesim reglini bir hafta gecmis:)hemen bir testEsim su anda hastanede sabah ameliyata alincak bekliyorum bende insallah rabbim sifamizi verir.. Aynen cnm insllah bende kardesin gbi cabucak hamile kalirim rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Eşinde varikosel var mı canım?bana yazan yok muuuu
Canım ameliyat daha yeni yapılmış.değerlerde değişme icinen az 70 gun beklemek lazim.Kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza. 1 buçuk yıllık bebek çabası sonucunda eşimde 2nci derece Varikosel olduğunu öğrendik sol tarafında.
değerleri yükledim size.
25 Kasım da eşim İstanbul Samatya SSK da varikosel ameliyatı oldu. Burda okuyorum bazılarının düzelme olmamış hiç moralim bozuldu inşallah bizde düzelme olursizce değerleri çok mu kötü?
Eki Görüntüle 1705143
Allah şifa versin ....en önemlisi içimizi rahat tutmak eğer ki sen kul olarak elinden gelen herşeyi yapiyorsan gerisini mevlaya bırakmak gerek.geçen gün bi arkadasim anlatti.onun görümcesi yıllarca her şeyi denemiş en son yedi yıl aradan sonra 36 yaşında herşeyden beklentisi bitirdiği hayatı yaşamalıyım dediği anda hamile kalmış ...bunu duyunca benim için de umut oldu.güzel şeyler düşünüp her halimize şükürler olsun diyelim.buraya kayıt olurken çok mutsuzdum.ama şimdi herşeyin hayirlisi diyorum hem de canı gönülden .....Meraba. Ben 3 buçuk yıldır evliyim sadece 6 ay koruduk onuda eşim korundu doktora gittim bişeyi yok dedi ben bir iki defa daha gittim sonra eşin Sperm testi sende rahim filmi çekin dedi
bnde bişey çıkmadı ama eşimin sperm sayısı çok düşük tü çapaya gittik genetik test yapıldı eşime bişey çıkmadı sonra krolmen verdi doktor 6 ay kullandı eşim tabi 2 ayda bir Sperm testi yaptık ilk ikisi iyiydi ama ondan sonra düşük çıkmaya başladı .sonra bizden renkli doblor istendi onu yaptık işimin sol yumurta sında varikosel varmış bizde başka doktor araştırdık çünkü çapa daki bütün doktorlar asistan ve her gittiğimizde başka bir doktor çıkıyordu karşımıza ve güveneceğimiz doktoru bulduk eşim ameliyat oldu bir ay oldu bakalım ne olucak sonumuz ben çok istiyorum bir çocuğumuz olsun .üç ay sonra sperm testi yapılacak bu ameliyat tan sonra ne kadar sürede hamile kalabilirim arkadaşlar varmı sesi mi duyan içimi rahatlatacak biri
canım geçmiş olsun değerler düzelince genelde bir yıl içerisinde hamile kalan çok kişi var. ama bunu etkileyen çok fazla faktör var net bir şey yok. bizim de iki aya yaklaşıyor ameliyat olalı. inşallah güzel sonuçlar alırız. elinden geldiğince rahat olmaya çalış. ilk başlarda rahatlamanın çok zor olacağını sanmıştım ama sürekli yeni uğraşlar buldum kendime, hobi edindim, işime gücüme daha sıkı sarıldım. böylece beklemek daha kolay oldu. bu arada "i mom" diye bir vitamin takviyesi almaya başlayacağım. arkadaşım hamilelik öncesi kullanmıştı. rahat bir hamilelik geçirdi.Meraba. Ben 3 buçuk yıldır evliyim sadece 6 ay koruduk onuda eşim korundu doktora gittim bişeyi yok dedi ben bir iki defa daha gittim sonra eşin Sperm testi sende rahim filmi çekin dedi bnde bişey çıkmadı ama eşimin sperm sayısı çok düşük tü çapaya gittik genetik test yapıldı eşime bişey çıkmadı sonra krolmen verdi doktor 6 ay kullandı eşim tabi 2 ayda bir Sperm testi yaptık ilk ikisi iyiydi ama ondan sonra düşük çıkmaya başladı .sonra bizden renkli doblor istendi onu yaptık işimin sol yumurta sında varikosel varmış bizde başka doktor araştırdık çünkü çapa daki bütün doktorlar asistan ve her gittiğimizde başka bir doktor çıkıyordu karşımıza ve güveneceğimiz doktoru bulduk eşim ameliyat oldu bir ay oldu bakalım ne olucak sonumuz ben çok istiyorum bir çocuğumuz olsun .üç ay sonra sperm testi yapılacak bu ameliyat tan sonra ne kadar sürede hamile kalabilirim arkadaşlar varmı sesi mi duyan içimi rahatlatacak biri
Cevap lar için çok sağolun yanlız değilim bu konuda iyiki varsınız inşallah en yakın zamanda bizimde evlatlarımız olurcanım geçmiş olsun değerler düzelince genelde bir yıl içerisinde hamile kalan çok kişi var. ama bunu etkileyen çok fazla faktör var net bir şey yok. bizim de iki aya yaklaşıyor ameliyat olalı. inşallah güzel sonuçlar alırız. elinden geldiğince rahat olmaya çalış. ilk başlarda rahatlamanın çok zor olacağını sanmıştım ama sürekli yeni uğraşlar buldum kendime, hobi edindim, işime gücüme daha sıkı sarıldım. böylece beklemek daha kolay oldu. bu arada "i mom" diye bir vitamin takviyesi almaya başlayacağım. arkadaşım hamilelik öncesi kullanmıştı. rahat bir hamilelik geçirdi.
ben bi sitede buldum canım, içinde farklı vitaminler var, demir, b vitamini filan. ama yine de eczaneye sormakta yarar varİ mom nasıl bişey ilk defa duydun istediğim gibi kullanabilir miyim eczaneden reçetesiz satiliyor m
Bu konuyu yıllar önce açan kişinin çocuğu oldu mu acaba ?
iyi geceler..
benim kızım 8kilo 8.aya girdik bezde 4+ a geçtiniz mi ben 4kullanıyorum bez bitince geçeyim diyorum sizde durum nasıl
Bu konuyu yıllar önce açan kişinin çocuğu oldu mu acaba ?
selam kader arkadaşlarım,beni tanıyan bilir önce varikosel bölümünde sonra tüp bölümünde takılıyordum.kısaca hikayemi anlatayım,bu yolla hastaneye ilk gidişimiz varikosel ameliyat için oldu meğer daha başlangıçmış eşimin varikosel ameliyatından sonra hepiniz gibi umutla bekledim ben de ama yapılan testler ameliyatın fayda etmediğini gösterdi hatta değerler gitgide düşüyordu,derken kendimizi bir tüp bebek merkezinde buluverdik ilk denemeye başladık heyecan korku ve umutla fakat test günü geldi negatifi alıp oturdum,yıkıldım ama yılmadım dondurulmuş yumurtamda yoktu 3ay ara verip gücümü toplayıp yeniden başladım herşey sil baştan o kadar dolmuşum ki yumurta toplama günü narkozluyken ağlamışım eşimi çağırmışlar o da korkmuş ne oldu acep diye ben yarı baygın durumda eşim noldu diyor ben hiiç diyince rahatlamış adamcağız,kendime gelince gözyaşlarıya dua ettim bir kez daha rabbime trasver günü geldi yumurtalarım trasver edildi ama yine dondurulacak yok çok korkuyorum üçüncüye de sil baştan olursa kaldırabilir miyim diye ama çok şürkür rabbime güzel haberi almak nasip oldu içinden bitanesi beni bırakmamış inşallah,keseyi gördük ama inşallah 2hafta sonra içinde bebeği de görürüz..
benim hikayem böyle umarım isteyen herkes anne olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?