Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım tüple olmuş arkadaşınki süreci özetlediği mesajı buldum... çok şükür yavrusuna kavuşmuş ama varikosel ameliyatıyla ilgili pek de olumlu sonuç almamış
Çok duygulandim yaaa.hatta ikinci mesaji okurken ağladim.herşey güzel olacak biliyorum....inanıyorum hissediyorum.....

Çok duygulandim yaaa.hatta ikinci mesaji okurken ağladim.herşey güzel olacak biliyorum....inanıyorum hissediyorum.....
İnşallah canım ben de bu aydan çok ümitliyim Allah kısmet ederse çok yaklaştık hissediyorum...yumurta takibi yaptırcam bu ay. Geçen ay yumurtlamadım sanırım pco var bende ameliyat sonrası 6. Ayımız olacak aralık. Şu an adetliyim haftaya cumartesi kadın doğuma gidip takibe başlayacağım eğer bu ayda yumurtlamazsam bir daha ki ay klomen kullanmayı istiyorum...

Allah büyük....çareler olduğu sürece de hep umutlu olmak gerek aklimiz yüreğimiz rahat olsun.biz elimizden geleni yapalım acabalarımız kalmasın....rahat tut içini arkadaşım.

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır yazmayı düşünüyordum şifremi unutmuştum anca fırsat oldu. Bu konunun takipçisiydim bende. Sizlere umut olsun diye yazıyorum. Eşim 2014 kasımda çift taraflı varikosel ameliyatı olmuştu. Doktorumuz toparlanması bir yıl alır baya ileri seviyeydi dedi. Ameliyattan 9 ay sonra 2015 ağustos ben hamileyim. Şu an herşey yolunda bir kızımız olacak. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ummadığınız anda oluveriyor. Olmasaydı tüp bebek deneyecektik. Belki bu düşünce rahatlatmıştır bizi. Durum böyle paylaşmak istedim. Hepinizi öpüyorummm

Ne güzel hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin Rabbim amelyatin faydasını görende olmuş görmeyen de senin yazdığın beni birazda olsa rahatlattı eşim yarın varikosel amelyati olacak ne olur dua edin hayırlısı olsun siz hamile siniz duan iz kabul olur

canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. böyle haberler bizim için de umut oluyor. ulaşma şansın varsa eşinin değerlerini kısaca yazabilir misin? bir de başka bir sayfada anketimiz var ona kaç ay sonra hamile kaldığını yazar mısın?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rikosel-ameliyati.874039/page-4#post-43849504 anketimiz burda canım. şimdien çok teşekkürler :)

Tabii ki dua ederim canım. Her aklıma geldiğinde isteyen herkese versin Rabbim diyorum.

Amin inşallah canımm. Eşimin 4 milyona kadar düşmüştü sperm sayısı. Hareketlilik %30 du. Ameliyattan sonra da 30 milyonları gördük. Hareketlilik %50 olmuştu. Hamile kaldığım ay sperm sayısı 20 milyondu. Tesadüfen kontrol amaçlı yaptırmıştık.

Allah sifa versin canim bundan sonrasi daha zor dua edip beklemekden baska elden bisey gelmez....

Aynen canım çok şükür suan iyi oturup kalkabiliyor tek başına ama yürürken biraz sancım oluyor dedi korktum iyileşme süresi çokmu olur diye canım senin esin kaç gün sonra ise başlamıştı eşim 1hafta izin aldı kimse bilmiyo amelyat olduğunu 1 haftada nasıl olur acaba tedirgin oldum biraz

15 gün sonra işe basladi canım bir hafta yeterli olmadi esim iyice iylesip basladi.tabiki kendini yine cok yormadi.

Tabiki arada olur canım antibiyotik ve agri kesici iciyor dimi esin..enfeksiyon kapmasın dikis yeri .15 gün sonra duş aldi eşim ve sonra ilişkimiz oldu hic bir sorun olmadi .

Tabiki arada olur canım antibiyotik ve agri kesici iciyor dimi esin..enfeksiyon kapmasın dikis yeri .15 gün sonra duş aldi eşim ve sonra ilişkimiz oldu hic bir sorun olmadi .

Yok canım ya ilaç bi seruma ağrı kesici yaptılar ağrısı yok suan o yüzden ilaç almıyor serumuda aldılar yarın taburcu olacak o zaman verir belki canım 1 haftada ise baslayamazmi yani doktor başlasın demişti ama ağır ilerlerse bizede zor gibi geliyo

Benim eşim 20 gün rapor aldı ama Haftası dolmadan kalkıp yürür haldeydi. İlk 5 gün lavaboya giderken klozet olmadığı için ağrısı oldu sonrasında hiçbişeyi yoktu. İnşallah eşin de kolay atlatır çok geçmiş olsun

Ay Sağol canım şimdi de kendi gidiyor lavaboya tabi yavaş yavaş hafif ağrısı olduğu halde ilk gün çok normal tabi inşallah dediğin gibi çabuk atlatir kimseye dememizi istemedi bende onu kirmamak için bişi diyemedim o yüzden endiseleniyoruz ne kdar zamanda toparlar diye

Benim eşim de kimseye söylemeyelim dedi ben fıttırdım benim kürtaj olduğumu yoldan geçen adam biliyor senin ameliyatını niye gizliyoruz sorunun sende yada bende olduğu belli değil ama herkes bende olduğunu düşünüyor, kimin ne düşündüğü umrumda değil ama benim kürtajımı annenin üst komşusu biliyorsa senin ameliyatını da bilecekler diye ve ailelere söylemeye ikna oldu yoksa kendi annesi babası bile bilmeyecekti ameliyata girdiğini.
Allah korusun bin türlü hali var ameliyatın bişey olsa ailesine nasıl anlatayım eşim istemedi sizin bilmenizi diye. Ben kürtaja girerken eşim arayıp anasına babasına nasıl haber verdiyse bende vermek istedim.
Bizim 5 ay bitti canım ama tek eşimde değil sorun bende de polikistik over var. Bakalım hayırlısı ne zaman... Bu ay inşallah olur diyorum ama nasip...
Bu akşam arkadaşlarımı davet ettim ve gelen 8 kadının 5 İ hamile birinin de 2 aylık çocuğu vardı Allah herkesin yavrusunu kendisine bağışlasın bize de en kısa ve hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…