Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Amin canım benım içimi okudun resmen benim eşimin amelyati 2miz dışında kimse bilmiyor annesi bile dediğin gibi bendede cikolata kisti var 2mizdede sorun var ve benimkini kimseyle paylaşmadı üzülürüm diye oda benden böyle bişe isteyince Hayır diyemedim ve inan bugün o ameliyathaneden girerken tutamadım kendimi öyle kötü oldum ki Allah korusun bisi olsa nasıl izah edebilirdim annesinin yerine koydum kendimi ama diyemedim yinede çok zor bi gün geçirdim bugün o kapının önünde tek başıma bekledim suçlu gibi ve biz bide başka şehirden geldik biz başka yerde oturuyoruz amelyati başka şehirde yaptirdik ve benim memleketim ama bugün memleketim bana yabancı geldi

canım kıyamam ya benim eşimin 27 ekimde ameliyat oldu yani 1.5 ayı doldurduk. anladığım kadarı ile mikrocerrahi olmamışsınız. çok ağır hareket yapmasın ve ağır şey kaldırttırma 15 gün. bizdee dr antibiyotik vermişti. 1 ay sonra kontrole gittik hareketimiz başlamız fakat yetersiz olduğu için klomen verdi. bizde bekliyoruz. hayırlısı ALLAHtan. kucağımızı boş bırakmasın

Yok canım mikrocerrahi oldu özellikle araştırdık onu o yüzden başka şehirde yapıldı bulunduğumuz yerde yoktu sabah taburcu olduk çok şükür şimdi evimizdeyiz düne göre çok iyi suan sizede geçmiş olsun bu arada bize antibiyotik vermedi ağrı kesici verdi sadece

her gün şu sayfayı açıyorum bismillah diye. birinden bi müjde duyarmıyım diye. ama kimse vermedi. dualarımdasınız Careler caresi @xpreia S Sosyalkadin seyyah2015
Sağolasın canım Allah kabul etsin inşallah... Allah hepimize en kısa sürede müjdeleri vermeyi nasip etsin. Benim reglim dün bitti cumartesi kadın doğuma gideceğim yumurta oluşuyor mu kontrole. Bende de polikistik over var ya malum. Belki de yumurta oluşmuyor o yüzden olmuyo diye düşündüm. Glifor un dozunu arttırdı doktor günde 2 kez almaya başladım mide bulantısından fenayım kaç gündür inşallah işe yarar da yumurta oluşur. Sağlıkla döllenir.
Hepimiz en kısa sürede sağlıklı hamilelik haberi veririz

her gün şu sayfayı açıyorum bismillah diye. birinden bi müjde duyarmıyım diye. ama kimse vermedi. dualarımdasınız Careler caresi @xpreia S Sosyalkadin seyyah2015

Allah razi olsun canım inşallah olursa eşim bile yazalım yazalım ki baskalarida faydalansin dedi dün,, malum benim eşim daha yeni amelyat oldu en az 3ay beklememiz gerekiyo sanırımherkes hepimizin duasında inşallah Rabbim kabul eder

E="betul61, post: 43985607, member: 650604"]her gün şu sayfayı açıyorum bismillah diye. birinden bi müjde duyarmıyım diye. ama kimse vermedi. dualarımdasınız Careler caresi @xpreia S Sosyalkadin seyyah2015 [/QUOTE]
Cani cokkkkk sagol arkadasim benimde burdaki arkadaşlarım hep dualarimda inşallah guzel haberi bir alsam burda soylicegim ilk bagira bagira haykircam canim hem aglicam hem gulcem inşallah hepimiz o kadar cok hakediyoruz ki allah bunu biliyor yakinda inşallah güzel haberler vereceğiz birbirimize

Kızlar selam bu sayfayı açan çok sağolsun benim eşimde ekim 1 de ameliyat oldu ama anlamadığım şeyler var birincisi herkes 3 ay sonra kontrolle gidyor bzim doktor 120 gün dedi yani 4 ay bide eşim sol taraftan oldu değerler 58 milyon sperm ileri hız 8 yerinde 38 çıktı evresini felanda söylemedi sizce bizimki nasıl yardımcı olur musunuz

Canım bazı doktorda 1ay sonrasına bile çağırıyor bizim doktor 3ay sonra gel dedi

Can
hafta sonu yapıcam... beş gün olacak bugün...böylece bir hafta olur...
Canım değerler nasıldı? Olabilir neden olmasın. Ameliyattan 2 ay önce bende öyle olmuştum ki benim hep erken olur geciktigini hiç bilmem. Benim ki olmadı ama ins5sende hemen ise yaramustir.

Benim bu ay gecikti kesin stresten eşim 13 ekimde ameliyat olmuştu umutlanmak için çok erken
Canım benim adetlerim zaten bozuk olduğu için gecikmesi daha sinirimi bozuyor ben zaten adete bikaç gün kala test yaptırıyorum her ay düşüklerim olduğu için öğrenir öğrenmez iğneye başlamam gerekiyor...
Sonuncu da keşke iğneyi hemen isteseydim... Offf kızlar ya... Nasip değilmiş işte ama artık sabretmek güçleşiyor... Allah nasip etsin hepimize en kısa sürede artık hayırlısı ile...

Biz tupe başlama kararı aldık ya, inan insan hamile kalmış gibi oluyor. Benim de her ay erken gelen adetim gelmedi bu kez... hayırlısı herkese

Biz tupe başlama kararı aldık ya, inan insan hamile kalmış gibi oluyor. Benim de her ay erken gelen adetim gelmedi bu kez... hayırlısı herkese
Hayırlı olsun canım nasıl olacak süreçten bahseder misin? Bir de özelde mi devlette mi karar verdiniz? Aşılama falan denemiş miydiniz? Kaç ay oldu eşin ameliyat olalı? Sayı falan değişti mi hiç?
Test yaptın mı hamile olabilir misin acaba?

Arkadaşim geçen ay olacaktı bi rahatsızlık geçirdim. Özelde yaptırıyoruz. Aşılama bir defa oldu fakat bizde hareket hep sıfır olduğu için bosaydi.bugün tam 8 ay oldu ameliyata. Sayımız sürekli değişkendi. Bazen yedi bazen 5. Ama genelde 20 30 milyon arası değişiyordu.test yaptım fakat bende pcos da var ne adetimi ne yumurtlama tarihimi hesapliyabiliyorum. Predictor test yapıyorum. 3 güne olmazsa bi daha tekrarlicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…