- 3 Haziran 2015
- 530
- 396
- 23
Benim eşim de kimseye söylemeyelim dedi ben fıttırdım benim kürtaj olduğumu yoldan geçen adam biliyor senin ameliyatını niye gizliyoruz sorunun sende yada bende olduğu belli değil ama herkes bende olduğunu düşünüyor, kimin ne düşündüğü umrumda değil ama benim kürtajımı annenin üst komşusu biliyorsa senin ameliyatını da bilecekler diye ve ailelere söylemeye ikna oldu yoksa kendi annesi babası bile bilmeyecekti ameliyata girdiğini.
Allah korusun bin türlü hali var ameliyatın bişey olsa ailesine nasıl anlatayım eşim istemedi sizin bilmenizi diye. Ben kürtaja girerken eşim arayıp anasına babasına nasıl haber verdiyse bende vermek istedim.
Bizim 5 ay bitti canım ama tek eşimde değil sorun bende de polikistik over var. Bakalım hayırlısı ne zaman... Bu ay inşallah olur diyorum ama nasip...
Bu akşam arkadaşlarımı davet ettim ve gelen 8 kadının 5 İ hamile birinin de 2 aylık çocuğu vardıAllah herkesin yavrusunu kendisine bağışlasın bize de en kısa ve hayırlı zamanda nasip etsin inşallah[/QUOTE4
Amin canım benım içimi okudun resmen benim eşimin amelyati 2miz dışında kimse bilmiyor annesi bile dediğin gibi bendede cikolata kisti var 2mizdede sorun var ve benimkini kimseyle paylaşmadı üzülürüm diye oda benden böyle bişe isteyince Hayır diyemedim ve inan bugün o ameliyathaneden girerken tutamadım kendimi öyle kötü oldum ki Allah korusun bisi olsa nasıl izah edebilirdim annesinin yerine koydum kendimi ama diyemedim yinede çok zor bi gün geçirdim bugün o kapının önünde tek başıma bekledim suçlu gibi ve biz bide başka şehirden geldik biz başka yerde oturuyoruz amelyati başka şehirde yaptirdik ve benim memleketim ama bugün memleketim bana yabancı geldi
canım kıyamam ya benim eşimin 27 ekimde ameliyat oldu yani 1.5 ayı doldurduk. anladığım kadarı ile mikrocerrahi olmamışsınız. çok ağır hareket yapmasın ve ağır şey kaldırttırma 15 gün. bizdee dr antibiyotik vermişti. 1 ay sonra kontrole gittik hareketimiz başlamız fakat yetersiz olduğu için klomen verdi. bizde bekliyoruz. hayırlısı ALLAHtan. kucağımızı boş bırakmasınAmin canım benım içimi okudun resmen benim eşimin amelyati 2miz dışında kimse bilmiyor annesi bile dediğin gibi bendede cikolata kisti var 2mizdede sorun var ve benimkini kimseyle paylaşmadı üzülürüm diye oda benden böyle bişe isteyince Hayır diyemedim ve inan bugün o ameliyathaneden girerken tutamadım kendimi öyle kötü oldum ki Allah korusun bisi olsa nasıl izah edebilirdim annesinin yerine koydum kendimi ama diyemedim yinede çok zor bi gün geçirdim bugün o kapının önünde tek başıma bekledim suçlu gibi ve biz bide başka şehirden geldik biz başka yerde oturuyoruz amelyati başka şehirde yaptirdik ve benim memleketim ama bugün memleketim bana yabancı geldi
canım kıyamam ya benim eşimin 27 ekimde ameliyat oldu yani 1.5 ayı doldurduk. anladığım kadarı ile mikrocerrahi olmamışsınız. çok ağır hareket yapmasın ve ağır şey kaldırttırma 15 gün. bizdee dr antibiyotik vermişti. 1 ay sonra kontrole gittik hareketimiz başlamız fakat yetersiz olduğu için klomen verdi. bizde bekliyoruz. hayırlısı ALLAHtan. kucağımızı boş bırakmasın
Sağolasın canım Allah kabul etsin inşallah... Allah hepimize en kısa sürede müjdeleri vermeyi nasip etsin. Benim reglim dün bitti cumartesi kadın doğuma gideceğim yumurta oluşuyor mu kontrole. Bende de polikistik over var ya malum. Belki de yumurta oluşmuyor o yüzden olmuyo diye düşündüm. Glifor un dozunu arttırdı doktor günde 2 kez almaya başladım mide bulantısından fenayım kaç gündür inşallah işe yarar da yumurta oluşur. Sağlıkla döllenir.her gün şu sayfayı açıyorum bismillah diye. birinden bi müjde duyarmıyım diye. ama kimse vermedi. dualarımdasınızCareler caresi @xpreia S Sosyalkadin seyyah2015
her gün şu sayfayı açıyorum bismillah diye. birinden bi müjde duyarmıyım diye. ama kimse vermedi. dualarımdasınızCareler caresi @xpreia S Sosyalkadin seyyah2015
canım hiç belli olmaz ilk ayda hamile kalan bile var bir test yap bence hadi hayırlısı olsun bizde cok mutlu oluruzBenim bu ay gecikti kesin stresten eşim 13 ekimde ameliyat olmuştu umutlanmak için çok erken
hafta sonu yapıcam... beş gün olacak bugün...böylece bir hafta olur...canım hiç belli olmaz ilk ayda hamile kalan bile var bir test yap bence hadi hayırlısı olsun bizde cok mutlu oluruz
Kızlar selam bu sayfayı açan çok sağolsun benim eşimde ekim 1 de ameliyat oldu ama anlamadığım şeyler var birincisi herkes 3 ay sonra kontrolle gidyor bzim doktor 120 gün dedi yani 4 ay bide eşim sol taraftan oldu değerler 58 milyon sperm ileri hız 8 yerinde 38 çıktı evresini felanda söylemedi sizce bizimki nasıl yardımcı olur musunuz
hafta sonu yapıcam... beş gün olacak bugün...böylece bir hafta olur...
Canım değerler nasıldı? Olabilir neden olmasın. Ameliyattan 2 ay önce bende öyle olmuştum ki benim hep erken olur geciktigini hiç bilmem. Benim ki olmadı ama ins5sende hemen ise yaramustir.hafta sonu yapıcam... beş gün olacak bugün...böylece bir hafta olur...
Canım benim adetlerim zaten bozuk olduğu için gecikmesi daha sinirimi bozuyor ben zaten adete bikaç gün kala test yaptırıyorum her ay düşüklerim olduğu için öğrenir öğrenmez iğneye başlamam gerekiyor...Benim bu ay gecikti kesin stresten eşim 13 ekimde ameliyat olmuştu umutlanmak için çok erken
Biz tupe başlama kararı aldık ya, inan insan hamile kalmış gibi oluyor. Benim de her ay erken gelen adetim gelmedi bu kez... hayırlısı herkeseCanım benim adetlerim zaten bozuk olduğu için gecikmesi daha sinirimi bozuyor ben zaten adete bikaç gün kala test yaptırıyorum her ay düşüklerim olduğu için öğrenir öğrenmez iğneye başlamam gerekiyor...
Sonuncu da keşke iğneyi hemen isteseydim... Offf kızlar ya... Nasip değilmiş işte ama artık sabretmek güçleşiyor... Allah nasip etsin hepimize en kısa sürede artık hayırlısı ile...
Hayırlı olsun canım nasıl olacak süreçten bahseder misin? Bir de özelde mi devlette mi karar verdiniz? Aşılama falan denemiş miydiniz? Kaç ay oldu eşin ameliyat olalı? Sayı falan değişti mi hiç?Biz tupe başlama kararı aldık ya, inan insan hamile kalmış gibi oluyor. Benim de her ay erken gelen adetim gelmedi bu kez... hayırlısı herkese
Arkadaşim geçen ay olacaktı bi rahatsızlık geçirdim. Özelde yaptırıyoruz. Aşılama bir defa oldu fakat bizde hareket hep sıfır olduğu için bosaydi.bugün tam 8 ay oldu ameliyata. Sayımız sürekli değişkendi. Bazen yedi bazen 5. Ama genelde 20 30 milyon arası değişiyordu.test yaptım fakat bende pcos da var ne adetimi ne yumurtlama tarihimi hesapliyabiliyorum. Predictor test yapıyorum. 3 güne olmazsa bi daha tekrarlicam.Hayırlı olsun canım nasıl olacak süreçten bahseder misin? Bir de özelde mi devlette mi karar verdiniz? Aşılama falan denemiş miydiniz? Kaç ay oldu eşin ameliyat olalı? Sayı falan değişti mi hiç?
Test yaptın mı hamile olabilir misin acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?