Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Anladım canım bahsetmiştin hatırladım. Bende de pcos var. Bu ay tarlusal ile adet oldum 40. Günde.. Reglim dün bitti çalışmalara başladık bu ay tekrar bakalım... Eşimin 6. Ayı olacak bu ay. Ocakta 28 oluyorum 2.5 sene geçti evleneli elde koca bir sıfır var... Cumartesi kadın doğuma gidecem bende yumurta gelişmiş mi durum ne diye... Sanırım ben yumurtlamıyorum ya...

Canım biz de 3.5 yıl oldu. 2.5 yıldır istiyoruz. Aynı sayılır. Esin test yaptırdı mi hiç. Nasıldı en son. Kekik çayı adet getiriyor valla tescilli benden. Bir de şu soğan kurunu dene. Ve olmazsa tupe başlayın inan insanın kafası temizleniyo. Maddiyat yoksa bir çaresi ve kolaylığı varhep. Tüp olsun bizim olsun diyoruz artık. Tek bizmiyiz sanki. Niceleri var. Tüp bebek topiklerine bakınca ben sukrediyorum Artık.

Soğan kürünü yapmıştım canım son düşüğümden sonra yaklaşık 7 ay önce yani. Adetlerimi düzene sokmuştu doğrusu ama bu ay yine adetlerim cozuttu. Yarın tekrar başlayacağım soğan kürüne 6 ayda bir yapın demiş zaten Saraçoğlu.
Kilo fazlam vardı baya onları da verdim. 78 den 61 e düştüm adetlerim düzelir diyordum ama yine olmadı... Şeker ilacı kullanıyor musun peki sen pco için? Ben aylardır glifor coraspin foliace kullanıyorum.
Eşimin son testi sayı düşük ama hız ve morfoloji iyi sayılır gibi idi. Ben eşim ameliyat olmadan 1 ay önce de en berbat değerleri ile hamile kalmıştım zaten canım eşimin değerlerini şu anda çok umursamıyorum doğrusu o yüzden. Ben yumurtlamıyorum sanırım ... Cumartesi bir gidip ultrason ile baktıracağım yumurtlama olmuyorsa klomen falan başlatır belki.. Marta kadar bu şekilde deneyip olmazsa ben de tüpe geçmeyi düşünüyorum zaten. Bizim en büyük sorunumuz küçük şehirde yaşıyor olmak . Bulunduğum ilçede kadın doğumcu yok. Gümüşhane den yumurta takibi için bile erzincana gitmek zorundayız maalesef...
2.5 senedir adam akıllı donanımlı bir hastanede takip yaptırmamız mümkün olmadı.. Ankara ya tayin durumumuz var inşallah hayırlısı ile olur da artık ciddi bir şekilde biz de tedaviye başlayabiliriz

Ben hiç bir şey kullanmıyorum canım. Bazen her şey yolunda gider, ki genelde ya erken olurum yada sürekli olurum. Bende troid var birde sanırım o daha çok bozuyor. Çünkü bazı doktora göre pcos var bazisina göre yok. Ben sadece troid için ilaç kullaniyorum. Bu arada catlatma isnesi yaptırsan? Benim aşılama ayında hiç umudum yoktu yumurtalar çok güzel gelismisti iğneyle. Bi danis gidince. Ben klomen+iğneyle sevinmistim baya. Varikosel le nadir hamile kalanlardansin bence. Niye olurmuş ki bu düşükler?

Kızlar bende yumurta takibi yaptırmak istiyorumda adetin kaçıncı günü gidiliyo ve nasıl bakılıyo bilen yazabilir mi
Canım ikinci veya üçüncü günü hormon testi ve vajinal uktrasonla muayene. Sonrası için gerekirse beşinci günde hap. İki güne bir de doktora gidiyorsun

Kızlar bende yumurta takibi yaptırmak istiyorumda adetin kaçıncı günü gidiliyo ve nasıl bakılıyo bilen yazabilir mi
Canım ben ilk defa gideceğim doktorum daha önce 12. Günde gelirsin bakarız demişti pazara geldiği için 12. Gün ben bir gün erken gideceğim cumartesi yani

Canım ikinci veya üçüncü günü hormon testi ve vajinal uktrasonla muayene. Sonrası için gerekirse beşinci günde hap. İki güne bir de doktora gidiyorsun
Peki bu evde ovulasyon testi almıştım o kesin sonuç vermiyor muki hani doktor eşime 4 ay sonra gel kontrole testle bakcaz dedi ben şimdiden ilaç kullanmak istemiyorum çünkü 4 ay dolmadı daha ekimin 1 de oldu ameliyat ama çoğu kişi 3. Ay gebe kalmış ondan bu ay takip etmek istedim

Eşimdeki varikosel bendeki pco ile ben tedavisiz 3 kere hamile kaldım canım ama hepsi düştü kesin bir nedeni yok pıhtılaşmadan olabilir pcodaki insülin direncinden olabilir varikosel spermin dnasını bozar ondan olabilir dendi. Ameliyat olduk, ben şeker ilacı ve kan sulandırıcıya başladım ve hamilelik olursa da iğne kullanacağız.. Benim pco oluşum da kesin değildi prolaktin yüksekti bir ara o da pcoyu taklit edebiliyor ama en son prolaktin de tsh da herşey normal olduğu halde adetim gecikince ben pco olduğuma inandım.

Veriyor diyorlar arkadaşım. Adet sarkmaz duzenliyse kendin bile hesaplayabilirsin bence. Onu yapmıştım ben çizgisini gördüm.

Arkadaşim bence sende de yumurtlama yoklugundan bahsedilmez. Benim de dönem dönem fsh lh yükselir. 2 buçuk yılda üç gebelik ne demek ya. Ben umutluyum senden bir dahaki yakın ve yolunda gidecek

Canım bana kadın doğumcu önermişti o testleri ama bende pco olduğu için yakalayamadım onla çünkü adetim 60 günde olmadığı oluyor. Senin düzenli ise yakalarsın.

Arkadaşim bence sende de yumurtlama yoklugundan bahsedilmez. Benim de dönem dönem fsh lh yükselir. 2 buçuk yılda üç gebelik ne demek ya. Ben umutluyum senden bir dahaki yakın ve yolunda gidecek
Amin canım ya inşallah... Yumurtlama yokluğu değil de tembelliği olabilir işte çünkü 40 günde tarlusal ile adet oldum geçen ay. Geçen ay yumurtlamadığıma inanıyorum yoksa adetim gelirdi. Adet düzensiz olunca dediğin gibi günü de tutturamıyor olabiliriz 2 güne bir ilişki olmaya çalışıyoruz ama her defasında ilişki sonrası yatayım ayaklarımı kaldırayım falan olmuyor. Hemen sonrasında kalkmak durumunda kalıyorum.
Gerçi olacaksa öyle de olur ilişki sonrası vajinal duş alan 2 arkadaşım hamile iş yerinde.. Ama yinede yumurta gününü bilsem ay boyunca daha az stresli oluruz. Bir ay boyunca görev gibi günaşırı ilişki zor oluyor.

Olmaz mı... ama Afedersin ben bu vajinal dusu anlamıyorum. Yikiyoruz fakat bunlar içeriye de mi su döküyor. :)

Olmaz mı... ama Afedersin ben bu vajinal dusu anlamıyorum. Yikiyoruz fakat bunlar içeriye de mi su döküyor. :)
Evet canım içeriye su tutup afedersin parmakla yıkıyorlar imiş bende merak edip sordum. 5 arkadaşım var işyerinde hamile olan 3 ü kaza ile hamile
İnanmıyorum hiçbirisine. Geri çekilmeyi yöntem sayan var yıl olmuş 2016 ertesi gün hapını kullanmayan sağlıkçı arkadaşlar hala kaza diyor!
2.5 senenin üstüne tüp bebekle bile hamile kalsam içimde ukde bir "hiç düşünmediğim ayda oldu" demek iki " kaza ile oldu " demek

Çok haklısın canım. Geri çekilmeyi bizde bir yıl korunma sandık :) halbuki olamayasi varmış. Zararlı geldi şu duş meselesi bana. Cts iyi haberlerle gel inş. Bekliyorum haberlerini. Ve bana dua et tupe gerek kalmasın. .. iyi çalışmalar :)

Tabiki canım enfeksiyon kaynağı resmen bunu da bilmeyecek insanlar değiller zaten ama kendileri bilir elbet.
İnşallah gelişen yumurta olur canım güzel haber veririm. Sen de inşallah tüpe gerk kalmadan pozitifi görürsün..

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.... inşallah tüp bebiş olmadan hamile kalırsın.. xpreiaZ canım bence biraz rahtlamaya çalış estagfurullah çek. baksana ne güzel emek vermişin. kilo vermişin bu kadar ugrasıyorsun rabbim de yüzünü güldürecek inşallah. ben çok takıntılıyım evlenmeden bile çocuk hastasıydım. bir şeyi çok isteyince olmuyor hayırlısını isteyelim. farkettim ki buradaki arkadaşlar da öyle bizim gibi o kadar çok insan var ama çok umursamadan hayatlarına devam ediyolar.bizim gibi olan herkes buraya yazmıyor sonuç olarak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…