- 1 Kasım 2013
- 3.230
- 2.829
- 333
Ay inşallah canım. Bende senin gibiydim. Çocuk için her şeye katlanirim demiştim. Ama dua etmişim farkına varmadan... sende nedir durumlar?hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.... inşallah tüp bebiş olmadan hamile kalırsın..xpreiaZ canım bence biraz rahtlamaya çalış estagfurullah çek. baksana ne güzel emek vermişin. kilo vermişin bu kadar ugrasıyorsun rabbim de yüzünü güldürecek inşallah. ben çok takıntılıyım evlenmeden bile çocuk hastasıydım. bir şeyi çok isteyince olmuyor hayırlısını isteyelim. farkettim ki buradaki arkadaşlar da öyle bizim gibi o kadar çok insan var ama çok umursamadan hayatlarına devam ediyolar.bizim gibi olan herkes buraya yazmıyor sonuç olarak...
Allah razı olsun canım, bizim iki ay doldu nerdeyse ama bu ay eşim şehirdışındaydı. yumurtlama takibi de yapmadım, olumlu haber olursa sürpriz olacak bize de. bu kadar sabrettik biraz daha bekleyelim vardır Mevlanın bir bildiğiher gün şu sayfayı açıyorum bismillah diye. birinden bi müjde duyarmıyım diye. ama kimse vermedi. dualarımdasınızCareler caresi @xpreia @Zeroselo seyyah2015
canım 27 ekimde ameliyat olduk. benim 2 gün önce adet olmam gerekiodu. olmadım nasip ama bu ay sanmıyorum.ama acayip şişim ve uykum geliyor kafam kalkmıyor ve kasıklarım çooook ağrıyor inşallah kötü bi şey yoktur. inşallah güzel günlerimiz olur.Ay inşallah canım. Bende senin gibiydim. Çocuk için her şeye katlanirim demiştim. Ama dua etmişim farkına varmadan... sende nedir durumlar?
İnşallah arkadaşım allah gonlumuze göre versin. Ameliyat tarihiniz çok erken ama öyle mucizeler duyuyoruz ki haber et muhakkak...canım 27 ekimde ameliyat olduk. benim 2 gün önce adet olmam gerekiodu. olmadım nasip ama bu ay sanmıyorum.ama acayip şişim ve uykum geliyor kafam kalkmıyor ve kasıklarım çooook ağrıyor inşallah kötü bi şey yoktur. inşallah güzel günlerimiz olur.
Hadi inşallah canım çok akıntı evet belirti inşallah vardır hiçbişeye gerek kalmaz yarın bi test yap sonucu bizede söyleKızlar Merhaba, her ay acaba bu gebelik belirtisi mi diye düşünmekten kafayı yicem sanirim:) bilen bilir bu adetimle tüpe baslicaz, lakin benim her zaman bir hafta erken gelen adetim gün itibariyle gelmemiş bulunuyor ve hiç bir adet belirtim yok. Yoğun beyaz bir akıntı var ve okudum ki bu bazen gebelik belirtisi olabiliyomuş. Hayra yormaya buyrunbu ayın atraksiyon u benden olsun ve kimsenin ki boş olmasın inş...
ay amin canım mübarek cumada güzel haberlerinin alalım inşallah....:)Kızlar Merhaba, her ay acaba bu gebelik belirtisi mi diye düşünmekten kafayı yicem sanirim:) bilen bilir bu adetimle tüpe baslicaz, lakin benim her zaman bir hafta erken gelen adetim gün itibariyle gelmemiş bulunuyor ve hiç bir adet belirtim yok. Yoğun beyaz bir akıntı var ve okudum ki bu bazen gebelik belirtisi olabiliyomuş. Hayra yormaya buyrunbu ayın atraksiyon u benden olsun ve kimsenin ki boş olmasın inş...
Canım inşallah hamilesindir test yapmadın mı hiç yaparsan yaz mutlaka. İnşallah olumlu sonuç çıkarKızlar Merhaba, her ay acaba bu gebelik belirtisi mi diye düşünmekten kafayı yicem sanirim:) bilen bilir bu adetimle tüpe baslicaz, lakin benim her zaman bir hafta erken gelen adetim gün itibariyle gelmemiş bulunuyor ve hiç bir adet belirtim yok. Yoğun beyaz bir akıntı var ve okudum ki bu bazen gebelik belirtisi olabiliyomuş. Hayra yormaya buyrunbu ayın atraksiyon u benden olsun ve kimsenin ki boş olmasın inş...
hadi canım inşaallah kırmızıları görmezsinKızlar Merhaba, her ay acaba bu gebelik belirtisi mi diye düşünmekten kafayı yicem sanirim:) bilen bilir bu adetimle tüpe baslicaz, lakin benim her zaman bir hafta erken gelen adetim gün itibariyle gelmemiş bulunuyor ve hiç bir adet belirtim yok. Yoğun beyaz bir akıntı var ve okudum ki bu bazen gebelik belirtisi olabiliyomuş. Hayra yormaya buyrunbu ayın atraksiyon u benden olsun ve kimsenin ki boş olmasın inş...
Ay inşallah her şey istediğin gibi olsun. Arkadaşına üzüldüm kalitesiz olunca olmuyor demek kiYarın kadın doğuma gidiyorum kızlar bu ay hızlı geçti zaman izinliyim ya... İnşallah yumurta oluşmuştur yada oluşuyordur. Mide bulantısından fenayım. Glifor ve soğan suyu mahvetti bünyemi. İnş işe yaramışlardır..
Bu arada kötü bir haberim var hani bir arkadaştan bahsetmiştim ya eşinin hızı %7 idi hamile kaldı diye... Bhcg si yükselmiyormuşdün gece rüyamda gördüm o arkadaşı "hamile değilmişim kisti bebek sanmışız " diyordu ağlayarak saçmalama bhcg yüksekti falan diyorum hayır hamile değilmişim diye sarılıp ağladı.
Sabahta iş yerine uğradım imzalamam gereken bir evrak vardı diye ve o arkadaşın değerinin yükselmediğini öğrendimAllah hepimize sabır versin 3 kayıp yaşadığım için anlıyorum onu ama yinede arayıp diyecek birşey bulamadım
Batına kaç gün var canım? İnş pazartesi pozitifleşirKızlar predictor test yaptım ama çok erkendi sanırım. Ben bir ayı baz alıp pts yapmak istiyorum.
21 günü baz alırsam iki gün geçti. Boş yere umutlaniyorum gibi çünkü ince ince adet sancısı hissediyorum.Batına kaç gün var canım? İnş pazartesi pozitifleşir
Geçmiş olsun Can'ım anestezi ile mi yaptırdın ? Çok mu Can'ın acıdı?Kızlar ben bu ay hsg cekildim cok sukur tuplerim acık cıktı
Ama benim psikolojimi bozmaya yetti bu işlem ocak gibi asılama dusunurken şimdi yaza kdr beklrm diyorum şimdilik oluruna bıraktım inş o zamana kadar olurda tekrar hastane yollarına dusmeyiz
Allah hepimize yardım etsin
Sagol cnm evet anestezili cektirdim. 10 saat sonra atesim cıktı ve inanılmaz bir karın agrısı oldu butun ates agrı gozumu kırpmadım ertesi gun işe bile gidemedim. 2 gun boyunca karın agrım coktu yururken bile zorluk cektim iyiki narkozlu cektir mişim diğer turlu hiç dusunemiyorumGeçmiş olsun Can'ım anestezi ile mi yaptırdın ? Çok mu Can'ın acıdı?
Sagol cnm evet anestezili cektirdim. 10 saat sonra atesim cıktı ve inanılmaz bir karın agrısı oldu butun ates agrı gozumu kırpmadım ertesi gun işe bile gidemedim. 2 gun boyunca karın agrım coktu yururken bile zorluk cektim iyiki narkozlu cektir mişim diğer turlu hiç dusunemiyorum
Canım ben de anestezisiz, filmden önce 1 tane ağrı kesici alarak çektirdim. Çok rahatsızlık veren bir şey ama 5 dk sürdü. Sonrasında 1 ağrı kesici daha aldım ne olur ne olmaz diye ve hiç ağrım olmadı. Herkesin farklı oluyor sanırım. Eğer senin de çektirmen gerekiyorsa korkma ve kendini rahat bırak. Zaten doktor nasıl yapılacağına karar veriyor. Ben özel bir klinikte kendi doktoruma yaptırdım.Geçmiş olsun Can'ım anestezi ile mi yaptırdın ? Çok mu Can'ın acıdı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?