Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:) :) canım çok silik ama...yarın sabah erkenden de bi tane daha yapmayı düşünüyordum.eşim varikosel ameliyatı oldu 13 ekimde.her şeyin normal sperm hızı yavasti %10 demişti bizde iki buçuk yıldır evliyiz ve alti aydir deniyoruz......şimdi sevineyim mi gerçekten ...eşim de tedirgin bi daha test yap dedi...

cnm hayirli olsun hamilesin darisi bize insallah :) bisiy soracagim esin ameliyattan once nekadar hereketliligi simdi nekadar olsu benimedkmde bu hafta ameliyat olmaya karar verdk akalim ;(

cnm hayirli olsun hamilesin darisi bize insallah :) bisiy soracagim esin ameliyattan once nekadar hereketliligi simdi nekadar olsu benimedkmde bu hafta ameliyat olmaya karar verdk akalim ;(
Ya gerçekten mi sorun yok öyle mi :) çok tesekkur ederim...... Allah'ım :)) darısı isteyen herkesin başına..bizim doktor üç ay sonra testi yapacaksınız dedi.sayı ve morfoloji iyi hareketin sıkıntılı olduğunu söylemisti sol testisten ameliyat oldu bir buçuk ay olacak....ilaç olarak da e vitamini ile klomen kullaniyor eşim.doktor üç ay kullan dedi.klomeni gün aşırı e vitaminini her gün alıyor...yani daha test yapmadık tek bildiğim değer de %10 hareket ve düşük demişti..

Silik olunca olup olmadığı belli olmaz ki arkadaşım. Bunda çok net maşallah. Hayırlı olsun test bozuk değilse Sevin. Ben senin yerinde olsam acile gidip kan vermiştim

Ne güzel maşallah. Biz 8 ay oldu hareket sifirdi. Hiç de ilerlemedi. Bu ay tupe baslicaz fakat bugün sabah adet oldum dedim sadece peçete gelen bir leke vardı. Anlam veremedim

Silik olunca olup olmadığı belli olmaz ki arkadaşım. Bunda çok net maşallah. Hayırlı olsun test bozuk değilse Sevin. Ben senin yerinde olsam acile gidip kan vermiştim
Doğru söylüyorsun şimdi çıkmam gerek en yakın zamanda emin bi şekilde cevap yazıcam çok tesekkur ederim tekrardan..

anladim cnm bizimde ileri hareket %8 bu hafta olcz bakalim. sen resmen hamilesin ve net cikmis hemen gidip kan vermelisin Allah kucaguna kavustursun insallah

Biz ilk yaptığımızda canlı cansız hiç birşey yoktu azosipremik dendi sonra klomen le başka ilaç kullandı eşim 1 ay sonra 7 milyon sprem %30 çamlık vardı nu değerle görede doktor varikosel ve fıtık ameliyatı olursa değerlerinin yükselen bilecegini söyledi sperm atılan damarda tıkalıymış onuda açtı işte olduk ameliyatı 3 ay sonra tekrar tahlil düzelme olmazsa bizede tüp bebeğe gidiceksiniz dedi inşallah gerek kalmaz bilmiyorum adet zamanımda geldi çattı.

Canım ben martta tüpe karar verdim o zaman gideceğim merkez kendisi de çekmek ister diye şu anda erteledim herşeyi. Tekrar tekrar yapılmaya gerek kalmasın diye...
İnşallah hiçbirşeye gerek kalmadan sağlıklı bir hamilelik gerçekleşir

Ne güzel maşallah. Biz 8 ay oldu hareket sifirdi. Hiç de ilerlemedi. Bu ay tupe baslicaz fakat bugün sabah adet oldum dedim sadece peçete gelen bir leke vardı. Anlam veremedim
Canım yaaaa yerleşme kanaması olmasın o inşallah! Ayyy şöyle bir şenlensin buralar hamilelik Haberleri ile inşallah!

Canım yaaaa yerleşme kanaması olmasın o inşallah! Ayyy şöyle bir şenlensin buralar hamilelik Haberleri ile inşallah!
Ay arkadaşım inşallah... ama sancim da var anlamadım kendimi. Bende umutlaniyorum ama aklıma getirmekte istemiyorum. Salı devam etse de etmese de doktora gidicem ve orda öğrenmek istiyorum bişi varsa. Mart kararına çok sevindimm Mart demek 4 adet demek. Umarım gerek kalmaz marttan önce hallolur inş her şey

Canım ya yerleşmede zaten adet sancısı gibi zaman zaman sancı oluyor kanama devam ediyor mu bitti mi? Hadi inşallah inşallah pozitif olur sağlıkla

Canım ya yerleşmede zaten adet sancısı gibi zaman zaman sancı oluyor kanama devam ediyor mu bitti mi? Hadi inşallah inşallah pozitif olur sağlıkla
kizlar istanbulda emre balirciogluna varikosel icin gorunen varmi lutfen cevap yazarsnz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…