- 1 Kasım 2013
- 3.230
- 2.829
- 333
B7na gebelik denir canim:) hayırlı olsun darısı bize... ne zamandir bekliyorsun var mıydı bir sorun? Varsa neydi; ) anlat bakalımKızlar bi bakar mısınızz???Eki Görüntüle 1715553
cnm hayirli olsun hamilesin darisi bize insallah :) bisiy soracagim esin ameliyattan once nekadar hereketliligi simdi nekadar olsu benimedkmde bu hafta ameliyat olmaya karar verdk akalim ;(:) :) canım çok silik ama...yarın sabah erkenden de bi tane daha yapmayı düşünüyordum.eşim varikosel ameliyatı oldu 13 ekimde.her şeyin normal sperm hızı yavasti %10 demişti bizde iki buçuk yıldır evliyiz ve alti aydir deniyoruz......şimdi sevineyim mi gerçekten ...eşim de tedirgin bi daha test yap dedi...
Ya gerçekten mi sorun yok öyle mi :) çok tesekkur ederim...... Allah'ım :)) darısı isteyen herkesin başına..bizim doktor üç ay sonra testi yapacaksınız dedi.sayı ve morfoloji iyi hareketin sıkıntılı olduğunu söylemisti sol testisten ameliyat oldu bir buçuk ay olacak....ilaç olarak da e vitamini ile klomen kullaniyor eşim.doktor üç ay kullan dedi.klomeni gün aşırı e vitaminini her gün alıyor...yani daha test yapmadık tek bildiğim değer de %10 hareket ve düşük demişti..cnm hayirli olsun hamilesin darisi bize insallah :) bisiy soracagim esin ameliyattan once nekadar hereketliligi simdi nekadar olsu benimedkmde bu hafta ameliyat olmaya karar verdk akalim ;(
Silik olunca olup olmadığı belli olmaz ki arkadaşım. Bunda çok net maşallah. Hayırlı olsun test bozuk değilse Sevin. Ben senin yerinde olsam acile gidip kan vermiştim:) :) canım çok silik ama...yarın sabah erkenden de bi tane daha yapmayı düşünüyordum.eşim varikosel ameliyatı oldu 13 ekimde.her şeyin normal sperm hızı yavasti %10 demişti bizde iki buçuk yıldır evliyiz ve alti aydir deniyoruz......şimdi sevineyim mi gerçekten ...eşim de tedirgin bi daha test yap dedi...
Doğru söylüyorsun şimdi çıkmam gerek en yakın zamanda emin bi şekilde cevap yazıcam çok tesekkur ederim tekrardan..Silik olunca olup olmadığı belli olmaz ki arkadaşım. Bunda çok net maşallah. Hayırlı olsun test bozuk değilse Sevin. Ben senin yerinde olsam acile gidip kan vermiştim
anladim cnm bizimde ileri hareket %8 bu hafta olcz bakalim. sen resmen hamilesin ve net cikmis hemen gidip kan vermelisin Allah kucaguna kavustursun insallahYa gerçekten mi sorun yok öyle mi :) çok tesekkur ederim...... Allah'ım :)) darısı isteyen herkesin başına..bizim doktor üç ay sonra testi yapacaksınız dedi.sayı ve morfoloji iyi hareketin sıkıntılı olduğunu söylemisti sol testisten ameliyat oldu bir buçuk ay olacak....ilaç olarak da e vitamini ile klomen kullaniyor eşim.doktor üç ay kullan dedi.klomeni gün aşırı e vitaminini her gün alıyor...yani daha test yapmadık tek bildiğim değer de %10 hareket ve düşük demişti..
Kızlar bi bakar mısınızz???Eki Görüntüle 1715553
Hayırlı olsun canım çizgi baya belirgin benim eşimde 3 kasımda ameliyat oldu doktor 3 ay sonra gel dedi inşallah bu ay bende hamile kalırım adet zamanım geldi benimde 1 2 gün sonra olmam lazım ama inşallah olmam
Mereba sizin belirtilerin iz de hamilelik belirtilerine benziyor inşllah güzel haberi side alırsıZ.maşallah
Bilmiyorum ki canım inşallah öyledir. Tüp arifesinde ne mutlu eder bizi. Sizin değerler nasıldı.Mereba sizin belirtilerin iz de hamilelik belirtilerine benziyor inşllah güzel haberi side alırsıZ.
Biz ilk yaptığımızda canlı cansız hiç birşey yoktu azosipremik dendi sonra klomen le başka ilaç kullandı eşim 1 ay sonra 7 milyon sprem %30 çamlık vardı nu değerle görede doktor varikosel ve fıtık ameliyatı olursa değerlerinin yükselen bilecegini söyledi sperm atılan damarda tıkalıymış onuda açtı işte olduk ameliyatı 3 ay sonra tekrar tahlil düzelme olmazsa bizede tüp bebeğe gidiceksiniz dediBilmiyorum
gozunnnn aydın canım rabbım tamamına erdırsınKızlar bi bakar mısınızz???Eki Görüntüle 1715553
Canım ben martta tüpe karar verdim o zaman gideceğim merkez kendisi de çekmek ister diye şu anda erteledim herşeyi. Tekrar tekrar yapılmaya gerek kalmasın diye...Canım ben de anestezisiz, filmden önce 1 tane ağrı kesici alarak çektirdim. Çok rahatsızlık veren bir şey ama 5 dk sürdü. Sonrasında 1 ağrı kesici daha aldım ne olur ne olmaz diye ve hiç ağrım olmadı. Herkesin farklı oluyor sanırım. Eğer senin de çektirmen gerekiyorsa korkma ve kendini rahat bırak. Zaten doktor nasıl yapılacağına karar veriyor. Ben özel bir klinikte kendi doktoruma yaptırdım.
Canım TebriklerKızlar bi bakar mısınızz???Eki Görüntüle 1715553
Canım yaaaa yerleşme kanaması olmasın o inşallah! Ayyy şöyle bir şenlensin buralar hamilelik Haberleri ile inşallah!Ne güzel maşallah. Biz 8 ay oldu hareket sifirdi. Hiç de ilerlemedi. Bu ay tupe baslicaz fakat bugün sabah adet oldum dedim sadece peçete gelen bir leke vardı. Anlam veremedim
Ay arkadaşım inşallah... ama sancim da var anlamadım kendimi. Bende umutlaniyorum ama aklıma getirmekte istemiyorum. Salı devam etse de etmese de doktora gidicem ve orda öğrenmek istiyorum bişi varsa. Mart kararına çok sevindimm Mart demek 4 adet demek. Umarım gerek kalmaz marttan önce hallolur inş her şeyCanım yaaaa yerleşme kanaması olmasın o inşallah! Ayyy şöyle bir şenlensin buralar hamilelik Haberleri ile inşallah!
Canım ya yerleşmede zaten adet sancısı gibi zaman zaman sancı oluyor kanama devam ediyor mu bitti mi? Hadi inşallah inşallah pozitif olur sağlıklaAy arkadaşım inşallah... ama sancim da var anlamadım kendimi. Bende umutlaniyorum ama aklıma getirmekte istemiyorum. Salı devam etse de etmese de doktora gidicem ve orda öğrenmek istiyorum bişi varsa. Mart kararına çok sevindimm Mart demek 4 adet demek. Umarım gerek kalmaz marttan önce hallolur inş her şey
kizlar istanbulda emre balirciogluna varikosel icin gorunen varmi lutfen cevap yazarsnz sevinirimCanım ya yerleşmede zaten adet sancısı gibi zaman zaman sancı oluyor kanama devam ediyor mu bitti mi? Hadi inşallah inşallah pozitif olur sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?