Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aksam da azıcık peçete ye geldi canım bakalım yarın neler olacak
Canım benim 1 senedir her regl öncesi 2 gün lekelenme oluyor. Sonra tam sökülüyor. İnşallah senin devamı gelmez inşallah yerleşme kanamasıdır.
Test yaptırmayı düşünmüyor musun canım?

Canım benim 1 senedir her regl öncesi 2 gün lekelenme oluyor. Sonra tam sökülüyor. İnşallah senin devamı gelmez inşallah yerleşme kanamasıdır.
Test yaptırmayı düşünmüyor musun canım?
Pts predictor alicam canım haber ederim. Çok sağol ilgin için. İnşallah öyledir

Evet canım acele etme haklısın bazı doktorlar bir süre sonra yeniden film istiyor. Tüp bebek için de film istemeyebilirler bile.

Evet canım acele etme haklısın bazı doktorlar bir süre sonra yeniden film istiyor. Tüp bebek için de film istemeyebilirler bile.
Canım benim tekrarlayan düşüklerim olduğu için çekmeyeceklerini sanmıyorum. Onlar istemese de ben isterim zaten herşey bakılsın sonra başlayalım tüpe..
İnşallah gerek kalmaz hiçbirine..

Kızlar bir yerleşme kanaması suphesindeydim. Fakat adetim tam anlamıyla başladı bugün. Salı tedavimizin ilk aşamasına başlıyoruz. Lütfen dua edinm

Kızlar bir yerleşme kanaması suphesindeydim. Fakat adetim tam anlamıyla başladı bugün. Salı tedavimizin ilk aşamasına başlıyoruz. Lütfen dua edinm
Allah yardımcınız olsun inşallah herşey yolunda gider...
Hangi şehirde başlıyorsun tedaviye acaba?

Kayseri canım benim. Ama şehir dışında calisiyorum umarım okul zor durumda bırakmaz beni. Duyurmak istemiyorum çünkü

Kayseri canım benim. Ama şehir dışında calisiyorum umarım okul zor durumda bırakmaz beni. Duyurmak istemiyorum çünkü
Evet bende kimsenin bilmesini istemiyorum. Tüp düşüncemi bile! Sadece babama söyleyip dua isteyeceğim. Şu an merkez arayışındayım. İzinliydim de. Eşimle biyere gitsek dedik ve İstanbul a karar verdik. Eşim gezilecek yerleri ben de hAstaneleri araştırıyorum
Gittiğimizde inşallah İstanbul da görüşeceğim. Tüpe gerek var mı yok mu karar verip sadece zamanını beklemek kalsın...

Acıbadem Maslak ta Bülent tıraş var canım. Öncelikle mail at ya da ara direk arıyolar sizi.

Acıbadem Maslak ta Bülent tıraş var canım. Öncelikle mail at ya da ara direk arıyolar sizi.
Randevu aldım canım çarşamba inşallah Görüşeceğiz.. Marta kadar tedaviye başlayacağım ama martta nerden başlayacağımızı konuşur o sürede doğal gebelik olursa da düşüğü engellemek için yapılacak bişey olup olmadığı belli olur...

selam kızlarrr, ben bugün kırmızıları gördüm, bu ikinci ayımız ameliyattan sonra, ama daha önce de yazmıştım. bu ay yumurtlamayı kaçırdık eşim şehir dışında olduğu için. bakalım üçüncü ayda bebişi bulanlar kategorsine girebilecek miyim, hayırlısı

canım hadi bakalım bizimde 1.5 ay oldu. inşallah güzel güzel haber veririz...

İnşallah bir daha ki ay güzel haber verirsin canım

canım hadi bakalım bizimde 1.5 ay oldu. inşallah güzel güzel haber veririz...

İnşallah bir daha ki ay güzel haber verirsin canım

inşallah canlar, valla gittikçe rahatlıyorum bebek konusunda, bir ara kafayı yemek üzereydim açıkçası. kk de bebekle ilgili hamile kalmakla ilgili bütün sayfaları okuyordum. şimdi sadece bir ya da iki sayfayı takip ediyorum. zaman zaman içleniyorum tabi, ama genellikle, vardır Rabbimin bir bildiği diyorum, o bebek her zaman küçük kalmayacak, büyüdükçe başka sorunlar olacak belki. çevrenin bebek baskısı yüzünden bu benim tek görevim, kadın olmamın tek amacı gibiymiş geliyordu. Rabbim bize bir çok nimet vermiş, bebek bunlardan sadece bi tanesi, bakalım o nimetten nasibimiz varsa bizim de olsun inşallah, yoksa diğer nimetlerini görmeyi nasip etsin. (burada içimi dökmeyi seviyorum, kusura bakmayın gevezelik ettim azcık )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…