- 1 Kasım 2013
- 3.230
- 2.829
- 333
Aksam da azıcık peçete ye geldi canım bakalım yarın neler olacakCanım ya yerleşmede zaten adet sancısı gibi zaman zaman sancı oluyor kanama devam ediyor mu bitti mi? Hadi inşallah inşallah pozitif olur sağlıkla
Canım benim 1 senedir her regl öncesi 2 gün lekelenme oluyor. Sonra tam sökülüyor. İnşallah senin devamı gelmez inşallah yerleşme kanamasıdır.Aksam da azıcık peçete ye geldi canım bakalım yarın neler olacak
Pts predictor alicam canım haber ederim. Çok sağol ilgin için. İnşallah öyledirCanım benim 1 senedir her regl öncesi 2 gün lekelenme oluyor. Sonra tam sökülüyor. İnşallah senin devamı gelmez inşallah yerleşme kanamasıdır.
Test yaptırmayı düşünmüyor musun canım?
Evet canım acele etme haklısın bazı doktorlar bir süre sonra yeniden film istiyor. Tüp bebek için de film istemeyebilirler bile.Canım ben martta tüpe karar verdim o zaman gideceğim merkez kendisi de çekmek ister diye şu anda erteledim herşeyi. Tekrar tekrar yapılmaya gerek kalmasın diye...
İnşallah hiçbirşeye gerek kalmadan sağlıklı bir hamilelik gerçekleşir
Canım benim tekrarlayan düşüklerim olduğu için çekmeyeceklerini sanmıyorum. Onlar istemese de ben isterim zaten herşey bakılsın sonra başlayalım tüpe..Evet canım acele etme haklısın bazı doktorlar bir süre sonra yeniden film istiyor. Tüp bebek için de film istemeyebilirler bile.
Ay gebesin sennnn. Tebrikler masallah allahim darisi bizlereKızlar bi bakar mısınızz???Eki Görüntüle 1715553
Allah yardımcınız olsun inşallah herşey yolunda gider...Kızlar bir yerleşme kanaması suphesindeydim. Fakat adetim tam anlamıyla başladı bugün. Salı tedavimizin ilk aşamasına başlıyoruz. Lütfen dua edinm
Evet bende kimsenin bilmesini istemiyorum. Tüp düşüncemi bile! Sadece babama söyleyip dua isteyeceğim. Şu an merkez arayışındayım. İzinliydim de. Eşimle biyere gitsek dedik ve İstanbul a karar verdik. Eşim gezilecek yerleri ben de hAstaneleri araştırıyorumKayseri canım benim. Ama şehir dışında calisiyorum umarım okul zor durumda bırakmaz beni. Duyurmak istemiyorum çünkü
Acıbadem Maslak ta Bülent tıraş var canım. Öncelikle mail at ya da ara direk arıyolar sizi.Evet bende kimsenin bilmesini istemiyorum. Tüp düşüncemi bile! Sadece babama söyleyip dua isteyeceğim. Şu an merkez arayışındayım. İzinliydim de. Eşimle biyere gitsek dedik ve İstanbul a karar verdik. Eşim gezilecek yerleri ben de hAstaneleri araştırıyorum
Gittiğimizde inşallah İstanbul da görüşeceğim. Tüpe gerek var mı yok mu karar verip sadece zamanını beklemek kalsın...
canım allahn yardımcın olsun rabbim kolaylık versin...Bu arada adet dediğim şey kesildi geri. Bugün kan testi yaptiricam
Canım benim teşekkür ederim sonuç bekliyorum kanı verdimcanım allahn yardımcın olsun rabbim kolaylık versin...
Randevu aldım canım çarşamba inşallah Görüşeceğiz.. Marta kadar tedaviye başlayacağım ama martta nerden başlayacağımızı konuşur o sürede doğal gebelik olursa da düşüğü engellemek için yapılacak bişey olup olmadığı belli olur...Acıbadem Maslak ta Bülent tıraş var canım. Öncelikle mail at ya da ara direk arıyolar sizi.
Hadi hayırlısı inşallah pozitif çıkar canımCanım benim teşekkür ederim sonuç bekliyorum kanı verdim
canım hadi bakalım bizimde 1.5 ay oldu. inşallah güzel güzel haber veririz...selam kızlarrr, ben bugün kırmızıları gördüm, bu ikinci ayımız ameliyattan sonra, ama daha önce de yazmıştım. bu ay yumurtlamayı kaçırdık eşim şehir dışında olduğu için. bakalım üçüncü ayda bebişi bulanlar kategorsine girebilecek miyim, hayırlısı
İnşallah bir daha ki ay güzel haber verirsin canımselam kızlarrr, ben bugün kırmızıları gördüm, bu ikinci ayımız ameliyattan sonra, ama daha önce de yazmıştım. bu ay yumurtlamayı kaçırdık eşim şehir dışında olduğu için. bakalım üçüncü ayda bebişi bulanlar kategorsine girebilecek miyim, hayırlısı
canım hadi bakalım bizimde 1.5 ay oldu. inşallah güzel güzel haber veririz...
İnşallah bir daha ki ay güzel haber verirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?