- 1 Kasım 2013
- 3.230
- 2.829
- 333
İnşallah canım allah gönlüne göre versin? Nasıldı değerler buarada? Bu soruyu herkese soruyorum belki sana da sormusum belki cevaplam8ssindir, kusuruma bakmainşallah canlar, valla gittikçe rahatlıyorum bebek konusunda, bir ara kafayı yemek üzereydim açıkçası. kk de bebekle ilgili hamile kalmakla ilgili bütün sayfaları okuyordum. şimdi sadece bir ya da iki sayfayı takip ediyorum. zaman zaman içleniyorum tabi, ama genellikle, vardır Rabbimin bir bildiği diyorum, o bebek her zaman küçük kalmayacak, büyüdükçe başka sorunlar olacak belki. çevrenin bebek baskısı yüzünden bu benim tek görevim, kadın olmamın tek amacı gibiymiş geliyordu. Rabbim bize bir çok nimet vermiş, bebek bunlardan sadece bi tanesi, bakalım o nimetten nasibimiz varsa bizim de olsun inşallah, yoksa diğer nimetlerini görmeyi nasip etsin. (burada içimi dökmeyi seviyorum, kusura bakmayın gevezelik ettim azcık)
Sevindim canım başlangıç bile rahatlatiyor insanı demi? Testi yaptırdım ben negatif. Yarın yolunda gider inş her şey. Böyle olunca kistten korktum cunkuRandevu aldım canım çarşamba inşallah Görüşeceğiz.. Marta kadar tedaviye başlayacağım ama martta nerden başlayacağımızı konuşur o sürede doğal gebelik olursa da düşüğü engellemek için yapılacak bişey olup olmadığı belli olur...
yok canım sorun değil, ben de unutuyorum bazen, 63 milyon toplam sperm, hareketliler a+b: %14 diye hatırlıyorum. aralıgın sonuna dogru tekrar test yaptırıcaz canım onu da yazarım mutlaka.İnşallah canım allah gönlüne göre versin? Nasıldı değerler buarada? Bu soruyu herkese soruyorum belki sana da sormusum belki cevaplam8ssindir, kusuruma bakma
Sayınız çok güzelmiş diğerleri de düzelir inşallahyok canım sorun değil, ben de unutuyorum bazen, 63 milyon toplam sperm, hareketliler a+b: %14 diye hatırlıyorum. aralıgın sonuna dogru tekrar test yaptırıcaz canım onu da yazarım mutlaka.
Canım ağzına sağlık ya inan ben evlendiğimde kesinlikle 2-3 sene çocuk istemiyorum diyordum. Eşime de söyledim tamam sen bilirsin dedi.inşallah canlar, valla gittikçe rahatlıyorum bebek konusunda, bir ara kafayı yemek üzereydim açıkçası. kk de bebekle ilgili hamile kalmakla ilgili bütün sayfaları okuyordum. şimdi sadece bir ya da iki sayfayı takip ediyorum. zaman zaman içleniyorum tabi, ama genellikle, vardır Rabbimin bir bildiği diyorum, o bebek her zaman küçük kalmayacak, büyüdükçe başka sorunlar olacak belki. çevrenin bebek baskısı yüzünden bu benim tek görevim, kadın olmamın tek amacı gibiymiş geliyordu. Rabbim bize bir çok nimet vermiş, bebek bunlardan sadece bi tanesi, bakalım o nimetten nasibimiz varsa bizim de olsun inşallah, yoksa diğer nimetlerini görmeyi nasip etsin. (burada içimi dökmeyi seviyorum, kusura bakmayın gevezelik ettim azcık)
Canım bende polikistik over var daha önce de bahsettigim gibi benim her adet öncesi iki gün lekelenme tarzı geliyor ama ayıptır söylemesi kokusundan anlıyorum adet olduğumu. Adetlerim de arada düzensizleşiyor. Biz de tek dert varikosel değil İşte maalesef. Pıhtılaşma taşıyıcılığım da var. Hamile kalsam bile sevinemiyorun inan. 3 düşük olunca... Ama bu defa ilk kez iğne vırulacağım için biraz daha umutluyum ama bu sefer de hamilelik olmuyor işte...Sevindim canım başlangıç bile rahatlatiyor insanı demi? Testi yaptırdım ben negatif. Yarın yolunda gider inş her şey. Böyle olunca kistten korktum cunku
Bu moralle bile güldürdün beniEvet canım içeriye su tutup afedersin parmakla yıkıyorlar imiş bende merak edip sordum. 5 arkadaşım var işyerinde hamile olan 3 ü kaza ile hamile
İnanmıyorum hiçbirisine. Geri çekilmeyi yöntem sayan var yıl olmuş 2016 ertesi gün hapını kullanmayan sağlıkçı arkadaşlar hala kaza diyor!
2.5 senenin üstüne tüp bebekle bile hamile kalsam içimde ukde bir "hiç düşünmediğim ayda oldu" demek iki " kaza ile oldu " demek
Bu moralle bile güldürdün beni
İyi fikir,3 yilin üstüne bende kazayla oldu desem yerlermi acaba
Kazayla ameliyat oldu,kazayla proxeed icmis kazayla ballar polenler havada ucustu keciboynuzunuda kazayla kaynatik
İkiz gebelik olabilir mi acaba?Ben bugün kadin doguma gittim muayene sonucu ultrasonda kese görünmedi.kan testine gönderdiler sonuç: pozitif ve beta hcg 1033 hamilelikte 3. Hafta yazisi vardı ........ama binin üzerinde olduğu halde göremedigi için şaşırdı. doktor iki gün sonra yine gel dedi.....bakalim görmeden içim rahat olmayacak....
İkiz mi :) neden böyle düşündün? ?İkiz gebelik olabilir mi acaba?
İkiz mi :) neden böyle düşündün? ?[/QUO
biz bu acıyı çekenler birimiz hamilelik haberine bu kadar seviniyorsak ve şükürler olsun eksiksiz kusursuz olsun diye dua edebiliyorsak birbirimizi tanımadan çok şey paylaşıyoruz...
canım kese gözükecek inşallah dünyada rızgı olan gelecek bu dünyaya...
iz bu acıyı çekenler birimiz hamilelik haberine bu kadar seviniyorsak ve şükürler olsun eksiksiz kusursuz olsun diye dua edebiliyorsak birbirimizi tanımadan çok şey paylaşıyoruz...İkiz mi :) neden böyle düşündün? ?
Darısı isteyen herkesin başına.....tahlil bebek var diyor ama ben de hiç bir hamilelik belirtisi yok Midem bulanmiyor konulara hassas değilim yorgun uykusuz değilim.bu belirtiler de olsa dert olmasa dert....bu yüzden görünmedigi için çok endiseleniyorum.iz bu acıyı çekenler birimiz hamilelik haberine bu kadar seviniyorsak ve şükürler olsun eksiksiz kusursuz olsun diye dua edebiliyorsak birbirimizi tanımadan çok şey paylaşıyoruz...
canım kese gözükecek inşallah dünyada rızgı olan gelecek bu dünyaya...
Çok yüksek ya beta hcg kese görünmüyor ve yüksekse öyle geldi aklıma canım. Tüp bebek topiklerinde öyle yazmışlar ya.İkiz mi :) neden böyle düşündün? ?
:) ne güzel olurdu aslinda ..ama testlerin türleri farklı sanirim..yani kimi üç haneli kimi virgüllü yaziyor.Anlamadim :)Çok yüksek ya beta hcg kese görünmüyor ve yüksekse öyle geldi aklıma canım. Tüp bebek topiklerinde öyle yazmışlar ya.
Bence ikiz:) ne güzel olurdu aslinda ..ama testlerin türleri farklı sanirim..yani kimi üç haneli kimi virgüllü yaziyor.Anlamadim :)
canım ben iki buçuk yıllık evliyim.iki buçuk ay öncesine kadar 6 ay çocuk için denemelerimiz olmuştu ama hep negatif oldu.bende bi sorun cikmadi...sonra eşimde varikosel çıktı sol testiste..degerleri aklimda kaldığı kadarıyla yazıyorum.grade 3 morfoloji 6 ileri hareket %10 sanirim bi hareket türü daha varmış onunla toplandiginda 40 olması gerekirken bizde 40'ın altında Kalıyordu.sayısı 100 milyondu .....hatta dr eşime demiş su var ama musluk kapali demiş :))) eşim de 13 ekimde ameliyat oldu ....dr zamaninda yapılan bi ameliyat demişti ...sonra klomen ve e vitamini kullanmaya başladı.üç ay sonra test yaptır demişti.işte böyle net sayı istersen eşim yıl başında gelecek testi yanında çünkü ...sana yollarim.Bence ikizbakalım ne olacak. Canım sen nasıl hamile kaldın? Sorun neydi? Anlatsana biraz. Eşinde sorun varsa değerlerle beraber. Ben bugun tüp tedavisine başladım ilk dozu aldım. Dua edin lütfen
İşte şu hareket 0 olmadıkça bir ise yarıyor demek ki ameliyat. Biz 8 aydan sonra tüp bebeğe başladık. Ben seni hatırladım henüz erken ama umut güzel şey demiştik. Ne kadar mutlu oldum. Benim de her şey yolunda giderse tahminime göre aramızda bir ay olacakcanım ben iki buçuk yıllık evliyim.iki buçuk ay öncesine kadar 6 ay çocuk için denemelerimiz olmuştu ama hep negatif oldu.bende bi sorun cikmadi...sonra eşimde varikosel çıktı sol testiste..degerleri aklimda kaldığı kadarıyla yazıyorum.grade 3 morfoloji 6 ileri hareket %10 sanirim bi hareket türü daha varmış onunla toplandiginda 40 olması gerekirken bizde 40'ın altında Kalıyordu.sayısı 100 milyondu .....hatta dr eşime demiş su var ama musluk kapali demiş :))) eşim de 13 ekimde ameliyat oldu ....dr zamaninda yapılan bi ameliyat demişti ...sonra klomen ve e vitamini kullanmaya başladı.üç ay sonra test yaptır demişti.işte böyle net sayı istersen eşim yıl başında gelecek testi yanında çünkü ...sana yollarim.
Ayy inşallah Canım dua edicem senin için ....haberini bekliyorum.İşte şu hareket 0 olmadıkça bir ise yarıyor demek ki ameliyat. Biz 8 aydan sonra tüp bebeğe başladık. Ben seni hatırladım henüz erken ama umut güzel şey demiştik. Ne kadar mutlu oldum. Benim de her şey yolunda giderse tahminime göre aramızda bir ay olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?