Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah canım allah gönlüne göre versin? Nasıldı değerler buarada? Bu soruyu herkese soruyorum belki sana da sormusum belki cevaplam8ssindir, kusuruma bakma

Sevindim canım başlangıç bile rahatlatiyor insanı demi? Testi yaptırdım ben negatif. Yarın yolunda gider inş her şey. Böyle olunca kistten korktum cunku

İnşallah canım allah gönlüne göre versin? Nasıldı değerler buarada? Bu soruyu herkese soruyorum belki sana da sormusum belki cevaplam8ssindir, kusuruma bakma
yok canım sorun değil, ben de unutuyorum bazen, 63 milyon toplam sperm, hareketliler a+b: %14 diye hatırlıyorum. aralıgın sonuna dogru tekrar test yaptırıcaz canım onu da yazarım mutlaka.

Canım ağzına sağlık ya inan ben evlendiğimde kesinlikle 2-3 sene çocuk istemiyorum diyordum. Eşime de söyledim tamam sen bilirsin dedi.
Bir ay sonra eşimi tanımaya başlayıp olsun dedim ama öyle deli gibi olsun kesinlikle hemen gibi bir isteğim yoktu.
İşte en büyük hatam çocuk düşüncemi paylaşmak oldu eş dostla. Her ay var mı bişey, oldu mu, sonraki düşükler derken herkesin gözü üzerimde hastaneye giderken bile gizli gidiyorum artık konu açılmasın diye.
En son anneme yengeme patladım zaten. Annem hastaneye test sonucunu almaya gittiğimde hayırdır bir durum mu var dedi. Ya hangisini neyi gizledim de her fırsatta sorup duruyosunuz? Bir yardımınız yok zaten hiç değilse sorup durmayın var mı yok mu diye. Olursa sizden gizli doğuracak değilim illa ki öğreneceksiniz dedim. O Son oldu artık sormuyor.
Bu kadar gündemde tutulmasa hayatın anlamı gibi davranılmasa biz de rahat edicez.

Sevindim canım başlangıç bile rahatlatiyor insanı demi? Testi yaptırdım ben negatif. Yarın yolunda gider inş her şey. Böyle olunca kistten korktum cunku
Canım bende polikistik over var daha önce de bahsettigim gibi benim her adet öncesi iki gün lekelenme tarzı geliyor ama ayıptır söylemesi kokusundan anlıyorum adet olduğumu. Adetlerim de arada düzensizleşiyor. Biz de tek dert varikosel değil İşte maalesef. Pıhtılaşma taşıyıcılığım da var. Hamile kalsam bile sevinemiyorun inan. 3 düşük olunca... Ama bu defa ilk kez iğne vırulacağım için biraz daha umutluyum ama bu sefer de hamilelik olmuyor işte...
İnşallah tedavinin her aşaması başarılı geçer. Hepimiz seviniriz en kısa sürede

Bu moralle bile güldürdün beni
İyi fikir,3 yilin üstüne bende kazayla oldu desem yerlermi acaba
Kazayla ameliyat oldu,kazayla proxeed icmis kazayla ballar polenler havada ucustu keciboynuzunuda kazayla kaynatik

Ben bugün kadin doguma gittim muayene sonucu ultrasonda kese görünmedi.kan testine gönderdiler sonuç: pozitif ve beta hcg 1033 hamilelikte 3. Hafta yazisi vardı ........ama binin üzerinde olduğu halde göremedigi için şaşırdı. doktor iki gün sonra yine gel dedi.....bakalim görmeden içim rahat olmayacak....

İkiz gebelik olabilir mi acaba?

İkiz mi :) neden böyle düşündün? ?
iz bu acıyı çekenler birimiz hamilelik haberine bu kadar seviniyorsak ve şükürler olsun eksiksiz kusursuz olsun diye dua edebiliyorsak birbirimizi tanımadan çok şey paylaşıyoruz...
canım kese gözükecek inşallah dünyada rızgı olan gelecek bu dünyaya...

Darısı isteyen herkesin başına.....tahlil bebek var diyor ama ben de hiç bir hamilelik belirtisi yok Midem bulanmiyor konulara hassas değilim yorgun uykusuz değilim.bu belirtiler de olsa dert olmasa dert....bu yüzden görünmedigi için çok endiseleniyorum.

:) ne güzel olurdu aslinda ..ama testlerin türleri farklı sanirim..yani kimi üç haneli kimi virgüllü yaziyor.Anlamadim :)
Bence ikiz bakalım ne olacak. Canım sen nasıl hamile kaldın? Sorun neydi? Anlatsana biraz. Eşinde sorun varsa değerlerle beraber. Ben bugun tüp tedavisine başladım ilk dozu aldım. Dua edin lütfen

Bence ikiz bakalım ne olacak. Canım sen nasıl hamile kaldın? Sorun neydi? Anlatsana biraz. Eşinde sorun varsa değerlerle beraber. Ben bugun tüp tedavisine başladım ilk dozu aldım. Dua edin lütfen
canım ben iki buçuk yıllık evliyim.iki buçuk ay öncesine kadar 6 ay çocuk için denemelerimiz olmuştu ama hep negatif oldu.bende bi sorun cikmadi...sonra eşimde varikosel çıktı sol testiste..degerleri aklimda kaldığı kadarıyla yazıyorum.grade 3 morfoloji 6 ileri hareket %10 sanirim bi hareket türü daha varmış onunla toplandiginda 40 olması gerekirken bizde 40'ın altında Kalıyordu.sayısı 100 milyondu .....hatta dr eşime demiş su var ama musluk kapali demiş :))) eşim de 13 ekimde ameliyat oldu ....dr zamaninda yapılan bi ameliyat demişti ...sonra klomen ve e vitamini kullanmaya başladı.üç ay sonra test yaptır demişti.işte böyle net sayı istersen eşim yıl başında gelecek testi yanında çünkü ...sana yollarim.

İşte şu hareket 0 olmadıkça bir ise yarıyor demek ki ameliyat. Biz 8 aydan sonra tüp bebeğe başladık. Ben seni hatırladım henüz erken ama umut güzel şey demiştik. Ne kadar mutlu oldum. Benim de her şey yolunda giderse tahminime göre aramızda bir ay olacak

Ayy inşallah Canım dua edicem senin için ....haberini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…