Canııım hadi gözün aydınKese göründü!!!!!!! :) :) :)
Gülme ifadelerim yanlis gelmiş canim niyeyse. Değerleri müsait olunca yazabilir misinKese göründü!!!!!!! :) :) :)
Gülme ifadelerim yanlis gelmiş canim niyeyse. Değerleri müsait olunca yazabilir misin
Canım Tebrikler rabbim tamamına erdirsin.Kese göründü!!!!!!! :) :) :)
sağol canım darısı sizin başınıza...Canım Tebrikler rabbim tamamına erdirsin.
Ohh gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallahKese göründü!!!!!!! :) :) :)
Kafanin temizlenmesine sevindim ama bu morfoloji de düşük sorunu hep çıkıyor arkadaşım yıkanmış kalitelilerle aşılama mi yaptirsanKızlar bugün tüp bebek merkezi ile görüştük. Doktor tekrarlayan düşüklerim için bundan sonrasında doğal denemeyi önermedi cgh ile tüp yapalım dedi.
Hsg çektirdim, eşim de burda test verdi. Sayı ml de 42 milyon hareket %80 morfoloji %3. Yani morfoloji bozuk onun dışında normal tamamen. Morfoloji düzelmesi için yapılacak hiçbişey yok dedi kadın doğumcu. Zaten düzelse de normal denemeyi önermiyorum diyor 3 düşükten dolayı.
Benim 15. günümdü bugün yumurta vardı 15mm. Benim yumurtlama günüm taaa 20. güne geliyor bu durumda.
Ben marta kadar korunmayacağım Son bir gebelik olursa denemek istiyorum tekrar.. Belki bu defa düşmez... Olmazsa da zaten martta tüp...
Yok canım aşılamayı hiç düşünmüyorum boşuna hormon alıcam tutma ihtimali zaten düşük tutsa da bende sağlıklı devamı gelme ihtimali de belli değil..aşılama ile normal denememiz açısından pek bir fark yok. Zaten geçen ay yumurtlamadım adet olmadım. Bu ay da 15 mm ye yeni gelmiş yumurta yani 6 aydır olmayışının nedeni benden kaynaklı olabilir. Hani çok çok marta kadar klomen ve çatlama iğnesi kullanabilirim..Kafanin temizlenmesine sevindim ama bu morfoloji de düşük sorunu hep çıkıyor arkadaşım yıkanmış kalitelilerle aşılama mi yaptirsan
Canım benim siz bilirsiniz tabi en doğrusunu. Bu arada çider diye bir dernek varmış, yıllık 150 liraya üye olup tüp bebekte yaklaşık 1000 tl indirim sağlıyorlar yaptirdigin hastanede. Aklında bulunsunYok canım aşılamayı hiç düşünmüyorum boşuna hormon alıcam tutma ihtimali zaten düşük tutsa da bende sağlıklı devamı gelme ihtimali de belli değil..aşılama ile normal denememiz açısından pek bir fark yok. Zaten geçen ay yumurtlamadım adet olmadım. Bu ay da 15 mm ye yeni gelmiş yumurta yani 6 aydır olmayışının nedeni benden kaynaklı olabilir. Hani çok çok marta kadar klomen ve çatlama iğnesi kullanabilirim..
Tüpe kesin karar verdik istanbula git gel yapıcaz bir şekilde. Martta izin olayı da ulaşım da en rahat olabilecek zaman olur hem bizim için.. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
evet canımhangi değerler eşimin değerleri mi
yaşasınnnnn!!!! şükürler olsun onu veren ALLAHA. eksiksiz kusursuz kucağına al canım inşallah. eşime sizi örnek gösteriyorum bizde 27 ekimde ameliyat olduk klomen ve proxeed kullanıyoruz. bizede dua et lütfennnnn lütfennnnnnKese göründü!!!!!!! :) :) :)
hsg ne oluyor rahim filmimi?? eger oysa çok can yakıcı bir şey miKızlar bugün tüp bebek merkezi ile görüştük. Doktor tekrarlayan düşüklerim için bundan sonrasında doğal denemeyi önermedi cgh ile tüp yapalım dedi.
Hsg çektirdim, eşim de burda test verdi. Sayı ml de 42 milyon hareket %80 morfoloji %3. Yani morfoloji bozuk onun dışında normal tamamen. Morfoloji düzelmesi için yapılacak hiçbişey yok dedi kadın doğumcu. Zaten düzelse de normal denemeyi önermiyorum diyor 3 düşükten dolayı.
Benim 15. günümdü bugün yumurta vardı 15mm. Benim yumurtlama günüm taaa 20. güne geliyor bu durumda.
Ben marta kadar korunmayacağım Son bir gebelik olursa denemek istiyorum tekrar.. Belki bu defa düşmez... Olmazsa da zaten martta tüp...
Evet canım rahim filmi anestezisiz yapıldı ağrı sıvıyı verene kadar olmadı sıvı tam tüplerden geçerken şiddetli bir adet ağrısı gibi ağrı oldu ama 10 saniye kadar. Sonra bitiyor zaten. Hiç korkulacak bişey değil canım inan.hsg ne oluyor rahim filmimi?? eger oysa çok can yakıcı bir şey mi
peki canım sonucun nasıl çıktı tupte tıkanıklık falan varmıymış....Evet canım rahim filmi anestezisiz yapıldı ağrı sıvıyı verene kadar olmadı sıvı tam tüplerden geçerken şiddetli bir adet ağrısı gibi ağrı oldu ama 10 saniye kadar. Sonra bitiyor zaten. Hiç korkulacak bişey değil canım inan.
Canım rahimde doğuştan gelen bir şekil bozukluğu varmış arkuat uterus diye birşey ama düşüğe neden yada gebeliğe engel değil. Tüplerde tıkanıklık falan yok. Ama histereskopi yapıp yapışıklık için Spiral takacağız dedi. Oysa yapışıklık yok bilemedim yaaa.... Offff kafam çok karışık ya...peki canım sonucun nasıl çıktı tupte tıkanıklık falan varmıymış....
Bence hemen karar verme konu hakkinda bilgim yok ama tek dr bagli kalma zor bi karar allah yardimcin olsunCanım rahimde doğuştan gelen bir şekil bozukluğu varmış arkuat uterus diye birşey ama düşüğe neden yada gebeliğe engel değil. Tüplerde tıkanıklık falan yok. Ama histereskopi yapıp yapışıklık için Spiral takacağız dedi. Oysa yapışıklık yok bilemedim yaaa.... Offff kafam çok karışık ya...
Canım burdan bir arkadaşım mustafa aceti önerdi şimdi onla da gelmişken görüşsek mi diye düşünüyorum. Tüpü anladım cgh için öneriyor ama histereskopi ve Spiral olayı hiç aklıma yatmadı.. Ayy karar aşaması bile çok zor yaa..Bence hemen karar verme konu hakkinda bilgim yok ama tek dr bagli kalma zor bi karar allah yardimcin olsun
Canım bence yaptırma sırf para için adam kesmeye alısmıs bunlar. Ben olsam o merkezden fersah fersah kaçardım baska dra git derim hsgde iyi çıkmış zaten daha oncede hamile kalmıssın bak biz bir kwre bile kalamadık yani senin tuplerde sorun yok bosuna kestirme kendini sonucta hepsi riskli seylerCanım burdan bir arkadaşım mustafa aceti önerdi şimdi onla da gelmişken görüşsek mi diye düşünüyorum. Tüpü anladım cgh için öneriyor ama histereskopi ve Spiral olayı hiç aklıma yatmadı.. Ayy karar aşaması bile çok zor yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?