Canım gozunaydın saglıcakla kucagına alırsın inş bizede dua etKese göründü!!!!!!! :) :) :)
canım aramıza hoşgeldin, geçmiş olsunMerhaba kizlar araniza yeni katildim yillardir bu siteyi takip ediyorum uye olmak simdiye kismetmis.4 yillik evliyim evlendigim gunden beri hic korunma olmadi ve hamile kalamadim ilk 2 sene gitmedigim dr kalmadi hepside bende bi sorun olmadini soledi esimi zor ikna edip spermogram yaptirdik sonuc varikosel dr ameliyat olmadan asla olmaz tabi esimi ameliyata ikna etmem tam 1.5 senemi aldi.sonunda micro yontemiyle ameliyat oldu agrisiz sizisiz cok sukur gecti bitti ameliyattan hemen sonra proxeed plus a basladi ve ben tam 1.5 ay sonra hamile kaldim malesef sevincim fazla surmedi 6 haftalikken bebegimi kaybettim.dusuk yapali 6 ay oldu ve ben hala hamile kalamiyorum.basina bole bisey gelen duyan var mi
Hosbulduk Cok tesekkur ederim Allah razi olsun hayir yaptirmadik 2 kere spermiogram testi verdi ikiside ameliyattan onceydi 30 ml en son morfoloji 3 tu ameliyattan sonra tekrar teste ikna edemedim malesefcanım aramıza hoşgeldin, geçmiş olsunbenim başıma böyle bişey gelmedi ama merka ettim ameliyattan sonra tekrar spermiyogram yaptırdınız mı?
Bundan neden kaçar ki insan???şu eşler anlasa hanimlarini keşke. .. arkadaşım hareketiniz varmış demek ki. Bir arkadaşımız var düşük yapan muhtemelen okur ve döner sana. Nikini kopyalayamadim. Yalnız ameliyat olduktan sonra düşük yaptı mı bilmiyorum. Hareket değerini hatirliyor musun. Biz ameliyatta 9. Aydayiz ve ben tüp bebeğe başladım.Hosbulduk Cok tesekkur ederim Allah razi olsun hayir yaptirmadik 2 kere spermiogram testi verdi ikiside ameliyattan onceydi 30 ml en son morfoloji 3 tu ameliyattan sonra tekrar teste ikna edemedim malesef
Bundan neden kaçar ki insan???şu eşler anlasa hanimlarini keşke. .. arkadaşım hareketiniz varmış demek ki. Bir arkadaşımız var düşük yapan muhtemelen okur ve döner sana. Nikini kopyalayamadim. Yalnız ameliyat olduktan sonra düşük yaptı mı bilmiyorum. Hareket değerini hatirliyor musun. Biz ameliyatta 9. Aydayiz ve ben tüp bebeğe başladım.
Valla canım başladık artik. B8z sabredemedik biraz. Eşimin öyle sorunları yok şükür her şeye tamam der. Fakat bizim hareket hiç 0 dan çıkmadı. Ve bende de pcos var. Sizin normal olur bence ama düşük için bir şeyler yapmak gerek. Bu arada inş tüp bebeğe gerek kalmaz ama bende korkuyidum tüpten. Çok şükür şu an korkacak bişi yokmuş. Biraz yumurta toplamayı takiyorum ama onunda rahat geçeceğini söylüyorlar.Canim siz ameliyattan sonra spermiyogram verdiniz mi 1 seneyi doldurun isterseniz normal olmasini cunku dr 1 sene bekledikten sonra tup bebek yapalim demistim ve tup bebekten ben cok korkuyorum
Allah gonlunuze gore versin insallah tez vakitte mujdeli haberini aliriz etrafimda tup yaptiran tanidiklarim var 9 ay boyunca cok sikinti cektiler sonunda mutlu oldular Allahin izniyle es konusunda ben bu konuda sansizim tup bebege asla yanasmiyor baska spermi koyarlar die cahil inanclari var aslinda cocugu benden daha cok istiyor ameliyata 1.5 yilda ikna ettim tupe ikna etmem 5 senemi alir galibaValla canım başladık artik. B8z sabredemedik biraz. Eşimin öyle sorunları yok şükür her şeye tamam der. Fakat bizim hareket hiç 0 dan çıkmadı. Ve bende de pcos var. Sizin normal olur bence ama düşük için bir şeyler yapmak gerek. Bu arada inş tüp bebeğe gerek kalmaz ama bende korkuyidum tüpten. Çok şükür şu an korkacak bişi yokmuş. Biraz yumurta toplamayı takiyorum ama onunda rahat geçeceğini söylüyorlar.
Niye kaç yasindasin arkadaşım. Birilerinin onunla güzelce konuşması gerek.olmaz böyle. Senin muayene de çektiğin çileyi azıcık anlasa böyle davranmaz. Olan genelde bize oluyor ve bu fedakarlığı anlamalari gerek.Allah gonlunuze gore versin insallah tez vakitte mujdeli haberini aliriz etrafimda tup yaptiran tanidiklarim var 9 ay boyunca cok sikinti cektiler sonunda mutlu oldular Allahin izniyle es konusunda ben bu konuda sansizim tup bebege asla yanasmiyor baska spermi koyarlar die cahil inanclari var aslinda cocugu benden daha cok istiyor ameliyata 1.5 yilda ikna ettim tupe ikna etmem 5 senemi alir galibao zamanda benim yas gecer tup icin offf
Çok geçmiş olsun canım ameliyat sonrası 1.5 ay erkenmiş spermlerin yenilenmesi 70 gün. Demekki Düzelme olmadan hamile kalmışsın.Merhaba kizlar araniza yeni katildim yillardir bu siteyi takip ediyorum uye olmak simdiye kismetmis.4 yillik evliyim evlendigim gunden beri hic korunma olmadi ve hamile kalamadim ilk 2 sene gitmedigim dr kalmadi hepside bende bi sorun olmadini soledi esimi zor ikna edip spermogram yaptirdik sonuc varikosel dr ameliyat olmadan asla olmaz tabi esimi ameliyata ikna etmem tam 1.5 senemi aldi.sonunda micro yontemiyle ameliyat oldu agrisiz sizisiz cok sukur gecti bitti ameliyattan hemen sonra proxeed plus a basladi ve ben tam 1.5 ay sonra hamile kaldim malesef sevincim fazla surmedi 6 haftalikken bebegimi kaybettim.dusuk yapali 6 ay oldu ve ben hala hamile kalamiyorum.basina bole bisey gelen duyan var mi
29 yasindayim canim drlar 35 ten sonra tup bebek sansi biraz daha zorlasiyormusNiye kaç yasindasin arkadaşım. Birilerinin onunla güzelce konuşması gerek.olmaz böyle. Senin muayene de çektiğin çileyi azıcık anlasa böyle davranmaz. Olan genelde bize oluyor ve bu fedakarlığı anlamalari gerek.
Çok geçmiş olsun canım ameliyat sonrası 1.5 ay erkenmiş spermlerin yenilenmesi 70 gün. Demekki Düzelme olmadan hamile kalmışsın.
Ben eşim ameliyat olmadan önce 3 kere hamile kaldım ama hepsi düştü. Şimdi de hamile kalamadim 5 aydır. Bu 6. Ayımız. Sayı hız iyi ama morfoloji %3 çıktı. Onun Düzelmesi de tedavi ile olmuyormuş. İşte tüpe aklımız kayıyor yavaş yavaş.. Ama Son bir doğal deneme daha istiyorum sanırım. Marta kadar akışına bıraktım. Hayırlısı olsun hepimiz için...
[/QUOTE
Allah razi olsun arkadasim sanada gecmis olsun ....evet morfolojiye yapilacak malsef hicbisey yokmus tabi onda duzelmeolup olmadini bilmiyoruz malesef. Dogal olmasini bekliyorum ama yine dusuk yasarim die cok korkuyorum cunkuben kurtaj olmadim dr kendiliginden dusucek dedi 4 gunde zor dustu bebegim hem beden hem ruh berbat cokmustumÇok geçmiş olsun canım ameliyat sonrası 1.5 ay erkenmiş spermlerin yenilenmesi 70 gün. Demekki Düzelme olmadan hamile kalmışsın.
Ben eşim ameliyat olmadan önce 3 kere hamile kaldım ama hepsi düştü. Şimdi de hamile kalamadim 5 aydır. Bu 6. Ayımız. Sayı hız iyi ama morfoloji %3 çıktı. Onun Düzelmesi de tedavi ile olmuyormuş. İşte tüpe aklımız kayıyor yavaş yavaş.. Ama Son bir doğal deneme daha istiyorum sanırım. Marta kadar akışına bıraktım. Hayırlısı olsun hepimiz için...
Aynen ole canim bunu anca evlat ozlemi cekenler anlar en azindan tup bebek gibi sansin var sukur kimisi tup bebekle bile bebek sahibi olamiyor yillarca en kisa zamanda tedavin sonuc verir insallahta bende kocisi burdakilerden ornek gostererek ikna edebilirimValla ne tüp bebeği ne başka bir şeyi sıkıntı olarak görmüyorum doğmadan sevgisi ağır basıyor. Ve ben çok tezcanliydim fakat başka insanları başka sıkıntıları görünce sukrediyorum hep
Bunu daha önce yasemintt arkadaşima bu şekilde yazmıştim.halâ bildiklerim bunlar dediğim gibi sonrasinda net değerleri yazarim seyyah2015canım ben iki buçuk yıllık evliyim.iki buçuk ay öncesine kadar 6 ay çocuk için denemelerimiz olmuştu ama hep negatif oldu.bende bi sorun cikmadi...sonra eşimde varikosel çıktı sol testiste..degerleri aklimda kaldığı kadarıyla yazıyorum.grade 3 morfoloji 6 ileri hareket %10 sanirim bi hareket türü daha varmış onunla toplandiginda 40 olması gerekirken bizde 40'ın altında Kalıyordu.sayısı 100 milyondu .....hatta dr eşime demiş su var ama musluk kapali demiş :))) eşim de 13 ekimde ameliyat oldu ....dr zamaninda yapılan bi ameliyat demişti ...sonra klomen ve e vitamini kullanmaya başladı.üç ay sonra test yaptır demişti.işte böyle net sayı istersen eşim yıl başında gelecek testi yanında çünkü ...sana yollarim.
Canııım hadi gözün aydınRabbim hayirlisiyla kucagina almaya nasip etsin
Evet dr ole soledi kurtaj cok basit agrisiz sizisiz oluyor ama sonra yapisiklik olabilir bu riski var dedi kendi dusmesi normal dogum gibi agri cekersin ama en sagliklisi dedi malesef o agrilari 4 gun 4 gece cektim. Keske dusmeseydi saglikli olsaydida 9 ayda cekerdim insallah hakkimizda hayirlisi olur tez zamandaCanım kürtaj olmadığın iyi olmuş benim de bugün kü aklım olsa kendisinin düşmesini beklerdim... Yapışıklık falan oluyor sonrasında.. Kötü düşünme canım inşallah bir sonraki sağlıkla olur hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?