Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Senin 3 dusugun arka arkaya mi oldu patolojiye girdimi
İlk ve ikinci düşüğüm arasında 2 ay var. 2. İle 3. Arasında 1 sene var. Kürtaj olduğumda patolojiye gitti normal çıktı patoloji sonucu ama genetiğine bakılmadı zaten genetiğine bakılmadığı için neden düşük yaptığımı bilmiyoruz maalesef...
Son düşüğümün üstüne de 8 ay geçti eşim ameliyat olalı da 6 ay geçti ama hamile kalamadim..

Kzlar bizdede varikosel cikti cift tarafli ve reflu varms degrlermz sayi tpladm 24 milyn mlde 6 milyn ilri hz 55 yavas ileri hz 35 morfoloji 2 dktr amelyt icn 2 yl bekle dms ama bz yazn olcz 1 2 ayada asılama dncz

Kzlar bizdede varikosel cikti cift tarafli ve reflu varms degrlermz sayi tpladm 24 milyn mlde 6 milyn ilri hz 55 yavas ileri hz 35 morfoloji 2 dktr amelyt icn 2 yl bekle dms ama bz yazn olcz 1 2 ayada asılama dncz
Aslında burda çok kötü değerler gördüğümüz için bu iyi gibi geldi bana sayı ve morfoloji de sorun var. Bizim hareket 0 olduğu için hareket olan değerler iyi geliyo bana. Bence biraz sabır doğal olur. Asilamada doğal sayılır zaten nerdeyse

Insallah hepimiz bir an once bebeklermze kavsuruz doktruda esime bekleyn sdce sayida sorun var gbi duruyo onada keci bynuzu en iyisi dms. Morfoloji bnced dusuk ama doktor bsey dmemis her doktor onemsemyo sanrm szn sorun ne

Cok gecmis olsun canim insallah artik saglikla bebeislerimize kavusuruz ama bizim dr ameliyattan sonra 6 ile 1 sene arasinda normal yolla kalmazsaniz asilama yada tupe geceriz dedi sanirim sizinde daha ameliyat sonra bir yil dolmamis

Insallah hepimiz bir an once bebeklermze kavsuruz doktruda esime bekleyn sdce sayida sorun var gbi duruyo onada keci bynuzu en iyisi dms. Morfoloji bnced dusuk ama doktor bsey dmemis her doktor onemsemyo sanrm szn sorun ne
Canım benim morfoloji de ölçüm kriterleri çok önemli her tahlilin kriteri aynı değil. Bizim en son 8 di çok iyi dediler. Bizde varikosel sol taraflı, yaklaşık 9 ay önce ameliyat oldu. Sayı sınırda ve hareket 0 morfoloji 1 di. Morfoloji düzeldi sayı yeterli şu an hareket duzelmedigi icin tüp bebeğe başladık bu ay.

Insallah tutar kucagna alrsn bebegni ne kadardr dusunysnuz?

Daha bu ay 5.aymz btyo evlilgmzd hc korunmadk :)
Oo erken farketmissin fakat bende bebek düşündüğümüz yılın 3. Ayında doktora gitmistim o da gulmustu vesvese yapiyorsun diye. Sonra oda şaşırdı hislerimë. Bir doktorla kalmayın. Ve bitkisel kürleri uygulayabilirsiniz. Düzenli ilişkiyle hallolur inş

Ilskmz duzenli yumurtlamayi kcrmam imkansz dnck kadar duzenli. Btkisel osmanli macunu yiyo haftada 2 kere. Sbhlari ac karnina zeytnyagnda incir. Balli fndk ceviz keci boynuzu pekmezi. :) doktor ilac vermedi sdce keci boynuzu onerdi. Doktorlar evet daha 1 yıl dolmadan ilglnmyolar pek. Hic hamile kaldn mi cnm ?

Kizlar bu ay hamilelige dair belirti hisseden var mi gerci ben heray hissediyorum ama bi umit iste :)

Yok canım nerde. . Ben de pcos da var zaten hareket olmayınca bir ise yaramıyor. Pekmez değil de kürünü uygula havuç kürü yle beraber. Çok var sifasini goren

abenim test yaptrdgm yerde normal hali 55 yikandktan sonra 90 ckti. Bnimde umudum yokta en azndan 1 kere denicem sonra ameliyat oda olmazsa tup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…