Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tünaydın canım benim bugün reglim bitti bu aydan itibaren umutluyum. çünkü üçüncü ayımıza giriyoruz
Hadi insallah canim benimde adetime 8 gun var ama regl olucami hissediyorum basladi cunku agrilarim insallah bu ay tutunur bebisin proxeed kullaniyomusunuz

tünaydın canım benim bugün reglim bitti bu aydan itibaren umutluyum. çünkü üçüncü ayımıza giriyoruz
Hadi insallah canim benimde adetime 8 gun var ama regl olucami hissediyorum basladi cunku agrilarim insallah bu ay tutunur bebisin proxeed kullaniyomusunuz

inşallh canım, dr bize hiçbişey vermedi. sadece kafamıza göre e vitamini kullanıyoruz günde bir tane. ben de folik asit ve imom diye bir vitamin takviyesi kullanıyorum

inşallh canım, dr bize hiçbişey vermedi. sadece kafamıza göre e vitamini kullanıyoruz günde bir tane. ben de folik asit ve imom diye bir vitamin takviyesi kullanıyorum
Drlar genelde ameliyat sonrasi veriyolar ama demek gerek gormedi size bende kullaniyorum folic asit ama cok kullanjnca B12 eksikligiyapiyomus ne icicemizi bilemedik artik

Merhaba arkadaşlar
Yeni üye oldum sayfaya ve fikirlere ihtiyacım var.
Bende yumurta tembelliği eşimde de sperm sayısı düşüklüğü ve yüksek grade varikosel mevcut. Proxeed kullanmaya başladı eşim. Doktorumuz önce aşılama en son ameliyat dedi. Sizce ne yapmalıyım. Ameliyat olsun mu hemen yoksa aşılama mı deniyelim

Valla canım ben amelyati öneririm çünkü diğerlerini deneyeceksiniz olmazsa amelyat amelyattan sonrada hemen olmuyo bi 3 6 ay belki onun süresi olacak en azından amelyat olur esin 3 6 ay sonrada direk asilama ve tup bebek denersin iz benm fikrim. Biz geç öğrendik varikosel i sorun hep bende diye gidip geldik doktora hoş bendede kist var da doktor eşinin değerler hiç olmayacak değer de değil biraz bekleyin deneyin dedi ama daha fazla beklemek istemedigimizden 2 hafta önce amelyat oldu esim

Merhaba önce tedavi şansını değerlendirmeli herkes. Ve ben hep derim ki kötü değerlerle yapılan aşılama bir ise yaramıyor. Valla biz yaklaşık bir yıl ameliyatı erteledik çok da uzulduk değerler iyice kotylemisti çünkü. 9 ay kadar oldu ameliyat olali ama ne yazık ki bir ise yaramadı. Tabi herkeste ayni etkiyi yapmaz. Fakat biz tüp bebek tedavisi ne başladık.

Canim hosgeldin umidini kirmak istemem ama varikosel varsa proxeed keciboynuzu pek bi ise yaramiyor bizimde ameliyattan once neler icti esim ama malesef sonuc alamadik insallah sizde ise yarar asilamayla ilk bebegin olsa ikincide yine ameliyat olmasi gerekecek ben ameliyattan 1.5 ay sonra hamile kaldim amamalesef dusuk yaptim insallah ameliyata gerek kalmaz sizde hakkinda hayirlisi olsun

Teşekkür ederim. Eşimin ilk tahlilinde sperm sayısı 7 milyon, hareket yüzde 40, morfoloji ise yüzde 60 çıktı. 1,5 ay sadece keçiboynuzu içirdim daha sonraki testte sayı 8 milyon hareket ve morfoloji yğzde 60 civarı oldu. Bilemedik bizde hareket iyi çıkınca belki olır dedik ama dediğin gibi ameliyat şart. Onada eşim hemen yaklaşmıyor

Ah canim sendebendensin ben esimi ameliyata tam 1.5 yilda ikna ettim adam nuh dedi peygamber demedi en sonunda olmucani anladi kendi gelip ameliyat olcam dedi ustune dusme gurur yapiyolar simdide ne asilamaya nede tupe yanasiyor bakalim kac yil daha bekli em bilmiyorum

Ooo senin işin benden de zor. Eşim bu kadar katı değil. Önce aşılama deneyelim sonra olurum diyor. Bende diyorumki ilk olsa bile ikinci için eninde sonunda ameliyat şart. Ozaman da tamam diyo. Ama senin işin gerçekten zor. Allah yardımcın olsun

Düşük yapmanın sebebi neydi peki. Düşğk sperm sayısı mı yine yoksa başka bişey mi.
Birde bende klomen kullanmaya başladım ya tedavide 3 ay devamlı kullanmak gerekiyomuş. Yarıda da bırakmak istemedim. Ondan dolayı aşılama dedim ama dediğin gibi ameliyat şart

Peki ameliyattan sonra kaç gün istirahat verdi doktor. 1 ay çalışmak yokmuş heralde öyle duymuştum. Birde klomen tedavisine başladığım için onu da yarıda bırakmak istemedim. Üff daha yolun başındayım ama sıkıntılı işlermiş

Canim kimyasal gebelik dedi dr ama sonra kese dogum kanalina girmis dusugun baslamis dedi bende anlmadim dusuktan sonra 6 ay gecti hala kalamadim esinde asilama yaparim diyosa once ameliyat olsun bence dogal yolla gebe kalmak digerlerinden daha ii tabiki zaten micro olarak olur ve ne agri ne sizi hicbisey olmuyor 2_3 gun suunet cocugu gibi gezio o kadar bizde dikis bile yok yapistirmis dr.

Çok soru sordum kusura bakma ama :) özelde mi yaptırdın devlette mi. Özelde ise fiyat aralığı nedir

Canim evet ozelde yaptirdik 1500 toplam ameliayattan bi saat sonra taburcu edicekti biz kalmak istedik bi komplikosyon olabilir die bi gece kaldik ama bu fiyat nisan ayindaydi simdi ne kadar bilmiyorum

Son düzenleme:
Canim evet ozelde yaptirdik 1500 toplam ameliayattan bi saat sonra taburcu edicekti biz kalmak istedik bi komplikosyon olabilir die bi gece kaldik ama bu fiyat nisan ayindaydi simdi ne kadar bilmiyorum
Anladım canım sağol. İnşallah sonucunu güzel bi şekilde alırsın. Sanırım senin bi tek eşinde problem var dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…