Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Amin canim insallah evet bi tek esimde cok sukur bende bi sorun yok bole beklemekte cok zor
Ne güzel. Bende de şimdilik yumurta tembelliği var. Klomene devam ediyorum. Madem başladım aşılama yaptırıyım diyorum bi yandan. Hsg çektirmem lazım aslında ama yaptırmak istemiyorum. Bi korku var içimde

Canim bildigim kadariyla hsg yi narkozlada yapiyor drlar ben 1 sene sorun bende mi die gittimde drlar hicbisey olmadini gayet saglikli oldumu solediler istersem hsg cekelim cok kisa bi islem dedi narkozla cekiyolarmis tabi narkozsuz cektiren kisilerinde hic bi sekilde kipirdamamasi gerekiyormus cunku bi anda agri oluyomus reflex yaptindz tekrar ediyolarmis sende narkozlu yaptirabilirsin

Insallah hicbirine gerek kalmaz klomen agri yapmiyor mu bende kullanmistim 2 ay cok kasik batmasi agrisi olmustu tabi o ayda tutmamisti sorun esimde oldugunu bilmeden ben neler yaptim kendim icin bosu bosuna icmisim o agrilari cekmisim

Insallah hicbirine gerek kalmaz klomen agri yapmiyor mu bende kullanmistim 2 ay cok kasik batmasi agrisi olmustu tabi o ayda tutmamisti sorun esimde oldugunu bilmeden ben neler yaptim kendim icin bosu bosuna icmisim o agrilari cekmisim
Çatlatma iğnesi vurulduktan sonra ağrım oluyor benimde. Bende öyle önce eşimin problemini halletmem gerekirken boşuna ilaç içiyorum. Bide bazı hastalarda klomen kist yapıyomuş. İnşallah olmaz bende

Çatlatma iğnesi vurulduktan sonra ağrım oluyor benimde. Bende öyle önce eşimin problemini halletmem gerekirken boşuna ilaç içiyorum. Bide bazı hastalarda klomen kist yapıyomuş. İnşallah olmaz bende
Evet canim bide kistle ugrasma istersen esinin sorunu cozuldukten sonra klomene basla istersen tabi dr ne derse onu yap ama tabiri caizse tohum olmDan cicek acmio malesef

Yok canım ne 1 ayı benim eşim 2 hafta oldu olalı ilk 3gun ağır ağır hareket etti ağrısı da olmadı ama tedbir amaçlı 1hafta izin almıştı 1hafta dolmadan eski düzene girmişti korkma o yüzden ama mikrocerrahi yaptırın iyi araştırın onu

Evet canim bide kistle ugrasma istersen esinin sorunu cozuldukten sonra klomene basla istersen tabi dr ne derse onu yap ama tabiri caizse tohum olmDan cicek acmio malesef
Aynen canım. Doğru söylüyorsun. İnşallah kendiliğinden olur tüm isteyenlerin içindede bizim.

İyimiş ben hiç öyle bilmiyodum. Yarın üroloğa gidicez iyice soruyum

İşte bi kere başladım ya bırakmak istemiyorum. Belki tutar diye hazırda bulunmak istiyorum
Canim bu ay ilaci kullanmis artik yapicak bisey yok insllah tutar ama ameliyat olmadanda heray devam etme klomene kist yapar dr konus

Canim bu ay ilaci kullanmis artik yapicak bisey yok insllah tutar ama ameliyat olmadanda heray devam etme klomene kist yapar dr konus
Konuştum oda aşılama dedi. Yarında ürolok ile konuşmaya gidicem. Ürolok da demişti madem yumurtalar çatlıyo aşılama deneyin önce diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…