Ne güzel. Bende de şimdilik yumurta tembelliği var. Klomene devam ediyorum. Madem başladım aşılama yaptırıyım diyorum bi yandan. Hsg çektirmem lazım aslında ama yaptırmak istemiyorum. Bi korku var içimdeAmin canim insallah evet bi tek esimde cok sukur bende bi sorun yok bole beklemekte cok zor
Canim bildigim kadariyla hsg yi narkozlada yapiyor drlar ben 1 sene sorun bende mi die gittimde drlar hicbisey olmadini gayet saglikli oldumu solediler istersem hsg cekelim cok kisa bi islem dedi narkozla cekiyolarmis tabi narkozsuz cektiren kisilerinde hic bi sekilde kipirdamamasi gerekiyormus cunku bi anda agri oluyomus reflex yaptindz tekrar ediyolarmis sende narkozlu yaptirabilirsinNe güzel. Bende de şimdilik yumurta tembelliği var. Klomene devam ediyorum. Madem başladım aşılama yaptırıyım diyorum bi yandan. Hsg çektirmem lazım aslında ama yaptırmak istemiyorum. Bi korku var içimde
Canim bildigim kadariyla hsg yi narkozlada yapiyor drlar ben 1 sene sorun bende mi die gittimde drlar hicbisey olmadini gayet saglikli oldumu solediler istersem hsg cekelim cok kisa bi islem dedi narkozla cekiyolarmis tabi narkozsuz cektiren kisilerinde hic bi sekilde kipirdamamasi gerekiyormus cunku bi anda agri oluyomus reflex yaptindz tekrar ediyolarmis sende narkozlu yaptirabilirsin[/QUO
Evet öyle biraz daha geçsin şu eşim bi düzene girsin. Kendime dönücem de hangi biri ile uğraşacağımı şaşırdım artık. :) klomen çatlatma iğnesi falan mahveddi beni. Yinede belki tutar diye hazır olmak istiyorum
Çatlatma iğnesi vurulduktan sonra ağrım oluyor benimde. Bende öyle önce eşimin problemini halletmem gerekirken boşuna ilaç içiyorum. Bide bazı hastalarda klomen kist yapıyomuş. İnşallah olmaz bendeInsallah hicbirine gerek kalmaz klomen agri yapmiyor mu bende kullanmistim 2 ay cok kasik batmasi agrisi olmustu tabi o ayda tutmamisti sorun esimde oldugunu bilmeden ben neler yaptim kendim icin bosu bosuna icmisim o agrilari cekmisim
Evet canim bide kistle ugrasma istersen esinin sorunu cozuldukten sonra klomene basla istersen tabi dr ne derse onu yap ama tabiri caizse tohum olmDan cicek acmio malesefÇatlatma iğnesi vurulduktan sonra ağrım oluyor benimde. Bende öyle önce eşimin problemini halletmem gerekirken boşuna ilaç içiyorum. Bide bazı hastalarda klomen kist yapıyomuş. İnşallah olmaz bende
Peki ameliyattan sonra kaç gün istirahat verdi doktor. 1 ay çalışmak yokmuş heralde öyle duymuştum. Birde klomen tedavisine başladığım için onu da yarıda bırakmak istemedim. Üff daha yolun başındayım ama sıkıntılı işlermiş
Aynen canım. Doğru söylüyorsun. İnşallah kendiliğinden olur tüm isteyenlerin içindede bizim.Evet canim bide kistle ugrasma istersen esinin sorunu cozuldukten sonra klomene basla istersen tabi dr ne derse onu yap ama tabiri caizse tohum olmDan cicek acmio malesef
İyimiş ben hiç öyle bilmiyodum. Yarın üroloğa gidicez iyice soruyumYok canım ne 1 ayı benim eşim 2 hafta oldu olalı ilk 3gun ağır ağır hareket etti ağrısı da olmadı ama tedbir amaçlı 1hafta izin almıştı 1hafta dolmadan eski düzene girmişti korkma o yüzden ama mikrocerrahi yaptırın iyi araştırın onu
Insallah canim su ameliyati siz bi an once olunda sonra insallH Allah buyukAynen canım. Doğru söylüyorsun. İnşallah kendiliğinden olur tüm isteyenlerin içindede bizim.
Aynen canım. Çarşamba kadın doğuma gidicem. İnşallah bu ayda klomenden düzgün sonuçlar alırım. Hoş alsamda eşimdeki sıkıntı.Insallah canim su ameliyati siz bi an once olunda sonra insallH Allah buyuk
Bence değerleri duzeltmeden boşu boşuna alma ilaç canım.Aynen canım. Çarşamba kadın doğuma gidicem. İnşallah bu ayda klomenden düzgün sonuçlar alırım. Hoş alsamda eşimdeki sıkıntı.
Olsun canim insalah guzel sonuc alirsinda en azindan ilacin bi ise yaradigini bilmisolursunAynen canım. Çarşamba kadın doğuma gidicem. İnşallah bu ayda klomenden düzgün sonuçlar alırım. Hoş alsamda eşimdeki sıkıntı.
Tabi canın orası öyle. Sende durum neOlsun canim insalah guzel sonuc alirsinda en azindan ilacin bi ise yaradigini bilmisolursun
İşte bi kere başladım ya bırakmak istemiyorum. Belki tutar diye hazırda bulunmak istiyorumOlsun canim insalah guzel sonuc alirsinda en azindan ilacin bi ise yaradigini bilmisolursun
Canim bu ay ilaci kullanmis artik yapicak bisey yok insllah tutar ama ameliyat olmadanda heray devam etme klomene kist yapar dr konusİşte bi kere başladım ya bırakmak istemiyorum. Belki tutar diye hazırda bulunmak istiyorum
Sıkıntılı beklemelerBeklemedeyim hala canim
Konuştum oda aşılama dedi. Yarında ürolok ile konuşmaya gidicem. Ürolok da demişti madem yumurtalar çatlıyo aşılama deneyin önce diyeCanim bu ay ilaci kullanmis artik yapicak bisey yok insllah tutar ama ameliyat olmadanda heray devam etme klomene kist yapar dr konus
Aynen ole canim 4 senedir heray boleyim 12 gun kala dunyayla bagim kopuyor bu ayda umudum yok iste cok adet agrilarim basladi 5 gun falan varSıkıntılı beklemeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?