Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aynen ole canim 4 senedir heray boleyim 12 gun kala dunyayla bagim kopuyor bu ayda umudum yok iste cok adet agrilarim basladi 5 gun falan var
4 sene mi. Benim daha 1 sene olduğu halde yıprandım. Allah yardımcın olsun. O adet olucağını anlıyosun ya işte ozaman bitiyo umutlar

4 sene mi. Benim daha 1 sene olduğu halde yıprandım. Allah yardımcın olsun. O adet olucağını anlıyosun ya işte ozaman bitiyo umutlar
Amin canim aynen ole bunada sukur en azindan duzenli adet goruyorum sikintim yok cok sukur bole avutuyorum kendimi iste

Senin yaşın kaç. Kaç senedir tedaviye başladın. Yani başlama sürenle birlikte mi 4 sene
Canim 29 yasindayim 4 senelik evliyim yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum:) ay sinirlerim cok bozuk kusura bakma kendimce espirik yaptim :) bayat oldu idare et :) evlendigimizdan beri hic korunmadik canim 6 aylikken bi basladim dr dr gezmeye hepside herseyin normal oldunu soledi ve her ihtimale karsi bi kac ay klomen kullandim catlama ignesine bile gerek duymadi dr kendi catladi yumurtlarin 2 seneye yaklastigimizda dr esimden spermiogram istedi varikosel oldunu kesin ameliyat olmasi gerektini soledi 1 1.5 sene kadar esimi ameliyata zor ikna ettim kendince gurur yapti galiba sonra nisan ayinda ameliyat oldu 1.5 ay sonra hamile kaldim ama dusuk oldu ustunden 6 ay gecti hala bekliyorum iste

Bende 2 seneyi geçti evleneli 2 senedir istiyorum... 3 düşük var işte... Hepsi ameliyat öncesi idi. Sonrasında bu 6. Ayımız hala gelen giden yok. Bende pco var dermoid Kist var şimdi bir de hsg sonrası kalp rahim olduğunu öğrendim. Pıhtılaşmadan taşıyıcı genim var, eşimin morfolojisi düşük...
Ayy kurcaladıkça bişeyler çıkıyor çıldıracağım artık
İşin garibi bu kadar şey var ama hiçbiri düşük yapma nedeni yada hamile kalmayı engelleyen şeyler değil kesin olarak. Ondan mı bundan mı ona tedavi buna tedavi... Haplar ilaçlar kürler... Temelli hepsini bırakasım geliyor zaman zaman.
Allah hepimize sabır versin...

Amin canim insallh valla ole cok kurcalamakta ii degil bizimde ameliyattan once morfoloji biraz dusuktu yine oledir die dusunuyorum cunku ameliyat morfolojiyi duzeltmiyormus malesef bekliyoruz iste Rabbim ol derse olucak insallah

canım hoşgeldin, geçmiş olsun. dışarıdan bakınca ameliyat olması iyi olur gibi geliyor ama şöyle bir durum var. farklı bri doktora daha gidip fikir almak daha sağlıklı olur. çünkü ameliyat sonrası sperm değerlerinin düzelme şansı %100 değil biliyorsun. doktor belki varolan spermleri değerlendirmek amaçlı böyle bir şey söylemiş olabilir

Drlar genelde ameliyat sonrasi veriyolar ama demek gerek gormedi size bende kullaniyorum folic asit ama cok kullanjnca B12 eksikligiyapiyomus ne icicemizi bilemedik artik
aaa bak onu bilmiyordum. neyse şimdi aldığım vitamin takviyesinde b12 var. ben nerdeyse 1 yıldır düzenli kullanıyorum folik

Senin yaşın kaç. Kaç senedir tedaviye başladın. Yani başlama sürenle birlikte mi 4 sene
canım önceki mesajlarına cevaben, bir fikir olur diye ben de yazayım. benim eşim de ekim ayında ameliyat oldu. mikrocerrahi yöntemiyle. özel hastanede olduk, prof. dr. kendisi yaptı ameliyatı. toplamda 1750 gibi bir rakam ödedik diye hatırlıyorum. şunlar dahil. muayene, ameliyat (çift taraflı), yapılan tüm tahliller, bir gece yatış ücreti ve ameliyattan bir hafta sonra kontrol. biz çok memnun kaldık hastane ismini istersen özelden yazarım. eşim ameliyatın ertesi gün eve geldi, birkaç gün yattı ama dikişleri zorlanmasın diye sadece. onun dışında ağrısı sızısı olmadı. on gün sonra dr. ilişkiye izin verdi. aklıma gelenler bunlar

O psikolojyi iyi biliyorum canım sıkıntı yok :)
Ne diyim ki baya zorlu bi süreç içerisinde bulunmuşsun. Keşke eşine ilk başta sipermiogram yaptırsaydın. Doktorlar demedi mi hiç

Teşekkür ederim bilgilerin için. Ben hiç böyle bilmiyodum 1 ay yatıcak diye duymuştum. Ama rica etsem hastanenin ismini yazar mısın

Aslında bana kalsada önce ameliyat fakat eşim ameliyatı erteliyo. Önce aşılama diyo. Bana kalsa aşılamaya vereceğimiz parayı ameliyata verelim fakat eşim kabul etmiyor. Devlette mikrocerrahi ile ameliyat yapılır mı acaba

O psikolojyi iyi biliyorum canım sıkıntı yok :)
Ne diyim ki baya zorlu bi süreç içerisinde bulunmuşsun. Keşke eşine ilk başta sipermiogram yaptırsaydın. Doktorlar demedi mi hiç
Demez olurlar mi canim dediler tabi ama erkeklik ic gudusu iste " yoktur bende bisey, olurbenim cocugum" diye kendi kendini rahatlatti en son gittigim dr butun testlerimi yapip esimi cagirdi beyefendi esinizin hicbi problemi yok ve aylardir bi suru test yaptik baska dr arkadaslarimda bi cok test yapmis sizden ornek alicam die biraz kararli ve ciddi konusunca bi durakladi ilk spermiogrami bile vermek icin 3 ay zor ikna oldu :)

Allah yardımcımız olsun. Benmde doktorum muayene esnasında rahmin kalp şeklinde demişti. Bu bi problem değil sanırım dimi. Yani denin düşük yapmana sebep değil

İşte aslında vakti zamanı varda bunlar sebep yada engel işte. Ama eşin çok inat etmiş. Belki vaktinde yaptırsaydınız böyle olmazdı

İşte aslında vakti zamanı varda bunlar sebep yada engel işte. Ama eşin çok inat etmiş. Belki vaktinde yaptırsaydınız böyle olmazdı
Aynen canim ama nasip kismet iste esimi ikna etmek cok kolay aslinda sadece ben konussaydim daha erken ameliyat olurdu sevgili kaynanacigim ameliyat olucani ogrendiginde sana sutumu helal etmem bicak altina yatarsan dedi benim cocugum bana fazla degil olmazsa olmasin cocugun sen olursen ben naparim die aglaninca esimde kiyamadi ona ben olucak die israr edince oglumu sen yaptin bu hastaligi diyip gelip bide bana tokat atti sonra kavgalar gurultuler ayrilmalar barismalar en son kendi olcam ameliyat dedi daha neler neler

Okurken tuylerim diken diken oldu. Bu nasıl bi mantık ya. Allah kolaylik versin canim. Çok zor. Hastalığı sen yaptın zihniyeti nedir öyle...

Okurken tuylerim diken diken oldu. Bu nasıl bi mantık ya. Allah kolaylik versin canim. Çok zor. Hastalığı sen yaptın zihniyeti nedir öyle...
Ah canim iste cahillik diz boyun ben nsl yaptiysam varikoseli evlenmeden once yokmusta evlendikten sonra cikinca ben yapmis oldum Allah kimseyi bole cahillerin eline dusurmesin cok dertliyim aslinda ayri bi topic acsam kim bilir kac bin sayfa yorum gelir bu cahilliklerini onlarin Allah buyuk Rabbime siginirim

Ay inanmıyorum yaaa. Bu nasıl bi zihniyet benim kayınvalidemde hemen ameliyat olmasın önce aşılama yapın dedi ama hiç kırıcı olmadan dedi. Abartmış hani senin kayınvaliden. Eşin de napsın ki dayanamamıştır annesine. Ama oda yanlış zannımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…