- 1 Kasım 2013
- 3.230
- 2.829
- 333
Aynen canim. Anlatinca anlamiyorlar mi? Varikosel infertilite olmadan fark edilmesi çok zor ki. Rabbim kolaylik versin sanaAh canim iste cahillik diz boyun ben nsl yaptiysam varikoseli evlenmeden once yokmusta evlendikten sonra cikinca ben yapmis oldum Allah kimseyi bole cahillerin eline dusurmesin cok dertliyim aslinda ayri bi topic acsam kim bilir kac bin sayfa yorum gelir bu cahilliklerini onlarin Allah buyuk Rabbime siginirim
Canim kackere guzellikle anlattim anlamiyo kadin dinlemedi bile spermiogram testini bile anlattim utana utana hastanelerde ole sey olurmuymusmikrop kaparbenim yavrum olmaz sutumu helal etmem dedi daha ne diyim ben bu kadinaAynen canim. Anlatinca anlamiyorlar mi? Varikosel infertilite olmadan fark edilmesi çok zor ki. Rabbim kolaylik versin sana
Evet canim seslenmezmi bagirdi cagirdi ama ben yedim o tokadi bide vurmadim die agliyo kizarmadi bile dio gel bitanede ben cakayim sana kizariyomu gor dedim sonraadim saygisiz terbiyesiz oldu ki vurdugunu kayinpederimde gordu esimde kayinpederim ben gormedim die karisini sovundu hatta ikinciye kaynanamin elini tutan kayinpederimdiBide o tokadı oğlunun yanında mi attı? Hiç seslenmedi mi esin
yapan hastaneler varmış diye duymuştum canım. ama hastaneyi ve doktoru iyi seçmek lazım.Aslında bana kalsada önce ameliyat fakat eşim ameliyatı erteliyo. Önce aşılama diyo. Bana kalsa aşılamaya vereceğimiz parayı ameliyata verelim fakat eşim kabul etmiyor. Devlette mikrocerrahi ile ameliyat yapılır mı acaba
Allah sabır versin arkadasim onları da ıslah etsinEvet canim seslenmezmi bagirdi cagirdi ama ben yedim o tokadi bide vurmadim die agliyo kizarmadi bile dio gel bitanede ben cakayim sana kizariyomu gor dedim sonraadim saygisiz terbiyesiz oldu ki vurdugunu kayinpederimde gordu esimde kayinpederim ben gormedim die karisini sovundu hatta ikinciye kaynanamin elini tutan kayinpederimdi
Allah buyuk canim bunun ahireti var Rabbime havale ediyorum onunda kizi var aynisi gorsunAllah sabır versin arkadasim onları da ıslah etsin
canım Allah sabır versin, hastalık bu, kimsenin suçu olamaz ki. Rabbim ıslah etsin ne denir ki?Evet canim seslenmezmi bagirdi cagirdi ama ben yedim o tokadi bide vurmadim die agliyo kizarmadi bile dio gel bitanede ben cakayim sana kizariyomu gor dedim sonraadim saygisiz terbiyesiz oldu ki vurdugunu kayinpederimde gordu esimde kayinpederim ben gormedim die karisini sovundu hatta ikinciye kaynanamin elini tutan kayinpederimdi
Aynen ole canim anlamazlarDuaya gerek yok bile canım. Rabbim yaşatıyor bir şekilde ama anlamayana dank bile etmiyo
Canim tabi hastaliklarda kimsenin sucu olamaz heleki bu varikoselde suc olsada olamaz ben mi yaptim damarlarini ole bu hastalik 1.2 yasindaki bebeklerde bile oluocanım Allah sabır versin, hastalık bu, kimsenin suçu olamaz ki. Rabbim ıslah etsin ne denir ki?
Allah sabır versin sana canım. Gerçekten durumun zor. İnşallah Rabbşm hayırlısı ile evlat sahibi olmayı nasip eder de. Bu konular mazi olarak kapanır gider.Allah buyuk canim bunun ahireti var Rabbime havale ediyorum onunda kizi var aynisi gorsun
Insallah canim amin takmiyorum zaten onlari kafami umrumda bile degil kale bile almiyorum onlari ben cunku gozumde bit kadar degerleri yok tek derdim evlat ozlemiAllah sabır versin sana canım. Gerçekten durumun zor. İnşallah Rabbşm hayırlısı ile evlat sahibi olmayı nasip eder de. Bu konular mazi olarak kapanır gider.
Ne kadar çok insa bu sıkıntılarla uğraşıyomuş. Ben evlendikten sonra gördüm çoğu şeyi. Doğal olarak ama. Gerçekten dışardan konuşmak kolaymış ama içine girdiğinde maddi manevi zorlu süreç başlıyormuş. Ne bilim yine diyorum Allah dermansız dert vermesinInsallah canim amin takmiyorum zaten onlari kafami umrumda bile degil kale bile almiyorum onlari ben cunku gozumde bit kadar degerleri yok tek derdim evlat ozlemi
Amin canim evet cok zor Allah hakkimizda hayirlisini versinNe kadar çok insa bu sıkıntılarla uğraşıyomuş. Ben evlendikten sonra gördüm çoğu şeyi. Doğal olarak ama. Gerçekten dışardan konuşmak kolaymış ama içine girdiğinde maddi manevi zorlu süreç başlıyormuş. Ne bilim yine diyorum Allah dermansız dert vermesin
Canım biz devlette olduk ne muayeneye ne ameliyata ne yatışa hiç ücret ödemedik cebimizden bir kuruş çıkmadı yardımcı doçent yaptı ameliyatı ve mikrocerrahi ile oldu. Araştırma Hastanesinde yaptırdık erzincanda. Ameliyattan da doktordan da çok memnun kaldıkAslında bana kalsada önce ameliyat fakat eşim ameliyatı erteliyo. Önce aşılama diyo. Bana kalsa aşılamaya vereceğimiz parayı ameliyata verelim fakat eşim kabul etmiyor. Devlette mikrocerrahi ile ameliyat yapılır mı acaba
Allah akıl fikir versin Kaynanan kafayı yemiş! Evlat isteyen senken hastalığı nasıl sen yapacakmışsın! parmaklarını damarların içine sokup tek tek genişlettiğini düşündü herhalde. Kafası çok güzelmiş!Amin canim evet cok zor Allah hakkimizda hayirlisini versin
Heralde canim ole hayal etti galiba beni oglunla Allaha havale ettim sadece bunlarla kalsa yine sukrederim 4 yildir neler yaptilar bana cok sabrettim halada sabrediyorum Rabbime siginiyorumAllah akıl fikir versin Kaynanan kafayı yemiş! Evlat isteyen senken hastalığı nasıl sen yapacakmışsın! parmaklarını damarların içine sokup tek tek genişlettiğini düşündü herhalde. Kafası çok güzelmiş!
Bizim yaşadığımız hasret bize yetmiyor sanki bir de bunlarla uğraşacağız!
Allah sabır versin sana canım
Heralde canim ole hayal etti galiba beni oglunla Allaha havale ettim sadece bunlarla kalsa yine sukrederim 4 yildir neler yaptilar bana cok sabrettim halada sabrediyorum Rabbime siginiyorum
Amin canim insallah ben laf solememk icin kendimi zor tutuyorum canim sabrediyorum bi iki kere soledim esimle bosanma derecesine kadar geldik o cahil kadin yuzundende yuvami yikmaya niyetim yok bakalim bi yerde tak edecek ama ne zaman bilmiyorum cunku cok seyleri yuttum patlarsam yuvam dagilacak yuvam dagilirsa evire cevire dovsem ben onu ne fayda bunun ahiretide var ve hep dua ediyorum rabbim tez zamanda saglikli hayirli evlatlar versin banada tum isteyen musluman kardeslerimede ama onun gibi kaynana olup gelinimi bole suclayip iftilaralar atacaksam rabbim bana erkek cocugu vermesin bende gelinimin gunahina girip onun vebalini almayim yatcak yerim olmaz bu kaynanalarin hepsimi bole anlamadim seninkide bi garipmis kuzum sende sorun olunca mum mu dikecek yok dedikodunu yapacak benim oglum erkekte gelin kisir diyecek Rabbimin sopasi yok biz alemin cocugu nolursa bize olsun aman onlarin evlatlarina bisey olmasin ole dusunuolar benim annem esimin ameliyat olucani duyunca gunlarce agladi ayni sey ben olaydi kv dedikodumu yapardi Rabbim kime ne verceni cok ii biliyorCanım çok şaşırdım okuyunca bende bi kimyasal gebelik yaşadım malesef sevinir hemen herkese soylememiz yaptigimiz en büyük hataydi sonra her ay kV soruyodu yokmu bişi yokmu bebek diye sonra bi gün bi doktora git istersen bi baktir kendine dedi o kadar zoruma gittiki anlatamam seni dusunemiyorum onlar kolay evlat sahibi olduklarından anlamazlar sonra sorunun esimde olduğunu öğrendik kimseye demeden gittik amelyat olduk başka şehirde eve geldik 2 gün sonra kV geldi demek zorunda kaldık eşimi evde görünce söyledik çok üzüldü ama hiç bişi söylemedi sonra bana donmus sende bi sorun yokmuymus diyo olsa ne yapacaksın icinimi rahatlatacaksin dedim sen gelemseydin bundanda haberin olmayacaktı istersen hiç yorum yapma dedim öylece kaldı yani imkansiz onlardan bizi anlamalarini beklememiz Rabbim daha fazla dillerine düşürmeden yavrularimizi bize nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?