Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Çok güzel söyledin canım Rabbim hakkimizda hayırlı olanı nasip etsin her zaman hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize çok zor bi dönem mis insan başına gelince anlıyor gerçekten hiç böyle düşünmemiştim bu süreci hepsi bi imtihan sebebi bu konuda Rabbim kendinden başkasına muhtaç bırakmasın inşallah

Amin canim insallah bende bu kadar kotu olabilcegini hic dusunmezdim Allah buyuk belki hic nasip etmicek bunuda dusunuyorum ve kendimi hic cocugum olmucanada yavas yavas hazirlamaya basladim hep ii dusunuyorum ama Rabbim belkide bole sinav etmek ister bilemiyorum

Kesinlikle canım bizi ne bekliyo bilmiyoruz o yüzden Tefekkür edip dua etmekten başka çaremiz yok

allah akıl fikir vicdan versinnnn...

Herkesin kandili mübarek olsun beni de unutmayın kızlar dualarımızda. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...

Herkesin kandili mübarek olsun beni de unutmayın kızlar dualarımızda. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...
Unutmayiz kuzum sende bizleri unutma ben duamda sizin nickleri soluyom ve bilmedigim tum bekleyenlere die aklimda geciriyorum Allah kabul etsin insallah

Arkadaslar Eşinizin varikosel amelyatindan sonra size rapor verdiler mi amelyatin nasıl yapildigi ve nasıl geçtiğinden dolayi taburcu olurken

Muhakkak vardır arkadaşım ara bir sor istersen ben mikrocerrahi yapıldı yazısını çok iyi hatırlıyorum hatta

O yüzden tedirgin oldum çünkü ben çok sormuştum kesin mikro cerrahi olacak demi diye aklıma takilmasida biz başka şehirde yaptirdik suan yaşadığımız şehirde doktora gitsek amelyat oldu desek rapor ister diye düşündüm o zaman hiç aklıma gelmemişti yarın aratiyim eşim e çok takıldı kafama ama eşimi belden uyusturmuslar amelyat esnasında ve doktor gözüne mikroskop gibi bişi taktı demişti eşim

Hiç takılma arkadaşım mesela kesik 2 3 cm gibiyse kesin mikrocerrahi diğer türlü yapan kalmadı bile. Takma kafana.onunuzdeki günlere odaklanalim. Az da olsa değerler değişiyor. Biz her şeyi en iyi en masraflisindan yaptırdığımız halde bir ise yaramadı. Bu ay tüp yaptırıyoruz. Transfer gelecek aya kaldı. Aksilikler bizle yani. Ama Rabbimin vardır bi bildiği. Sizin nasıldı degerleriniz? Ne kadar oldu ameliyat olali.

Ya iyice kafam karıştı bizim kesik 5 6 cm falan var amelyat öncesi eşimin yumurtalıklarında dışardan görülecek bi sıkıntısı yoktu amelyattan sonradA hiç bi aksilik görmedim şişmedi morarma di biraz geride duruyordu gün geçtikçe düzeldi oda değerlerimiz canım 1 yıl önce bi test verdik sayı 98 milyon ileri hızlı %25 yerinde hareketli %15 ti doktor normal sıkıntı yok dedi morfoloji falan hiç bakılmamış urologta bişi yok dedi muayene bile etmemişti 9 ay sonra tekrar test verdik sayı 28 milyon ileri hareket %2 morfoloji%2 şok olduk ve bide varikosel çıktı o zaman muayene olsaydı belki çıkacaktı oyaladilar bizi daha kötü olmuş değerler 2 hafta öncede amelyat oldu

Haklısınız ayrıca hersey bi sebeb tabi nasip kısmet Rabbim nasip ettiyse engel koymaz önüne hayirlisiyla inşallah güzel haberler alırsınız sizin değerler nasıldı öncesi ve sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…