- 3 Haziran 2015
- 530
- 396
- 23
Amin canim insallah ben laf solememk icin kendimi zor tutuyorum canim sabrediyorum bi iki kere soledim esimle bosanma derecesine kadar geldik o cahil kadin yuzundende yuvami yikmaya niyetim yok bakalim bi yerde tak edecek ama ne zaman bilmiyorum cunku cok seyleri yuttum patlarsam yuvam dagilacak yuvam dagilirsa evire cevire dovsem ben onu ne fayda bunun ahiretide var ve hep dua ediyorum rabbim tez zamanda saglikli hayirli evlatlar versin banada tum isteyen musluman kardeslerimede ama onun gibi kaynana olup gelinimi bole suclayip iftilaralar atacaksam rabbim bana erkek cocugu vermesin bende gelinimin gunahina girip onun vebalini almayim yatcak yerim olmaz bu kaynanalarin hepsimi bole anlamadim seninkide bi garipmis kuzum sende sorun olunca mum mu dikecek yok dedikodunu yapacak benim oglum erkekte gelin kisir diyecek Rabbimin sopasi yok biz alemin cocugu nolursa bize olsun aman onlarin evlatlarina bisey olmasin ole dusunuolar benim annem esimin ameliyat olucani duyunca gunlarce agladi ayni sey ben olaydi kv dedikodumu yapardi Rabbim kime ne verceni cok ii biliyor
Amin canim insallah bende bu kadar kotu olabilcegini hic dusunmezdim Allah buyuk belki hic nasip etmicek bunuda dusunuyorum ve kendimi hic cocugum olmucanada yavas yavas hazirlamaya basladim hep ii dusunuyorum ama Rabbim belkide bole sinav etmek ister bilemiyorumÇok güzel söyledin canım Rabbim hakkimizda hayırlı olanı nasip etsin her zaman hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize çok zor bi dönem mis insan başına gelince anlıyor gerçekten hiç böyle düşünmemiştim bu süreci hepsi bi imtihan sebebi bu konuda Rabbim kendinden başkasına muhtaç bırakmasın inşallah
Amin canim insallah bende bu kadar kotu olabilcegini hic dusunmezdim Allah buyuk belki hic nasip etmicek bunuda dusunuyorum ve kendimi hic cocugum olmucanada yavas yavas hazirlamaya basladim hep ii dusunuyorum ama Rabbim belkide bole sinav etmek ister bilemiyorum
allah akıl fikir vicdan versinnnn...Aynen canim ama nasip kismet iste esimi ikna etmek cok kolay aslinda sadece ben konussaydim daha erken ameliyat olurdu sevgili kaynanacigim ameliyat olucani ogrendiginde sana sutumu helal etmem bicak altina yatarsan dedi benim cocugum bana fazla degil olmazsa olmasin cocugun sen olursen ben naparim die aglaninca esimde kiyamadi ona ben olucak die israr edince oglumu sen yaptin bu hastaligi diyip gelip bide bana tokat atti sonra kavgalar gurultuler ayrilmalar barismalar en son kendi olcam ameliyat dedi daha neler neler
canlar hayırlı kandiller herkese. birbirimize dua edelim bol bol. Rabbim hayırlı nimetleriyle nasiplendirsin bizi
Hayirli kandiller canim amin insallah dualarim tum isteyenlerle insallahcanlar hayırlı kandiller herkese. birbirimize dua edelim bol bol. Rabbim hayırlı nimetleriyle nasiplendirsin bizi
aminnnn canımmmm..canlar hayırlı kandiller herkese. birbirimize dua edelim bol bol. Rabbim hayırlı nimetleriyle nasiplendirsin bizi
Unutmayiz kuzum sende bizleri unutma ben duamda sizin nickleri soluyom ve bilmedigim tum bekleyenlere die aklimda geciriyorum Allah kabul etsin insallahHerkesin kandili mübarek olsun beni de unutmayın kızlar dualarımızda. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...
Şöyle böyle yapıldı gibisinden bişiler hatırlıyorum sanki canımArkadaslar Eşinizin varikosel amelyatindan sonra size rapor verdiler mi amelyatin nasıl yapildigi ve nasıl geçtiğinden dolayi taburcu olurken
Şöyle böyle yapıldı gibisinden bişiler hatırlıyorum sanki canım
Bize vermediler de suan aklıma takıldı doktor sadece amelyat çok iyi geçti 5damar bulduk bağladık dedi ama bunları yazan bi rapor olmasi gerekmiyomu zaten
Muhakkak vardır arkadaşım ara bir sor istersen ben mikrocerrahi yapıldı yazısını çok iyi hatırlıyorum hatta
Hiç takılma arkadaşım mesela kesik 2 3 cm gibiyse kesin mikrocerrahi diğer türlü yapan kalmadı bile. Takma kafana.onunuzdeki günlere odaklanalim. Az da olsa değerler değişiyor. Biz her şeyi en iyi en masraflisindan yaptırdığımız halde bir ise yaramadı. Bu ay tüp yaptırıyoruz. Transfer gelecek aya kaldı. Aksilikler bizle yani. Ama Rabbimin vardır bi bildiği. Sizin nasıldı degerleriniz? Ne kadar oldu ameliyat olali.O yüzden tedirgin oldum çünkü ben çok sormuştum kesin mikro cerrahi olacak demi diye aklıma takilmasida biz başka şehirde yaptirdik suan yaşadığımız şehirde doktora gitsek amelyat oldu desek rapor ister diye düşündüm o zaman hiç aklıma gelmemişti yarın aratiyim eşim e çok takıldı kafama ama eşimi belden uyusturmuslar amelyat esnasında ve doktor gözüne mikroskop gibi bişi taktı demişti eşim
Hiç takılma arkadaşım mesela kesik 2 3 cm gibiyse kesin mikrocerrahi diğer türlü yapan kalmadı bile. Takma kafana.onunuzdeki günlere odaklanalim. Az da olsa değerler değişiyor. Biz her şeyi en iyi en masraflisindan yaptırdığımız halde bir ise yaramadı. Bu ay tüp yaptırıyoruz. Transfer gelecek aya kaldı. Aksilikler bizle yani. Ama Rabbimin vardır bi bildiği. Sizin nasıldı degerleriniz? Ne kadar oldu ameliyat olali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?