Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çift taraflı miydi?

Hastalığı ilk kesfettigimizde sayı sınırda morfoloji iyi ileri hareketlilik 0 di canım. Ameliyat i cahil gibi 1.5 yıl sonra olduk. Ve hemen öncesi değerler de hepsi dibe vurmuştu. Sayı bile 7 milyondu. Ameliyat sonrasonrası 7. Ayda da noldu biliyo musun. Sadece en bastaki değerlere dönebildik.

Sen yine de vesvese yapma mikrocerrahi bi doktorun kacacagi bişi değil. Siz yine de rapor isteyin. Ve tasalanmsyin. Belki kesiyi çok açıp daha iyi görmek istedi

Canım benim ya inşallah bebeğine kavusursun ek takviyeler yaptinzmi peki ceviz badem fındık keciboynuzu arı sütü polen incir biz suan onları uyguluyoruz eşime

Sen yine de vesvese yapma mikrocerrahi bi doktorun kacacagi bişi değil. Siz yine de rapor isteyin. Ve tasalanmsyin. Belki kesiyi çok açıp daha iyi görmek istedi

Belkide ultrasonla varikosel cikti esimde duppler ultrsonda çünkü amelyattan sonra doktor şaşırmis gibi 5damar bağladık demiş eşim e daha az tahmin ediyordu galiba heralde mikroskop la yaptığı için dah küçük damarlarda gördü diye düşünüyorum ama nasıl ihmal ettim sormadım anlam veremiyorum suan kendime kesime 2 3cm deyince Siz korkmadım değil Hayrlisi ne diyelim birden içime kaygı düştü hiç aklıma gelmemisti bu rapor meselesi

İnş canım. Açıkçası ben bitkisel hiç bir şey kullanmadım. Icemedi de zaten her seye tamam der ama yapamadı onu fakat biz çok vitamin kullandık doktorumuz bunlar hepsini barındırıyor kat kat alıyo gerek yok onlara dedi

İşte oylede ilaç yerine doğal mumkunn olani yese daha iyi olmzmi valla bize amelyattan önce başka bi doktora gitmiştik umursamamisti ve sadece Proxeed mi ne bu ilacı verdi 14 günlük 140 tl di bize fazla geldi onun yerine cerez ve diger şeyleri alıp kullansak daha iyi doye düşündük amelyattan sonra DOKTOR da hatta ben sordum ilaç vemricekmisiniz vitamin falan dediğimde amelyati neden yaptık o zaman dedi 3ay bişi kullanmasın bakalım amelyat ne kadar faydali olmuş görelim dedi ama biz yinede boş durma Yalım o zamana kadar dedik o dediklerimi uyguluyoruz bakalım

Kuruyemiş falan yedi canım. Ama biz çok guvendik hala da içimde ukde yok. Kayseri Acıbadem bizim de

Arkadaslar Eşinizin varikosel amelyatindan sonra size rapor verdiler mi amelyatin nasıl yapildigi ve nasıl geçtiğinden dolayi taburcu olurken
Tabi canim ameliyat sonrasi epikriz verilmesi gerekiyodu bu her ameliyattan sonra verilir devlet hastanesinde olduysaniz belki ondan vermemislerdir hastaneden cikarttirabilirsin

Arkadaslar Eşinizin varikosel amelyatindan sonra size rapor verdiler mi amelyatin nasıl yapildigi ve nasıl geçtiğinden dolayi taburcu olurken
Tabi canim ameliyat sonrasi epikriz verilmesi gerekiyodu bu her ameliyattan sonra verilir devlet hastanesinde olduysaniz belki ondan vermemislerdir hastaneden cikarttirabilirsin

Hayır canım özelde oldu yine alabiliriz ama demi yarın arayip öğrenecem inşallah

Tabiki alabilirsiniz canim ozelde olduysa dosyasiyla vermeleri gerikiyordu mutlaka tel acip direk mail attirabilirsin

Sagol canım inşallah kafama takıldı hiç aklıma gelmedi o gün ama onların vermeleri gereken bişi benim isteyecegim bişi değil Sonuçta yarın bi öğreneyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…