Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sagol canım inşallah kafama takıldı hiç aklıma gelmedi o gün ama onların vermeleri gereken bişi benim isteyecegim bişi değil Sonuçta yarın bi öğreneyim ben
canım merhaba biz biz trabzonda medikal parkta prof dr güner kemal gürbüze yaptırdık. 5 cm kadar kesik var. 330 tl aldı. ama nedeni sendika indirimi ve tanıdıklardan dolayı sadece masraf aldı. ilk ay sadece bal polen ye dedi (27 ekim ameliyatımız) aralığın ilk haftası gittiğimizde klomene başladık. biz illaki vitamin deyince proceed alsanda olur almasanda ama bal poleni aksatma dedi. ben şimdi keçi boynuzu ile havuç suyu veriyorum ilaçlarıız ocak ortası bitecek o zamn tekrar kontrole gideceğiz. bu arada bizde de 4 damar bağladı mikrocerrahi olduğu için açınca gördüm dedi. bu arada mikrocerrahi olmasa eşin onu farkederdin çünkü hemen çıkış vermiolar ve eşin zaten bir hafta çok zor hareket ederdi bence. bu arada bizede dosya verdiler ve ameliyatta ne olduğu yazıo bilgin olsun.

Hmm teşekkür ederim canım açıklama yaptığın için evet amelyattan çıkınca uyuşukluk geçer geçmez ayağa kalktı zaten eşim 3.günde tamamen iyiydi ben hareket ettirmiyordum hatta tedbir amaçlı bugün hastaneyi arayamadim eşim unutmuş yarın inşallah arayacaz

Ses seda cikmaz oldu burada bi hayirli haber verin da
Ben anlatayım azıcık. Canım yumurta toplama yapıldı şu an 16 embriyom var. 3 veya beş gün sonra yapılması gereken transferim yapılmadı ertelendi çünkü pko dan dolayi ohss ( aşırı uyarılma ) sendromu yaşadımm. Drum ödemin gidip e2 nin düşmesini beklicek. Bu arada 16 bebisimin sagliklari pts ye kadar iyi giderse buz bebek olarak beklicekler beni

Ayyy maşallah canım.. Sayı çok iyi maşallah inşallah hepsi sağlıkla gider pztsiye.
Ben de geri sayımdayım resmen mart için

Bizde beklemedeyiz amelyat yeni sayılır, Y yasemintt arkadasim inşallah hayırlı ugurlu olur sonuç beklediğin olsun inşallah
Arkadaslar bişe soracam size eşim amelyat olalı 2 haftayı geçti kesinin başı ve sonu tam yapismadi ve kızarık ortasi tamamen birleşti iz bile yok ama başı ve sonu öyle olmasi normal mi sizce endiseleniyorum ya ben çok evhamliyim yada normal değil , bu arada hastaneden de raporumuzu aldık mikrocerrahi uygulandığı yazısını görünce rahatladım

Ses seda cikmaz oldu burada bi hayirli haber verin da
Reglime daha çok var ama test yaptım bugün tabiki koca bir negatif
Planlarımız netleşince üzüntüm de azaldı ama. Önümüzdeki ay klomen kullanmayı düşünüyorum. Kadın doğumcu 1 sene olmadan gerek yok demişti ama 1 sene dolduğunda tüpe gideceğimiz için isteyeceğim bakalım..
Eşimin tüp bebek merkezindeki son yaptırdığımız test sonucunu size yazmış mıydım ben
Toplam sayı 86 milyon, ml de 42 milyon, hareketli %80 A:18 B:57 , morfoloji:%3
Hareket de sayı da 2 kat fazla çıktı morfoloji düşük sadece. Sigarayı bıraktı eşim bakalım artık oda toparlar herhalde. onun değerleri gayet iyi görünüyor sanırım ben yumurtlamadım geçen ay. Bu ay da taa adetimin 15. gününde 15 mm olmuştu yumurtam. Ancak 20. güne büyüyüp çatlamıştır herhalde. İnş o tutar şuan 25. gündeyim 34. günde adet olmam gerekiyo o da 4 ocak ediyor yani..
Hsg de çekildim bu arada ben. Tabiki orda da bişeyler çıktı ufak bir yapışıklık, bir de çengel rahim varmış

Canım bizimkinin başından ip çıkmıştı iç dikişten. Üstü yapışkanla kapatmışlar ama o alttan çıkan dikiş taa bir ay sonra düştü. Yani yaranın tam dümdüz olması 1 ayı buldu. Akıntı falan yoksa telaş etme boşuna

Sonuçlarınız güzel çıkmış canım sevindim inşallah çabalarıniza değer en yakın zamanda hsg de hafif yapisikliklarin açıldimi peki rahim şeklini pek önemli görmüyor doktorlar benimkide tersmis hos hala.hamile kalamadim engel değil diyorlar ama

Çok şükür akinti yok ama baktığımda iğne deliği gibi bi delik var ve islaklik görüyorum parlıyor ama eşim akmiyor diyo uf ne zor işlermiş korkuyorum enfeksiyon mikrop kapacak diye ip falanda görmedim hiç ve hiç agrida yok diyor eşim belki zamanla kavuşacak bilmiyorum bi gidip gösterelim dedim istemedi eşim

Her ay beklemek ne zormuş. Size de oluyor ara ara bi fenalıklar bi depresyon hali. Hele birde normalde de sabırsız bir insan olunca . Yine geldiler bana

Her ay beklemek ne zormuş. Size de oluyor ara ara bi fenalıklar bi depresyon hali. Hele birde normalde de sabırsız bir insan olunca . Yine geldiler bana

Malesef aynısı oluyor canım daha bugün adet oldum her adet oluşum da umutlarım tükeniyor içim darmadagin oluyor daha ne kadar böyle olacak bilememek daha beter ediyor insanı ne yapalım beklemekten başka yapacak bişi yok ne yazikki

Ayyy maşallah canım.. Sayı çok iyi maşallah inşallah hepsi sağlıkla gider pztsiye.
Ben de geri sayımdayım resmen mart için
İnşallah canım. Sende de pko vardı demi. Muhtemelen senin de çok yumurtan olur ve muhtemelen transferin ertelenir. Benimki aralıkta baslamama rağmen Şubat a denk geliyor transfer. Çider üyeliğini de ihmal etme eğer gidecegin hastaneyke anlaşmaları varsa

Yok kuzum yapışıklıklara çeken doktor önemsiz dedi rahim şekline de çokönemsiz bir varyasyon dedi ama tüp bebek doktoru "senin rahmin bozuk" dedi pat diye onu düzeltmek için histereskopi yapması lazımmış yapışıklık içinde spiral takması lazımmış falan...
Ama benim baktığım rahmin şekli erken doğuma neden oluyormuş, o yapışıklık da tüplerin önünde değil rahmin vajinaya doğru olan bölümünde olduğu için gebeliğe engel değilmiş.
Başka bir kadın doğumcuya gösteremdim henüz adet olursam hem klomen için hem de ikinci bir fikir için gideceğim kadın doğuma

Benim transfer zaten her şekilde ertelenecek Can'ım embriyolar cgh işlemine gidecek ya (düşüklerim olduğu için genetik tanı yapılacak) ordan sonuç15 güne çıkıyormuş. O arada bana histereskopi yapılacak. Yapışıklık için spiral falan takılacakmış. 1 ay o kalacak falan. Martta başlasak mayısa yada hazirana ancak transfer olacak yani.
Çider üyeliğinden bahsetmiştin de görüştüğüm hastanenin anlaşması olduğunu hiçççç zannetmiyorum. Çok fahiş sayılar söylediler çünkü. Anlaşmalı hastaneleri Nasıl öğrenebilirim acaba?

Git canım ihmal etme bu doktorların farklı farklı konuşması yokmu hepsini parcalayasim geliyo inan elimden gelse bendede cikolata kisti var bi doktor gebelige engel değil bi doktor tek sebebi bu diyor neye inanacaz sasmis durumdayız

Onları arican kuzum hangi hastaneydi. Bülent tıraş ti sanki senin doktor. Bana 700 yaptılar

Ayyy çidere baktım şimdi varmış gittiğim yerle anlaşma ayyy Nasıl oluyor bu ya çok merak ettim. Tünü ilk görüşme ücretsiz diyor bizden 420 lira muayene ücreti alındı yaa

Buz bebisler hayirlisiyla annesiyle bulusurlar sinrada babasiyla amcasiyla halasiyla teyzesiyle......

canım maşallah değerleriniz ne kadar güzel inşallah gelir bebişiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…