Canım ya ağzına sağlık diyorum. Biliyor musun zaman zaman elbette Çöküş yaşıyorum ama inan "hiç bir zaman olmayacak" diye bir ümitsizliğim hiç olmadı benim de. Sadece vakti gelmedi henüz diyorum.Kızlar 3.5 yıldır evliyiz 2.5 yıldır çocuk istiyoruz. Her ay nerdeyse test yaptım çıkmazsa kan verdim. Bunun umudunu en iyi siz bilirsiniz. Fakat bizim ameliyat hiç bi işe yaramayinca bu ay tüp bebek yolundayuz şu an 13 sağlıklı olmak üzere 16 bebeğim var. Fakat şunu soylicem, hastaneye gideli tüp bebek merkezine gideli bir şeyi farkettim. Şükür için o kadar çok sevebimiz var ki anlatamam bi kere ileri yaştaki hastaların hiç birinde Varikosel yok. Bunu topiklerde görebilirsiniz. Yani varikosel en umutlu vakalardan biri. Öyle insanlar var ki hiç spermi yok olsa bile tüp bebeğe elverişli değil. Bebeklerim bir ay sonra transfer olacak. Belki tutar belki tutmaz allahualem fakat biliyorum ben ve burdaki arkadaşlar bir gün bebek sahibi olacak. Tavsiyem bi kere gerçekçi olmak, gerçekçi olurken temkinli olmak. Bir şey duzelmiyirsa çok zorlamamamak hemen gereğini yapmak. Tabi aceleci de olmamak. Çünkü varikosel ameliyatı hemen fayda sağlayan bir şey değil yada hiç fayda saglamayan bir tedavi. Lütfen metin,gerçekçi,sukreden ve mutevekkil bir insan olun. Sabredin, hayatın tadını çıkarın. Mesela (afedersiniz) farkettim ki ben eşimle sadece bebek için ilişkiye girdigumi farkettim unutmuşum onun evliliği tamamlayan bir unsur olduğunu. Lütfen bana güvenin ve dinleyin. Ve burda değerleri en kötü olan arkadaşlardan biri hatta teki benim sanırım. Bendeki pko da cabasi. Su an söylediğim şeyler o kadar samimi ki ve yürekten ki, sanki hepinizle kan bağım var biriniz in umudu benim umudum olur. Dertkerinixin hepsini aynen taşıyorum. Ama artık olmayacaksa vardır Rabbin bir bildiği diyorum. Hatta tedavi sırasında çok hormon alınıyor malumunuz ruhsal dengem alt üst olmuştu. O güne kadar diyordum ki bebek için her şeyi yaparım. Benim ki biraz acılı bir süreç oldu ( herkeste böyle seyretmez) gerçekten sen çocuk mu istiyorsun yoksa saplantı mi yaptın kendine dedim. Aman kimse duymasın diye kasilarak bile kendimi ne kadar uzdugumu farkettim. Artık kendimi uzmuyorum başkalarının merakı için. Soran olursa söylüyorum ve onların da bir şekilde ağzı kapanıyor. Er ya da geç gelecek bebekleriniz için allah tan umidinizi kesmeden sabırlı bir şekilde bekleyin, sukredin, esinizi Sevin ve hayatın tadını çıkarın. SİZİ SEVİYORUM....
İnşallah canım karşılıklı duaymis makbul olan. Bende tefriciye okuyorum transfer e kadar. Bir keresinde ablam demişti ki bana; allah 'kulum beni zikretmeyi unutmasin' diye dönem dönem sıkıntılar verirmis. O yüzden unutmayalım birbirimizi.Canım ya ağzına sağlık diyorum. Biliyor musun zaman zaman elbette Çöküş yaşıyorum ama inan "hiç bir zaman olmayacak" diye bir ümitsizliğim hiç olmadı benim de. Sadece vakti gelmedi henüz diyorum.
Ümitsiz olmamalı elimizden gelen tedaviyi olup sonrasında dua ile inançla Allahın takdirini kabul etmeliyiz. Adım adım Elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. Eğer kaderde varsa Bizim yavrularımız olması birinden biri vesile olacak ve kavuşacağız yavrularımıza.
Allahtan ümit kesilmez elbet.
Çok dua edelim birbirimize. Ben her akşam yasini Şerif okumaya başladım kızlar. Hem okumamı geliştirmek için hemde "Kur’an-ı kerimden şifa beklemeyen, şifaya kavuşamaz" hadis İ için. İnşallah şifa olur. İsteyen herkese de dua ediyorum siz de beni unutmayın dualarınızda
canım geçmiş olsun biz böyle bişey yaşamadık ama aslında spermıyogram ve kontrol için dr a gidebilirsin. benim eşim 20 ekimde ameliyat oldu 75 gün dolar dolmaz gidicez. çünkü spermler yenilenmiş oluyor. naçizane fikrim, en azından bi devlet hastanesinde spermıyogram yaptırmanız iyi olabilirKızlar selam size bişey sorucaktım eşim ekim 1 de ameliyat oldu ameliyattan öncede çok afedersşniz gelen sperm bizim yumurtlama döneminde gelen akıntı varya sünerek uzar aynen o şekilde geliyordu varikosel çıkınca biz hocaya hiç sormadık fakat aynı şekilde devam ediyo şuan hani acaba iyileşmedi mi diyorum kontrolümüzü 4 ay sonraya yani şubat 1 e verdi ama hani daha önce başkasının göremiyceğim için size sormak istedim şimdiden çok sağolun
canım Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsinmerhaba, biz de çocuk olmama problemiyle doktora gittik, benim tüm değerler normaldi, eşimden test istendi, ileri hareketlilik 0 çıktı. Hemen üroloğa yönlendirildik, muayene ve ultrason sonucunda 3. derecede varikosel çıktı, 3 hafta önce ameliyat oldu. Benim de bu ay adetim gecikti, test yaptık hamileymişim :) Ameliyat öncesi tutmuş hemde :) Cumartesi günü de kesemizi gördük 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gidecez. Ürologla da görüştük hamile kalmış olmanız sağlıklı bir bebek olacağı anlamına gelmiyor, her şeye hazırlıklı olun diyor. Ama ben olumlu düşünmek istiyorum. Yoktan var eden Allah'tır, inşallah bize de hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder. Şimdi eşim yine de tedavisine başladı. 3 ay boyunca klomen, ve haftada iki gün iğnesi var. bir de e vitamini ve antibiyotik verdi tekrardan doktor.
Canım inanılmaz şaşırdım. Başka yerde test yaptırdiniz mi? Bizde 2 yıldır 0 valla tüp bebektetiz bizde.merhaba, biz de çocuk olmama problemiyle doktora gittik, benim tüm değerler normaldi, eşimden test istendi, ileri hareketlilik 0 çıktı. Hemen üroloğa yönlendirildik, muayene ve ultrason sonucunda 3. derecede varikosel çıktı, 3 hafta önce ameliyat oldu. Benim de bu ay adetim gecikti, test yaptık hamileymişim :) Ameliyat öncesi tutmuş hemde :) Cumartesi günü de kesemizi gördük 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gidecez. Ürologla da görüştük hamile kalmış olmanız sağlıklı bir bebek olacağı anlamına gelmiyor, her şeye hazırlıklı olun diyor. Ama ben olumlu düşünmek istiyorum. Yoktan var eden Allah'tır, inşallah bize de hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder. Şimdi eşim yine de tedavisine başladı. 3 ay boyunca klomen, ve haftada iki gün iğnesi var. bir de e vitamini ve antibiyotik verdi tekrardan doktor.
Amin çok teşekkür ederim, darısı başınıza inşallah :)canım Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin. böyle güzel haberler bizlere de umut oluyor
yok başka yerde yaptırmadık, hastane güvendiğimiz bi hastaneydi doktor da aynı şekilde. Bir de böyle bir şeyi beklemediğimiz için o olayın şokuyla hemen olup kurtulalım olduk. İnşallah Hayırlısıyla sizde alırsınız kucağınıza bebeğinizi.Canım inanılmaz şaşırdım. Başka yerde test yaptırdiniz mi? Bizde 2 yıldır 0 valla tüp bebektetiz bizde.
Güvenden ziyade kriterler farklı ya canım ondan dedim. Bende de pko var belki o çok etkiliyor olabilir. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Çok sevindim inanAmin çok teşekkür ederim, darısı başınıza inşallah :)
yok başka yerde yaptırmadık, hastane güvendiğimiz bi hastaneydi doktor da aynı şekilde. Bir de böyle bir şeyi beklemediğimiz için o olayın şokuyla hemen olup kurtulalım olduk. İnşallah Hayırlısıyla sizde alırsınız kucağınıza bebeğinizi.
doğru söylüyorsunuz ama dediğim gibi biz olayın şokuyla hiç başka yere gitmeyi akıl edemedik. hemen ertesi hafta oldu ameliyatı da zaten. Benim yumurtalıklarda rahimde felan bi problem yokmuş belki o da etkili olmuştur bilmiyorum. Ama Allah gerçekten çok büyük, bizim de imkansızken oldu.. Allah yardımcınız olsun.Güvenden
Güvenden ziyade kriterler farklı ya canım ondan dedim. Bende de pko var belki o çok etkiliyor olabilir. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Çok sevindim inan
Kayseri Acıbadem canımEşi varikosel Ameliyat olan arkadaşlar ameliyatınızı nerede hangi hastanede olduklarını yazabilirler mi buraya yazılmaması gerekiyorsa özelden mesaj atabilirler mi
Umraniye afiyet hastanesi canimKayseri Acıbadem canım
Ne kadar ödediniz Can'ımUmraniye afiyet hastanesi canim
1350tl odedik cnmNe kadar ödediniz Can'ım
Eşi varikosel Ameliyat olan arkadaşlar ameliyatınızı nerede hangi hastanede olduklarını yazabilirler mi buraya yazılmaması gerekiyorsa özelden mesaj atabilirler mi
Sağlıkla kucağına al canım inşallah. Bende eşim ameliyat olmadan 1 ay önce 3. Düşüğümü yaptım. Zaten biz hamile kalamıyorum diye değil düşük yapıyorum diye eşim ameliyat oldu. Bende de pco var pco da düşüğe neden olabiliyormuş ama onun için yapacak bişey yok. Eşim ameliyat olduktan sonra hamile kalamadım hala ben. Pco olduğu için her ay düzenli yumurtlama olmuyor sanırım. Adet düzenim de bozuk. Eşimin değerleri yeni toparladı ameliyat sonrası şimdi bende pcoya yönelik tedavi göreceğim. İnşallah sağlıkla devam edecek hamilelik olur benimde...doğru söylüyorsunuz ama dediğim gibi biz olayın şokuyla hiç başka yere gitmeyi akıl edemedik. hemen ertesi hafta oldu ameliyatı da zaten. Benim yumurtalıklarda rahimde felan bi problem yokmuş belki o da etkili olmuştur bilmiyorum. Ama Allah gerçekten çok büyük, bizim de imkansızken oldu.. Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?