Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ay canim saol Allah razi olsun buldum simdi nasil kullaniliyor bu icinde tarifi var mi

Can'ım istanbula gittiğimizde Saraçoğlu markete gittik inceleme fırsatı buldum bu kürü ama içinde çay var günlük demlenip içilecek. Ben daha soğan kürünü uygulayamadım hergün kaynatmak zor oluyor diye, keçiboynuzunu kürü yarım kaldı 3-5 gün sonra sıkılıp bıraktık velhasıl güvenemedim kendime demleyip getirmem kalır öyle diye. Şu bal propolis arı sütü karışımını alalım sadece dedik 85 lira dendi onada biz de eşimle burda köyden tanıdık arıcıdan isteriz bal polen arı sütü dedik doğallığına da emin olduğumuz biri. İstettik onu bekliyoruz.
Fiyat fazla geldi açıkçası evet nelere vermiyoruz ama ufak iki poşet çay minicik kavanoz bal 350 lira etmez

Ay canim saol Allah razi olsun buldum simdi nasil kullaniliyor bu icinde tarifi var mi
Evet canım herşeyi yaziyo nasıl kullanılacağını yaziyo neyi yeemen gerektiği neyi yeemen gerektiği unutma bitter çikolatayı da evicap da al vitamin oda avakadoyu da mutlaka yesin

Ama canm bak ben hepsini yapiyodum dakikalarında var faydalı da oldu yanı bence sende dene sık disini

Bide bunda üzüm çekirdeği var imiş hareket ve sayı da hep daha başka şeyler olur genelde. Çayın içeriği ne ki yazar mısın 1. Aşama diyo bizim ki nin aşaması baya geçti sanırım

Bende aldım bu sperm 1. Aşama setini. Kullanyor eşim ve ben prolaktinimi Allah ın izniyle saraçoğlu nun testere dişli aslan pençesi vastasyla düşürdüğüm için çok güveniyorum onun kürlerne ve ürünlerine.
Aslında ne yapsak boş onun bir zamanı var, Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman gelcek kuzularımız. ama her adet oluşumda üzülüyorum hala. Dua kaderi bile değiştirir diye bol bol dua ediyorum hepimiz için. Kızlar dualaşalm mutlaka mü'minin mü'mine duası kabul olur inşallah.

Bir de kusura bakma ama hiç inandırıcı gelmedin bana yeni üye ve ilk mesaj ürün tanıtımına yönelik olunca bir soru işareti oldu bende direk
Benim bi çıkarım yok inanıp inanmamak sizin elinizde ben daha önceden hamile olmadan önce çok arastiriyodum bu sayfayı ve çok okuyodum ben yaralandı başkalarına yararlanan istedim çünkü ben bunun açısını çok çektim ben sadece Allah rızası için baskalarida derdine derman bulsun istedim siz bilirsiniz

Bi
Bide bunda üzüm çekirdeği var imiş hareket ve sayı da hep daha başka şeyler olur genelde. Çayın içeriği ne ki yazar mısın 1. Aşama diyo bizim ki nin aşaması baya geçti sanırım
Bilmiyorum canım üzüm çekirdeğini benim sette bi bitki vardı at kuyruğu çayı bal karışımı incir çekirdeği yağı hepsininde belli bi kaynama içme suresi vardi

Fructis tribuli (deve çökerten otu)
Ekuiteum arvanse (atkuyruğu otu)

İmiş. Ufak poşetlerde idi. Birde bal, arı sütü, propolis, polen karışımı var küçücük bir kavanoz ve de işte bir yağ vardı.
Ben Saraçoğlu na çok itimat ediyorum ama fiyatlar çok uçuk geldi bana. Mesela başka yerde 5 tlye satılan çörekotu yağı bile 4-5 kat pahalı idi. İstanbul da satan kadına da sordum neden bu kadar pahalı diye işte doğal üretiliyor katkı maddesi yok Saraçoğlunun söylediği yerlerden toplanıyor falan dedi.
Ben yine alırdım da eşim istemedi ben bal polen istetirim arkadaştan dedi. Otlar da kaldı.

Aynen bizde bunlardan. Kullandik

Yok Saraçoğlunun anlattıklarına ben de çok güveniyorum ama Marketleri gereksiz pahalı. Ben bu ay hamile kalamazsam soğan suyuna başlayıp bir dahaki ay da incir havuç kürü yapacağım mesela. İnşallah bu defa yapabilirim bir aksilik çıkmaz.
Sen de kürün faydasını görürsün inşallah canım. Dediğim gibi ben çok inanıyorum ama fiyatlara eşimi ikna edemedim aşırı pahalı geldi

B
Bizede çok pahalı gelmişti hatta bize tüp bebek dediler yaşım tutmadığı için devlette bile para istediler bizde karta taksit yaptırdık ama herşeyin başı dua

B

Bizede çok pahalı gelmişti hatta bize tüp bebek dediler yaşım tutmadığı için devlette bile para istediler bizde karta taksit yaptırdık ama herşeyin başı dua
Evet dua dua dua. Kızlar ben farz namazlarımdan sonra şu ayetlerle dua ediyorum, yapmak isteyenler için paylaşaym inşallah Allah salih kulları hürmetine bize hayırlı evlatlar nasip etsin.

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-13-13-55-27_1.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 100
  • Screenshot_2015-10-13-13-55-58_1.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_2015-10-13-13-56-11_1.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_2015-10-13-13-56-19_1.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_2015-10-13-13-56-28_1_1.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 123
  • Screenshot_2015-10-13-13-56-33_1.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 61
Evet dua dua dua. Kızlar ben farz namazlarımdan sonra şu ayetlerle dua ediyorum, yapmak isteyenler için paylaşaym inşallah Allah salih kulları hürmetine bize hayırlı evlatlar nasip etsin.
Allah razi olsun canim herseyin basi dua Rabbim ol derse olcak herseyi vesile olarak yapiyoruz ama o ol demezse yaprak bile kipirdamaz Allahim banada tum isteyen herkese en kisa zamanda saglikli hayirli e latlar verip buyutmemizi nasip etsin insallah ama insanogluyuz iste hersey bi anda olsun istiyoruz sabretmek gerek ama ne kadar bilmedigimuz icin bole stres yapioz bu streste biraz daha geriye atiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…