Kizlar bisey sorucam biraz cekiniyorum ama ltfn kusuruma bakmayin varikosel ameliyatindan sonra esinizde "cinsellik
Ne açıdan canım benim önce ameliyat tedirginligiyle biraz uzak kalabiliyorKizlar bisey sorucam biraz cekiniyorum ama ltfn kusuruma bakmayin varikosel ameliyatindan sonra esinizde "cinsellik bakimindan" degisikliklik olan var mi
Yok canım hiç olmadı sadece 3 gün fala. Uzak düşük oda zarar gelmesin dikişlere diye sizi. Ameliyat yeni mi oldu bu arada benim YAZDIKLARIMI okudum muKizlar bisey sorucam biraz cekiniyorum ama ltfn kusuruma bakmayin varikosel ameliyatindan sonra esinizde "cinsellik bakimindan" degisikliklik olan var mi
Ağrı bizimkindede oluyordu ama hiç isteksiz olmadı birde erkekler kendi içine atiyo çok paylaşmıyor sınır stres yapmaması gerek aslindaCanim bizameliyat olali 8 ay oldu ameliyattan once evet tedirginlikten isteksizdi ameliyattan sonra 2-3 ay oncesinden daha bi istek vardi ayiptir solemesi surekli aski durumundaydi son 3 aydir yine bi isteksiz ve yine bi agrisi basladi acaba tekrarladimi varikosel yoksa benim kocisin yine psikolojisi mi bozuldu cocuk olmayinca
Canım suremiz aynıymis. Bizimde 9 dolmak üzere. Olabilir sıkma canını. M8krocerrshi de nuksetmezde belki hidrosel falan vardır. Bana kalırsa psikolojik ben 2 ay yapmadigimizi bilirim onun değerler bozuk benim adet. Kafalarda bozuk oluyo haliyleCanim bizameliyat olali 8 ay oldu ameliyattan once evet tedirginlikten isteksizdi ameliyattan sonra 2-3 ay oncesinden daha bi istek vardi ayiptir solemesi surekli aski durumundaydi son 3 aydir yine bi isteksiz ve yine bi agrisi basladi acaba tekrarladimi varikosel yoksa benim kocisin yine psikolojisi mi bozuldu cocuk olmayinca
Tebrikler canım rica etsem ameliyat öncesi değerleri ve sonrasını yazar mısın. Hoş biz tüp bebekteyiz de olsun fikir edinelim yine de.Slm arkadaslar benim resimde varikosel vardı 3derecen ameliyat olmadan önce aktara bitki karışımı yaptırdık 1 ay yedi hiç faydası olmadi ameliyat oldu keçi boynuzu kuru denedik 1 ay neofortil kullandik artış olmadı sonra proxeed plus kullandik 1 ay oda ise yaramadı en son bize tüp bebekten başka çare olmaz dediler sonra ben İbrahim Saraçoğlu nun sperm arttırıcı 1 aşama setini kullandım günde 1 avakadonun 4 boldum bir parçasını yedi onun yanında bitter çikolata ceviz kuru kaysı kuru siyah uzum, evicap kullandı bunların yanında da 40 gün boyunca her gün 1su bardağına meryem suresini okudum ufledim içimden geçen duayı ettim su anda hamileyim lütfen sözlerde deneyin sorusu olan yamak isteyen
M-can_06@hotmail.com
Sizinkinde artış oldumu hicCanım suremiz aynıymis. Bizimde 9 dolmak üzere. Olabilir sıkma canını. M8krocerrshi de nuksetmezde belki hidrosel falan vardır. Bana kalırsa psikolojik ben 2 ay yapmadigimizi bilirim onun değerler bozuk benim adet. Kafalarda bozuk oluyo haliyle
Canim Cok moralim bozuluyor bende i sorun yokken heray kendim icin denemedigim sey kalmiyor o bole yapinca hic umidim kalmiyorCanım suremiz aynıymis. Bizimde 9 dolmak üzere. Olabilir sıkma canını. M8krocerrshi de nuksetmezde belki hidrosel falan vardır. Bana kalırsa psikolojik ben 2 ay yapmadigimizi bilirim onun değerler bozuk benim adet. Kafalarda bozuk oluyo haliyle
Benim yazdıkları lütfen okuyon bende çok sıkıntı çektim Allahım bütün isteyen kardeşlerimize versin ama lütfen Allahtan umudinizi kesmeyin ne olurCanim Cok moralim bozuluyor bende i sorun yokken heray kendim icin denemedigim sey kalmiyor o bole yapinca hic umidim kalmiyor
Canım biz ameliyat olmadan önce hastalığın kesfindekinden kötüydü değerler. Ameliyatın yedinci ayında 2 yıl öncesinin değerine ulaşmıştı. Hareket yine 0 tabi. Fakat tüp bebekte ki değerde yıkama sonrası değer beş olmuş. Biz yıkama sonrasında bile üzeri gormemistik.Sizinkinde artış oldumu hic
Ah canim stresiz olmayi beceremiyoruzgalibaben stres o stres napcaz bilmiyorum bu arada bizde 8 aydir kullanioz proxeed bi faydasi olmuyo galiba bide seninkileri deneyim bariAğrı bizimkindede oluyordu ama hiç isteksiz olmadı birde erkekler kendi içine atiyo çok paylaşmıyor sınır stres yapmaması gerek aslinda
Canım kafasını dağıt az. Çocuk odaklı olmayın sürekli biliyorum mümkün değil ama, biz saplantı haline getirince moraller bozuluyor. Düşün fakat izuldugunu belli etmeCanim Cok moralim bozuluyor bende i sorun yokken heray kendim icin denemedigim sey kalmiyor o bole yapinca hic umidim kalmiyor
Aynen hiç olmadı hemde sonuçta saracogluni nki bitki zarada vermezAh canim stresiz olmayi beceremiyoruzgalibaben stres o stres napcaz bilmiyorum bu arada bizde 8 aydir kullanioz proxeed bi faydasi olmuyo galiba bide seninkileri deneyim bari
Sayı bu deherler içinde en umutlu olanı. Harekette biraz olunca yükseliyor tabi. Her zaman tevekkül gerek. Allah tamamına erdirsin çok mutlu oldum. Darısı benim tupcuklerimeBenim eşimin hic Değişiklik olmamıştı sperm kons= 7 ileri hareketli =8 morf. Normal formlar=3 ama bu YAZDIKLARIMI yaptıktan sonra oldu herşeyin vakti zamanı oluyo lütfen umudunuzu yitirmeyin
Canim netten mi sparis verdinizAynen hiç olmadı hemde sonuçta saracogluni nki bitki zarada vermez
Amin inşallah ama meryem suresini de hergun oku barga ufle dua et yarısını esin yarısını sen iç sonuçta Allaha inandigimiz için yapiyoruzSayı bu deherler içinde en umutlu olanı. Harekette biraz olunca yükseliyor tabi. Her zaman tevekkül gerek. Allah tamamına erdirsin çok mutlu oldum. Darısı benim tupcuklerime
Evet canım sayfasına gir arama butonuna 1.asma yaz sperm le ilgili çıkıyor fiyatı 333 TL olan ama bunları yaparken avakado bitter çikolata yedirmeyi unutmaCanim netten mi sparis verdiniz
Tamam canım transfer e kadar da onu yaparım inşalllahAmin inşallah ama meryem suresini de hergun oku barga ufle dua et yarısını esin yarısını sen iç sonuçta Allaha inandigimiz için yapiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?