Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar bisey sorucam biraz cekiniyorum ama ltfn kusuruma bakmayin varikosel ameliyatindan sonra esinizde "cinsellik bakimindan" degisikliklik olan var mi

Canim bizameliyat olali 8 ay oldu ameliyattan once evet tedirginlikten isteksizdi ameliyattan sonra 2-3 ay oncesinden daha bi istek vardi ayiptir solemesi surekli aski durumundaydi son 3 aydir yine bi isteksiz ve yine bi agrisi basladi acaba tekrarladimi varikosel yoksa benim kocisin yine psikolojisi mi bozuldu cocuk olmayinca

Kizlar bisey sorucam biraz cekiniyorum ama ltfn kusuruma bakmayin varikosel ameliyatindan sonra esinizde "cinsellik bakimindan" degisikliklik olan var mi
Yok canım hiç olmadı sadece 3 gün fala. Uzak düşük oda zarar gelmesin dikişlere diye sizi. Ameliyat yeni mi oldu bu arada benim YAZDIKLARIMI okudum mu

Ağrı bizimkindede oluyordu ama hiç isteksiz olmadı birde erkekler kendi içine atiyo çok paylaşmıyor sınır stres yapmaması gerek aslinda

Canım suremiz aynıymis. Bizimde 9 dolmak üzere. Olabilir sıkma canını. M8krocerrshi de nuksetmezde belki hidrosel falan vardır. Bana kalırsa psikolojik ben 2 ay yapmadigimizi bilirim onun değerler bozuk benim adet. Kafalarda bozuk oluyo haliyle

Tebrikler canım rica etsem ameliyat öncesi değerleri ve sonrasını yazar mısın. Hoş biz tüp bebekteyiz de olsun fikir edinelim yine de.

Sizinkinde artış oldumu hic

Canim Cok moralim bozuluyor bende i sorun yokken heray kendim icin denemedigim sey kalmiyor o bole yapinca hic umidim kalmiyor

Sizinkinde artış oldumu hic
Canım biz ameliyat olmadan önce hastalığın kesfindekinden kötüydü değerler. Ameliyatın yedinci ayında 2 yıl öncesinin değerine ulaşmıştı. Hareket yine 0 tabi. Fakat tüp bebekte ki değerde yıkama sonrası değer beş olmuş. Biz yıkama sonrasında bile üzeri gormemistik.

Ağrı bizimkindede oluyordu ama hiç isteksiz olmadı birde erkekler kendi içine atiyo çok paylaşmıyor sınır stres yapmaması gerek aslinda
Ah canim stresiz olmayi beceremiyoruzgalibaben stres o stres napcaz bilmiyorum bu arada bizde 8 aydir kullanioz proxeed bi faydasi olmuyo galiba bide seninkileri deneyim bari

Benim eşimin hic Değişiklik olmamıştı sperm kons= 7 ileri hareketli =8 morf. Normal formlar=3 ama bu YAZDIKLARIMI yaptıktan sonra oldu herşeyin vakti zamanı oluyo lütfen umudunuzu yitirmeyin

Canim Cok moralim bozuluyor bende i sorun yokken heray kendim icin denemedigim sey kalmiyor o bole yapinca hic umidim kalmiyor
Canım kafasını dağıt az. Çocuk odaklı olmayın sürekli biliyorum mümkün değil ama, biz saplantı haline getirince moraller bozuluyor. Düşün fakat izuldugunu belli etme
Biz bayanlar kaldirabiliyiruz da erkekler hedefin kendileri olmalarına alışık değiller.

Benim eşimin hic Değişiklik olmamıştı sperm kons= 7 ileri hareketli =8 morf. Normal formlar=3 ama bu YAZDIKLARIMI yaptıktan sonra oldu herşeyin vakti zamanı oluyo lütfen umudunuzu yitirmeyin
Sayı bu deherler içinde en umutlu olanı. Harekette biraz olunca yükseliyor tabi. Her zaman tevekkül gerek. Allah tamamına erdirsin çok mutlu oldum. Darısı benim tupcuklerime

Sayı bu deherler içinde en umutlu olanı. Harekette biraz olunca yükseliyor tabi. Her zaman tevekkül gerek. Allah tamamına erdirsin çok mutlu oldum. Darısı benim tupcuklerime
Amin inşallah ama meryem suresini de hergun oku barga ufle dua et yarısını esin yarısını sen iç sonuçta Allaha inandigimiz için yapiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…