Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar gunaydin. Kurlerle ilgili Dr umuza danistik, adam güldü hicbiriyle ilgili bilimsel bir calisma yok, bilemiyoruz kişi kurden dolayı mi yoksa kendiliğinden mi hamile kaldi, diğer yandan kür dediğimiz şey uç ay uygulanir ve kullanan kişinin sindirim ve bosaltim sisteminde yan etki yapabilir dedi. Dr kontrolünde kullanmanizi öneririm o yüzden. Varikoselin cinsel yasaminizi etkilemesi psikolojik olabilir, sadece çocuk içinmiş gibi olduğunda görev haline geliyor bu da sizi rahatlatmasi gerekirken stres faktörü haline gelmesine sebep oluyor. Bir donem bu hissi biz de yasadik ama bebeği düşünmeden kendi ihtiyacimiz olarak görmeye başlayınca her şey yoluna girdi çok şükür.zaten hamilelik ten itibaren istediğimiz gibi bir cinsel yasamimiz olmayabilir, simdi keyfini cikarin o yüzden. Çünkü biliyorsunuz evliligin harici belki de fazlasi cinsel yasaminizin nazil gittiğinden etkilenebiliyor.

Bende doktora sormustum aynı san a söylediklerini bana da söylediler ama niyet meselesi ben herşeyi inanarak yaptım ve tercih meselesi benim bu yaptıklarımı paylasmamdaki amaç belki başkalarına da çare olur diye bende çok sıkıntı çektim bu yuzden

iyi niyetle paylaştığına inanıyorum canım bununla ilgili problem yok, ben de dr un bize söylediği uyarıları belirtme ihtiyacı hissettim, sonuçta kür bir nevi ilaç etkisi yapıyor ve yararı olduğu gibi herkes için de aynı etkiyi göstermeyebilir. kontrollü bir şekilde kullanılmasına dikkat çekmek istedim

Evet haklisin merkeze yaramayada bilir Rabbim hayirlisini wersin

Canım doktorun bu önerileri kısmen doğru ama içtiğimz basit bir ağrı kesicinin bile bir ton yan etkisi ve zararı var ama onu içerken hiç sorgulamadan kullanıyoruz, bitkisel kürlere gelince temkinli yaklaşıyoruz. Silah mafyalarından sonra dünyadaki en büyük mafyalar ilaç mafyalarıdır ve bu mafyalar tıp fakültelerinin müfredatnı bile etkiliyor, her türlü sağlık kongrelerne ilaç firmaları sponsor oluyor ve tabiki bu karşılıksız değil. Bu yüzden doktorlara ve modern tıbba hiç güveniyorum. Ne varsa tıbbi nebi de. Allah yardımcımız olsun.

çok çok geçmiş olsun, inşallah en kısa süre sizde hamile kalabilirsiniz ve kucağınıza alırsınız bebeğinizi.. Benim daha önce hiç düşük olmadı, hiç tutmamıştı bebek. Ama bu korku var tabi içimde, varikosel ameliyatından önce hamile kalıp düşük olan çok kişiyi okudum, üroloğumuzda uyardı bu konuda. Ama inşallah öyle bişi olmadan hayırlısıyla alırız kucağımıza.

Bayagi iyi gidiyor aslında 7. Hafta. Korkarak yasamayin gebeliginizi. Kalp atışını duydunuz mu? Ne güzel duygular demi rabbim herkese nasip etsin

Aynen çok haklisin ama bi ümit kapısı
Amin inşallah Rabbim bütün isteyenlere versin benimkide 5 haftalık daha :)

söylediğin şey çok doğru canım. ilaç konusunda da oldukça hassas davranıyoruz. tedbiri elden bırakmamalı diye düşünüyorum yine de

Kizlar gecen burda bazi arkadaslar konustuguicin soruyorum ovulasyon testi kullananlara benim adetimin 7.gunu bugun ve az once test yaptim cizgi digeri kadar olmasada koyuydu bu kadR erken yumurtlanir mi

Kizlar gecen burda bazi arkadaslar konustuguicin soruyorum ovulasyon testi kullananlara benim adetimin 7.gunu bugun ve az once test yaptim cizgi digeri kadar olmasada koyuydu bu kadR erken yumurtlanir mi
Ertesi gün de yapacaksın canım gittikçe koyulasacak bildiğim kadarıyla. En koyudan sonraki silik catlamis yumurta oluyo

Bayagi iyi gidiyor aslında 7. Hafta. Korkarak yasamayin gebeliginizi. Kalp atışını duydunuz mu? Ne güzel duygular demi rabbim herkese nasip etsin
geçen cumartesi kontrolümüz vardı kese göründü 6. haftaydı doktor 2 hafta sonra gelin dedi, eğer kısmetse 9 ocakta duyacaz. Sanırım kalp atışını duyduktan sonra bir tık daha rahat eder içimiz :) Kesinlikle öyle, İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder..

Tabi öyle tamamıyla olmasa da rahatlicaksiniz kalp atisindan sonra. Gebelik zaten hiç bir zaman rahat olmaz ki. Anne gebe kalmadan yavrum olsun gebelikte aman ona bişi olmasın der. Tadı tuzu biberi. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin sağlıkla

Yine de sen sürekli yapan topikler var onlara bir sor. Çok erken baslamisin kasetin bitmesin çatlama gününe kadar
Aynen canim ya bugun bi heves edip bi deneyim dedim kaldi4 tane nettende guvenip alamiyorum tarihi gecmis urun yollarlar die kutu tarihi gecmemis oluo ama urun gecmisolabiliyo eczaneden almak zorunda kaldim 11. Gundebaslarim artik 14. Kadar kullanirim kalanini

Canım güvenilir siteler varmış. Araştırmak gerek. Bende erken gebelik testi kullanırım genelde ( tabi boş boş ) okadar para verip alıyordum internetten bir baktım yarı yarıya fiyat

Canım güvenilir siteler varmış. Araştırmak gerek. Bende erken gebelik testi kullanırım genelde ( tabi boş boş ) okadar para verip alıyordum internetten bir baktım yarı yarıya fiyat
Ay cok biktim aslinda su idrar testlerinden canim artik migdem kaldirmiyor bu su ovulasyonlarida bitireyim dahada yapmicam stresten olacagi varsada olmuyor napim verende Rabbim alanda Rabbim cok bunaldim artik kocalar biz kadar stres yapmiyo azcikta o dusunsun adam olmus ameliyati relax sunu yiyeyim bunu iceyim gideyim bi tahlil vereyim demek yok biz bole hergun bugun yumurtladim mi ay kasigim agriyo hamilemiyim ay memem sis hamilemiyim ay susadim hamilemiyim kabiz oldum hamilemiyim yakinda ay nefes aliyorum hamilemiyim dicez bune ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…