- 1 Kasım 2013
- 3.230
- 2.829
- 333
İnanılmaz güldüm haa; )Ay cok biktim aslinda su idrar testlerinden canim artik migdem kaldirmiyor bu su ovulasyonlarida bitireyim dahada yapmicam stresten olacagi varsada olmuyor napim verende Rabbim alanda Rabbim cok bunaldim artik kocalar biz kadar stres yapmiyo azcikta o dusunsun adam olmus ameliyati relax sunu yiyeyim bunu iceyim gideyim bi tahlil vereyim demek yok biz bole hergun bugun yumurtladim mi ay kasigim agriyo hamilemiyim ay memem sis hamilemiyim ay susadim hamilemiyim kabiz oldum hamilemiyim yakinda ay nefes aliyorum hamilemiyim dicez bune ya
Yalan mi kuzum ya valla cildirdim artik bi gebe kalana kadar cek onca stres bi hamile kalinca cek kalbi kese goruncek mi kalbi atcakmi sagligi nsl dogumda ebeyle kavga etcem mi dogsun cocuk ac mi nefes aliyomu susadimi bi yerimi agriyor ne guzel erkek olmak bu aydan donra hamilelik oncesi stresi sevgili kocama devrediyorum burdan ona selamlarimi yolluyorumİnanılmaz güldüm haa; )
Çok doğru arkadaşım inan kendimi okudum. Sen devredersin de inanıyor musun artık gelecek ay aynı şeyleri dusunmeyecegine; ) ben tüp bebeğe geçince baya rahatladım valla. Israrla imkanı olan hemen yaptirsin diyorumYalan mi kuzum ya valla cildirdim artik bi gebe kalana kadar cek onca stres bi hamile kalinca cek kalbi kese goruncek mi kalbi atcakmi sagligi nsl dogumda ebeyle kavga etcem mi dogsun cocuk ac mi nefes aliyomu susadimi bi yerimi agriyor ne guzel erkek olmak bu aydan donra hamilelik oncesi stresi sevgili kocama devrediyorum burdan ona selamlarimi yolluyorum
Tabikide inanmiyorumÇok doğru arkadaşım inan kendimi okudum. Sen devredersin de inanıyor musun artık gelecek ay aynı şeyleri dusunmeyecegine; ) ben tüp bebeğe geçince baya rahatladım valla. Israrla imkanı olan hemen yaptirsin diyorum
O vesvese bende de vardı ama yersiz bişi. Ayrıca benim kadar kimse korkmazdi emin ol. Hiic gerek yokmuş korkmaya rabbim nasil kolaylik veriyo ki onda da her şey yolunda gitmeyebiliyor. Transfer ertelendiTabikide inanmiyorumama bole dusundukce ben hasta olucam cok sukur benim bi sorunum yok dusun dusun iki aydir adet duzenim degisti bu ay 3 gun erken oldum ve bendede bisey cikacak die korkuyorum tup bebek surecindende ben korkuyorum canim ya var tanidiklarim surekli igne igne tamam evlat icin herseye katlaniriz biz kadinlar ama bukadar rahat kociste olmaz ki canim tupede yanasmiyor benim adamcagzim neymis ya tupleri karistirip baska sperm koyarlarsa ona takmis kafayi ya benim gozumun onunde yapacak o sperm yumurta birlesmesini yada olmaz diyo delimidir nedir ayol sukur ki senin ole bi derdin olmadan tupe gecmisiniz insallah bebesine kavusursun surec nasil gidiyo
Himm hayirlisi olsun canim en yakin zamanda tranferinde olur o stresi atlatmisin ya gerisi kolay artik insallahO vesvese bende de vardı ama yersiz bişi. Ayrıca benim kadar kimse korkmazdi emin ol. Hiic gerek yokmuş korkmaya rabbim nasil kolaylik veriyo ki onda da her şey yolunda gitmeyebiliyor. Transfer ertelendi
canım lh seviyesinin en üst seviyede olduğu gün iki çizgi de birbirine yakın koyulukta oluyor. ama yine de eğer bu yaptığın testten sonraki gün silikleştiyse yumurtlamış olabilirsin. ben bi foto koymuştum oradan da bakabilirsinKizlar gecen burda bazi arkadaslar konustuguicin soruyorum ovulasyon testi kullananlara benim adetimin 7.gunu bugun ve az once test yaptim cizgi digeri kadar olmasada koyuydu bu kadR erken yumurtlanir mi
Valla canim ben bu ov. testinden hic bisey anlamadim dun dedgim gibi cizgi digerinden cok az silikti bugunde hic cizgi cikmadi 8. Gunum buguncanım lh seviyesinin en üst seviyede olduğu gün iki çizgi de birbirine yakın koyulukta oluyor. ama yine de eğer bu yaptığın testten sonraki gün silikleştiyse yumurtlamış olabilirsin. ben bi foto koymuştum oradan da bakabilirsin
Can'ım ben uzun süredir ovulasyom testi kullanmıyorum öylesi daha zor ama devamlı kendimi dinliyorum akıntı takibi yapıyorum ovulasyon günü mü diye. Bu ay alıcam test ben.Ay cok biktim aslinda su idrar testlerinden canim artik migdem kaldirmiyor bu su ovulasyonlarida bitireyim dahada yapmicam stresten olacagi varsada olmuyor napim verende Rabbim alanda Rabbim cok bunaldim artik kocalar biz kadar stres yapmiyo azcikta o dusunsun adam olmus ameliyati relax sunu yiyeyim bunu iceyim gideyim bi tahlil vereyim demek yok biz bole hergun bugun yumurtladim mi ay kasigim agriyo hamilemiyim ay memem sis hamilemiyim ay susadim hamilemiyim kabiz oldum hamilemiyim yakinda ay nefes aliyorum hamilemiyim dicez bune ya
Valla canim ben ilk defa takip edeyim dedim 7. Gun cift cizgi cikti ve koyuydu digeri kadar olmasada 8.gun yani bugun cizgi ilk basta hic cikmadi sonra cok silik cikti oysaki teste uygun yaptim elimde 3 tane kaldi zaten bidahada bole kntrol etmicem bole daha cok kafam karisiyo simdi ben bu iki teste gore 7.gun yumurtladim ve bitti olemiCan'ım ben uzun süredir ovulasyom testi kullanmıyorum öylesi daha zor ama devamlı kendimi dinliyorum akıntı takibi yapıyorum ovulasyon günü mü diye. Bu ay alıcam test ben.
Testin azmış canım bak gittigidiyorda 50 li falan olanlar var. Onlardan al istersen şüphede kaldığında sabah akşam yapma imkanı olur. 7. Gün çok erken normalde ama tabi yumurtlamış da olabilirsin. Testi sabah ilk idrarla yapmamak önemli. 10.5 tan sonra yapmak lazımmış. 4 saat su kısıtlaması falan olması lazımmış bunlar da etkilemiş olabilir belki.Valla canim ben ilk defa takip edeyim dedim 7. Gun cift cizgi cikti ve koyuydu digeri kadar olmasada 8.gun yani bugun cizgi ilk basta hic cikmadi sonra cok silik cikti oysaki teste uygun yaptim elimde 3 tane kaldi zaten bidahada bole kntrol etmicem bole daha cok kafam karisiyo simdi ben bu iki teste gore 7.gun yumurtladim ve bitti olemi
Ay canim insallah duzelir pco oluptaa hamille kalan cok var insallah kalirsinda supriz olur bebis sana sogan suyunu sokturucu olarak kullananlarda var bide ada cayida cok sokturuyo canim dene istersen bide sut maydanoz buhari varmis ama pco olanlar yapabiliomu bilmiyorum bende bi sorun yok ama 2 gun yaptim ben bu hafta bakalim belki bi ise yararTestin azmış canım bak gittigidiyorda 50 li falan olanlar var. Onlardan al istersen şüphede kaldığında sabah akşam yapma imkanı olur. 7. Gün çok erken normalde ama tabi yumurtlamış da olabilirsin. Testi sabah ilk idrarla yapmamak önemli. 10.5 tan sonra yapmak lazımmış. 4 saat su kısıtlaması falan olması lazımmış bunlar da etkilemiş olabilir belki.
Ben daha önce bir iki kere denedim. Teste suç attım bozuk bu hiç çift çizgi çıkmıyor falan diye oysa ben taaaa 21. Güne doğru yumurtluyormuşum yada yumurtlamıyormuşum pco olduğum için. Bugün 50 li paketten sipariş ettim bekliyorum. Adetim de gecikti ama hamile değilim.ahhh Pco başımın belası pcoooo adet görmeyince sevinemiyorum sayesinde. Neyse hayırlısı olsun bakalım adet olunca soğan kürüne başlayacaktım ama diyorum ki söktürücü niyetine şimdi mi başlasam acaba karar veremedim bir türlü
Ay o ney imiş. Ben de bitki islerini bili saniyodum.Bende bu ay oturma banyosu deneyecem kızlar aranizda deneyen varmı civan percemi yle
Ay o ney imiş. Ben de bitki islerini bili saniyodum.
Etse etse Saraçoğlu tarif etmiştir onu canımAy canım valla o kadar şey duyuyorum ki bu oturma banyosu rahim ve yumurtalik iltihabına iyi geliyormuş duydum ama tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum
Canim ben maydanoz sutle yaptim ilk gun kahverengi akinti oldu ikinci gun kasiklarim cok agridi bidahada yapmadim akinti ve agri olmasi iyimis aslinda ama korktum dene istersen ama adet bitiminde yapiliomus yumurtlama gununde degilAy canım valla o kadar şey duyuyorum ki bu oturma banyosu rahim ve yumurtalik iltihabına iyi geliyormuş duydum ama tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum
Fayda etmedi derken ne gibi hamile mi kalamadinOnu yaptım canım da hiç fayda etmedi bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?