- 3 Haziran 2015
- 530
- 396
- 23
Fayda etmedi derken ne gibi hamile mi kalamadin
Canim bende pek inanarak yapmadim zaten sukurler olsun bi sorunum yok ama kronik sistitim var arada sabahlari idrardan kan gelio gun icinde gecio ona faydasi olur die dusundum oldu sanirim yaptimdan beri rahatladim birazEvet canım bide bende cikolata kisti var belki etkiler dedim o an icin rahatlama oluyor ama etkili bi faydasını göremedim
Canim bende pek inanarak yapmadim zaten sukurler olsun bi sorunum yok ama kronik sistitim var arada sabahlari idrardan kan gelio gun icinde gecio ona faydasi olur die dusundum oldu sanirim yaptimdan beri rahatladim biraz
Aynen hayirlisi canim belki bu vesile olur die herseyi deniyoruz Allah buyuk elbet bisey vesile olurSende ise yaramıs ne güzel enfeksiyona falan faydası oluyo diyolar dedim belki benimde yumurtaliklara faydası olur diye denedim ama sonuc ortada hayırlısı artık hiç Bişey yapasim gelmiyor ama aklımda da kalmıyor değil böyle şeyler
Aynen hayirlisi canim belki bu vesile olur die herseyi deniyoruz Allah buyuk elbet bisey vesile olur
Amiiiiinnnn insallahh rabbim banada benim gibi bekleyen isteyen herkesede saglikli hayirli evlatlar nsip etsin insallahAynen öyle canım inşallah hayirlisiyla en kisa zamanda dualarimiz kabul.olur
Insallah canimherkese iyi akşamlar kızlar, 2016 da inşallah bebişlerimiz hayırlısıyla bizimle olur. 2016 nın ilk bat ı benim için 9-10 ocak. inşallah kırmızı kart yemem
Soğana dün başladım Can'ım. Yine 30 gün oldu gelen giden yok. Soğanın ikinci günündeyim adet olana kadar devam edeceğim. Sonra da incir havuç kürü planım var. Yumurta büyütüp çatlatmaya yarıyormuş. Ovulasyon testi sipariş ettim ben adet olana kadar onlar gelmiş olur.Ay canim insallah duzelir pco oluptaa hamille kalan cok var insallah kalirsinda supriz olur bebis sana sogan suyunu sokturucu olarak kullananlarda var bide ada cayida cok sokturuyo canim dene istersen bide sut maydanoz buhari varmis ama pco olanlar yapabiliomu bilmiyorum bende bi sorun yok ama 2 gun yaptim ben bu hafta bakalim belki bi ise yarar
Al bendende o kadar canim bizde pek ii degiliz bu ayda kaciricam kesin yumurtlamadayim bu aralar ama adamin umrum degil durum bole oluncada cocuk istemindende soguyorum artikSoğana dün başladım Can'ım. Yine 30 gün oldu gelen giden yok. Soğanın ikinci günündeyim adet olana kadar devam edeceğim. Sonra da incir havuç kürü planım var. Yumurta büyütüp çatlatmaya yarıyormuş. Ovulasyon testi sipariş ettim ben adet olana kadar onlar gelmiş olur.
Böyle planlarımı da sıraladığıma bakma eşimle limoni aramız hiçbişey yapasım yok aslında. Soğana başlamışken bitireyim diye devam ediyorum.
Canım ya gerçekten Nasıl da etkiliyor hemen içimdeki isteği... Bizimki tam tartışma da değil de kopukluk... inş düzelirAl bendende o kadar canim bizde pek ii degiliz bu ayda kaciricam kesin yumurtlamadayim bu aralar ama adamin umrum degil durum bole oluncada cocuk istemindende soguyorum artik
Canim aynen benim esim de ekimde ameliyat oldu. Ben de senle benzer belirtiler yasadim.adet belirtisidir dedim ama hamileymisim. Ama benim gunum geçmişti. Emin olmak istiyorsan hastanede bi test yaptirKızçeler eşim ekim 1 de ameliyat olmuştu adetim bu ayın 8 i oldu adet aralığım genel 31 32 gün yalnız 4 gün önce sol kasığıma dayanılmıcak kadar olmasada ara ara ağrı girçeye başladı halende var ve üstüne bastırınca da ağrıyo çok afedersiniz göğüs uçlarımda acıyo başta yumurtlamadır belki dedim ama test ilk ağrı günü pozitifti diğer 3 gün negatif çıktı ve herkes yumurtlama ağrısı 4 gün sürmez dedi bir ihtimal gebelik dedim ama adetime 10 gün felan var sizce olabilir mi
Tebrikler canim bizde 27 ekimdeameliyat olduk ama bizde bi si uok. Uyguladigin ozel bi sey varmiydi ve esinin degerleri neydi acabaCanim aynen benim esim de ekimde ameliyat oldu. Ben de senle benzer belirtiler yasadim.adet belirtisidir dedim ama hamileymisim. Ama benim gunum geçmişti. Emin olmak istiyorsan hastanede bi test yaptir
Canım bizimde bu ay 6. ay bitti 7 ye girdik. Eşinin son değerleri kaç acaba? Bir de morfoloji nasıl? Bizim sayı ve hız çok şükür iyi 80 milyon sperm %80 hareket. Ama morfoloji %3 . Gerçi başka bir yerde yaptırdığımız testte morfoloji %14 çıktı. Ama %3 olan tüp bebek merkezi olduğu için daha güvenilir geldi.Kızlar bizimde 7 ay doluyor
Drumuz olmaması için sebep yok degerler duzeldi diyor ama hala tık yok bakalım.bende tukurukten ovu testi aldım bu ay onu deniyorum vesile olur inş.
Canım kaan hoca bi msjında sayı her ay farklı cikabilir demişti bi ay dusukse diğer ay cok yuksek olabilirmiş oyle olmustur sizde de..Bizim 72 milyon total mlde 40 milyon morf %70-75 di sanırım hız a+b 35Canım bizimde bu ay 6. ay bitti 7 ye girdik. Eşinin son değerleri kaç acaba? Bir de morfoloji nasıl? Bizim sayı ve hız çok şükür iyi 80 milyon sperm %80 hareket. Ama morfoloji %3 . Gerçi başka bir yerde yaptırdığımız testte morfoloji %14 çıktı. Ama %3 olan tüp bebek merkezi olduğu için daha güvenilir geldi.
Yaaa resmen şaka gibi kızlar 3 farklı yerde test yaptırdık bir ay içinde ve hepsinin arasında inanılmaz fark var. Birinde tüp bebek bile umutsuz görünüyor birinde herşey mükemmel hemen olur gibi duruyor. 6 milyon nerde 80 milyon nerde
Eşimin peşini bıraktım kendi pco ma yönelik bitkisel kürlere başladım. Soğan kürünün 4. Günündeyim. Adetimin 32. günündeyim. Adet olursam incir havuç kürüne başlayıp ovulasyon testleri ile yumurtayı yakalamaya çalışcam. 2 aydırçıldırdı adetlerim yaaa... Geçen ay 42 günde ilaçla oldum bu ay 32. günüm ve hiçbir belirti yok. Ondan öncesinde 28 de bir oluyordum 4 aydır. Ne oldu da bir anda bu kadar bozuldu düzenim anlmıyorum.
Yok üzülmüyorum canım koyverdim gitti bu ara. Kuzenimin hamile olduğunu öğrendim, ondan önce yengem hamile idi iş arkadaşlarımdan bahsettim zaten 5 İ hamile. Hepsi için çok sevindim ama en son kuzeniminkini öğrenince baktım ki içim acıyor.Canım kaan hoca bi msjında sayı her ay farklı cikabilir demişti bi ay dusukse diğer ay cok yuksek olabilirmiş oyle olmustur sizde de..Bizim 72 milyon total mlde 40 milyon morf %70-75 di sanırım hız a+b 35
Dr ozellikle 1 sene doldugunda %100 iyileşmiş olursun şimdi bile cok iyi duzelmiş cogu hastamda bu deger ler olmuyor demiş. Esimin degerinden dusuk olupta normal yolla olanlar varmıs. Yaza kadar deneyin olmazsa ilac yazarım şimdi gereksiz hormon yuklemesi yapmayalım demiş
Sogan kürüne dvm et cnm gercekten cogu kişi şifa bulmus inş sende fayda gorursun
Bizim iş yerinde pcoslu olupta 2 cocugunu 7 ay once kucagına alan var yani sakın uzulme cnm
Stresten uzamıstır dongun benimde hep 28 di şimdi stresten 31 i buluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?