Kesinlikle yazdıgın herseye katılıyorum Rabbim ol desin yeter ki bir tane bile yeter ama biz şu kadar sayı hız mız acayip seylerle ugrasıyoruz tabiki hastalık varsa şifa için tedavi olacağız ama asıl mesele Rabbimin bizim için nimetini bağışlaması..inanarak dua edelim inş Rabbimin dualarımıza cevap verecegine gonulden inanıyorum ben.hz zekeriya hz imran hz ibrahim bu sınavla imtihan olmuslar bizede peygamber imtihanı nasip oldu Allahın izniyle alnımızın akıyla bu sınavımızı veririz inş.Yok üzülmüyorum canım koyverdim gitti bu ara. Kuzenimin hamile olduğunu öğrendim, ondan önce yengem hamile idi iş arkadaşlarımdan bahsettim zaten 5 İ hamile. Hepsi için çok sevindim ama en son kuzeniminkini öğrenince baktım ki içim acıyor.
Oturdum düşündüm baya neden böyle hissediyorum diye. Yani evlenirken 2-3 sene istemiyorum diyen ben şimdi çok sevdiğim kuzenimin hamilelik haberine içimin burulmasını anlamaya çalıştım.
Etrafın eş dostun akrabanın psikolojimi çok etkilediğini anladım. Yani evet tabiki çocuğum olsun istiyorum ama başkasının çocuğu ile hiçbir ilgim yok başkasının adına sevinirim tebrik ederim o kadar. İçimde başka hislerin oluşması çocuk hasretinden değil kıyaslama, başarısızlık hissi, çaresiz hissetme... Bunlardan kaynaklanıyor.
Yani sanki benim elimde olan birşey var ve ben beceremiyorum yapmayı, böyle bir eziklik. Sonra dedim ki kendine gel xprei çocuğa ruhunu Allah verecek, o dilemezse kendini parçalasan da birşey elde edemezsin. Allah dilediği Zaman yaratır yavrunu yada dilemezse hiçbir zaman olmaz. Kader bu. Ve sadece bu dünyada yaşayıp yok olmayacağız. Sonrasında ahiret var. Ahiret için çalışıp esas orda Mutlu olmaya çalışmalıyız. Rabbim nasip ederse bu dünyada da olsun mutluluk ama olmazsa bu dünyanın sadece imtihan olduğunu hiç unutmayalım inşallah..
Elimden geleni yapıyorum soğan suyu idi yumurtlama günü idi... Beslenmeme dikkat etMeye çalışıyorum, sigarayı bıraktım, kilo verdim, eşim ameliyat oldu. Biz elimizden geleni yaptık yapıyoruz Rabbim dilerse birini vesile eder. Dilemezse de çok şükür halimize. Sağlığımıza ,tam olan organlarımıza, yediğimiz içtiğimize, sıcak yuvamıza, sevdiklerimizin yanımızda olmasına ve daha nicesine hamd olsun..
Umut oldun cnm cok sevindim saglıcakla kucagına alırsın inşallah bizede dua etKızlar umudunuzu yitirmeyin.Varikosel ameliyatından 2.5 ay sonra hamile kaldım. 3.ayda kontolü vardı eşimin ona bile gitmedi maşallah. 3.derece varikosel çift taraflıydı.
canım gözün aydın, Rabbim sağlıkla, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, ameliyattan önceki değerleri yazabilir misin aklındaysaKızlar umudunuzu yitirmeyin.Varikosel ameliyatından 2.5 ay sonra hamile kaldım. 3.ayda kontolü vardı eşimin ona bile gitmedi maşallah. 3.derece varikosel çift taraflıydı.
aynen benimde 10 ocak ama bende belirti yok biz 27 ekidme ameliyat olduk zaten bu ay sanmam ama hayırlısı tabi:)selam arkadaşlar tatilde çok yazamadım buraya, 9 ya da 10 ocak bat tarihim. bakalım ne olacak. adet olursam eşim spermiyogram yaptıracak
canım bir tek sperm sayısını hatırlıyorum 8 milyon du.Diğer değerleri de baya baya düşüktü referanslara göre.canım gözün aydın, Rabbim sağlıkla, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, ameliyattan önceki değerleri yazabilir misin aklındaysa
bende değerlerini merak ediyorummmm:?????Kızlar umudunuzu yitirmeyin.Varikosel ameliyatından 2.5 ay sonra hamile kaldım. 3.ayda kontolü vardı eşimin ona bile gitmedi maşallah. 3.derece varikosel çift taraflıydı.
bende de belirti yok canım, aramızda bir hafta var, benim eşim de 20 ekimde ameliyat oldu. biz de sınırdan kaçırdık gibi. neyse olmazsa bi dahaki ayı bekleriz, Allah var, gam yokaynen benimde 10 ocak ama bende belirti yok biz 27 ekidme ameliyat olduk zaten bu ay sanmam ama hayırlısı tabi:)
canım maşallah gerçekten azmış sayısı, ama demek ki ameliyat işe yaramış ne güzelcanım bir tek sperm sayısını hatırlıyorum 8 milyon du.Diğer değerleri de baya baya düşüktü referanslara göre.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/varikosel-ameliyati.874039/canım bir tek sperm sayısını hatırlıyorum 8 milyon du.Diğer değerleri de baya baya düşüktü referanslara göre.
Kızlar selamlar, az yazıyorsunuz artık. Hareketlenin azşanslı arkadaşlarımı kutluyorum rabbim evlatlarini sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin. 9 ay önceki ameliyat bir ise yaramamisti yıkama değerleri bile kötüydü fakat bizim tüp bebek esnasında yıkamada hareket yüzde beş olmuş (kafa rahatligindan sanirim) bu ay da transfer tedavime başladım. Lütfen dua edin bize. Damdan düşen diğerinin halini daha iyi anlarmis. Nolur dua edin...
Kızlar umut olsun diye yazıyorum.. Benim kardeşim çift taraflı varikosel teşhisi kondu sperm bir milyon hareketlilik düşük morfoloji sıfır,herşey kötüydü doktor ameliyat dedi.oldu 3hafta iliski yok dediler.. Benim kardeşim şehir dışına işe gidecek diye bizim çifte kumrular 10-15 gün sonra birlikte olmuşlar.. Ve mucize bir şekilde gelinimiz hamile kaldı..kun feyekun.. Rabbim büyük. Umudunuzu yitirmeyin..
Canım evlendiklerinden beri istiyorlardı 2.buçuk yıl oldu o sorunla karşılaşınca hemen ameliyat oldu..çok şükür bebekleri olacak.. Bende uç buçuk yıl oldu istiyorum ama olmuyor kısmet.. Sebepsiz infertilite.. Esimdede bendede sorun yok böylesi daha zor oluyor.. Bakalım insaAllah Rabbim bizede yaşatırNe güzel valla böyle duydukca o kadar umutlanyorum ki sagliklica hayirlisiyla kucağıniza alırsınız inşallah kaç senelik evliler ve ne kadardır istiyolardi biliyomusunuz inş bigün bizde burda yazarız mucizelerimizi
Canım evlendiklerinden beri istiyorlardı 2.buçuk yıl oldu o sorunla karşılaşınca hemen ameliyat oldu..çok şükür bebekleri olacak.. Bende uç buçuk yıl oldu istiyorum ama olmuyor kısmet.. Sebepsiz infertilite.. Esimdede bendede sorun yok böylesi daha zor oluyor.. Bakalım insaAllah Rabbim bizede yaşatır
ben grip geçiriyorum çok fena, bat a 4 gün kaldı, her yanım ağrıdığı için belirti var mı yok mu bilmiyorum da canım. hadi bakalım canım Rabbim rast getirsin. ne zaman belli olacak sonuç?Kızlar selamlar, az yazıyorsunuz artık. Hareketlenin azşanslı arkadaşlarımı kutluyorum rabbim evlatlarini sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin. 9 ay önceki ameliyat bir ise yaramamisti yıkama değerleri bile kötüydü fakat bizim tüp bebek esnasında yıkamada hareket yüzde beş olmuş (kafa rahatligindan sanirim) bu ay da transfer tedavime başladım. Lütfen dua edin bize. Damdan düşen diğerinin halini daha iyi anlarmis. Nolur dua edin...
İnşallah buz bebeklerin sana tutunur ve sağlıkla doğana kadar hiç bırakmazlar. Güzel haberler verirsin inşallah bize..Kızlar selamlar, az yazıyorsunuz artık. Hareketlenin azşanslı arkadaşlarımı kutluyorum rabbim evlatlarini sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin. 9 ay önceki ameliyat bir ise yaramamisti yıkama değerleri bile kötüydü fakat bizim tüp bebek esnasında yıkamada hareket yüzde beş olmuş (kafa rahatligindan sanirim) bu ay da transfer tedavime başladım. Lütfen dua edin bize. Damdan düşen diğerinin halini daha iyi anlarmis. Nolur dua edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?