Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kesinlikle yazdıgın herseye katılıyorum Rabbim ol desin yeter ki bir tane bile yeter ama biz şu kadar sayı hız mız acayip seylerle ugrasıyoruz tabiki hastalık varsa şifa için tedavi olacağız ama asıl mesele Rabbimin bizim için nimetini bağışlaması..inanarak dua edelim inş Rabbimin dualarımıza cevap verecegine gonulden inanıyorum ben.hz zekeriya hz imran hz ibrahim bu sınavla imtihan olmuslar bizede peygamber imtihanı nasip oldu Allahın izniyle alnımızın akıyla bu sınavımızı veririz inş.
Bizde senin gibi iki senedir herseyi denedik gecen ay hsgde cekildim. Elimizden geleni yaptık şimdi tevekkuldeyiz.
Bende her ay bir iki hamilelik hbri alıyorum onlar için cok seviniyorum ama kendim için cok uzuluyorum dediğin gibi basarısızlık caresizlik hissi cok kotu oluyor her seferinde yav nasıl basarıyorlar şu işi diye hayretle dusunuyorum. Ben ilk gelinim bide kaynanamın her ay bi beklentisi var ve cok uzuluyorlar. Esimin durumunu da biliyorlar. 5 ay sonra kaynım evleniyo şimdiden dusunuyorum onların kesin hemen olur diye. O zaman ister istemez cok uzulurum ilk torunu vermeyi o kdr cok istiyorumki nasip işte..
Ama yinede sukurler olsun cnm. Saglık acısından suan baska problem gozukmuyor neyseki..tek tesellim bu
Yaza kadar olmazsa sanırım ilk asılamayı deniycez inş gerek kalmaz

selam arkadaşlar tatilde çok yazamadım buraya, 9 ya da 10 ocak bat tarihim. bakalım ne olacak. adet olursam eşim spermiyogram yaptıracak

Kızlar umudunuzu yitirmeyin.Varikosel ameliyatından 2.5 ay sonra hamile kaldım. 3.ayda kontolü vardı eşimin ona bile gitmedi maşallah. 3.derece varikosel çift taraflıydı.
canım gözün aydın, Rabbim sağlıkla, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, ameliyattan önceki değerleri yazabilir misin aklındaysa

selam arkadaşlar tatilde çok yazamadım buraya, 9 ya da 10 ocak bat tarihim. bakalım ne olacak. adet olursam eşim spermiyogram yaptıracak
aynen benimde 10 ocak ama bende belirti yok biz 27 ekidme ameliyat olduk zaten bu ay sanmam ama hayırlısı tabi:)

aynen benimde 10 ocak ama bende belirti yok biz 27 ekidme ameliyat olduk zaten bu ay sanmam ama hayırlısı tabi:)
bende de belirti yok canım, aramızda bir hafta var, benim eşim de 20 ekimde ameliyat oldu. biz de sınırdan kaçırdık gibi. neyse olmazsa bi dahaki ayı bekleriz, Allah var, gam yok

canım bir tek sperm sayısını hatırlıyorum 8 milyon du.Diğer değerleri de baya baya düşüktü referanslara göre.
canım maşallah gerçekten azmış sayısı, ama demek ki ameliyat işe yaramış ne güzel canım bir de önceki sayfalarda paylaştığım bir anket vardı ona kaç ay sonra hamile kaldığını kaydeder misin. derli toplu bir tablo olsun diye anket başlattım

Arkadaşlar ben de forumlarda birkaç ay okudum moralimi bozdum ancak pek girmiyorum sizlere tecrubelerimi paylasmak ve yol gostermek icin yaziyorum...biz yeni evliyken çocuk yapmaya karar verdik ve dr kontrolune gittik esimde varikosel cikti ameliyat yapilmasi gerekti.iyklesme surecinde sperm sayisi ve hareketliligi az bulundu ama sabirla beklememizi pek soyleyen olmadi...6 ay sonunda ve esimin spermleri normal duzeye ulaştı ve bu surecte proxseed kullandi beslenmesine dikkat etti...aşılamaya karar verdik ve ben ikiz bebeklerimi bekliyorum...6 ay beklemeniz ve sabretmeniz cok kafaya takmamaniz ve herkese de anlatmamanizi öneriyorum..sevgiler

Kızlar selamlar, az yazıyorsunuz artık. Hareketlenin az şanslı arkadaşlarımı kutluyorum rabbim evlatlarini sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin. 9 ay önceki ameliyat bir ise yaramamisti yıkama değerleri bile kötüydü fakat bizim tüp bebek esnasında yıkamada hareket yüzde beş olmuş (kafa rahatligindan sanirim) bu ay da transfer tedavime başladım. Lütfen dua edin bize. Damdan düşen diğerinin halini daha iyi anlarmis. Nolur dua edin...

Canım inşallah en kisa zamanda bebeğine kavusursun hayirlisiyla olumlu sonuçlanır tedavin
Valla herkes beklemede heralde biz 3 hafta önce amelyatimizi olduk suremizin dolmasıı bekliyoruz işte

Kızlar umut olsun diye yazıyorum.. Benim kardeşim çift taraflı varikosel teşhisi kondu sperm bir milyon hareketlilik düşük morfoloji sıfır,herşey kötüydü doktor ameliyat dedi.oldu 3hafta iliski yok dediler.. Benim kardeşim şehir dışına işe gidecek diye bizim çifte kumrular 10-15 gün sonra birlikte olmuşlar.. Ve mucize bir şekilde gelinimiz hamile kaldı..kun feyekun.. Rabbim büyük. Umudunuzu yitirmeyin..

Ne güzel valla böyle duydukca o kadar umutlanyorum ki sagliklica hayirlisiyla kucağıniza alırsınız inşallah kaç senelik evliler ve ne kadardır istiyolardi biliyomusunuz inş bigün bizde burda yazarız mucizelerimizi

Canım evlendiklerinden beri istiyorlardı 2.buçuk yıl oldu o sorunla karşılaşınca hemen ameliyat oldu..çok şükür bebekleri olacak.. Bende uç buçuk yıl oldu istiyorum ama olmuyor kısmet.. Sebepsiz infertilite.. Esimdede bendede sorun yok böylesi daha zor oluyor.. Bakalım insaAllah Rabbim bizede yaşatır

Canım seninde benimde tüm bekleyenlerin de olur inşallah nasip kısmet herseyin bir zamanı var bununda bir zamanı var demekki beklemek ve elden bisey gelmemesi çok zor gerçekten sabır sadece sabır etmemiz lazım her ne kadar zor olsada yapacak bişi yok bekleyecez...

ben grip geçiriyorum çok fena, bat a 4 gün kaldı, her yanım ağrıdığı için belirti var mı yok mu bilmiyorum da canım. hadi bakalım canım Rabbim rast getirsin. ne zaman belli olacak sonuç?

İnşallah buz bebeklerin sana tutunur ve sağlıkla doğana kadar hiç bırakmazlar. Güzel haberler verirsin inşallah bize..

Ben dün regl oldum kızlar soğan suyu sayesinde tarlusal kullanmama gerek kalmadı. Reglim yani şimdi . İncir havuç kürü yapacağım 2 ay. Ona da bugün başladım. Eşimin değerleri düzelmiş görünüyor benim yumurtlamayı takip edeceğim işte. İki ay kür planım var. Sonra olmazsa kadın doğuma klomen ile takibe gideceğim. Yine olmazsa artık bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…