Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben grip geçiriyorum çok fena, bat a 4 gün kaldı, her yanım ağrıdığı için belirti var mı yok mu bilmiyorum da canım. hadi bakalım canım Rabbim rast getirsin. ne zaman belli olacak sonuç?
Kızlar bende 4 senelik evliyim eşim 1 sene once varikoselden ameliyat oldu çift tarafli morfolojisi %16 sperm harekettli 33 milyon bzmde olmadı neofortil m 180 tablet kullanıyo bu gelck hafta biticek ilacı test yapıcaz inş allahım isteyen herkeze nasıp eder

canım, Rabbim inşallah çabalarını hayırla sonuçlandırır. sizin ne kadar olmuştu ameliyat olalı?

canım geçmiş olsun, ameliyattan sonraki test sonuçlarınız mı yazdıkların

Ctesi günü eşimin kontrolü var. inşallah güzel sonuçlar alırız dr her ay bize test yaptırıyor.
her ay ekstra heyecan
Son durum ne idi? Unuttum kafam çorba oldu
İnşallah düzelmiştir sayı da hız da morfoloji de

Kızlar herşey Rabbim den bişi duydum sizde yapın isreyseniz persembe gecesi başlayı hergün 1 tane meryem suresi okuycaksınız 41 gün boyunca hatta suya üfleyip için adet olursanız yerine biri okusun çpk var hamiş kalan ben okuyorum Allahımın izniyle

Son durum ne idi? Unuttum kafam çorba oldu
İnşallah düzelmiştir sayı da hız da morfoloji de
canım bizim ilk testlerde 98 hareketsiz, % 2 de +2 hareketliydi 3-4 hiç yokdu. ameliyat sonrası 1 ay sonra ilk testde %25 +3, %60+2, geriside hareketsizdi. ama dr hız düzelecek inşallah ama sayımız az dedi 8 milyon civarı idi. klomen verdi bu ayda eksik görürse klomene ilave biilaç verecek. inşallah hayırlısı... batda 9 ocak gibi. tabi ben adet olacam şüphem yokda yinede bi ümit...

Canım ben okuyorum zaten 23 günüm bugün, hatta suyun yarısını ben içiyom yarısını eşime içiriyorum:) ben bir kere daha 41 meryem okudum ama eşim o zamn varikoselmiş ameliyat sonrası tekrar okuyorum ama allah ne dilerse o olacak bakalım biz bi isteyelimde :)

Aynen canım biz gerekeni yaptık gerisi tevekkül rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Yaaaa gerçektenmi ben akşam acile gittim üşüttüm die doktor bişeyin yok gibi gebelik olabilir mi dedi dayanamadım eve gelince test yaptım böle çıktı adetim bugündü daha olmadımda
Kan testi verseydin keşke gitmişken

Ya almadı kuzum bide varikoselde 4 ayımız dolmadı yoktur dedim adetten dedim testide bi ihtimal die aldım çok grip var ordada bide doktor kadın doğum baksın dedi kestirdi attı eşimde yarın özele gidelim dedi

Ya almadı kuzum bide varikoselde 4 ayımız dolmadı yoktur dedim adetten dedim testide bi ihtimal die aldım çok grip var ordada bide doktor kadın doğum baksın dedi kestirdi attı eşimde yarın özele gidelim dedi
ayy inwallah hamilesindir canim.benim ewimde de varikosel vardi.9 ay once ameliyat oldu.ama hala irelileyis yok.esinin sperm faizi nasildi canim.yazarsan sevinirim.bize de moral vermiw olursun belki

Kızlar bizim ameliyattan önce değer soerm sayısı 58 milyon ileri hız 8 yerinde 34 dü ekim 1 de ameliyat oldu doktor 4 ay sonra tekrar test dedi şubat 1 de gidicez işte

Allah her seyin hayirlisini nasip etsin bize.benim ewimde sperm sayisi sifir tek tarafli ameliyat oldu.martda ameliyat oldu.haziranda test sonucu 0 cikdi.bi deyiwiklik yoktu.ondan sonrada doktora gitmedi.simdi deyerleri nasil bilmiyoruz.1.5 yildir evliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…