- 1 Kasım 2013
- 3.232
- 2.832
- 333
Biz de nisan 9 da olduk canım bir ilerleme olmadı. Tüp bebekteyiz şu anAllah her seyin hayirlisini nasip etsin bize.benim ewimde sperm sayisi sifir tek tarafli ameliyat oldu.martda ameliyat oldu.haziranda test sonucu 0 cikdi.bi deyiwiklik yoktu.ondan sonrada doktora gitmedi.simdi deyerleri nasil bilmiyoruz.1.5 yildir evliyiz.
Biz de nisan 9 da olduk canım bir ilerleme olmadı. Tüp bebekteyiz şu anAllah her seyin hayirlisini nasip etsin bize.benim ewimde sperm sayisi sifir tek tarafli ameliyat oldu.martda ameliyat oldu.haziranda test sonucu 0 cikdi.bi deyiwiklik yoktu.ondan sonrada doktora gitmedi.simdi deyerleri nasil bilmiyoruz.1.5 yildir evliyiz.
Buna bebeğin ilk görüntüsü diyorlar canim:) Tebrikler darısı bizlereKızlar bi bakın sizce var mı
Deyerleri cokmu duwukdu sizdede.kac aydir tup bebek deniyorsunuz?ben cok umutsuzum.yikildim resmen.buyuk hayal kirikligi.konuwup anlatacagim kimsede yok.esimede belli etmek istemiyorum.o benden kotu.Senin icin de hayirli olsun canim.inwallah kavuwursun tez zamanda bebeyineBiz de nisan 9 da olduk canım bir ilerleme olmadı. Tüp bebekteyiz şu an
Sayı sınırda ydi canım. Hareket 0. Morfoloji 1 di ama 8 oldu şükür ameliyattan sonra. Normal çok zor hareket olmayınca. Bende de pko var. Geçen ay başladık yumurta toplama yapıldı lakin transfer bu aya kaldı. Şimdi onun için tedavide yim. İlk denememiz ama insan rahatliyo bir yerlerden başlayınca. Benim de yakın arkadaşlarım ve ailem biliyor sadece ama burdaki halimden anlayan arkadaşlar daha çok rahatlatiyor beni. Ayın 20 si gibi transfer olacak subatın başında da ogreniriz inşallah sonucu. Rabbim herkesi hyirlisiyla kavustursun evladınaDeyerleri cokmu duwukdu sizdede.kac aydir tup bebek deniyorsunuz?ben cok umutsuzum.yikildim resmen.buyuk hayal kirikligi.konuwup anlatacagim kimsede yok.esimede belli etmek istemiyorum.o benden kotu.Senin icin de hayirli olsun canim.inwallah kavuwursun tez zamanda bebeyine
Amin.dogru diyorsun canim.insan bir yerlerden baslamali.Allah yardimcimiz olsun.bizim buralarda tup bebek yaptiran duymadim.onun icin hangi doktor iyi onu da bilmiyorum.Sayı sınırda ydi canım. Hareket 0. Morfoloji 1 di ama 8 oldu şükür ameliyattan sonra. Normal çok zor hareket olmayınca. Bende de pko var. Geçen ay başladık yumurta toplama yapıldı lakin transfer bu aya kaldı. Şimdi onun için tedavide yim. İlk denememiz ama insan rahatliyo bir yerlerden başlayınca. Benim de yakın arkadaşlarım ve ailem biliyor sadece ama burdaki halimden anlayan arkadaşlar daha çok rahatlatiyor beni. Ayın 20 si gibi transfer olacak subatın başında da ogreniriz inşallah sonucu. Rabbim herkesi hyirlisiyla kavustursun evladına
Bende Sehir dışında tedavi görüyorum canım. İlla vardır bir kaç yorum arastir çıkar muhakkakAmin.dogru diyorsun canim.insan bir yerlerden baslamali.Allah yardimcimiz olsun.bizim buralarda tup bebek yaptiran duymadim.onun icin hangi doktor iyi onu da bilmiyorum.
Canim bilmiyorum ne kadar dogru ama.esim soyledi.oyle bir arkadasi olmus.sperm sayisi sifir olan.ameliyat olmuw ama duzelmemiw.sonra bawka bir doktora gitmiw.sperm azliginin basqa nedeni oldugunu soylemiw.ve 15 gun tedavi uygulamis.1 ay sonunda esinin hamile oldugunu oyrenmis.yani faiz yukselmis.bu bir umut oldu benim icin.o doktorun adresini ariyoruz simdi.Inwallah hayirlisi olurBende Sehir dışında tedavi görüyorum canım. İlla vardır bir kaç yorum arastir çıkar muhakkak
Bulursan bana da söyle; ) insan tupe başlasa da diğerinin dermanini ariyo yine de. Fakat öyle şeyler çok mucizevi geliyor bana. Çünkü spermler kendini 72 günde bir yeniliyor. Tabi ki rabbimden ümit kesilmez de. Bi de bana doktorum sayının çok değişken bir şey olduğunu söylemişti. Önemli olan diğerleri demişti. Sayı da 0 olmadıkça oluyo tabi bu değişkenlik.Canim bilmiyorum ne kadar dogru ama.esim soyledi.oyle bir arkadasi olmus.sperm sayisi sifir olan.ameliyat olmuw ama duzelmemiw.sonra bawka bir doktora gitmiw.sperm azliginin basqa nedeni oldugunu soylemiw.ve 15 gun tedavi uygulamis.1 ay sonunda esinin hamile oldugunu oyrenmis.yani faiz yukselmis.bu bir umut oldu benim icin.o doktorun adresini ariyoruz simdi.Inwallah hayirlisi olur
Hidrosel iltihap da çok etkiliyor belki öyle bir şeydir arkadaşının ki.Canim bilmiyorum ne kadar dogru ama.esim soyledi.oyle bir arkadasi olmus.sperm sayisi sifir olan.ameliyat olmuw ama duzelmemiw.sonra bawka bir doktora gitmiw.sperm azliginin basqa nedeni oldugunu soylemiw.ve 15 gun tedavi uygulamis.1 ay sonunda esinin hamile oldugunu oyrenmis.yani faiz yukselmis.bu bir umut oldu benim icin.o doktorun adresini ariyoruz simdi.Inwallah hayirlisi olur
Bulursam tabi soylerim.bana da mucize gibi geliyo ama umidim de var yani.simdi o dediyim adamin bir kizi ve oglu var.bu tedaviyi baskasina da tavsiye etmis.cok wukur onlarinda bebekleri var.demekki dogru.bizde umitlendik.bakalim hayirlisi.bu arada ben Azerbaycanliyim.Bulursan bana da söyle; ) insan tupe başlasa da diğerinin dermanini ariyo yine de. Fakat öyle şeyler çok mucizevi geliyor bana. Çünkü spermler kendini 72 günde bir yeniliyor. Tabi ki rabbimden ümit kesilmez de. Bi de bana doktorum sayının çok değişken bir şey olduğunu söylemişti. Önemli olan diğerleri demişti. Sayı da 0 olmadıkça oluyo tabi bu değişkenlik.
O da ola bilir aslinda.ama bazi doktorlar ameliyat oldu deyib sadece onun icin ilac yaziyorlar.benim esim 2 kere doktora gitdi. 1 tane ilac yazdilar.basqa hic bir sey tavsiye etmediler.bizde doktoru deyismeye karar verdikHidrosel iltihap da çok etkiliyor belki öyle bir şeydir arkadaşının ki.
Tabi canım. Üzülme neden uzuluyorsun ki bu beklenen bir süreç. 3 ay çok yeni henüz tatlımKızlar ben adet oldumesimin 70 gün sonraki semen ilk en analizinde de bir şey değişmemiş. Dr bu kadar az. beklemiyordum demiş. Ama bu son sonuçlarla da olmaz diyemem demiş. Klomene artı bi ilaç verecekti 2 ay sonraki kontrolüne göre duruma bakarız zaten spermler 3 ayda düzelmeye başlar 6 Ayda ne olacağı belli olur demiş offffffffff offfffffffffff hayırlısı
Hacamat tarzı bir şey mi ki? Canim degerleriniz neydi sizin?O da ola bilir aslinda.ama bazi doktorlar ameliyat oldu deyib sadece onun icin ilac yaziyorlar.benim esim 2 kere doktora gitdi. 1 tane ilac yazdilar.basqa hic bir sey tavsiye etmediler.bizde doktoru deyismeye karar verdik
Ay bilmiyorum Yasemin ya. Dr kontrolü sırasında randevumuzu ertelediler dr bi hastasında sperm bulmak için ameliyat edeceğini falan söyledi şükür Allah'a dedim ama yinele üzüldüm cokkkk bu ay umutluydum daha 2 ayımız ama olur diyodum şu an kayınvalide ziyaretindeyim üzüntüden kapadım odaya kendimi 1 aydır kilomun bal ceviz esim acayip kilo aldı. Kayınvalidem sağlayan hep destek demek ki daha çok dua edecek falan dik... Ay nebileyim kafanızı şişirdim sanki psikolojik danışmanlık merkezi gibiTabi canım. Üzülme neden uzuluyorsun ki bu beklenen bir süreç. 3 ay çok yeni henüz tatlım
Hiic üzülme canımAy bilmiyorum Yasemin ya. Dr kontrolü sırasında randevumuzu ertelediler dr bi hastasında sperm bulmak için ameliyat edeceğini falan söyledi şükür Allah'a dedim ama yinele üzüldüm cokkkk bu ay umutluydum daha 2 ayımız ama olur diyodum şu an kayınvalide ziyaretindeyim üzüntüden kapadım odaya kendimi 1 aydır kilomun bal ceviz esim acayip kilo aldı. Kayınvalidem sağlayan hep destek demek ki daha çok dua edecek falan dik... Ay nebileyim kafanızı şişirdim sanki psikolojik danışmanlık merkezi gibi
Hacamat neki canim? Deyerler sifir.deyisiklik yokHacamat tarzı bir şey mi ki? Canim degerleriniz neydi sizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?