Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım bizde de hem varikosel le beraber hareket sorunu hem de pko var. Bize 6 ay boyunca sonuç iyi olsa da olmasa da ilaca devam ettiler. 6 aydan sonra bıraktık

Arkadaslar bişey soracam adetin 10 11 12. Günler yumurtlama olurmu benim o günlerde çok yoğun akintim ve kasık batmalarim oldu bugün 15.gün ve hiç akinti yok ama adetim 29 günde bir oluyor 29dan 14 çıkarsam 15.gün çıkıyor kafam karıştı ve 2gundur acayip göğüs hassasiyetim vr hiç böyle olduğumu hatırlamam sadece adete yakin ken olurdu

Sayı da mi sifir? Canim Hacamat belli bölgelerden pis kanın çekilmesi

Ben kistim için hacamat yaptırdım 3 kere portakal büyüklüğündeki kist bilye kadar kuculmustu çok inanarak yaptirmistim Rabbime şükürler olsun ilaçla küçülmeyen kistim kuculdu keşke erise ama bunada şükür tavsiye ederim yaptırmak için düşünenlere

Canım bence mümkün. Çünkü tüp bebek yaptırıyorum ya Catlamis yumurta 13. Günü toplandı daha önce olgunlassaydi daha önce toplanacaktı. Ne kistin için Hacamat yaptirdin bu arada.

Canım bence mümkün. Çünkü tüp bebek yaptırıyorum ya Catlamis yumurta 13. Günü toplandı daha önce olgunlassaydi daha önce toplanacaktı. Ne kistin için Hacamat yaptirdin bu arada.

İlk defa bu ay çok erken yaşadım normalde 14.gün yogunlasirdi benim akintilarim dediğin gibi erken yumurtladim demekki bu ay, çikolata kisti icin yaptırdım canım

İlk defa bu ay çok erken yaşadım normalde 14.gün yogunlasirdi benim akintilarim dediğin gibi erken yumurtladim demekki bu ay, çikolata kisti icin yaptırdım canım
Anladım canım ameliyat ta da içini bosaltiyokar sanki. Ne güzel ise yaramis sende. Umarım ameliyatiniz da hemen fayda eder de düzelir her şey

Anladım canım ameliyat ta da içini bosaltiyokar sanki. Ne güzel ise yaramis sende. Umarım ameliyatiniz da hemen fayda eder de düzelir her şey

Ay inşallah canım rabbim hepimize en kisa zamanda müjdemizi verir inşallah, yok amelyatla alıyorlar bosaltma islemini amelyatla gerceklestirmiyorlar dye biliyorum ama amelyatta alıyorlar alırken de ister istemez yumurtaliktan bi kısım gitmiş oluyor gitmese bile zarar görmüş oluyor o yüzden amelyat düşünmedim hiç inşallah mecbur da kalmam rabbim yardımcımız olsun senin transferede az kalmış inşallah bebeklerin tutunur sana

Nerden baksan bir 10 gün var canım. Geçmek bilmiyor günler bir türlü. İyi yapmisin ameliyat olmamakla.

Canım bizde de hem varikosel le beraber hareket sorunu hem de pko var. Bize 6 ay boyunca sonuç iyi olsa da olmasa da ilaca devam ettiler. 6 aydan sonra bıraktık
Bizdede sayılar çok düşük. Ameliyat zamanında Doktor aşılama bile tutmaz siz direkt tüp bebeğe başlayın dedi.Peki 6 aydan sonra nasıl devam ettiniz. Herhangi aşılama ve ya başka ilaç tedavisi uyguladılar mı?Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı.

Canım biz 6. Aydan sonraki kontrolde tüp bebeğe karar vermistik de bazı aksilikler çıktı. Rahatsızlandı.. bize de aynısı dendi isterseniz direkt tüp yapın dedi. Şimdi 9 ay doldu. Fakat biz tupe başlarken tüp bebek uzmanı da boşa beklemisiniz dedi

selam kızlar bayadır gribe yakalandım foruma giremedim. ama güzel gelişmeler olmuş, darısı başımıza ve tüm isteyenlere inşallah. cuma günü kırmızı kartı yedim ben. o gün biraz üzüldüm ama eşime belli etmedim. ameliyatın üzerinden 80 gün filan geçti. inşallah bu hafta spermiyogram yaptırıcaz. sonuçları yazarım buraya

arkadaşlar varikosel ameliyatı sayfasına bir arkadaş yazmış ameliyattan üç ay sonra hamile kalmış, bu aralar güzel haberler alıyoruz inşallah darısı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…