- 1 Kasım 2013
- 3.232
- 2.832
- 333
Canım bizde de hem varikosel le beraber hareket sorunu hem de pko var. Bize 6 ay boyunca sonuç iyi olsa da olmasa da ilaca devam ettiler. 6 aydan sonra bıraktıkMerhabalar eşim ameliyat olalı 3 ayı haftaya doluyor. Doktor kontrolüne gidicez haftaya. Şimdi benim sormak istediğim . Sayılar yine düşük çıkarsa ilaç tedavisine devam mı ediyor ? Sonuç iyi çıkarsa hemen aşılamaya falan mı başlanıyor noluyor. Bu arada bendede polikistikover var. 5 aydır adet olmuyorum.
Sayı da mi sifir? Canim Hacamat belli bölgelerden pis kanın çekilmesiHacamat neki canim? Deyerler sifir.deyisiklik yok
Sayı da mi sifir? Canim Hacamat belli bölgelerden pis kanın çekilmesi
Canım bence mümkün. Çünkü tüp bebek yaptırıyorum ya Catlamis yumurta 13. Günü toplandı daha önce olgunlassaydi daha önce toplanacaktı. Ne kistin için Hacamat yaptirdin bu arada.Arkadaslar bişey soracam adetin 10 11 12. Günler yumurtlama olurmu benim o günlerde çok yoğun akintim ve kasık batmalarim oldu bugün 15.gün ve hiç akinti yok ama adetim 29 günde bir oluyor 29dan 14 çıkarsam 15.gün çıkıyor kafam karıştı ve 2gundur acayip göğüs hassasiyetim vr hiç böyle olduğumu hatırlamam sadece adete yakin ken olurdu
Canım bence mümkün. Çünkü tüp bebek yaptırıyorum ya Catlamis yumurta 13. Günü toplandı daha önce olgunlassaydi daha önce toplanacaktı. Ne kistin için Hacamat yaptirdin bu arada.
Anladım canım ameliyat ta da içini bosaltiyokar sanki. Ne güzel ise yaramis sende. Umarım ameliyatiniz da hemen fayda eder de düzelir her şeyİlk defa bu ay çok erken yaşadım normalde 14.gün yogunlasirdi benim akintilarim dediğin gibi erken yumurtladim demekki bu ay, çikolata kisti icin yaptırdım canım
Anladım canım ameliyat ta da içini bosaltiyokar sanki. Ne güzel ise yaramis sende. Umarım ameliyatiniz da hemen fayda eder de düzelir her şey
Nerden baksan bir 10 gün var canım. Geçmek bilmiyor günler bir türlü. İyi yapmisin ameliyat olmamakla.Ay inşallah canım rabbim hepimize en kisa zamanda müjdemizi verir inşallah, yok amelyatla alıyorlar bosaltma islemini amelyatla gerceklestirmiyorlar dye biliyorum ama amelyatta alıyorlar alırken de ister istemez yumurtaliktan bi kısım gitmiş oluyor gitmese bile zarar görmüş oluyor o yüzden amelyat düşünmedim hiç inşallah mecbur da kalmam rabbim yardımcımız olsun senin transferede az kalmış inşallah bebeklerin tutunur sana
Nerden baksan bir 10 gün var canım. Geçmek bilmiyor günler bir türlü. İyi yapmisin ameliyat olmamakla.
Evet canim.sayi da sifir.hic sperm yok.yinede umidimiz AllahaSayı da mi sifir? Canim Hacamat belli bölgelerden pis kanın çekilmesi
tebrik ederim canım sag saglim kucagına alırsın insaallah.bizim 7.ay bitecek..bizede dua et emiKızlar bugün gittim kan verdüm sonuç 27. 64 doktor gebesin dedi darısı tüm isteyenlere bu 4. Ayımız dı
Bizdede sayılar çok düşük. Ameliyat zamanında Doktor aşılama bile tutmaz siz direkt tüp bebeğe başlayın dedi.Peki 6 aydan sonra nasıl devam ettiniz. Herhangi aşılama ve ya başka ilaç tedavisi uyguladılar mı?Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı.Canım bizde de hem varikosel le beraber hareket sorunu hem de pko var. Bize 6 ay boyunca sonuç iyi olsa da olmasa da ilaca devam ettiler. 6 aydan sonra bıraktık
Canım biz 6. Aydan sonraki kontrolde tüp bebeğe karar vermistik de bazı aksilikler çıktı. Rahatsızlandı.. bize de aynısı dendi isterseniz direkt tüp yapın dedi. Şimdi 9 ay doldu. Fakat biz tupe başlarken tüp bebek uzmanı da boşa beklemisiniz dediBizdede sayılar çok düşük. Ameliyat zamanında Doktor aşılama bile tutmaz siz direkt tüp bebeğe başlayın dedi.Peki 6 aydan sonra nasıl devam ettiniz. Herhangi aşılama ve ya başka ilaç tedavisi uyguladılar mı?Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı.
Tabi ederim kuzum etmemmi sizde bana edin sağlıkla olsuntebrik ederim canım sag saglim kucagına alırsın insaallah.bizim 7.ay bitecek..bizede dua et emi
Ewt canım ameliyattn snra ki sayılarıcanım geçmiş olsun, ameliyattan sonraki test sonuçlarınız mı yazdıkların
ayyy canım çok sevindim. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, umut oldunKızlar bugün gittim kan verdüm sonuç 27. 64 doktor gebesin dedi darısı tüm isteyenlere bu 4. Ayımız dı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?