Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar sanırım size umut olamıycam cumartesi kan verdşm 27.32 çıktı doktor gebelik var pazartesi kan ver tekrar artışa bakalım dedi evim elmadağda ilk verdiğim yer polatlıda memleket e gitmiştim neyse bugün burda verdim sonuç 35.40 doktor çok az artmış kimyasal gebelik olabilir dedi cuma tekrar gel dedi ama ben polatlıdakini aradım hemen o kimyasal felan demedi 40 beklerdim ama hastane değiştirmişsin kan sonuçları değişebilir çarşamba kan ver bni ara dedi

Canım moralini bozma sakın hemen. Evet kimyasal olabilir ama sağlıkla yükselme ihtimali de var. Ben 2 kere yaşadım kimyasalı çok araştırdım o zaman. Böyle az az artıp sonra normale çıkan da var. İnşallah öyle olur seninki. Kanama falan yok demi?
Ne olursa olsun sonuç üzme kendini kimyasal bile olsa kimyasalın arkası gebelik olur. En kısa zamanda sağlıklı bir gebelik de gelir inş

Kanamam yok şükür bitanem ama elimde değil inan okadar sevinmiştim ki tamam yükseledebilir ama bat 8 aralıktı be benim adet arası 32 33 sürer tamm bugün daha 2 gün geçmiş oldu ama ne bileyim korktum işte zıbın almıştım felan ya kötü bişey bu çarşamba gidicem tekrar senin bebişin oldumu peki benim tek tesellim demekki eşim düzeldi diyorum sonuçta kimyasaldada bi döllenme yaşanıyor dimi

Yok canım benim hala yok malesef. 3 düşüğüm var ikisi kimyasal. Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla devamı gelir seninkininin benim ve diğer arkadaşların da sağlıklı bir gebelik olur en kısa sürede

Arkadaşim nasılsın? Bi ara yumurtlama testi almistin sanki netten? Bende şu erken gebelik testinden alacaktim daha uygun oluyor. Hangi siteden alış veriş yaptığını söyler misin?

Canım öncelikle geçmiş olsun. Hiç üzülme.. BAk gebelik oluyomus demek ki. Söylediğin değerlerle az çok tahmin etmiştim seni üzmek istemedim. Hiic pes etme. Kimyasal demek kurtaja gerek kalmaması demek. Önce senin sağlığın. Rabbim verir yine hiç üzülme olur mu.

Arkadaşim nasılsın? Bi ara yumurtlama testi almistin sanki netten? Bende şu erken gebelik testinden alacaktim daha uygun oluyor. Hangi siteden alış veriş yaptığını söyler misin?
nasıl olayım canım çalışmalara devam ediyoruz. regl bitti bu ayki açılışı yaptık ovulasyon testleri, incir havuç kürü, ateş takibi falan öyle oyalanıyorum işte
canım gittigi.. dan aldım ben ama sana önerim erken gebelik testlerine dünyaın parasını vermene hiç gerek yok. laboqu... marka olandan al gittigi.. dan bhcg 9 iken pozitif çıktı onla.
senin transfer yapıldı mı?

Sagolasin canim benim. Kolay gelsin. Transfer haftaya ama biliyorum kendimi test yapacam hem de cok internetten alım da hazır olsun dedim.

canım inşallah bebeğin seninledir. Allah korusun olumsuz sonuçlanırsa da arkadaşların dediği gibi sonraki aylarda gebe kalabileceğini görmüş olursun. Rabbim hakkında hayırlısını versin

Sanki beni anlattın. Kızlar duad
Sanki beni anlatmışsın. Birbirimize dua edelim olur mu kızlar

Kızlar bugün gittim beta 65 çıktı pzrtsi 35 ti doktor hafif yavaş ama normal dedi orotesrgn die bi kan aldı onun sonucunu bilmiyorum ama o yüksek çıkmış onun bukadar yüksek çıkması gayet iyi dedi cuma tekrar gel bakalım dedi sonrada ultrosna geceriz dedi bu protestragon ne bilen var mı

XperiaZ--cok dogru yazmisin.son zamanlar bende kiminse cocugu olucagini duyunca ayni senin gibi hissler geciyor icimden.ama bunla bas edemiyorum.hamile kalan o arkadasimla da soguyorum.konusmamak icin bahane ariyorum.aslinda hic boyle biri deyilim.psikolojim cok bozuldu

canım hadi bakalım iyiye gidiyor değerler, Rabbim hayırlısıyla devamını getirsin inşallah

Bebisin tutunmasini sağlayan hormon tatlım, yeterli olmasaydı ilaç vericek ti muhtemelen

Bebisin tutunmasini sağlayan hormon tatlım, yeterli olmasaydı ilaç vericek ti muhtemelen
Benimki 35 çıkmış doktor böyle çok süper gibi konuştu ondan sonra zaten gebelik sağlıklı görünüyor şuan dedi ama tamm beta artsada ben niye 100 olmamış diyorum normalde 5 haftalık olcak ama kan 35 ten 65 oldu tabi doktor gauet iyi cuma tekrar gel dedi

İki gunse bu tahliller arası iyi arkadaşım. Mesele artış göstermesi. Mesela 65 ten yüksek oldu mu hiç

Kızlar bu varikosel ameliyatı 1. Derece (grade 1 ) varikoselde de işe yarıyor mu? Esi grade 1 olup ameliyattan sonra gebelik yaşayan var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…