- 9 Aralık 2015
- 53
- 92
- 38
- 36
Canım moralini bozma sakın hemen. Evet kimyasal olabilir ama sağlıkla yükselme ihtimali de var. Ben 2 kere yaşadım kimyasalı çok araştırdım o zaman. Böyle az az artıp sonra normale çıkan da var. İnşallah öyle olur seninki. Kanama falan yok demi?Kızlar sanırım size umut olamıycam cumartesi kan verdşm 27.32 çıktı doktor gebelik var pazartesi kan ver tekrar artışa bakalım dedi evim elmadağda ilk verdiğim yer polatlıda memleket e gitmiştim neyse bugün burda verdim sonuç 35.40 doktor çok az artmış kimyasal gebelik olabilir dedi cuma tekrar gel dedi ama ben polatlıdakini aradım hemen o kimyasal felan demedi 40 beklerdim ama hastane değiştirmişsin kan sonuçları değişebilir çarşamba kan ver bni ara dedi
Kanamam yok şükür bitanem ama elimde değil inan okadar sevinmiştim ki tamam yükseledebilir ama bat 8 aralıktı be benim adet arası 32 33 sürer tamm bugün daha 2 gün geçmiş oldu ama ne bileyim korktum işte zıbın almıştım felan ya kötü bişey bu çarşamba gidicem tekrar senin bebişin oldumu peki benim tek tesellim demekki eşim düzeldi diyorum sonuçta kimyasaldada bi döllenme yaşanıyor dimiCanım moralini bozma sakın hemen. Evet kimyasal olabilir ama sağlıkla yükselme ihtimali de var. Ben 2 kere yaşadım kimyasalı çok araştırdım o zaman. Böyle az az artıp sonra normale çıkan da var. İnşallah öyle olur seninki. Kanama falan yok demi?
Ne olursa olsun sonuç üzme kendini kimyasal bile olsa kimyasalın arkası gebelik olur. En kısa zamanda sağlıklı bir gebelik de gelir inş
Yok canım benim hala yok malesef. 3 düşüğüm var ikisi kimyasal. Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla devamı gelir seninkininin benim ve diğer arkadaşların da sağlıklı bir gebelik olur en kısa süredeKanamam yok şükür bitanem ama elimde değil inan okadar sevinmiştim ki tamam yükseledebilir ama bat 8 aralıktı be benim adet arası 32 33 sürer tamm bugün daha 2 gün geçmiş oldu ama ne bileyim korktum işte zıbın almıştım felan ya kötü bişey bu çarşamba gidicem tekrar senin bebişin oldumu peki benim tek tesellim demekki eşim düzeldi diyorum sonuçta kimyasaldada bi döllenme yaşanıyor dimi
Arkadaşim nasılsın? Bi ara yumurtlama testi almistin sanki netten? Bende şu erken gebelik testinden alacaktim daha uygun oluyor. Hangi siteden alış veriş yaptığını söyler misin?Yok canım benim hala yok malesef. 3 düşüğüm var ikisi kimyasal. Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla devamı gelir seninkininin benim ve diğer arkadaşların da sağlıklı bir gebelik olur en kısa sürede
Canım öncelikle geçmiş olsun. Hiç üzülme.. BAk gebelik oluyomus demek ki. Söylediğin değerlerle az çok tahmin etmiştim seni üzmek istemedim. Hiic pes etme. Kimyasal demek kurtaja gerek kalmaması demek. Önce senin sağlığın. Rabbim verir yine hiç üzülme olur mu.Kanamam yok şükür bitanem ama elimde değil inan okadar sevinmiştim ki tamam yükseledebilir ama bat 8 aralıktı be benim adet arası 32 33 sürer tamm bugün daha 2 gün geçmiş oldu ama ne bileyim korktum işte zıbın almıştım felan ya kötü bişey bu çarşamba gidicem tekrar senin bebişin oldumu peki benim tek tesellim demekki eşim düzeldi diyorum sonuçta kimyasaldada bi döllenme yaşanıyor dimi
nasıl olayım canım çalışmalara devam ediyoruz. regl bitti bu ayki açılışı yaptıkArkadaşim nasılsın? Bi ara yumurtlama testi almistin sanki netten? Bende şu erken gebelik testinden alacaktim daha uygun oluyor. Hangi siteden alış veriş yaptığını söyler misin?
Sagolasin canim benim. Kolay gelsin. Transfer haftaya ama biliyorum kendimi test yapacam hem de coknasıl olayım canım çalışmalara devam ediyoruz. regl bitti bu ayki açılışı yaptıkovulasyon testleri, incir havuç kürü, ateş takibi falan öyle oyalanıyorum işte
canım gittigi.. dan aldım ben ama sana önerim erken gebelik testlerine dünyaın parasını vermene hiç gerek yok. laboqu... marka olandan al gittigi.. dan bhcg 9 iken pozitif çıktı onla.
senin transfer yapıldı mı?
canım inşallah bebeğin seninledir. Allah korusun olumsuz sonuçlanırsa da arkadaşların dediği gibi sonraki aylarda gebe kalabileceğini görmüş olursun. Rabbim hakkında hayırlısını versinKızlar sanırım size umut olamıycam cumartesi kan verdşm 27.32 çıktı doktor gebelik var pazartesi kan ver tekrar artışa bakalım dedi evim elmadağda ilk verdiğim yer polatlıda memleket e gitmiştim neyse bugün burda verdim sonuç 35.40 doktor çok az artmış kimyasal gebelik olabilir dedi cuma tekrar gel dedi ama ben polatlıdakini aradım hemen o kimyasal felan demedi 40 beklerdim ama hastane değiştirmişsin kan sonuçları değişebilir çarşamba kan ver bni ara dedi
Sanki beni anlattın. Kızlar duadYok üzülmüyorum canım koyverdim gitti bu ara. Kuzenimin hamile olduğunu öğrendim, ondan önce yengem hamile idi iş arkadaşlarımdan bahsettim zaten 5 İ hamile. Hepsi için çok sevindim ama en son kuzeniminkini öğrenince baktım ki içim acıyor.
Oturdum düşündüm baya neden böyle hissediyorum diye. Yani evlenirken 2-3 sene istemiyorum diyen ben şimdi çok sevdiğim kuzenimin hamilelik haberine içimin burulmasını anlamaya çalıştım.
Etrafın eş dostun akrabanın psikolojimi çok etkilediğini anladım. Yani evet tabiki çocuğum olsun istiyorum ama başkasının çocuğu ile hiçbir ilgim yok başkasının adına sevinirim tebrik ederim o kadar. İçimde başka hislerin oluşması çocuk hasretinden değil kıyaslama, başarısızlık hissi, çaresiz hissetme... Bunlardan kaynaklanıyor.
Yani sanki benim elimde olan birşey var ve ben beceremiyorum yapmayı, böyle bir eziklik. Sonra dedim ki kendine gel xprei çocuğa ruhunu Allah verecek, o dilemezse kendini parçalasan da birşey elde edemezsin. Allah dilediği Zaman yaratır yavrunu yada dilemezse hiçbir zaman olmaz. Kader bu. Ve sadece bu dünyada yaşayıp yok olmayacağız. Sonrasında ahiret var. Ahiret için çalışıp esas orda Mutlu olmaya çalışmalıyız. Rabbim nasip ederse bu dünyada da olsun mutluluk ama olmazsa bu dünyanın sadece imtihan olduğunu hiç unutmayalım inşallah..
Elimden geleni yapıyorum soğan suyu idi yumurtlama günü idi... Beslenmeme dikkat etMeye çalışıyorum, sigarayı bıraktım, kilo verdim, eşim ameliyat oldu. Biz elimizden geleni yaptık yapıyoruz Rabbim dilerse birini vesile eder. Dilemezse de çok şükür halimize. Sağlığımıza ,tam olan organlarımıza, yediğimiz içtiğimize, sıcak yuvamıza, sevdiklerimizin yanımızda olmasına ve daha nicesine hamd olsun..
Sanki beni anlatmışsın. Birbirimize dua edelim olur mu kızlarYok üzülmüyorum canım koyverdim gitti bu ara. Kuzenimin hamile olduğunu öğrendim, ondan önce yengem hamile idi iş arkadaşlarımdan bahsettim zaten 5 İ hamile. Hepsi için çok sevindim ama en son kuzeniminkini öğrenince baktım ki içim acıyor.
Oturdum düşündüm baya neden böyle hissediyorum diye. Yani evlenirken 2-3 sene istemiyorum diyen ben şimdi çok sevdiğim kuzenimin hamilelik haberine içimin burulmasını anlamaya çalıştım.
Etrafın eş dostun akrabanın psikolojimi çok etkilediğini anladım. Yani evet tabiki çocuğum olsun istiyorum ama başkasının çocuğu ile hiçbir ilgim yok başkasının adına sevinirim tebrik ederim o kadar. İçimde başka hislerin oluşması çocuk hasretinden değil kıyaslama, başarısızlık hissi, çaresiz hissetme... Bunlardan kaynaklanıyor.
Yani sanki benim elimde olan birşey var ve ben beceremiyorum yapmayı, böyle bir eziklik. Sonra dedim ki kendine gel xprei çocuğa ruhunu Allah verecek, o dilemezse kendini parçalasan da birşey elde edemezsin. Allah dilediği Zaman yaratır yavrunu yada dilemezse hiçbir zaman olmaz. Kader bu. Ve sadece bu dünyada yaşayıp yok olmayacağız. Sonrasında ahiret var. Ahiret için çalışıp esas orda Mutlu olmaya çalışmalıyız. Rabbim nasip ederse bu dünyada da olsun mutluluk ama olmazsa bu dünyanın sadece imtihan olduğunu hiç unutmayalım inşallah..
Elimden geleni yapıyorum soğan suyu idi yumurtlama günü idi... Beslenmeme dikkat etMeye çalışıyorum, sigarayı bıraktım, kilo verdim, eşim ameliyat oldu. Biz elimizden geleni yaptık yapıyoruz Rabbim dilerse birini vesile eder. Dilemezse de çok şükür halimize. Sağlığımıza ,tam olan organlarımıza, yediğimiz içtiğimize, sıcak yuvamıza, sevdiklerimizin yanımızda olmasına ve daha nicesine hamd olsun..
canım hadi bakalım iyiye gidiyor değerler, Rabbim hayırlısıyla devamını getirsin inşallahKızlar bugün gittim beta 65 çıktı pzrtsi 35 ti doktor hafif yavaş ama normal dedi orotesrgn die bi kan aldı onun sonucunu bilmiyorum ama o yüksek çıkmış onun bukadar yüksek çıkması gayet iyi dedi cuma tekrar gel bakalım dedi sonrada ultrosna geceriz dedi bu protestragon ne bilen var mı
Amin kuzum cuma günü de yüzümüz güler inşallahcanım hadi bakalım iyiye gidiyor değerler, Rabbim hayırlısıyla devamını getirsin inşallah
Bebisin tutunmasini sağlayan hormon tatlım, yeterli olmasaydı ilaç vericek ti muhtemelenKızlar bugün gittim beta 65 çıktı pzrtsi 35 ti doktor hafif yavaş ama normal dedi orotesrgn die bi kan aldı onun sonucunu bilmiyorum ama o yüksek çıkmış onun bukadar yüksek çıkması gayet iyi dedi cuma tekrar gel bakalım dedi sonrada ultrosna geceriz dedi bu protestragon ne bilen var mı
Benimki 35 çıkmış doktor böyle çok süper gibi konuştu ondan sonra zaten gebelik sağlıklı görünüyor şuan dedi ama tamm beta artsada ben niye 100 olmamış diyorum normalde 5 haftalık olcak ama kan 35 ten 65 oldu tabi doktor gauet iyi cuma tekrar gel dediBebisin tutunmasini sağlayan hormon tatlım, yeterli olmasaydı ilaç vericek ti muhtemelen
İki gunse bu tahliller arası iyi arkadaşım. Mesele artış göstermesi. Mesela 65 ten yüksek oldu mu hiçBenimki 35 çıkmış doktor böyle çok süper gibi konuştu ondan sonra zaten gebelik sağlıklı görünüyor şuan dedi ama tamm beta artsada ben niye 100 olmamış diyorum normalde 5 haftalık olcak ama kan 35 ten 65 oldu tabi doktor gauet iyi cuma tekrar gel dedi
Yok 35 ti pazartesi bugün yine verdim kan 65 çıktıİki gunse bu tahliller arası iyi arkadaşım. Mesele artış göstermesi. Mesela 65 ten yüksek oldu mu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?