Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İyi olur canım inşallah her şey. Konuş bebeginle ve bol bol dua et. Ferah haberlerini bekliyorum inşallah
Tamam bitanem yarın sabah belli olcak inşallah yine kan vercem sürekli okuyorum zaten sizde okuyun nolur bir duanız bile yeter belki rabbim hepimize versin biran evvel inşallah sağlıkla

Kızlar bu varikosel ameliyatı 1. Derece (grade 1 ) varikoselde de işe yarıyor mu? Esi grade 1 olup ameliyattan sonra gebelik yaşayan var mı??
canım diğer varikosel başlığına birisi yazmış grade 1 imiş eşininki ameliyat olmuş ve 3 ay sonra hamile kalmış. öncesinde 3.5 senedir olmamış çocukları. ben de şaşırmıştım grade 1i ameliyat etmelerine aklımda kalmış. sen neden sordun ki canım?

günaydın canlar, bugün adetimin son günü. hemen hemen 90 günümüz de doluyor. bu aydan sonra biraz daha ümitle çalışmalara devam

Benim eşimde de grade 1 ondan sordum canım. Ben çok umutlu değilim, doktorlarda ameliyat diyo hep, ben de 3 aydır ameliyat olmasın diye eşimi oyalıyorum. Ama daha fazla beklemek istemiyor o da. Napcam bilmiyorum

Benim eşimde de grade 1 ondan sordum canım. Ben çok umutlu değilim, doktorlarda ameliyat diyo hep, ben de 3 aydır ameliyat olmasın diye eşimi oyalıyorum. Ama daha fazla beklemek istemiyor o da. Napcam bilmiyorum
Ameliyat kesin bir yarar sağlamıyor. Yani sonuç olumlu da olabilir, olduğu gibi kalabilir. Ama gerçek şu ki geriye giden nerdeyse hiç yok. Ben özellikle düşük hasarlarda sonucun daha iyi olacağına inanıyorum... değerlendirmek lazım arkadaşım bu genellemeleri...

Biz birbuçuk yıl sallandık. Yaptirmadik ameliyatı. Ama o süreçte tahliller beter olmuştu. Ameliyattan sonraysa (9ay) anca ilk değerlere dönebildik... ihmal etmeyin lütfen ameliyatin bi kaybı yok getireceği de (olasılık olsa dahi) daha fazla. En azından geri götürmez

Ameliyatı uzatmak size arti değil eksi kazandırır bu ameliyatın bir süresi varmış biz getirmişiz şimdi tup bebek diyorlar ama tahlillerin her hastanede sonucunun aynı olmadığını da gördük ameliyattan sonra çok düştü sayı diye uzuluyorduk kismet iste bizim yillar once doktor esime ameliyat olmazsa çocuğu olmaz demesine rağmen olmuştu çocuk ama malesef üç ay yaşadı kuzum şimdide yarin ins tup bebek tedavisine basliycaz size tavsiyem ameliyat zamanını geçirmeyin ama herşeyi de göze almak gerek olumlu olumsuz

Canım benim çok üzüldüm basın sağolsun. Yalnız ameliyatı olmayan biz değiliz. Biz de tupe terfi ettik. Nerde yaptiriyosunuz tedaviyi.

Canım benim çok üzüldüm basın sağolsun. Yalnız ameliyatı olmayan biz değiliz. Biz de tupe terfi ettik. Nerde yaptiriyosunuz tedaviyi.
ben mersinde yaşıyorum buranın üniversite hastanesi çok şükür yıllar sonra bir tüp bebek merkezi açtı ama bizim günümüz yetmedi bu yüzden özel yaptırıyoruz dün başladık ilaça hayırlısıyla olur inş. darısı başınıza eger bu taraflara yakınsanız gelin sigortanız varsa hemen yararlanırsınız 3 milyon sigortalıya bizimki tuzlu olacak malesef günümüz tam olmayınca ama sizin 900 iş gününüz tamsa ve evlilik süreniz 3 yıldan fazla ve de eşinizin sperm ssayısı 5000 altındaysa rapor çıkartırıp sigortadan yararlanabilirsiniz şuan çok yogun degil ama ilerde orası da çok yogun olacak bu yüzden acele etmekte yarar var

Linki atamadim canım. Google a 2015 aralik tup bebek yaz çıkar. Biz tedaviye başladık canım. Cuma transfer var inşallah

selam kızlar bizim 90 gün doldu bugün. henüz test yaptırmadık, bu ayla birlikte umudum daha fazla. yumurtlama günüm de yakın, bir tarafım kıpır kıpır, diğer tarafım endişeli, bakalım ne olacak

90 gun niye
selam kızlar bizim 90 gün doldu bugün. henüz test yaptırmadık, bu ayla birlikte umudum daha fazla. yumurtlama günüm de yakın, bir tarafım kıpır kıpır, diğer tarafım endişeli, bakalım ne olacak
90gun niye ??

Tmm canim bugün iğnenin 5gunu çarşamba doktor sayin ins hayirlisi ölen oğlumun acısını azaltır olurda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…