Yok canım öncesinde yaşadım ben 2 kereKızlar ameliyattan sonra kimyasal gebelik yaşıyan var mı benim gibii
Ameliyat için diyorsun ama bizimki amelyattan sonra daha kötü oldu umarım sizinki olumlu olur canım amelyatin bir zamani varmis bizimki korktuğu için o zamanı geçirdi sagolsunCanim uç ay doldu manasında yazmistim. Aslında 74 günde yenileniyormus spermler. Ama Dr. Yuvarlak hesap uç ay diyoruz demisti
Bugün belli olacak kuzum işte ama artış azdı doktor biyokimyasal gibi duruyo salı bakalım demiştiCanim kimyasal gebelik miymis seninki. Geçmiş olsun öncelikle. Bu ay insallah gebe kalma ihtimalin artmis olur. Ben uç aydir herhangi bir gebelik sureci yasamadim.
Ya şuan korkum artık kürtaj demesin kimyasal gecirenler en fazla 1 haftada adet görmüş benim 10 gün oldu tık yok dahaYok canım öncesinde yaşadım ben 2 kere
canım progestan falan başlattı mı sana doktor?Ya şuan korkum artık kürtaj demesin kimyasal gecirenler en fazla 1 haftada adet görmüş benim 10 gün oldu tık yok daha
Yok progestoron 35 çıktı kanda gayet iyi dedi yükselme azdı işte betanın 27 35 65 82 böyle gitti şimdş kan verdim bakalım ne çıkıcakcanım progestan falan başlattı mı sana doktor?
Canım nerde ameliyat oldunuz?? Peki şimdi nasıl bir tedavi uygulanıyor??Ameliyat için diyorsun ama bizimki amelyattan sonra daha kötü oldu umarım sizinki olumlu olur canım amelyatin bir zamani varmis bizimki korktuğu için o zamanı geçirdi sagolsun
anladım canım hayırlısı ile yükselmiştir inşallah... adetini kaç gün geçti peki?Yok progestoron 35 çıktı kanda gayet iyi dedi yükselme azdı işte betanın 27 35 65 82 böyle gitti şimdş kan verdim bakalım ne çıkıcak
inşallah canım, ameliyatın zamanı açısından önemli olan ne canım. inşallah hayırlısıyla hepimizin değerleri düzelir de gelir sıpalarAmeliyat için diyorsun ama bizimki amelyattan sonra daha kötü oldu umarım sizinki olumlu olur canım amelyatin bir zamani varmis bizimki korktuğu için o zamanı geçirdi sagolsun
canım inşallah hayırlısıyla belli olur, gönlünü ferah tut sen, kimyasal olsa da vardır bir hayır, bebeğin seninleyse de Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip eder inşallahBugün belli olacak kuzum işte ama artış azdı doktor biyokimyasal gibi duruyo salı bakalım demişti
Ya şuan korkum artık kürtaj demesin kimyasal gecirenler en fazla 1 haftada adet görmüş benim 10 gün oldu tık yok daha
Canımm dün kan verdim 265 e yükselmiş kan ama doktor hala emin değil kimyasal gebelik değil sanmıyorum ama dış gebelik ihtimaline karşı pazartesi vajinal ulturosna alıcakkorkmaz060606 canım ne oldu sonucun. inşallah rabbim hayırlısını versin sana dua ediyorum:)
canım ben ilk defa duydum bu söyledikleriniVarikosel için gotu kola ve at kestanesi ekstraktı öneriyorlar. Kullanan var mı ? Gerçekten işe yarıyor mu acaba.
canım ben ilk defa duydum bu söylediklerini
canım biraz araştırdım at kenstanesi ekstraktı genel anlamda damarların açılması, varis tedavisi için kullanılıyormuş. doğrudan sperm kalitesine ya da varikosele yönelik bir ürün değil gibi anladım. yerine başka bir ürünün kullanılması daha iyi olur gibiVarikosel için gotu kola ve at kestanesi ekstraktı öneriyorlar. Kullanan var mı ? Gerçekten işe yarıyor mu acaba.
hayırlısı ile sımsıkı tutunsun bebişlerin sana.. güzel haberlerle dön inşallah..Arkadaşlar bir sürü konuşmuşunuz. Bana bildirim gelmiyo. Kızlar bana dua edin nolur. Korkuyorum bişey olucak da transfer ertelenecek diye. Yarın allah in izniyle cocuklarimin karnesini dagitip kendi cocuklarimi almaya gidicem.korkmaz060606 senin bebis Nazlı az ama kalacak senle hissediyorum. Son anda tutunmaya başlamış gibi değerin. 265 ten sonra bi de kendin yaptirsaydin canım.
canım rabbim kolaylık versin hayırlı evlatların olsun inşallah.Arkadaşlar bir sürü konuşmuşunuz. Bana bildirim gelmiyo. Kızlar bana dua edin nolur. Korkuyorum bişey olucak da transfer ertelenecek diye. Yarın allah in izniyle cocuklarimin karnesini dagitip kendi cocuklarimi almaya gidicem.korkmaz060606 senin bebis Nazlı az ama kalacak senle hissediyorum. Son anda tutunmaya başlamış gibi değerin. 265 ten sonra bi de kendin yaptirsaydin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?