bakmıştım daha önce olmuş canım tüp bebek yöntemi ile
Ben senden çok ümitliyim :) Allah kalbine göre versin inşallah. Hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü çoook güzel evlatlar nasip etsin inşallahgünaydın kızlar, benim yumurtalar kafayı yedi sanırım. ovülasyon testlerinde hep silik çizgi bu ay, ya çok erken yumurtladım ya da vakti var
Canım hepimizin ki bize gelsin sağlıkla inşallah ya evet ben zaten kızsa adını nazlı koyucam kuzum saçma olcak ama evimin olduğu yerdeki hastaneye iki kere gittim ikisindende kötü sonuç aldım oraya gidince yine kötü olcak gibi geliyo ondan gitmiyorum kendi doktoru baksın istiyorumArkadaşlar bir sürü konuşmuşunuz. Bana bildirim gelmiyo. Kızlar bana dua edin nolur. Korkuyorum bişey olucak da transfer ertelenecek diye. Yarın allah in izniyle cocuklarimin karnesini dagitip kendi cocuklarimi almaya gidicem.korkmaz060606 senin bebis Nazlı az ama kalacak senle hissediyorum. Son anda tutunmaya başlamış gibi değerin. 265 ten sonra bi de kendin yaptirsaydin canım.
canım inşallah bakalım :) eşimin değerlerini görmedik daha. bu hafta test yaptırıcaz inşallah. bir yanım umutlu, diğer yanım umutsuz. eskiden hamilelik öncesi folik asit içeyim diye gayret ederdim ama artık boşladım. bu aydan sonra bi tık daha pozitif bakıyorum ama. Rabbim emeklerimizi hayırla sonuçlandırır inşallah. burda kimseyi tanımıyorum ama rumuzlarınız üzerinden dualarımdasınız.Ben senden çok ümitliyim :) Allah kalbine göre versin inşallah. Hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü çoook güzel evlatlar nasip etsin inşallah
canım geçmiş olsun, yanlış hatırlamıyorsam biz ilişki için 10 gün beklemiştik. pansuman yapan dr. da zorlayıcı olmadıktan sonra ilişki serbest demişti. dikişlerin iyileşme durumuna göre siz de karar verebilirsiniz canım, normal şartlarda haftaya cumaya iyileşir gibi. naçizane önerim, kendini 3 ay sonrasına kadar bebeğe şartlama, hamilelik oranı ilk aylarda çok yüksek değil, eşinin değerleri de önemli tabi.slm kizlar esim pazartesi gunu varikosel ameliyati oldu. nezaman iliskiye girilebilir haftaya cuma yumurtlamam var. ayrica bu ameliyata hemen sonra hamile kalan varmi aranizda sevgiler :)
slm kizlar esim pazartesi gunu varikosel ameliyati oldu. nezaman iliskiye girilebilir haftaya cuma yumurtlamam var. ayrica bu ameliyata hemen sonra hamile kalan varmi aranizda sevgiler :)
Arkadaşlar bir sürü konuşmuşunuz. Bana bildirim gelmiyo. Kızlar bana dua edin nolur. Korkuyorum bişey olucak da transfer ertelenecek diye. Yarın allah in izniyle cocuklarimin karnesini dagitip kendi cocuklarimi almaya gidicem.korkmaz060606 senin bebis Nazlı az ama kalacak senle hissediyorum. Son anda tutunmaya başlamış gibi değerin. 265 ten sonra bi de kendin yaptirsaydin canım.
Çok şükür canım yoktu bi sorun. 10 gün sonra sonuç inşallahCanım inşallah sorunsuz bir şekilde transferin olmuştur ve Allahın izniyle yavrularını sıkı sıkı tutunur sana inşallah aminn
Çok şükür canım yoktu bi sorun. 10 gün sonra sonuç inşallah
Allah yardımcınız olsun canım bir de biz biliriz onları sen hiç merak etme. Eşinin hareketinde hiç problem yok mu acaba? Bugüne kadar farkadilmemesi çok tuhaf biliyor musun. Sasirdim çok. Ama nasip kısmet bundan sonra her seyiniz güzel olsun inşallah. Burda çok görürsün varikoselle hamile kalanı, ameliyatta 3 ay sonra gebe kalanı, aşılamayı tüp bebeği. ... Bu arada önemli olan hiiic kıyaslama yapmamak çünkü ameliyatın etkisi herkeste ayni olmuyo. Sabır çok önemli ki en uzun yasayanlardansin... Bundan sonra da her şeyin güzeli hayırlısı olsun inşallahArkadaşlar herkese merhaba.ben yeni uyeyim.aslinda hep buradan okuyordum yazilanlari ve sonunda bende uye olmaya karar verdim.7 senelik evliyiz ve 5,5 yildir da cocuk sahibi olmak istiyoruz.esimde bende butun kontrollerimizi yaptirdik fakat ikimizde de bir problem yoktu.kactane doktora gittigimi hatirlamiyorum bile.dusunun yani o kadar cok doktor gezdim.inanin hicbir sebep yokken olmamasi daha kotu.cunku hicbir tedavi yok ilac yok.oyle bekliyorsun yani.bundan 6 ay once yasadigim yerde bir doktor var ve komsumuz ona gitmem icin 1 senedir bana yalvariyor fakat ben o doktorun iyi olmadigini duymustum o yuzdn gitmemistim.o da digerleri gibi ayniseyi soylicek dedim skldim artik gitmicem dedim.ama o kadr cok israr etti ki sirf cenesinden kurtulmak icin 6 ay once gittim butun gittigim doktorlarin baktigi inceledigi ve sorun olmadigi soylenen testlerle gittim ve duyduklarim karsisinda şok oldum.eşiniz ürolojiye gitsin sperm tahlillerinde sknti var dedi buyuk ihtimal bundan dolayi olmuyor dedi.tabi ben esimi ikna etmem icin birkac ay ugrastim ve gecen ay araligin basinda iyi bir doktor bulup urolojiye gittik.esimde varikosel 3 cikti morfoloji bozuk.ameliyat dedi.ve pazartesi gunu ameliyat olacak.buradan yazilanlari okuyunca cok umutlandim.5,5 senedir yasadiklarimi bir Allah birde ben bilirim.ne olur dualarinizda beni de unutmayin arkadaslar.
Canım suan eşimin değerleri çok sukur düzeldi biraz sabırlı olmak gerek ameliyat olalı 1 sene oldu ama değerleri bundan öncesinde kötü diye tup bebeğe başvurduk kismetse ins pazartesi günü yumurta toplama islemim olacak nasipse ins olur da mutlu oluruz.Mersin de devlet hastanesinde olmuştu ameliyatı daCanım nerde ameliyat oldunuz?? Peki şimdi nasıl bir tedavi uygulanıyor??
Esim sabah test yaptirmisti ameliyat icin bir kez daha istemislerdi.degerler su sekilde:KONSANTRASYON:165.400.000ml TOTOL KONSANTRASYON:314.300.000ml TOPLAM MOTİL:%56.2 HIZLI PROGRESİF MOTİL(a):%30.0 YAVAS PROGRESIF MOTIL(b):20.3 YERINDE MOTIL(c):%5.9 IMMOTIL(d):%43.8 MOTIL SPERM SAYISI:176.5M FONKSIYONEL SPERM:109.4MAllah yardımcınız olsun canım bir de biz biliriz onları sen hiç merak etme. Eşinin hareketinde hiç problem yok mu acaba? Bugüne kadar farkadilmemesi çok tuhaf biliyor musun. Sasirdim çok. Ama nasip kısmet bundan sonra her seyiniz güzel olsun inşallah. Burda çok görürsün varikoselle hamile kalanı, ameliyatta 3 ay sonra gebe kalanı, aşılamayı tüp bebeği. ... Bu arada önemli olan hiiic kıyaslama yapmamak çünkü ameliyatın etkisi herkeste ayni olmuyo. Sabır çok önemli ki en uzun yasayanlardansin... Bundan sonra da her şeyin güzeli hayırlısı olsun inşallah
Ee bu değerler çok güzel canım ya... Morfoloji nie yok burda?Esim sabah test yaptirmisti ameliyat icin bir kez daha istemislerdi.degerler su sekilde:KONSANTRASYON:165.400.000ml TOTOL KONSANTRASYON:314.300.000ml TOPLAM MOTİL:%56.2 HIZLI PROGRESİF MOTİL(a):%30.0 YAVAS PROGRESIF MOTIL(b):20.3 YERINDE MOTIL(c):%5.9 IMMOTIL(d):%43.8 MOTIL SPERM SAYISI:176.5M FONKSIYONEL SPERM:109.4M
Morfoloji 2Ee bu değerler çok güzel canım ya... Morfoloji nie yok burda?
Canım az bekleseniz mi bilemedim değerler çok güzel morfoloji Kruger de yanlış hatırlamıyorsam 3_4 olmasi gerekiyo. Sizinki sınırda yani. Yada aşılama mi yapsanız. Sizinki bide çok ilginç genelde morfoloji yle beraber ya hareket ya sayı problemi oluyo sizin diğer değerler 10 numara maşallahMorfoloji 2
Valla morfoloji harç burdaki bi çok kişinin yanından bile geçmediği değerler bunlarBen pek anlamiyorum artik kafam allak bullak oldu.benimde kafam cok karisti suanda iyi mi diyorsun canim sonuclara?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?