Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Daha once asilamada yaptik canim 3 kere.en son tup bebek icin tedaviye baslicaktik ben ara vermek istedim.sonrada dedigim gibi bu problemlerle karsilastik.5.5 sene oldugu icinde bilemedim simdi napsam yaaa

Daha once asilamada yaptik canim 3 kere.en son tup bebek icin tedaviye baslicaktik ben ara vermek istedim.sonrada dedigim gibi bu problemlerle karsilastik.5.5 sene oldugu icinde bilemedim simdi napsam yaaa
Valla biz olalı 10 ay oldu nerdeyse. Hala bi işe yaramadı ameliyat
Ben dün transfer oldum artık tüp bebek sonucumu bekliyorum canım. Burda ki arkadaslarinda ümidini kırmak istemiyorum ama şimdi diyorum ki keşke daha önce yaptirsaydik

Canım sonuçların bencede iyi bu değerlerle varikosel ok aşı şaşırttı beni varikosel sayıyı hareketi bozuyor maşallah sizinki gayet iyi geldi bana bence tekrar bi doktora gidin en son çareniz amelyat olsun benim eşim 1 yıl önce test vermişti hızlı hareket %15 sayı 98 milyon du olur dediler düşün ama olmadı 4ay önce tekrar test verdik hızlı hareket ve sayı çok düşük çıktı hızlı hareket %2 sayı 25 milyon morfoloji %2 bu degerlerle amelyat önerdi doktor varikosel çıktı bide tabi değerlerimiz çok düşük olduğu için amelyat tercih ettik iyimi ettik kotumu bilmiyorum 1 buçuk ay sonra kntrolde belli olacak

kizlar selam ya varikosel ameliyati sonrasi neler kulndnz degerlrnz yuksrldi degerleri iyi yukselten takviyernzi kulndgnz ilaclari yazrmsnz benim esimde ameliyt oldu degrlrimz suan iyi doktrlr oyle soyluyo ama yinede sizin tavsiylrnz olur mtlaka rabbim evlat sahibi olmak isteyen hrkese en kisa zamnda hayrli evlatlar nasib etsin inslh

Canım biz Neofortil ve arimidex kullandık. Hastalığın kesfindeki değerlere ancak dönebildik. Ki onlarda kötü. 10 ay geçti hala kötü. Bu ay da tüp bebek aşamasındayım

Bide birsey sorucam kizlar microcerrahi varikosel fiyatlari sizlerin nasildi?sanki bizim ki cok dedi ya

Arkadaşim hiic stres etme kendine. Sünnet gibi bi ameliyat hiç merak etme. Bi zararı olmayacak size...
Bende bundan sonra olacaklarin stresi var sanirim.3 ay birsey beklememem gerektigini soyluyorum kendime ama 3 aydan sonra heray acaba busefer hamilemiyim degilmiyim stresleri baslicak.

Bizde yatis yok ameliyattan 2-3 saat sonra taburcu olcaksin dedi.sadece ameliyat icin 2.500tl dedi

Bende bundan sonra olacaklarin stresi var sanirim.3 ay birsey beklememem gerektigini soyluyorum kendime ama 3 aydan sonra heray acaba busefer hamilemiyim degilmiyim stresleri baslicak.
Canım allah öyle bi sabır veriyo ki. Çok ilginç ki benim canım çok tezdir. Adet olunca hemen öbür aya odaklaniyosun. Şimdi taze keçi boynuzu var kurlere başla hemen

Bizde yatis yok ameliyattan 2-3 saat sonra taburcu olcaksin dedi.sadece ameliyat icin 2.500tl dedi
Bizimki Acıbadem di. Yüksek standartli bi hastaneyse normal. Bizde yatmazdik da şehir dişi mecbur. Yalnız genel anestezi de Sedasyon değilse 6 saatten aşağı cikarmazlar ki.

Canım allah öyle bi sabır veriyo ki. Çok ilginç ki benim canım çok tezdir. Adet olunca hemen öbür aya odaklaniyosun. Şimdi taze keçi boynuzu var kurlere başla hemen
Nasil oluyor bu kur canim anlatirsan cok sevinirim.ameliyattan hemen sonra baslayayim bari.bos durmak yok

Bizimki Acıbadem di. Yüksek standartli bi hastaneyse normal. Bizde yatmazdik da şehir dişi mecbur. Yalnız genel anestezi de Sedasyon değilse 6 saatten aşağı cikarmazlar ki.
Genel anestezi olacagini soyledi.sabah 8e kadar ye ic dedi ama 8den sonra orucsun dedi.ameliyat saati icin 10 dedi.yatirirlarmi acaba 6 saat falan.bence yatirsinlar zaten.ben korkuyorum birsey olursa falan diye.cunku bizim evimizde uzak hastaneye 1 saat yol var yani.

Nasil oluyor bu kur canim anlatirsan cok sevinirim.ameliyattan hemen sonra baslayayim bari.bos durmak yok
Canım Saraçoğlu ndan tam bulabilirsiniz ama hatirladigimi anlatayım. 7 8 tane keçiboynuzu nu yarım lt suya atıp kaynatiyisun 20 dk demleniyo. Yarisini Sabah yarisini akşam bu suyu aç karnına iciyo. 7 gün boyunca. Yedi günden sonra da 3 ay boyunca sadece aksamlari iciyo

Sedasyon verecekler 8 den sonra yeme dedi yse. Ve bence ogleden sonra alırlar

Canım biz Neofortil ve arimidex kullandık. Hastalığın kesfindeki değerlere ancak dönebildik. Ki onlarda kötü. 10 ay geçti hala kötü. Bu ay da tüp bebek aşamasındayım
arkadsim benim iki tup denemem oldu olumsuz en son esimin degrlrnin biraz dustgunu gorduk bi daha grnduk doktra sperm dnasi ve sperm fish testi istedi onlarda gayet normal cikti yine tup deniycez bnde denemk istemiyrum simdilk biraz beklwyelim diorum bakali
Bide birsey sorucam kizlar microcerrahi varikosel fiyatlari sizlerin nasildi?sanki bizim ki cok dedi ya
arkdasim biz ozel hastanede olmstuk operator dr 500 tl idi bundan bir bucuk yil once

Cok teskkur ederim canim.ben yine bakarim saracoglundan.siz naptiniz 10 ay olmus ameliyat olali ama degerlerde degisiklik yok galiba.sizin sonuc ne zaman belli olucak asilama mi yaptirdiniz tup bebek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…