Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar bide normalde tanıdığım arkadaşlarım var onlara verdim isterseniz sizede veririm ben çünkü çok şeye para yatırdım sırf çocuk olsun diye hani para için yazıyorum diyede düşünmeyin donuçta dünya dua üstünde bana tanıdıpım verdi numarasını bi kadın var şifa veren el verilmiş denir ya öyle biri ben heryere gidemem evim ankarada diye öyle duyardım hoca var felan diye bu kadın telefonda halkediyor dediler ve dedim herseye para verdim bide bunu deneyim ne çıkar aradım konuştum ve bu arada meryem suresini de okudum yalan olmasın isteyene kadının numarasını verebilirim kadın akrabam felan değil hani bende çok acısını yaşadığım için paylaşayım dedim

paşa paşa adeti bekliyorum kızlar, bu ay geç yumurtladığım için gecikti, ama ben alarm halindeyim bi gelse rahatlayacağım

ben de bugün bhcg ölçtürdüm kanda... 0.0 kızlar bu da gol değil...
2 ay ara veriyorum korunacağız.... inşallah 2 ay sonra kendimi toparlamış halde dönerim geri. arada uğrarım buraya da... inş sizden güzel haberler alırım...

canım adetin geçti mi? sıkma canını iki ay göz açıp kapayıncaya kadar geçecek inşallah. bir arkadaşım 3 sene tedavi görüp sonunda bebişine kavuştu. şimdi bebek bakmak ne zormuş 3 sene bu sıpa için uğraştım bilseydim o kadar ağlamazdım dedi. ben duyunca yok artık dedim içimden. kim bilir belki bir sene sonra biz de bebişlere kavuşup şikayet bile edicez

geçmedi canım bikaç gün var ama kanda baktırdım, bir de yumurtlama tarihinden de eminim hem ateş ölçümü hem ovulasyon testi ile kontrol ettim. hiç değilse 2-3 çıkması lazımdı bugün ama 0.0...

geçmedi canım bikaç gün var ama kanda baktırdım, bir de yumurtlama tarihinden de eminim hem ateş ölçümü hem ovulasyon testi ile kontrol ettim. hiç değilse 2-3 çıkması lazımdı bugün ama 0.0...
nasip canım bazen denk geliyor biz değerlendiremiyoruz, değerlendiriyoruz bu sefer de tutmuyo. valla belirsizlik insanı yoruyor oldu mu olmayacak mı diye, ama bizim de imtihanımız bu belki de, bugün annem aradı, konuştuk konuştuk ee başka ne var ne yok dedi, içten içe alındım. bebeği soruyor diye düşündüm, iyice alıngan olmaya başladım bu konuda. geçen de eltim bana başka bişey sormuştu ben bebek sandım Allah sonumuzu hayretsin

Zor kizlar beklemek beklenen evlatsa çok zor bugün böyle sanki mutsuz caresiz gibiyim bir jac kisinin bebgini duydum böyle bide gorumcem yuzume vura vura dedi sanki zorlandim simdi beni evde gorseniz oyle doldum ki aglicam eşim den dolayi aglayamiyorjm ama doldum ki okadar yutkunamiyoru. Kizlad bir de vücut isisi vs diyorsunuz su yu urtalama donemi bana onu bi detayli soyler misiniz simdiden sagolun iyiki varsiniz

canım bizim işimiz sabır, çok sıkma kendini de, gerekirse eşinle duygularını da paylaş, sonuçta eşini suçlamak değil amacın bu süreci konuşmak insanı rahatlatıyor. ısı ölçmeyi ben yapmadım ama sanırım yumurtlama döneminde 0.5-1 derece kadar vücut ısısında artış oluyormuş. onun yerine ovülasyon testi kullanıyorum. her zaman da doğru sonuç verdi, söylemesi ayıp akıntımın sıklaştığı zaman test de koyu çizgi oluyordu.

Anladim canim eşim ben aglayinca cok üzülüyor ben onunla konusmaya kalksam hemen aglarim boyle bi dolu duygusallik basladi bende ins canjm ama bazen oturup insan sebep ariyor en byyuk sebeo nasip belki ama anladim canim ovulasyin testini ne zaman kullaniyorsun ona gore iliskjni duzenliyosun heralde bende kullanim mi sence faydasi olur mu hani

canım mutlaka öneririm. ben adetin ilk gününden itibaren sayınca 10. gün başlıyordum ama kritik bir süreçteyiz o yüzden adet biter bitmez kullanmaya başlayacağım inşallah. aynı gebelik testi gibi kullanılıyor, günde bir kere test yapıyorsun, ilk başlarda silik çizgi çıkıyor, sonra iki çizgi birden koyu çıktığında yumurtladığının işareti oluyor, koyu çıktığında yumurtan 24-36 saat içerisinde çatlayacak anlamına geliyor. birkaç gün daha testi yapıp takip ediyorsun. silikleştiğinde çatlamış bir yumurtan var demektir :) anlatması uzun sürdü sanırım ama kullanımı çok pratik. biz genellikle günaşırı çalışma yapıyoruz ama yumurtlama testi de elimizde bi bilgi oluyo işte. yoksa doktor günaşırı ya da 3 günde bir ilişkide doğru günü kaçırma ihtimaliniz düşük demişti. testleri gg dan satın alabilirsin. orada uygun paketler var. gebelik testi de hediye eden satıcılar var. ben yanlış hatırlamıyorsam en son 50-60 lı bi paket almıştım 10 tane de gebelik testi gönderdiler bayadır kullanıyorum. fiyatı da 30-40 civarı bişeydi yanlış hatırlamıyorsam

Cok tesekkurler canim ben o zaman hemen alayim bu ay gectide bi dahaki ay basliyayim açıkçası ben biliyordum da hani umursamiyordum gibi bisey simdi bide yumurtalik larim kucuk onun icin hap vercek adetimde bakalim

canım eşinle ilgili meselede de ağlaman çok sık olmadığı sürece, ağlayarak da olsa bu konuyu paylaşmanız faydalı olacaktır. ben de uzun süre tuttum tuttum bir gün eşimin omzuna yaslanıp çocuk gibi ağladım, o günden beri yine içimde bu konu ama eşimle bebek konusunu aramızda konuşabiliyoruz, bazen şakasını bile yapıyoruz ama önceden bebek lafı geçmesin diye cambazlık yapıyorduk sanki. bu da insanı daha çok geriyor ister istemez, nasıl gündelik yaşantımızda sorunlar oluyorsa bu da bir problem aslında, biz içimize attıkça yara büyüyor, bize haddinden fazla önemli gelmeye başlıyor..

Oyle canim bak dedigin cok dogru biz brbek mevzusu gecmesi diye bZi mevzulari kapatiyoruz dayanicaz sabtedicez bizde bir senemiz oldu iste 13 aya dogru gidiyoruz canim ameluyat oldumu eşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…