- 11 Mart 2015
- 846
- 540
- 53
- 36
bizim ameliyat 100 gün filan oldu canım. değerler düzeldi çok şükür. darısı size inşallah canım, zaman çok hızlı geçiyor, daha dün ameliyat gününü beklerken şimdi üzerinden aylar geçmiş bakıyorum da.Persembe ameliyat oluck bakalim
Ins bize de zaman oyle gecer canim ya ns hepimiz guzel haberler alırızbizim ameli gün filan oldu canım. değerler düzeldi çok şükür. darısı size inşallah canım, zaman çok hızlı geçiyor, daha dün ameliyat gününü beklerken şimdi üzerinden aylar geçmiş bakıyorum da.
canım ben ameliyattan 10 gun sonra falan keçiboynuzu kürü yapmıstım.77.günde test yaptırdık değerlerimiz normale dondu sukur.dr eşime normal yoldan olur dedi.8.aydayız hala gebelik yok..2 ay once falan tekrar dra gitti eşim ve dr sadece olasılıktan olmuyor demis.bizden degerleri daha dusuk olanların eşleri hamile kalmıs.yaza kadar yani 1.sene dolana kadar bekle e vitamini ve keçiboynu kuru yap demis.olmazsa klomen tarzı ilaçlar yazacakmıs.şimdilik gerek yok ilaca diyor ve hergecen gun iyilesme gosterirmis.Canım herhangi bitkisel bisey kullandin mi ameliyattan sinra esine yoksa tamemen ilac vs mi yonelik verdiniz.. ben doktoruma sordum icilebilir ana faydasi var diyen de var yok diyen de ama zarari yok icse bisey cikmaz dedi
canım sadece düzensiz olarak e vitamini kullandı. elimizden geldiğince sağlıklı beslenioruz bir de. akşam yemeğimizde mutlaka bol yeşillikli salata, gün içinde meyve, taze sıkılmış portakal suyu filan. ben de gittiğimiz iki doktora sordum. ilki dalga geçer gibi işe yaramaz dedi. ikincisi, içmek istiyorsanız için şu anda kadar faydası da zararı da bilimsel olarak kanıtlanmamış, ama sırf çocuk olsun diye içmenizi önermem, sadece psikolojik olarak rahatlatabilir belki dedi. ikinci doktorumuz üç tane ilaç yazdı biri b vitamini, diğerlerinin ismini buraya yazmak doğru olur mu bilmiyorum. ama içinde hemen hemen bütün vitaminlerin olduğu bir ilaç. farklı türevleri internette var, sperm kalitesini artırıcı vitamin filan yazınca çıkıyorCanım herhangi bitkisel bisey kullandin mi ameliyattan sinra esine yoksa tamemen ilac vs mi yonelik verdiniz.. ben doktoruma sordum icilebilir ana faydasi var diyen de var yok diyen de ama zarari yok icse bisey cikmaz dedi
hangi ilac canım yazar mısın sorun olmaz herkes yazıyocanım sadece düzensiz olarak e vitamini kullandı. elimizden geldiğince sağlıklı beslenioruz bir de. akşam yemeğimizde mutlaka bol yeşillikli salata, gün içinde meyve, taze sıkılmış portakal suyu filan. ben de gittiğimiz iki doktora sordum. ilki dalga geçer gibi işe yaramaz dedi. ikincisi, içmek istiyorsanız için şu anda kadar faydası da zararı da bilimsel olarak kanıtlanmamış, ama sırf çocuk olsun diye içmenizi önermem, sadece psikolojik olarak rahatlatabilir belki dedi. ikinci doktorumuz üç tane ilaç yazdı biri b vitamini, diğerlerinin ismini buraya yazmak doğru olur mu bilmiyorum. ama içinde hemen hemen bütün vitaminlerin olduğu bir ilaç. farklı türevleri internette var, sperm kalitesini artırıcı vitamin filan yazınca çıkıyor
benexol (b12), trental ve progeny m (içinde 10 civarı vitamin var). progeny biraz pahalı canım, başka alternatifleri de var ama dr yazdığı için aldık bakalım.hangi ilac canım yazar mısın sorun olmaz herkes yazıyo
canım geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. ameliyat öncesi değerleriniz nasıldı?Merhaba kizlar,
Esim Eylul 2015 te ameliyat oldu Ocak 2016'da sperm testi sonucu ile muayeneye gittik.Esim cift tarafli varikosel olmustu.Sonuclar duzelmise benzemiyor asilama oneriyorum dedi doktor .Subat 24 e ben de kan tahlillerimi yaptirdim on gorusmeye gidecegiz doktorun bir itirazi olmazsa tup bebek denemek istiyoruz.Buarada esimin baska rahatsizliklari da bulunuyor (tiroid,popo kisminda apse yaklasik12 narkozlu operasyon ve ameliyat ile)
Hepimiz icin hayirlisini diliyorum.
canım geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. ameliyat öncesi değerleriniz nasıldı?
canım ben de kalmamıştım, eşim eve göndermişti beni, saat beşe kadar filan yanında durup eve dönmüştüm. zaten yarı uykulu yarı uyanık oluyolar, ben duygusal düşünüp kalmak istemiştim ama hakikaten de gerek yokmuş, eve gidip yemek hazırlamak daha iyi olduKizlar ya persembe hastahaneye yaticaz ve ben o kadar hastayim ki fena bir grip böyle hic kalkamiyorum kresten bile izin aldım eşim yanimda kalma diyo ama ben yanliz birakamuyorummmm(
Kızlar Merhaba burdan bildirim gelmiyo ne zamandir bakayım dedim. Biliyorsunuz tedavimden sonra pozitif sonucumuzu almıştık. Değerler 17-59-105-168-(aynı gün akşam 190 ) -170-174 şeklinde seyretti. Ee sağlıklı bir gebelik değil asikariki günlük yastan sonra kendime geldim. Lakin dış gebelik şüphesi var. Yavrumun sağlıkla düşmesi şu an umudum. İnsanoğlu ne garip, önce bebek diye öldüm sonra düşük diye uzuntuden, şimdi de dış gebelik diye korkumdan ölüyorum. Pozitifi alan arkadaşlarım rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin. Pozitifi görünce her şey bitti sandım da olmuyo. Gerçi içimde bi daralti vardı hissediyordum hep. Hatta betam in düştüğü gün bana bi ağlama geldi hissettim bebeğimin gittiğini. Dua edin bana
Amin canım inşallah. Sana da geçmiş olsun. Değerlerin düzenli düşmüş muydu? Hatırlıyor musunCanım yaa geçmiş olsun inşallah cabucak atlatirsin hayirlisiyla bende kimyasal gebeligimde neye uğradığımı şaşırmis tim çok zor çok yaşayarak atlatacaksin bunu inşallah uzun sürmez bızım için hayirlsii neyse o oluyor hayatımızda rabbim dert verip derman aratmasin inşallah yiyecek ekmeği olsa hiç bişey engel olmaz dogar sen bunu düşün yipratma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?