Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benm esmdede cıft taraflı varıkosel var bı taraf sınrda bı tarafta sınrda saylr dems doktor. haftaya amelıyat olck yarn gn alcz hayrlsıyla ınsallah sıkntısz atlatrz korkuyormm..

Amin canım inşallah. Sana da geçmiş olsun. Değerlerin düzenli düşmüş muydu? Hatırlıyor musun

Sagol canım 1buçuk. Yıl oldu bana benim direk kanamam başladı çok sancılı bi şekilde o gün gidememistim doktora ertesi gittgimde de değer düşmüştü zaten direk kimyasal dediler hiç arkasında durulmadı bi sebep varmı dye ozamndan bu zamana gebe kalamadim eşimin değerler çok dusukmus zaten öğrenir öğrenmek eşim amelyat oldu 2 ay bitti bakalım 1ay sonra kontrol var senin kanaman varmı peki

Leke var tatlım sancı da tabi. Progestan iğne oldum. Tedavinin başından beri de jel. Sanırım onlar engelliyor kanamayi. Cuma kesicem ilacı umarım olur artık kanama

Kizlar ben geldim arkadasim sana gecmis olsun rabbim tez zamanda ferahlik versin sana biz yarin yatiyoz hastahaneye :-( üzülüyorum sonrasindan cok umitliydim de simdi yok o umit

Kizlar bana bir arkadasim tavsiye etti bal polen ari sutu karistirip sabah aksam ac karnina icin ikinizde dedi arastirdimbitkisel kur veren hocalarda ayni seyi soylemis kullanan var ki aranizda

Kizlar bana bir arkadasim tavsiye etti bal polen ari sutu karistirip sabah aksam ac karnina icin ikinizde dedi arastirdimbitkisel kur veren hocalarda ayni seyi soylemis kullanan var ki aranizda

Canım eşim amelyattan sonra hemen başladı 2 aydır kullanıyo ama ben kullanmıyorum

ben sana kıyamam yaa... buz bebişler gitti haaa... canım arkadaşım Rabbim her şeyin en hayırlısını versin. düşünki bebişin sağlıksız dogsaydı, eksik dogsaydı, o yüzden hep hayırlısı bizimde yüzümüz gülecek inşallah... bugün bi arkdasım vefat etti. 2 yasında çocugu var... yani o isteklerimizi rabbim biliyor ve en hayırlı zamnda bize verecek...İNŞALLAHHHHHH:)

Hmmm canım inşallah hayirlsii olur yükselme ihtimali yokmu ki artik
Yok canım bu ara 3000 in üzerinde olması gerek. Zaten 3000 e gelmesi imkansız birden başka değere yukselirse de dış gebe denilebilir kesin artık
Gittiler teyzesi vardır rabbimin bir bildiği. Üzüntüsünü umuda çevirdim şükür de şu beta 4 gündür bi düşmedi. Arkadaşına da allah rahmet eylesin
canım çok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sana ve hepimize bebiş nasip eder inşallah.
Amin canım inşallah hepimize

bnde bu sabh adet oldmm... bı ıkı ay ara vercez amelıyat nedenyle.. hayrlısı artıkkk rabbm ne gostercek.. sabır gerekk

Canim nasil yaptiniz yani ne kadar bala ne kadar polen kattiniz faysadi oldu mu
canım marketlerde aksu markaydı sanırım arı sütü bal polen karışımı var. onun dışında bizim dr miz bi yemek kaşığı bala 1 çay kaşığı poleni her sabah aç karnına yediriyor bakalım. zaten kocaman polenin şişesi 15 lira falan...

yediryor derken yememizi önerdi eşim yiyor

Kizlar cok sagolun o zaman bende hazir alayim yada bal siparis ettik ama ne yapsak ki neysee bali polenle yedireyim bide o karisimi alayim canlarim sagolun..biz hastajaneye yatos yaptik ama firar ettik sabah gtcez :))

bızede pazartesı amelıyat dedı dktr cıft taraflı olck bı gece yatacak sanırım. dktr soylermıkı sunu ye falan dıye devlethatsnaesı hc sanmıyormm ama

Özel olunca da vermiyolar bazen. Bizimki vitamin ilacı vermişti sadece e

bakalm cnm vrsn gerekenı. bde sebze meye pekmez bal beslenrz o zaman aklmz erdgnce.bıyerde okmstum ılk gnlerde corba falan ıcmek gerekıyoms heralde tuvalette zorlanmaması ıcın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…