- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Her ameliyat ta aynı şey canım. Kesi sonuçta
Sünnet gibi bişi canım korkmayın canimwalla cnm ne esım ne ben daha once herhangı bıseey ıcın melıyat olmadgmz ıcın blmıyorzz korkuyorzda o amelıyatolckama bnde en az onn kadr tedrgınımm ... canm o benm cnkuuu
Sünnet gibi bişi canım korkmayın canim
Amiin canım bu süreçte pozitifi görünce de hep meşgul kafan. İnan ameliyat en kolayı oh be diyosun bitiyor. Sonrası daha stresli sürekli bi umut her ayın o umutla stresle geçecek hazirlan...hee ıyıyymıs o zaman daha once hıc sunnette gormedımya neyseesaka bıyana allah herkesn sıfasnı versn canm dermansz det vermesın.. amınn
Amiin canım bu süreçte pozitifi görünce de hep meşgul kafan. İnan ameliyat en kolayı oh be diyosun bitiyor. Sonrası daha stresli sürekli bi umut her ayın o umutla stresle geçecek hazirlan...
hayırlı olsun canım :) ben de adetimin bitmesini bekliyorum, bi de kilo vermeye çalışıyorum, iyice tombilik olucam hamile kalırsamkızlar ben soğan kürüne başladım,,, eşime keçi boynuzu saraçoğludan medet umuyoruz:)
canım eşin ameliyat oldu mu, inşallah iyi geçmiştirCanim nasil yaptiniz yani ne kadar bala ne kadar polen kattiniz faysadi oldu mu
Evet cabim oldu cok şükür iyi gecti ama tam bir saat yirmi dakika surdu bizde doktorda sasirdi ama cok sukur iyi
Evet cabim oldu cok şükür iyi gecti ama tam bir saat yirmi dakika surdu bizde doktorda sasirdi ama cok sukur iyi
taraflmydı acab ondnmı o kadr surdu. bızım amelıyatta pazartesı bı geceydı hayrlısıyla. bıgun yatcak heralde ertesı gun merdıvendn cıkablrmıkı 4. kat bızım e annesgıle gtmesnı ıstemıyorm rahat edemem bennnn
hadi geçmiş olsun canım, bizimki de 1 saat filan sürmüştü, olsun kendisi iyi olsun da isterse on saat sürsün hadi bakalım şimdi heyecanlı bekleyiş başlasınEvet cabim oldu cok şükür iyi gecti ama tam bir saat yirmi dakika surdu bizde doktorda sasirdi ama cok sukur iyi
Çıkar canım çıkarda çok dikkat etmesi gerekir
Aman bizimk 1 saat sürmüştü ama dr 25 dakka dedi anestezi falan derken 1 saat. Kızlar bu soğan kürünü yapan var mı içinizde
gunaydın canımgünaydın kızlaaaar, keyifleriniz nasıl bakalım
ayyy ne güzel rüyaymış canım, ben de umutluyum ama tabi kesin konuşamıyoruz bu konuda, Rabbim hayırlısını versin hepimiz hakkında. bazen kendi arkadaşlarımdan önce buraya yazmak istiyorum ne yaptı bizim kızlar acep diye, sen işi ilerletip rüyada görmeye başlamışsın maşallahgunaydın canım
cok ilginçtir ki bugun ruyamda seni gordum.hamileymissin tebrik ediyordum seni
benim ruyalarım cıkar :)ins yakında hamiş kalcan sen demedi deme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?