Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar ne naber. Ya benim kasiklarim acaip agriyor. Yani ara ara agriyip gidiyor. Ve sis hissediyorum o bolgemi yarin dr gidicem ama korkuyorum kist falan bi si varsa iyice hastalik hastasi oldum

Kizlar ne naber. Ya benim kasiklarim acaip agriyor. Yani ara ara agriyip gidiyor. Ve sis hissediyorum o bolgemi yarin dr gidicem ama korkuyorum kist falan bi si varsa iyice hastalik hastasi oldum
iyidir canım, soğan kürünün etkisi olabilir mi? ben de başlayacaktım o küre ama test sonuçlarım temiz çıkınca ayarlarımı bozmak istemedim, arkadaşım yapmıştı o kürü, akıntısı olmuş onun da

Meraba arkadaşlar bayadir yazmiyorsm gecen hafta tahlilimizi yeniledik 3 ay oldu ama sonuçta değişiklik yok maalesef ayni sayi olarak ta cikis yerine düşüş var doktor umutsuz konuştu iğne verdi haftada 1 vurulcak 1 ay sonra tekrarliycaz tahlili gene düzelme olmazsa tüp bebeğe gondericekmis bizi durum bu canm sıkıldı ama guclu durmak zorundayim

Canlarim nasilsiniz yazamadim kac gündür ameliyat olduk somdi ayaklandi bile ama tabii isten izinli bizimki biraz hassas ya ondan cok zorlaniyoruz ya kipirdamiyo bile :) deli adam kizlar ya ben varya boyle artik hamile olanlari duymak gormek istemiyorum o kadar yorgunum ama dun gece serdim seccademi kildim iki rekat allah rizasi icin namaz ettim dua ama aglaya aglaya dedim ey rabbim veren sendin bana daverecek olan sensin inanirmisiniz icim bi ferah ki böyle artik yolu buldum simdi dualar araştırıyorum hamilelik için en iyisi bu arada ben serephone kullanmistim bu ay kasiklarim cok agridi belki bi umit ameliyat oncesinde ama bakalim sonrasi ne olcak cok dua edelim hem kendimize hem birbirmize kizlar

Kizlar cift taraflimi diye sormussunuz evet cift tarafli oldu ins faydasini goruruz sixe ne ilaclar verdi dr ameliyat sonrası merak ettim de bakalım simdi o heyecanli bekleyis baslasin

mesajını çok içten bulduğum için yazdım.ne olursa olsun umudumuzu kaybetmemek gerek,benim eşim 2012 aralık ayında ameliyat oldu ameliyattan önce 1milyon olan değer ameliyattan sonra 2milyon oldu ve yükselmedi her gittiğimiz doktor tüpbebek dedi.bizde maddi imkanlarımızı düzeltip öyle yapalım diye beklemeye geçtik.ama ben kasım ayında adet olmadım ama olmaz diye hiç düşünmedim bile 1hafta geçince test yaptım ve çift çizgi hamileydim.şok oldum o kadar mutlu oldum ki 1.5ay sonra bebeğimin kalbi durdu ve alındı ama en azından hiçbişeyin imkansız olamayacağını ve ümitsiz olmamam gerektiğini anladım.mevlam tez zamanda size ve benim gibi tüm isteyenlere hayırlı sağsalim evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin

canım gecmıs olsun eski mesajlarda okudun mu bilmiyorum ama tek merkezde mı yaptırdınız testi ? bu konuda biz magduriyet yasadık. tüm degerler ilk merkezde sıfır cıktı 3 gün sonra baska bir merkezde tum degerler normaldi canım

canım tekrar gecmiş olsun ınsan ameliyatolmus kadar oluyor degğil mi. farkında olmadan insan geriliyor, dualarımda sizler de varsınız her zaman, bebiş gelirse eger eminimki eşimden sonra en ıcten sekilde sizinle paylasacagım. iyi ki varsınız forumda yazan uzaktan uzaga okuyan tüm kızlar

Iyi aksamlar arkadaslar.. Uzun zamandir konuyu takip ediyorum fakat yazamadim.. Doktora gittik esimin ameliyatindan uc ay sonraki testten itibaren 1 yil beklememiz gerektigini soyledi.. Bu sure dolmadan herhangi bir yonlendirme yapmak istemedi.. Ama ben bu ay işi sıkı tutucam. Yani corekotu bal tarcin karisimina basladim. Hergun adacayi iciyorum yumurtalama gunume kadar. Ovulasyon testi ve preseed jeli aldim. Artik beklemekten baska elimizden birsey gelmiyor. Allah en kisa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin hepimize..

kızlar slm. bugün dr gittim idrar yolu enfeksiyonu varmış ve prolaktinmde 33 çıktı moralmen çöktüm yine yaaa..

Merhaba canm yazmak istedim benimde biara prolaktinim yüksekti hatta ayni değer di seninle diebilir doktorm ilaç verdi bir dahaki ay normale dondu canini skma kolay duzeliyo o inşallah seninde öyle olur morelini bozma
saol canım tşk ederim. benim 4 ay öncede yüksekti ilaç falan vermedi dr. bir kere daha bakalım dedi düşmüştü. bu ay acayip göğüslerim ağrıdı bu yine yükseldi dedim. evet yine yükselmiş oynak bu prolaktin....

günaydın canlar, herkesin cuması hayrola, dualarımız hayırlısıysa kabul olur inşallah, gelin bu cuma ankarada kaybettiğimiz insanlara da dua edelim, biz bir bebek hasretiyle yanıp tutuşurken, her biri vaktiyle bir ana kuzusu olmuş o insanlara. Rabbim sonumuzu hayreylesin...

Kizlarrrr şok geçiriyorum galiba bi bakın nolur varmı yokmu gozlerimmi bozuldu

Eklentiler

• 20160219_100504.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 103
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…