Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlarrrr şok geçiriyorum galiba bi bakın nolur varmı yokmu gozlerimmi bozuldu
Oyy bebiş yolda inşallah canim tebrik ederim sağlıcakla kucagına alırsın inşallah
Eşin ameliyat olalı kac ay olmustu
Benimde regl gunum yarın
Bakalım kısmet artık 8 aydır beklemedeyiz

Kizlarrrr sonuç pozitif dedi sekreter 94.9 çıkmış iyimi kızlar ya acayip telasliyim korkuyorum sabahtan beri ayaklarım ısınmiyo sonuç almaya gidecem şimdi bide doktora gostercem

Oyy bebiş yolda inşallah canim tebrik ederim sağlıcakla kucagına alırsın inşallah
Eşin ameliyat olalı kac ay olmustu
Benimde regl gunum yarın
Bakalım kısmet artık 8 aydır beklemedeyiz

Sagol canım aminn amin insallah darısı hepinize olsun inşallah hayirlisiyla eşim amelyat olalı 2 buçuk ay oldu canım

Kizlarrrr sonuç pozitif dedi sekreter 94.9 çıkmış iyimi kızlar ya acayip telasliyim korkuyorum sabahtan beri ayaklarım ısınmiyo sonuç almaya gidecem şimdi bide doktora gostercem
ayyyy canım normal aralığın içinde diye düşünüyorum. inşallah katlanarak artar bebişin tutunur sana

Doktor %100 gebesin dikkat et testi hafta ici tekrarla dedi
Canım o kadar sevindim ki senin adına..yaşadıgımız bu zorlu sureci anca yaşayanlar bilir.
Bende hayırlısıyla yarın bi guzel haber alsam 26 ayın hasreti bitse..
Ah ahh Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Aminn canım benim aminn inşallah yarın sende güzel haberi alırsın hayirlsiiyla gerçekten yaşayan anlar bilir bu durumu ben onu anladim , buçuk yıl oyaladilar bizi bişi yok diye 5 ay önce eşimin durumu çıktı 2ay düşündük. Amelyat Karar verdik demekki hayırlısı boyleymis nasip bugüneymis herseyde var bi hayır rabbim en kisa surede nasip. Etsin isteyen bekleyen herkese inşallah

varıkosel amelıyatıı oldu esın cnm..ne kadr oldu amelıyt olalı...benm esmde oldu 5 gn oldu bakalmdurum ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…