Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet canım 2 bucuk ay önce oldu 2 hafta sonra kontrol var 3ay doluyor

ne guzel fzla beklememıssınz amelıyattan snra.. sperm degerlerı cokmu dusuktu cnm benm esımn nrmal dedıler ama agrı fzla oldugu ıcın cıft taraflı oldu amelıyat bakalm farkı olacakmı... bıdakı ay asılama olr belkı

Evet canım baya düşüktü ileri hız %2 sperm 28milyondu morfoloji de %2 di doktor amelyat önerdi zor olur böyle dedi zaten 1buçuk yıl öyle denemisiz biraz düşünüp amelyata karar verdik attık bi yola girecektik bendede cikolata kisti vardı banada amelyat dediler ama ben olmadım riskliydi çok şükür gerek kalmadı bi sıkı ti olmaz inşallah o yüzden korkuyorum biraz doktor bişi olmaz gebe kalmissin artık dedi ama yinede korku var işte

rabbö sag saglm kucagna almayı nasp etsn saglıkla ınsallah. tedavısız oldu sanırım dımı

rabbö sag saglm kucagna almayı nasp etsn saglıkla ınsallah. tedavısız oldu sanırım dımı

Sagol canım amin insallah evet Canik amelyattan sonra doktor ilaç vermedi ama biz arı sütü bal polen karışımı getirttik günde 2kez ondan 2kez keçi boynuzu pekmezi bide eşime incir ceviz fındık yedirdim

Sagol canım amin insallah evet Canik amelyattan sonra doktor ilaç vermedi ama biz arı sütü bal polen karışımı getirttik günde 2kez ondan 2kez keçi boynuzu pekmezi bide eşime incir ceviz fındık yedirdim

allah nasp etms deekkı drısı bıze ınsallah...

Amin canım inşallah en kisa zamanda olsun inşallah evet tabiki önce Rabbimin izniyle o kadar büyük hikmeti varki herseyin bi zamanı varms demekki üzülmeyin hiç zamanı gelince olacak
Ay canım ben o kadar zor günler geçirdim ki takvimini görünce gözlerim doldu. Maşallah sana rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Tam spermlerin tazelenme sürecinde hamile kalmisin çok sevindim. Ben düşük yaptım ne yazık ki. Dört gözle tüpü bekliyorduk o da düşükle sonuçlandı. Bu arada bir de dış gebelik riski vardı çok stresliydi.. valla teselli oldun. Beta ni iki güne bir kontrol ettir. Gunune göre değerin çok güzel maşallah. Tebrikler tekrar

Kızlar tüp bebeğimiz düşükle sonuçlandı ne yazikki.. bir ay yaşamak bile o kadar güzeldi ki bu duyguyu anlatamam. Bir gebemiz var bu ay. Anne yarısı oluyoruz maşallah Careler caresi . Bu arada yaza tekrar tupe baslicaz lakin o arada nette preeseed bir jel diye bişi duydum. Azospermi hariç spermleri ayiklayabiliyomus. Denesek mi bi acep

Canım benim inan seni duyduğumda da aynı duyguları ben yaşamıştım ne sevinmistim burda duydukca içim umut doluyor du sanada çokkk çokkk geçmiş olsun o acının da ne demek olduğunu çok iyi bilirim ve o yüzden cookkk korkuyorum yine aynısı olacak diye rabbim bidaha yaşatmasin inşallah evet hala inanamıyorum pozitif çıktığına sabahtan beri saf saf dolaniyorum rabbim büyük herseyin bi zamanı var canım benim inşallah en icten dileklerimle dualarimda sizlerede dua ediyorum hergün rabbim en kisa zamanda hepinizin yüzünü güldürsün inşallah hiç üzme kendini rahat ol bizim için yazılmış bir zaman var o zaman gelecek elbet Allahım in izniyle inşallah

Sağlıksız olanı vücut atiyormus ya oyle avutuyoruz kendimizi. Yani doktorlara göre şimdi olmasa doğuma kadar gidecekmis o. Hayırlısı. Folik asite başladın demi. Biz hassas anné adaylariyiz o yüzden doktoru hiic ihmal etme tekrar Tebrikler canım sana da eşine de. Bizi her gelişmeden haberdar et heyecanlanalim ayrıca korkma bu kez her şey güzel olacak inşallah

Ah canım benim hrsey nasip kısmet olacağına varıyor her ay ne çabalar sarfettim bi bilseniz yapmadığımız şey kalmiyordu hani Afedersiniz itinayla calisiyorduk bu zamana kadar bu ay sadece ilk defa ovülasyon testi kullandım ona göre hareket ettik başladım canım hatta bende cikolata kisti var diye daha etkili bi vitamin vericem dedi beni keklemediyse adı imom diye bi ilaç onu kullanmaya başladım bugün sadece etmez olurmuyum haberdar ederim tabiki siz benim yol arkadaslarimsiniz sizi okudukça umut doldum ben amelyata bile burayı okuyarak cesaret toplayıp karar verdik yeriniz farklı

Imom aynı dediği gibi canım. Duymuştum bende. Hadi bakalım haftaya keseni gör sonra da pıt pıt duy inşallah; )

Imom aynı dediği gibi canım. Duymuştum bende. Hadi bakalım haftaya keseni gör sonra da pıt pıt duy inşallah; )

Ay canım inşallah hayirlsiiyla o gün bi gelsin anca oyke rahatlarim heralde kafamda deli sorular 2 seneden sonra şoku atlatamadim esimde söylemedim daha keseye görüp kalp atışını duyuym süpriz yapacam çok istiyo artik oda hemen soylemeyecem

Ay çok heyecanlı. Nasıl duruyon yazık kiiz

Ay çok heyecanlı. Nasıl duruyon yazık kiiz

Ay napiyim ya çok istiyor artık Allah korusun kötü bişi olursa çok fena yıkılacak o yüzden kesinleşene kadar demeyecem her ay adet günümü bilir sorar şimdide soruyor yok ama olacak gibiyim diyorum nasıl üzülüyor bugün annemler gidicem 1hafta orda kalacam orda oldum falan dicem artık baya bi yalan soyleyecem ama gelince çok güzel olacak inşallah Allahın izniyle bebisime bişi olmazsa rabbim korusun inşallah

Canim tebrik ederim hadi gozun aydin insaallah hayirlisiyla da kucagina alirsin yanliz ben olsam cat cat catlarim adama soylemesem hee :)) canim arkadasim benim gervekten cok mutlu oldum bizede umut oldu hem bizde ameluyat olali bir hafta oldu bakalim bal polen getirtim yazmissin bi yerdrn mi sparis verdun canim

Bizim degerlerimiz de ayni sizin gibi yaaa ins bizde hayirki haber aliriz ins bak yigenimizr iyi bak sanal teyzeyiz biz :))))

Valla bende zor duruyorum canım kaç kere geldi ağzıma zor durdum valla ama beklicem Sağol canım benim.inşallah en kisa zamanda sizden de güzel haberler alalım evet canım netten getirttim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…