Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ankarada eşi varikosel ameliyatı olup sonrasında hamile kalan arkadaş var mı ?
Varsa hangi hastane de ne kadara yaptırdı ameliyatı ?
veya Ankarada mikrocerrahi yöntemiyle ameliyat olup sperm değerleri düzelen yani ameliyattan olumlu sonuç almış arkadaşlar lütfen hastane, doktor adı ve ücreti konusunda tavsiye versin

canım özelden yazıyorum sana, eşim ankarada ameliyat oldu tam 3 ay sonra değerleri normale döndü

Arkadaşlar yok mu başka eşi Ankarada varikosel ameliyatı olup hastane ve doktor tavsiyesinde bulunacak arkadaşımız lütfen biraz yardımcı olun

Anladım canım. Rabbim kolaylik versin. Gören arkadaş muhakkak yazar. Biz Kayseri de olduk. Şehir dışından geliyorduk bizde.

Çok. Uzakta degilseniz canım bende söyledim ya kayseride olduk kizilayda tavsiye ederim ama iyi araştırın mutlaka

Sagol canım çok. Teşekkür ederim aminnn aminn inşallah darısı hepinize olsun hayirlsiiyla
Bnmde esim 2.5 ay oldu ameliyat
Evet bnm eşim Ankara Gatada ameliyat oldu 2.5 ay oldu 3 ay gecince tekrar test yaltiracagiz insallah hayirli haberler veririm.Ameliyati iyi ki gata da yaptirdik.mikrocerrahi oldu esim cok memnun kaldik ama özel dersen de int arastir güzel hastaneler vardir.Bnden tavsiye ameliyati hic geciktirme hemen olsun gunler gectikce daha da zorlanirsinuz bekletmeyin derim.Allahim kimseye ameliyat olanlara ikinci kez oldurtmasin oyle seyler okudum etkilendim.En kisa zamanda hamile oldugumuzu paylasma dilegiyle....

İnşallah canım bu gata askeri hastane bildiğim kadarıyla. Ameliyat için çok uzun gün veriyorlar mı ? Sen kendi sürecini anlatır mısın randevu falan internetten mi alınıyor birde hangi doktor yaptı ?

Aman yesin teyzesi onu...Nasıl sevindim ya maşallah eşime bile dedim bizim yumoş profili hamile imişSağlıkla gelsin inşallah minnakı

Ay canım benim aminnnn çok teşekkür ederim darisi inşallah en kisa zamanda sizede olsun valla rabbim izin verirde hayirlisiyla kucağıma alırsam. Hergün yiyecem 2 yılın acısını çıkaracam teyzesi

İnşallah canım bu gata askeri hastane bildiğim kadarıyla. Ameliyat için çok uzun gün veriyorlar mı ? Sen kendi sürecini anlatır mısın randevu falan internetten mi alınıyor birde hangi doktor yaptı ?
Tabikide anlatirim ben sirf sen ve hamile olan arkadasimizi tebrik etmek icin siteye kaydoldum insallah hep yazisiriz.

Evet askeri hastane herkeze acik bilindigi gibi...Ben iki yillik evliyim ikinci yilimizda cocugumuz olsun istedik fakat olmadigini anlayinca ikimizde muane olduk esimde varikosel cikti.. bize en uygunu gata geldi hem yakin hemde esimin işi icin.,. Ilk muanede fark ettiler ve ameliyat olmasi gerektigini soylediler randevu tlfon vs alinmiyo kendiniz hastaneye gittiginizde yardimci oluyolar üroloji böl. gidersiniz ilk gun test icin 3 gun beklemis olmasi gerekiyo bilirsin zaten ona gore test ve röntgen cekiyolar ve sora ameliyat gününe geliyo bizim doktorumuz Cem Bey di... biz bayram girdigi icin araya 2 ay bekledik sira cokdu randevu defterinde suan nedir durum bilemem...Mikrocerrahi oldu ilk gece kalmak istedi eşim bi gun kaldi ve çıktı istenilirse kalmaya gerek yok aklima gelen bu cok ayrintili oldu k.bakmayin....

Teşekkürler canım randevu sistemi sıkıntılıymis biz doğuda olduğumuz için sürekli gelip gidemeyiz ama eşimin ailesi Ankarada gidince oraya da bi gider. Ilgın için çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…