Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm esine soyledin mi yoksa soylememekte kararli misin..Ayy yazik yaa soyle ne olcak oda sevinsin...Biz sevindik o kadar demi☺

Cnm esine soyledin mi yoksa soylememekte kararli misin..Ayy yazik yaa soyle ne olcak oda sevinsin...Biz sevindik o kadar demi☺

Yok canım söylemedim hala kuzum biz bi kayıp yaşadık çok üzüldüm zor atlattık o yüzden iyice kesinlessin çok güzel bi suprizle söylemeyi düşünüyorum inşallah Allah izin verirse o yüzden yoksa inanin o kadar zor duruyorum ki anlatamam dilim geliyo susuyo rum

Allah yardincin olsun ben bilmiyodum duamdasiniz.Insallah bebegin sen esin mutlu yuvanizda bi ömür yasarsiniz..Insllah biz.teyzeleri cinsiyetini de ogrendigimiz gunler olur...Bizde sana hayirli haberler veririz.Cnm kendine dikkat et iş fln tutuyum deme agir kaldirma cok dikkat et folikasit ihmal etme yorma kendini..cok cok dikkat et guzel saglikli beslen ceviz hamilelikte cok faydali bebegin gelisimi icin...

Cook teşekkür ederim canım amin insallah rabbim her aileyi mutlu mesut yasatsin rabbim hic bir evi hicbir isteyen kucagi bos birakmasin darisi en kisa zamanda sizlerin basina olsun INSALLAH her durumu burda sizinle paylaşıcam inşallah hep güzel durumlardan bahsederim evet canım anneme geldim 1hafta sağolsun bana is bırakmıyor rabbim onunda yokluğunu göstermesinin iyiki var şimdilik iştahım yok nedense yiyemiyorum vitamin Almaya da başladım doktor verdi hayirlsii bakalım salı günü doktora gidicem inşallah güzel haberler veririm yine size birbirimizin duasına ihtiyacimiz var

Annelerimizi Allah basimizdan eksik etmesin yoklugunu gostermesin.Kardesin Kardese duası kabul olurmus dualarda bulusma dilegiyle

Canim çokosagol ben hemen bakayim oradan da kizlar bu siteden niye bildirim gelmiyor size de boyle mi

canım uzun süredir topiğe gelmiyordum ya inan okuyunca çok üzüldüm ama herşeyin başı sağlık... inşallah bir sonraki sefere sağlıklı bir hamilelik olur hepimizinki... çok geçmiş olsun. Allah sabır versin hepimize

canımm hamile misin çok sevindim adına. okuya okuya geliyorum ameliyat sonrası kaçıncı aydı falan yazmışsındır herhalde. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. darısı bizlere olsun hayırlı zamanda

kızlar ben soğan kürüne başladım,,, eşime keçi boynuzu saraçoğludan medet umuyoruz:)
ben de soğan kürü yapıyorum bu ay. ek başka bitkisel şeylerde kullanıyorum ama bu ay korunmamız gerekti. önümüzdeki aya umudum artık. önümüzdeki ay 10. ay olacak. eşimde önümüzdeki ay bitkisel bişeyler deneyecek. son kozlarımızı oynuyoruz alternatif tıp ile.. sonrası tüp olacak herhalde.

Evett canimm çok. Teşekkür ederim darisi en kisa zamanda sanada olsun inşallah 2 bucuk. Ay oldu canım 2 hafta sonra 3ay kontrol vardı

tekrar çok geçmiş olsun dış gebelik olmadığına çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağımıza alacağımız gebelikleri en kısa sürede nasip etsin hepimize. canım ben preseedi kullandım. hatta birazı hala duruyor evde. işe yaramayınca bir kenara bıraktım. inşallah siz faydasını görürsünüz..

ayyy eşim de bana böyle süpriz yapabilse keşke canım 6 haftalık hamilesin dese ben bhcg baktırıyorum eşime söylemeden negatif çıkarsa söylemeyeyim üzülmesin diyorum ama her negatifi görüşte öyle çöküyorum ki dayanamayıp 10 dakika sonra ona da söylüyorum

Kızlar bunuda bu sabah yaptım inşallah değerim yukseliyordur
canım gayet belirginleşmiş maşallah.. ayy günler geçmiyordur şimdi kalp atışını duyana kadar. inşallah her aşamada sağlıklı haberlerle bizlere de mğjdelerini verir sağlıkla kucağına alırsın

Ah canım benim onlardan duysak bizde demi ne güzel olurdu kadın olmak zormus hersey sana adet sana gebelik sana söylemesi sana hergün soruyor dün gecede yazmış ben annemgil deyim kötü haber alirsan alıştıra alıştıra söyle olurmu yazmis bende olur dedim benim bi huyum var iyi saklarim adet olduğumda söylemek o kadar zor geliyordu ki rabbim en kisa zamanda hayirlsiiyla sizede nasip etsin İNŞALLAH

Ay geçmiyor valla ya yarın randevum var gidecem kan verecem tekrar bakalım çok endişe ediyorum hayirlisiyla kesesi ni pıt pıt ini duydum oh dicem

ayyy gerçekten çatlardım ben olsam söylemeden

Ay geçmiyor valla ya yarın randevum var gidecem kan verecem tekrar bakalım çok endişe ediyorum hayirlisiyla kesesi ni pıt pıt ini duydum oh dicem
kalp atışı için henüz erken ama canım. kesesi inşallah görünür ama kalp atışını duyamazsan moralini bozma sakın çünkü6 haftadan snra ancak duyuluyor. 7 bile normal hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…