Dogunun hangi ilindeTeşekkürler canım randevu sistemi sıkıntılıymis biz doğuda olduğumuz için sürekli gelip gidemeyiz ama eşimin ailesi Ankarada gidince oraya da bi gider. Ilgın için çok sağol
Cnm esine soyledin mi yoksa soylememekte kararli misin..Ayy yazik yaa soyle ne olcak oda sevinsin...Biz sevindik o kadar demi☺Ay canım inşallah hayirlsiiyla o gün bi gelsin anca oyke rahatlarim heralde kafamda deli sorular 2 seneden sonra şoku atlatamadim esimde söylemedim daha keseye görüp kalp atışını duyuym süpriz yapacam çok istiyo artik oda hemen soylemeyecem
Cnm esine soyledin mi yoksa soylememekte kararli misin..Ayy yazik yaa soyle ne olcak oda sevinsin...Biz sevindik o kadar demi☺
Allah yardincin olsun ben bilmiyodum duamdasiniz.Insallah bebegin sen esin mutlu yuvanizda bi ömür yasarsiniz..Insllah biz.teyzeleri cinsiyetini de ogrendigimiz gunler olur...Bizde sana hayirli haberler veririz.Cnm kendine dikkat et iş fln tutuyum deme agir kaldirma cok dikkat et folikasit ihmal etme yorma kendini..cok cok dikkat et guzel saglikli beslen ceviz hamilelikte cok faydali bebegin gelisimi icin...Yok canım söylemedim hala kuzum biz bi kayıp yaşadık çok üzüldüm zor atlattık o yüzden iyice kesinlessin çok güzel bi suprizle söylemeyi düşünüyorum inşallah Allah izin verirse o yüzden yoksa inanin o kadar zor duruyorum ki anlatamam dilim geliyo susuyo rum
Allah yardincin olsun ben bilmiyodum duamdasiniz.Insallah bebegin sen esin mutlu yuvanizda bi ömür yasarsiniz..Insllah biz.teyzeleri cinsiyetini de ogrendigimiz gunler olur...Bizde sana hayirli haberler veririz.Cnm kendine dikkat et iş fln tutuyum deme agir kaldirma cok dikkat et folikasit ihmal etme yorma kendini..cok cok dikkat et guzel saglikli beslen ceviz hamilelikte cok faydali bebegin gelisimi icin...
Annelerimizi Allah basimizdan eksik etmesin yoklugunu gostermesin.Kardesin Kardese duası kabul olurmus dualarda bulusma dilegiyle
canım uzun süredir topiğe gelmiyordum ya inan okuyunca çok üzüldüm ama herşeyin başı sağlık... inşallah bir sonraki sefere sağlıklı bir hamilelik olur hepimizinki... çok geçmiş olsun. Allah sabır versin hepimizeKızlar Merhaba burdan bildirim gelmiyo ne zamandir bakayım dedim. Biliyorsunuz tedavimden sonra pozitif sonucumuzu almıştık. Değerler 17-59-105-168-(aynı gün akşam 190 ) -170-174 şeklinde seyretti. Ee sağlıklı bir gebelik değil asikariki günlük yastan sonra kendime geldim. Lakin dış gebelik şüphesi var. Yavrumun sağlıkla düşmesi şu an umudum. İnsanoğlu ne garip, önce bebek diye öldüm sonra düşük diye uzuntuden, şimdi de dış gebelik diye korkumdan ölüyorum. Pozitifi alan arkadaşlarım rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin. Pozitifi görünce her şey bitti sandım da olmuyo. Gerçi içimde bi daralti vardı hissediyordum hep. Hatta betam in düştüğü gün bana bi ağlama geldi hissettim bebeğimin gittiğini. Dua edin bana
canımm hamile misinCanım yaa geçmiş olsun inşallah cabucak atlatirsin hayirlisiyla bende kimyasal gebeligimde neye uğradığımı şaşırmis tim çok zor çok yaşayarak atlatacaksin bunu inşallah uzun sürmez bızım için hayirlsii neyse o oluyor hayatımızda rabbim dert verip derman aratmasin inşallah yiyecek ekmeği olsa hiç bişey engel olmaz dogar sen bunu düşün yipratma kendini
ben de soğan kürü yapıyorum bu ay. ek başka bitkisel şeylerde kullanıyorum ama bu ay korunmamız gerekti. önümüzdeki aya umudum artık. önümüzdeki ay 10. ay olacak. eşimde önümüzdeki ay bitkisel bişeyler deneyecek. son kozlarımızı oynuyoruz alternatif tıp ile.. sonrası tüp olacak herhalde.kızlar ben soğan kürüne başladım,,, eşime keçi boynuzu saraçoğludan medet umuyoruz:)
canımm hamile misinçok sevindim adına. okuya okuya geliyorum ameliyat sonrası kaçıncı aydı falan yazmışsındır herhalde. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. darısı bizlere olsun hayırlı zamanda
tekrar çok geçmiş olsun dış gebelik olmadığına çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağımıza alacağımız gebelikleri en kısa sürede nasip etsin hepimize. canım ben preseedi kullandım. hatta birazı hala duruyor evde. işe yaramayınca bir kenara bıraktım. inşallah siz faydasını görürsünüz..Kızlar tüp bebeğimiz düşükle sonuçlandı ne yazikki.. bir ay yaşamak bile o kadar güzeldi ki bu duyguyu anlatamam. Bir gebemiz var bu ay. Anne yarısı oluyoruz maşallahCareler caresi . Bu arada yaza tekrar tupe baslicaz lakin o arada nette preeseed bir jel diye bişi duydum. Azospermi hariç spermleri ayiklayabiliyomus. Denesek mi bi acep
ayyy eşim de bana böyle süpriz yapabilse keşkeAy napiyim ya çok istiyor artık Allah korusun kötü bişi olursa çok fena yıkılacak o yüzden kesinleşene kadar demeyecem her ay adet günümü bilir sorar şimdide soruyor yok ama olacak gibiyim diyorum nasıl üzülüyor bugün annemler gidicem 1hafta orda kalacam orda oldum falan dicem artık baya bi yalan soyleyecem ama gelince çok güzel olacak inşallah Allahın izniyle bebisime bişi olmazsa rabbim korusun inşallah
canım gayet belirginleşmiş maşallah.. ayy günler geçmiyordur şimdi kalp atışını duyana kadar. inşallah her aşamada sağlıklı haberlerle bizlere de mğjdelerini verir sağlıkla kucağına alırsınKızlar bunuda bu sabah yaptım inşallah değerim yukseliyordur
ayyy eşim de bana böyle süpriz yapabilse keşkecanım 6 haftalık hamilesin dese ben bhcg baktırıyorum eşime söylemeden negatif çıkarsa söylemeyeyim üzülmesin diyorum ama her negatifi görüşte öyle çöküyorum ki dayanamayıp 10 dakika sonra ona da söylüyorum
canım gayet belirginleşmiş maşallah.. ayy günler geçmiyordur şimdi kalp atışını duyana kadar. inşallah her aşamada sağlıklı haberlerle bizlere de mğjdelerini verir sağlıkla kucağına alırsın
ayyy gerçekten çatlardım ben olsam söylemedenAh canım benim onlardan duysak bizde demi ne güzel olurdu kadın olmak zormus hersey sana adet sana gebelik sana söylemesi sana hergün soruyor dün gecede yazmış ben annemgil deyim kötü haber alirsan alıştıra alıştıra söyle olurmu yazmis bende olur dedim benim bi huyum var iyi saklarim adet olduğumda söylemek o kadar zor geliyordu ki rabbim en kisa zamanda hayirlsiiyla sizede nasip etsin İNŞALLAH
kalp atışı için henüz erken ama canım. kesesi inşallah görünür ama kalp atışını duyamazsan moralini bozma sakın çünkü6 haftadan snra ancak duyuluyor. 7 bile normal hatta.Ay geçmiyor valla ya yarın randevum var gidecem kan verecem tekrar bakalım çok endişe ediyorum hayirlisiyla kesesi ni pıt pıt ini duydum oh dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?