- 3 Haziran 2015
- 530
- 396
- 23
kalp atışı için henüz erken ama canım. kesesi inşallah görünür ama kalp atışını duyamazsan moralini bozma sakın çünkü6 haftadan snra ancak duyuluyor. 7 bile normal hatta.
ayyy gerçekten çatlardım ben olsam söylemeden
ayyy gerçekten çatlardım ben olsam söylemeden
Cnm bnm esim ameliyat olali 2.5ay oldu demistim ya senle ayni diye yarin adet gunumdu fakat bugün oldum nasip olmadi yine, cnm cok sıkkınAh canım benim onlardan duysak bizde demi ne güzel olurdu kadın olmak zormus hersey sana adet sana gebelik sana söylemesi sana hergün soruyor dün gecede yazmış ben annemgil deyim kötü haber alirsan alıştıra alıştıra söyle olurmu yazmis bende olur dedim benim bi huyum var iyi saklarim adet olduğumda söylemek o kadar zor geliyordu ki rabbim en kisa zamanda hayirlsiiyla sizede nasip etsin İNŞALLAH
Careler caresi betan güzel artıyor bence. Devamı da gelir stres yapma yeter. xpreiaZ arkadaşım çok sağol. Yaza tekrar deneyim diyorum da zor dayanacak gibiyim Marta. Gerçi betam ne zaman sifirlanacak. Leke olayı ne zaman bitecek onu da bilmiyorum
Cnm
Cnm bnm esim ameliyat olali 2.5ay oldu demistim ya senle ayni diye yarin adet gunumdu fakat bugün oldum nasip olmadi yine, cnm cok sıkkın
Ya ben bir kere bir günüm geçmişti o zaman sürücü kursuna gidiyordum yani bi ara o kadar sevinmisim ki adama bile ya gebe olabilirim de demiştim hanj daha bi gün ertesi gün oldu adam iste dikkatli kullanin sarsilmayin gebesiniz deyince şok oldum meger ben demişim ki kaldi ki eşim kiz ben saatim gecsr söylüyorum adamcagiza seni takdir ediyorum ama boyle mukemmel bi supriz yap ben hep hayal etmisimdir ulteason resmi ufak bir mektup bebeisin agzindan ve super hazirlanmis masa mektup masada bak yap kiz brn olsam da yapmam maalsesf bende o sabir yok :))))
günaydın arkadaşlar, ben bu ay bi garip yumurtladım, 12. gün tam koyu olmamakla birlikte koyu çizgi çıktı 13. gün silikti, şimdi hep silik çıkıyo her gün ov. testi yapıcam adete kadar. Allahtan 11. günün gecesi çalışma oldu. bakalım inşallah kaçırmamışızdır yumurtaları
canım maşallahKizlarrrr bu arada hastaneden çıktım beta hcg 510 çıktı elhamdullillah doktor saglikli yukselmis gunune gore gayet iyi dedi ama nedense korkum gitmiyo içim rahatlamiyo neden böyle yim anlam veremiyorum
canım maşallahhenüz böyle bişey yaşamadım ama seni anlayabiliyorum. zor süreçlerden geçtik, umutsuzluk içimizde yer ediyor, ama senin içinde şimdi güzel bir umut var, inşallah hayırla sağlıkla kucağına alırsın
bana da hiç bebeğim olmayacakmış gibi geliyor, kendimi kucağımda bir bebekle hayal etmekte zorlanıyorum, ama bu umutsuzluğumdan yorgunluğumdan kaynaklanıyor muhtemelen, zaman su gibi akıp geçiyor, bir bakmışız seneye bebişler kucaklarımızda olur Rabbim ol derse... en iyisi bugünü güzel geçirmek, bir daha geri getiremeyeceğiz şu anı. biz üzülsek de mutlu olsak da geçecek zaman, o yüzden bebişinin keyfini çıkarEvet o zamanlar aklımdan çıkmıyor o yüzden sevinemiyorum korkuyorum amin canimm inşallah hayirlisiyla bi atlatsam şu günleri hakkimizda hayirlsii artık
bana da hiç bebeğim olmayacakmış gibi geliyor, kendimi kucağımda bir bebekle hayal etmekte zorlanıyorum, ama bu umutsuzluğumdan yorgunluğumdan kaynaklanıyor muhtemelen, zaman su gibi akıp geçiyor, bir bakmışız seneye bebişler kucaklarımızda olur Rabbim ol derse... en iyisi bugünü güzel geçirmek, bir daha geri getiremeyeceğiz şu anı. biz üzülsek de mutlu olsak da geçecek zaman, o yüzden bebişinin keyfini çıkar
canım belli olmaz bir test yap istersen. negatif çıkarsa da en azından ikilemde kalmazsın, hadi bakalım hayırlısıCanlarim test mi yapim doktora mi gidim ay ben nerelere gidim kiz ben hamile olursam esim ben bosuna mi ameliyat oldum dicek iyimi :)))) yani tavsiyeniz bir kere gecti bir gun bir de ilk defa simdi iki gün
Bence bi test yap hemen negatif ciksa bile bi;kac gune de kan testi yaptir orda kesin cikarCanim hadi gözün aydim uzme kendini sevin sevinebikdigin kadar sil at gecmisi kizlar bisey dicem ben onemsemiyorum ama iki günüm geciyor asla gecmezdi hormonlarimdan dicem gecen ay bakmiati cok guzel demiati bana gecen ay serephone vermisti esim ameliyat olmadan acaba omu ise yaradi ya ameliyattan once bişeyler mi oldu ay bilmiyorum ne yapim sizcee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?