- 3 Haziran 2015
- 530
- 396
- 23
bende aynen hiç bebeğim olmayacak gibi gelio hayırlısı artık....bana da hiç bebeğim olmayacakmış gibi geliyor, kendimi kucağımda bir bebekle hayal etmekte zorlanıyorum, ama bu umutsuzluğumdan yorgunluğumdan kaynaklanıyor muhtemelen, zaman su gibi akıp geçiyor, bir bakmışız seneye bebişler kucaklarımızda olur Rabbim ol derse... en iyisi bugünü güzel geçirmek, bir daha geri getiremeyeceğiz şu anı. biz üzülsek de mutlu olsak da geçecek zaman, o yüzden bebişinin keyfini çıkar
aaaa hadi güzel haberlerle inşallah...Canim hadi gözün aydim uzme kendini sevin sevinebikdigin kadar sil at gecmisi kizlar bisey dicem ben onemsemiyorum ama iki günüm geciyor asla gecmezdi hormonlarimdan dicem gecen ay bakmiati cok guzel demiati bana gecen ay serephone vermisti esim ameliyat olmadan acaba omu ise yaradi ya ameliyattan once bişeyler mi oldu ay bilmiyorum ne yapim sizcee
hayırlısı canım, nasip kısmet, evlendiğimden beri düzenli olan yumurtlamam iki aydır sapıttı, eşimin değerleri tam düzeldi benim yaramaz yumurtalar günü şaşırdıbende aynen hiç bebeğim olmayacak gibi gelio hayırlısı artık....
Cnm bence bi daha yap derim ya az damlattin yada testin gunu fln da gecmis olabilir cunku tek cizgi mutlaka cikmasi lazim sen testi yenile bi aklina kötü bişey getirme...Amin kizlar da ya ben simdi test yaptim da hani test mi hatali acaba tek cizgi bile cikmadi hani coook azicik silik cikti tek cizgi ne ki acaba bide kizlar gecen gun gogus ucumdan hassaiyet vardi hatta dedim ben doktora gideyim lif bile suremiyordum hani uclari oyleydi goguslerimde agrisi cok var kalp sansim ikisinde olunca yanildim ben hamilelik bisey hic demiyorum bile doktora gideyim diyorum sizce napim ben yarin yime mi test yapim ya bu nasil test ki
Evet cnm sabah ilk idrarrinla yap oyle daha iyi sonuc alirsin..Ayyy bi bakmisiz hamileymissin insaallah hayirli haberlerini alirizYani dimi canim ben o zaman tekrarliyayim yarin bide sabah ki idraelami yapmak daha iyiymiş ki
Yani dimi canim ben o zaman tekrarliyayim yarin bide sabah ki idraelami yapmak daha iyiymiş ki[/QUOTE
Kızlar bi şey soracak hamilelik kaç güne bi ilişkiye girmek lazım. Ya su yüzden daiyorum bi arkadaş dediki hareket problemi varsa her gün ilişkiye girmek lazım dedi....
aaaa gerçekten mi. bunu söyleyeyim eşime çok tşk ederim.canım tam tersi doktorumuz bize 2 ya da 3 günde bir ilişki önerdi. değerler normalken söyledi bunu, her gün ilişkinin yararı olmadığı gibi sperm kalitesi iyi olmaz dedi
canım ne yaptın testi tekrarladın mı hadi güzel haberlerle inşallah....Yani dimi canim ben o zaman tekrarliyayim yarin bide sabah ki idraelami yapmak daha iyiymiş ki
rica ederim canım, insan psikolojik olarak her gün olmalı gibi düşünüyor ama dr özellikle günaşırı ilişki teknik olarak yeterli, 3 günde bir de olsa olabilirmiş. diğer yandan hakikaten de her gün olunca insan yoruluyor ve canı istemiyoraaaa gerçekten mi. bunu söyleyeyim eşime çok tşk ederim.
aynen yaaaa... ben memur gibi...her akşam yapmak çok sıkıcı oluyor...bide eşim kalkam dur yastık getireyimmmm.... ayyy hiç tadı tuzu yok bu işin artık....rica ederim canım, insan psikolojik olarak her gün olmalı gibi düşünüyor ama dr özellikle günaşırı ilişki teknik olarak yeterli, 3 günde bir de olsa olabilirmiş. diğer yandan hakikaten de her gün olunca insan yoruluyor ve canı istemiyor
Test de ne ciktiKızlar ya ben testi tekrarlamadim da simdi cok az pembemsi akintim oldu sabah daha da olmadi normalde adet olmadan bi saat once ufak bi sizim olur ve olurdum ama simdi cok farkli bi agrim var ve olamadım yok bebis bence yarin doktoruma gideceğimuf canim skldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?