Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende aynen hiç bebeğim olmayacak gibi gelio hayırlısı artık....

aaaa hadi güzel haberlerle inşallah...

bende aynen hiç bebeğim olmayacak gibi gelio hayırlısı artık....
hayırlısı canım, nasip kısmet, evlendiğimden beri düzenli olan yumurtlamam iki aydır sapıttı, eşimin değerleri tam düzeldi benim yaramaz yumurtalar günü şaşırdı

Amin kizlar da ya ben simdi test yaptim da hani test mi hatali acaba tek cizgi bile cikmadi hani coook azicik silik cikti tek cizgi ne ki acaba bide kizlar gecen gun gogus ucumdan hassaiyet vardi hatta dedim ben doktora gideyim lif bile suremiyordum hani uclari oyleydi goguslerimde agrisi cok var kalp sansim ikisinde olunca yanildim ben hamilelik bisey hic demiyorum bile doktora gideyim diyorum sizce napim ben yarin yime mi test yapim ya bu nasil test ki

Cnm bence bi daha yap derim ya az damlattin yada testin gunu fln da gecmis olabilir cunku tek cizgi mutlaka cikmasi lazim sen testi yenile bi aklina kötü bişey getirme...

Yani dimi canim ben o zaman tekrarliyayim yarin bide sabah ki idraelami yapmak daha iyiymiş ki

canım tam tersi doktorumuz bize 2 ya da 3 günde bir ilişki önerdi. değerler normalken söyledi bunu, her gün ilişkinin yararı olmadığı gibi sperm kalitesi iyi olmaz dedi

aaaa gerçekten mi. bunu söyleyeyim eşime çok tşk ederim.
rica ederim canım, insan psikolojik olarak her gün olmalı gibi düşünüyor ama dr özellikle günaşırı ilişki teknik olarak yeterli, 3 günde bir de olsa olabilirmiş. diğer yandan hakikaten de her gün olunca insan yoruluyor ve canı istemiyor

Kızlar ya ben testi tekrarlamadim da simdi cok az pembemsi akintim oldu sabah daha da olmadi normalde adet olmadan bi saat once ufak bi sizim olur ve olurdum ama simdi cok farkli bi agrim var ve olamadım yok bebis bence yarin doktoruma gideceğim uf canim skldi

aynen yaaaa... ben memur gibi...her akşam yapmak çok sıkıcı oluyor...bide eşim kalkam dur yastık getireyimmmm.... ayyy hiç tadı tuzu yok bu işin artık....

Test de ne cikti

Bu arada paylasmak istedim esim ameliyat oldu doktorumuz ile gorusmeye gitti doktor bir kagida tavsiyeler yazmis iste yumurtlama günün u hespalyip gun aşırı iliski yazmis yani bizim doktorumuz da bunu onerdi bizim degerlerimizde cok dusuk degil yani

ayyy kızlar sonunda bu akşam yumurtladım. çalışma da yapıldı. biraz daha yumurtlamasaydım yumurta yerine ben çatlayacaktım ama dört gündür ilişki olmamıştı, inşallah spermler zarar görmemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…